Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 13:15
- Nahlásit

Ketrin
V mladejch,jsem to blbě napsala. Prostě ve třídě,která je zjevně pro psy,co ještě dovyvinutý vzhledem k věku nejsou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:03
- Nahlásit

jana33
Vím jsem prostě hnidopich

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:09
- Nahlásit

Ketrin
Jsem věděla,že mě chápeš

Jo mimochodem za chvilku veterináře nebudeme potřebovat,včera jsem už doma injekce rozdávala sama

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:14
- Nahlásit

Co těm nešťastníkům zas pícháš?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:18
- Nahlásit

Ketrin
No Rozáře - kašel se jí zhoršoval,tak jsme v pátek večer jeli na veterinu. Protože byli se Samem v úterý na očkování,tak nám vetka nechtěla dát atb,dala jí něco proti kašli a injekce na podporu imunity a vybavila mě i domů,protože jsme tam odmítli jet ještě v neděli,když tam zítra jedeme s Ferďasem,že Nejlepší bylo,že jí říkám,kluci jsou zdravý a on,tak si počkej do soboty,to je infekční,to chytnou.....no taky že jo. Tak maj protikašlací léčbu a klid na gauči,ale ten se jim trochu nedaří dodržovat,páč mají energie na rozdávání,tak si aspoň okusují hlavy
Tak doufám,že je to fakt to poslední a zařekla jsem se,že Ferďas půjde pod kudlu až v září,že chci mít aspoň v srpnu klid

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 14:29
- Nahlásit

No my jsme se už zbavili zánětu v uších, ale zase se Samovi dělají velký ospalky, až mu to někdy doslova visí z očí a poslední týden i dost lupy na zádech, takže on si člověk asi nevybere..

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 15:17
- Nahlásit

Ketrin
co je to "trialový typ"?

ještě že se nemusím trápit rozhočíma, který se špatně vyspěj a hodnotěj při nejmenším zvláštně...
jinak, bulka moc pohyblivá není a tuková taky ne, nemůže tak rychle vyrůst. má jí teda už cca týden, tak dneska večer jdeme na veterinu. a za jak dlouho, Jandulo, zmizí Sáře ta boule z pádu a pod.? zdá se mi ten týden až až na zmizení, tak nevím...

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 15:25
- Nahlásit

Eda
Sárině to mizí tak do tří týdnů... nejvíc to měla po té operaci, jak se špatně pohybovala a do všeho narážela, tenkrát jsem plašila, ale veterinář mi řekl, že je to od toho...

Držím palce, ať to dobře dopadne a dej pak vědět.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 16:22
- Nahlásit

co je to "trialový typ"

Koukám že tady někdo (Ketrin) čte a někdo (Eda) nečte nejmenovaný labradoří web

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 16:26
- Nahlásit

Mmartin
Trialový typ je běžnej výraz,ne? Teda jestli to je to,co si myslím U nás na cvičáku se tak říká super hyper výkonejm psům (myslím,že převážně z Rakouska),co se cvičej na Fial a WT a jsou vyloženě subtilní,hubený - ne jako Borgo Mnohdy nám připadaj jako bezpapíráci. Něco jakože vypadaj jako gymnastky a podle našich měřítek má být labrouš spíš atlet,desetibojař doufám,že to někdo pochopí

Mmartin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 16:32
- Nahlásit

jana33
jj, já vím... Já jen že u konkurence jsem četl diskusi "Ketrin vs. WT svět" na téma trialových psů

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 16:58
- Nahlásit

Mmartin
no, děkuju za "vysvětlení"...
jana33
doufám,že to někdo pochopí
tak stalo se...
ale stejně nevim, co je to "Fial"... se mnou je to holt marný

držte nám palce, razíme na veterinu...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 18:26
- Nahlásit

My jsme zrovinka z veteriny přijeli, kdyby Andy mohl, tak se tam snad i rozbrečí. Umí se teda tvářit jako opravdový mučedník, to jo. Přestal i strachy polykat, ještěže ne dýchat ))) když si ho vet poslouchal. Dal nám ještě antibiotika ,abychom dokončili úplně léčbu, když už mu přestalo téct z toho nosu taková hrůza a ještě po tom týden klidu. Takže nemusím mít černý svědomí, že ho nechám našim na chalupě, kde se může jentak poflakovat na zahradě

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 19:39
- Nahlásit

Tož taky zpět z veteriny. je to jen zánět, doktor bral vzorek a pak jsme čekaly půl hodiny na výsledek. tak to jsem ráda, je to za náma

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 19:40
- Nahlásit

Mmartin
kdééé? to chci vidět!!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 20:33
- Nahlásit

Mmartin
"Ketrin vs. WT svět"
Fakt to tak vyznělo? To mě mrzí, to jsem nechtěla. Proti WT nic nemám. Vadí mi akorát styl té jisté osoby, kterým WT prosazuje a zároveň vše ostatní zavrhuje jako neužitečné, zpozdilé a blbé

Eda
sláva... no a máš klid

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 21:18 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Eda
a Field Trial (=polní závody?) jsou zkoušky, trochu jiné než ty ostatní. Je to vlastně zkouška v podmínkách reálného honu. Někteří si těchto zkoušek cení víc než všestranných... to je věc názoru.

a ti trialoví psi vypadají takhle

a pro srovnání jiné hlavy:
fena

pes

fena

a tady je pěkně vidět rozdíl mezi samčí a samičí hlavou, i když pejsek má teprve 9 měsíců

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 22:01
- Nahlásit

"Ketrin vs. WT svět"
to je sranda! to zní docela legračně!

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 07:16
- Nahlásit

Ketrin
děkuju za osvětlení... na tý poslední fotce nevypadají zas tak "vyhuble" ale jsem laik, nerozumím tomu jako vy

jinak na veterině jsem byla za blbečka, pan doktor mi zdlouhavě vysvětloval jak může boule vzniknout např. po injekcích ATB. pak se do toho nějak zamotal a ten proslov neměl konec zachránila mu čest pozorná sestřička, která se ho na zeptala na něco... asi si chtěl povídat...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 07:23
- Nahlásit

Ketrin
když zůstaneme na tý samý stránce, je i tenhle pes hubeňour? mně se zdá pěkně osvalený...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 07:46
- Nahlásit

Eda
jsem byla za blbečka to máš fuk, hlavně že to není nic zlého.
Jinak fotku cos sem dala nevidím, jen křížek, a stejné je to s těma co jsem sem dala včera já. včera se to zobrazovalo, teď ne.

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:29
- Nahlásit

Řekněte mi,kde to bylo,ať se pobavím. Ale napadl mě labrador-web,tam je takovej jeden strašně chytrej

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:31
- Nahlásit

Eda
na tý poslední fotce nevypadají zas tak "vyhuble"
klidně si ty hlavy můžeme porovnat s jinými - přidám tam fotky...

aby bylo jasno, vůbec tady nechci naznačovat že jsou trial psi "oškliví" apod... pro mě mají taky svou osobitou krásu a velkou ušlechtilost, ale pokud se bavíme o LR, tak to je prostě nestandart.

Mmartin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:32 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit

jana33

napadl mě labrador-web
a modří už vědí...

tam je takovej jeden strašně chytrej
jenom jeden?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:36
- Nahlásit

jana33
no já myslela že ho znáš

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:38
- Nahlásit

Ketrin
Mmartin
Jeden hlavné děsně chytrej a ostatní mu přizvukujou. Proto tam už nechodím,páč mám jen jedny nervy a já mám vždycky jinej názor než ostatníale jdu se podívat,předpokládám,že se to probíralo teď někdy

Mmartin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:40
- Nahlásit

Ketrin

"Ketrin vs. WT svět"
Fakt to tak vyznělo? To mě mrzí, to jsem nechtěla

Ale ne, spíš jsem měl napsat WT svět vs. Ketrin, to by bylo výstižnější... Ale to si neber osobně, oni si vždycky najdou nějakou oběť, na kterou se vrhnou
Já už tam skoro nechodím, nerad píšu na fóra, kde mi příspěvek smažou pomalu dřív, než ho stihnu dopsat...

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:41
- Nahlásit

Hele v jakým tématu to je? Nebo to smázli?

Mmartin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:43
- Nahlásit

jana33
Smázli? To jako že by tam vládla cenzura?

Tentokrát mimořádně (zatím) ne - http://www.labrador-web.net/forum/tema/labik-praco vni-linie-1150/pocet-dni-0/starsi-0

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2007 08:45
- Nahlásit

Mmartin
si neber osobně
néé já si nic neberu... jeden čas jsem to nemohla vydržet a snažila se tam uvádět na pravou míru různý bludy, ale už mě to nebaví to si tu radši povídám s vámi co se známe
jana33
je to "labík-pracovní linie"
taky byla dost dobrá debata o odložení, ale to už je dýl

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání