Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:46
- Nahlásit

aha,já hledala něco úplně novýho,tak si to jdu přečíst,co to zase ta ošklivá Ketrin vyvedla))

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:54
- Nahlásit

Teda čumím,co si superpánovi udělala,že ti tak podlízá???
Jo na stránkách KCHLS je zápis z jednání a řešení stížnosti pí. Maříkové na klubovce - mají jí vrátit jistinu a veřejně se jí omluvit v celorepublikovým časopisu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:57 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
udělala,že ti tak podlízá???
vůbec nic ?! dyť ho ani osobně neznám
na kchls jsem to už včera četla... jenže to že se nemohli zúčastnit závěreč.soutěže už jim nic nenahradí

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:59
- Nahlásit

Ketrin
No že nějak zkrotnul,pamatuju časy,kdy byl ještě chytřejší a daaaaleko chytřejší než ty a teď najednou se ti lísá,jak ví,že s psama pracuješ a kdesi cosi toho si važ,páč když takhle o tobě mluví pan nejchytřejší nejmoudřejší a nejschopnější,tak snad holka v tobě něco bude

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:01
- Nahlásit

jana33
no to se právě plete si myslí kdovíco asi podle zkoušek co jsem se psy udělala, jenže to byla klika a teď teprve s Borgem zjišťuju že sem úplně k ničemu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:04
- Nahlásit

jana33
A jak s tou Albeří. Jedete teda?

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:10
- Nahlásit

Ketrin
Jen nekecánkuj, Borgoušek bude tak "u",jen to chce čas,musí uzrát.
Albeř zatím nevíme,kdyby se uvolnila dolní chatka,tak jsme první na řadě,ale zatím je volno jen nahoře. Nikomu to nepřeju,ale mohla by se nějaký rodině z dolní chatky rozhárat fenka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:17
- Nahlásit

jana33
No to se určitě rozhárá, ale až tak 3.den tábora.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:20
- Nahlásit

Ketrin
Tééda,takovýhle věci mi přeješ,teda nepřeješ? To jsem se od tebe teda nenadála. Že ty se bojíš,že když uvidíme Borga v týdenní akci,tak už žádný štěně nebudeme chtít?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:27
- Nahlásit

jana33
nic (ne)přeju, jen říkám jak to podle zákona schválnosti bude a jinak - když jste viděli Bali, tak nic horšího už snad vidět nemůžete

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:41
- Nahlásit

Ketrin
Nejmírnější štěňátko z vrhu?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 09:53
- Nahlásit

abych nezapomněla včerejší příhodičku: jdeme se žluťáky z plavání, jako obvykle když mají volno běželi kousek přede mnou, Bresta si nesla radostně jabko a Borgo klacek. Naproti směrem k nám přicházel pár. Paní začala tančit jakýsi podivný tanec něco mezi sv.Vítem a bolerem, zvedala ruce do výšky, vydávala neartikulovaný jekot a kroužila tak, aby mezi ní a psy byl její manžel/přítel. Pochopitelně jsem psy hned zavolala, jenže Borgo byl paniným počínáním tak fascinován, že zůstal stát pár metrů od ní, se zájmem na ni hleděl a vrtěl ocasem. Přišel až na druhé zapískání. Pak jsme se tedy míjeli, psi u mé nohy, a paní na mě začala něco nesrozumitelného vřeštět - rozeznala jsem jen slova "takový strašný psi" což už mě tedy poněkud nakrklo, tak jsem odvětila že pokud před každým psem takhle jančí, tak je jen otázka času kdy ji některý méně vyrovnaný skutečně napadne, protože ho její chování vyděsí.
Šli jsme dál a potkali rodinku s dobrmanem navolno, kteří šli tak, že se nutně museli potkat i s předchozí dvojicí-musím se přiznat, že jsem dobrouše té dámě škodolibě přála

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 10:29
- Nahlásit

Ketrin
Nejlépe štípavýho dobrouše,to by bylo něco

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 10:34
- Nahlásit

jana33

Borgo mě někdy s oblibou štípne do zadku a má z toho děsnou srandu

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 10:41
- Nahlásit

Ketrin
Se divím,že neštípl paní nejlepší jsou paničky co berou ňufánky do náručí,z toho jsou labradoři úplně fascinovaný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 10:49
- Nahlásit

no já tohle fakt nechápu. Když se někdo bojí tak to snad může normálně říct a ne předvádět takový dívadlo
jé a taky jsme včera potkali jezevčíka (psa) a ten Borga tak sprdl, že chudák jen stál a koukal jako puk a dokonce upustil kostičku, co si nesl

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 10:54
- Nahlásit

Ketrin
A on si ještě kostičky nebrání?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 10:58
- Nahlásit

Ne. On všecko vydá, maminka ho tak vycepovala. Ale taky je to ještě určitě věkem... Se koukni na jeho stránky na ty fotky z Alp - před odjezdem jsme fotili všechny tři psy před hotelem, oni jsou všichni tři takový trubky hodný. Být to někdo jiný, tak už je tam o tu kost boj...

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 11:15
- Nahlásit

Ketrin
No já jsem koukala. Tak to Samouš,jak by na sobě nechal dříví štípat,tak jak jde o žrádlo,tak nezná bratraa o Ferdovi už vůbec nemluvím. Když dostanou doma ucho,tak každej odchází na jednu stranu a dělá,že tam ten druhej není

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 11:29
- Nahlásit

jak jde o žrádlo,tak nezná bratra
typický LR, no to já když jim dám něco většího - co není jen jedno sousto - tak je odděluju. Nejsem zvědavá na nějaký vrčení... a že čubky jsou v tomhle horší než psi. jsem ráda že holky spolu celý život v pohodě spolužijí a nehodlám to pokoušet a od tý doby co vařím, tak i krmím odděleně, aby žrali v klidu a né to chamtivě zhltli a pak blinčili...

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 11:34
- Nahlásit

Ketrin
No oni už to mají rozdělený,Sam odchází na pelech do obýváku,Rozárka se rozvalí na dlažbě v kuchyni a Ferda odchází do ložnice

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 11:38
- Nahlásit

jana33
a až přibyde štěně, tak bude odcházet-? na WC?

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 11:42
- Nahlásit

Ketrin
Zbejvá kousek místa v předsíni u dveří
Štěndo už bude do baráčku

cherry
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 12:07
- Nahlásit

jana33
braní pejsánků do náručí úplně nesnáším neb to je pak ještě více zvědavý. ti malý si to stejně vyřídí sami.
tady nějaká paní vzala do náručí štěně labradora! tak jsem jen kroutila hlavou

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 12:09
- Nahlásit

cherry
no já zažila hysterku se štěnětem RTW

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 12:13 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
jj, už vím, o čem je "standard" (viz hlavy)
máte super příhodu! včera v čekárně u veta Eda měla "sedni" a nááhodou poslechla a jen čučela. náhubek neměla, ten jsme praktikovaly jen 1x ve vlaku asi na 2 minuty, než si ho servala...
bylo tam dost psů, ale každej si hleděl svýho, pohoda. přišla starší paní (ne jako ty, Ketrin, opravdu STARŠÍ!) s dcerou a jezevčíkem. paní se šla nahlásit na recepci jako že dorazily. cestou nás musela minout. jak nás míjela, na minutku se zastavila a pohladila Edu zběžně po hlavě a čumáku. vůbec na nic sem se nezmohla, jen sem zírala, co si to dovoluje. na nic se mě nezeptala. cestou zpátky to chtěla udělat taky, ale Edka si naštěstí lehla, takže měla paní smolíka. ale věřte mi, že bych si v tu chvíli přála, aby jí Eda aspoň štípla. co na ní má co chmatat? bez zeptání??? fakt nechápu. já se taky na cizí psy nesápu a hladím jen ty, jejichž páníčci mi to dovolí.
cherry
tady nějaká paní vzala do náručí štěně labradora!
to jí nezávidím, až štěndo povyroste...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 12:38
- Nahlásit

Eda
jů, vy máte na veterině recepci?! Luxus!! to my jdem z ulice rovnou přes prodejnu do čekárny, kde je jen gauč, digitální váha a od psů o*caný roh zdi
taky cizí psy nehladím, ale někdy se musím móóc držet a přeju si, aby ke mně přišli a "otravovali", abych měla výmluvu

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 12:45
- Nahlásit

Ketrin
no jasně, recepci... to víš, my Pražácííí
a přeju si, aby ke mně přišli a "otravovali", abych měla výmluvu
no, to já taky někdy vydávám i "nenápadné" zvuky nebo se na ně šklebím, ale jen když ro páníci neviděj. jsem prostě divná, ale psi jsou někdy lepčí než lidi... někteří!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 13:00
- Nahlásit

pohladila Edu zběžně po hlavě a čumáku
"nejlepší" jsou ti, co chtějí psa pohladit, ale zároveň se trošínku bojí, - pes si chce očichat jejich blížící se ruku, ale oni v domnění že je chce jistě kousnout, to "vyřeší" cukavým rychlým pohlazením seshora po hlavě a víte co je zvláštní? nikdy jsem se nesetkala s tím, že by se takhle chovaly postižené děti. Ty buď kontakt odmítají, anebo k psovi přistupují instinktivně správně-trochu odvrátí pohled, nechají se očichat a nikdy nesahají hned na hlavu....

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 13:33
- Nahlásit

Eda
Kam chodíte na veterinu?

Mě se líbilo hrozně na táboře,jak ty děti,co tam byli,jsou zvyklý na psy a přesně ví,jak se k nim chovat a byli prostě úžasný. A pesani taky, i ty,co normálně do kontaktu s dětma nepřijdou,nějak to maj ti labísci v krvi

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání