Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Lucinda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:05
- Nahlásit

Eda
choco
Výstava Už cesta byla úděsná, značení mizerné a kdo nepřijel v půl osmé, tak trčel vkoloně. Na fenách posuzoval pro nás dobrý rozhodčí. V mladejch nás bylo asi 26, tak jsme šli na dvě půlky. Šína se chovala ukázněně a celkem i stála. Dostali jsme výbornou bez pořadí, ale posudek nemám, protože mi v tom chaosu dali posudek jiné feny a já si toho všimla až 20 kiláků před Varama. Viděli jsme pana Borga (ukázněného a stále visícího očima na paničce) a taky Ketrin (seriózně vyhlížející, mírně hiperaktivní, vzorně oděnou dámu), dokonce mě poznala (taky jsem na ní fakt divně civěla a to se zřejmě nedalo přehlídnout). Borgo vypadá mnohem lépe ve skutečnosti než na fotkách. Je to moc přátelský a vychovaný mladý pán. Dostal VD, ale pan rozhodčí byl asi horkem zmaten. Pokoupili jsme pár blbostí a frčeli dom a to už jsme trefili napoprvé, jen Mělník nás zase prověřil.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:33
- Nahlásit

Lucinda
jsem čekala, až se sama pochlubíš výborná od Studeníka je fakt úspěch, škoda že jsem nikdy neměla tu čest u něj vystavovat, je fakt dobrý. Ovšem že nemáš svůj posudek, to je teda Možná by Ti z výst.kanceláře poslali ofocenou kopii? A nechala sis to aspoň zapsat do PP? Borgo vypadá mnohem lépe ve skutečnosti než na fotkách je celý po tatíkovi a i tohle má po něm

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:39
- Nahlásit

Konečně jsem přidala pár nových fotek na Borgův "blog", tak se můžete kouknout na subtilního psa

Lucinda
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:39
- Nahlásit

Ketrin
Normálka mi to napsali do PP, ale taky si toho nevsimli, Zkusím jim napsat meila. Kontaktovala jsem pani, které mám ten posudek, říkala, že byli druhý a dali jí kopii. Domluvili jsme se, že když se potkáme, nebo bude potřebovat origoš, tak mi zavolá. Byla nějaká výstava v Ústí nad Labem? Borgo je moc krásný pes, ale pro nás nevhodný ženich. Už je zase plno hodin, jdu hají. Dobrou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2007 22:56
- Nahlásit

Lucinda
V Ústí nevím že by bylo něco pro LR. Možná nějaká krajská, ?? ale to se nás netýká. Nejblíž květnové Litoměřice. Borgo je moc krásný pes dík za chválu, vyřídím

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 07:09
- Nahlásit

Lucinda,Ketrin
Krásný krásný! Gratulace vám oběma
Škoda, že pan rozhodčí "byl ňákej divnej"
A kam jsi schovala Šíně ocas? Nebo to nebylo tak katastrofální, jak jsi to popisovala?

Eda má na zádech nějakou bulku, tak koumám, z čeho to může být... ach jo...

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 07:16
- Nahlásit

Ketrin
bezvadný, Borgo je národní vypravěč!!! a fotky moc pěkný, hory jsou lepčí než móóře!

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 07:48
- Nahlásit

Ketrin
Písneš mi sem Borgovy stránky, dík Chci se taky pokochat a pobavit Jinak VD slušný a jak sem tak četla jeho přístup,tak můžete být ještě rádi, subtilnější ....hmmmm, tak to bychom s Andym taky neobstáli. A vy se nechystáte do ČB na klubovku?

Lucinda
Gratuluji k Véčku Páník od Andyho ségry byl na pana rozhodčího nakrklý, protože dal Eli N a ještě mu řekl,že má špatný zadky...co se mu na nich nelíbilo jsem se ještě nedozvěděla.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 07:56
- Nahlásit

choco
www.borgo.estranky.cz
Na tu klubovku jedu určitě. Jezdit na zahraniční rozhodčí je daleko zajímavější jinak omluva- nenafotila jsem nic, ty baterky do foťáku jsem ještě nekoupila a stejně bych to nestíhala, přijeli jsme dost pozdě, trčela jsem cca 45 minut v koloně od křižovatky na Českou Lípu až k výstavnímu parkovišti
Eda
a kde vidíš Šínu?

Jandula
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 07:56
- Nahlásit

Ketrin
Fotky jsou krásný... Taky gratulujeme...

Eda
Bulka je pohyblivá? Může to být od toho, že se praštila, Sára to má pořád, tak jako je někdo náchylný na modřiny, tak ona na boule...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 07:59
- Nahlásit

Eda
nebo to může být tuková bulka, Sali jednu takovou má, cca velikosti třešně. Spíš to pár dní sleduj a kdyby se ti něco nezdálo, směr veterina

Lucinda
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:04
- Nahlásit

Ketrin
Tobě došli baterky do foťáku, ale nám néééé , takže až budu mít fotky stažené od kamarádky, tak Vám pošlu Ketrin s Borgem v plné kráse.
Šínu nevidí, ale psala jsem, že má opelíchaný ocas.
Eda
Trochu jsem ocas počesala, zastřihla špičku a celkově jsme se snažili příliš ocásek neukazovat (což jde šíně výborně)

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:05
- Nahlásit

Ketrin
hezkýýý hezkýýýý fotečky i povídání, jako vždy Tak to se v Budějkách uvidíme, jen ještě přemýšlím, jestli má smysl, když bude ještě v dorostu přihlásit se na obě dvě výstavy nebo jen na tu první....na druhou starnu si říkám, že aspoň pak porovnám hodnocení od dvou rozhodčích...

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:07
- Nahlásit

Ketrin
a s fotkama to neva, můžu aspoň být v bláhové představě, že určitě Andymu nesahali ty tři dosrostenci ani po paty )))))))))))))))))))))))

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:10
- Nahlásit

Lucinda
Šínu nevidí, ale psala jsem, že má opelíchaný ocas.
jo tak a já tady hledám v galeriích Šínu na výstavě.
choco
aspoň pak porovnám hodnocení od dvou rozhodčích...
přesně tak

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:12
- Nahlásit

choco
určitě Andymu nesahali ty tři dosrostenci ani po paty ))))))))))))))))))))))) Jasně
Dorostence jsem nezahlídla ani jednoho a pouze 1 štěně - mrně medvídka 3 měs. a něco, ten byl krásný-v tom věku kdy ještě nenohatí

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:20
- Nahlásit

Ketrin
noojooo meďouši jsou prostě kvááásný, hned bych Andyhpo ještě na chvíli zmenšila Joo ať případně netrapasím, do tý kolonky tituly a zkoušky se zapisují jen ty, co už stojí za to, ža jo?Abych tam nepsala jak trubka to jeho jediný VN1 a OVVrka

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 08:37
- Nahlásit

Ketrin
Možná by měl někdo panu rozhodčímu vysvětlit rozdíl mezi výrazem subtilní a atletický. Subtilní znamená malý a drobný a to teda Borgo není. Leda že by se scvrkl,co jsem ho neviděla
Lucinda
gratuluju k V

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:11
- Nahlásit

choco
zkoušky se zapisují jen ty, co už stojí za to, ža jo?Abych tam nepsala jak trubka to jeho jediný VN1 a OVVrka
neee to tam nepiš tam se píše tituly třeba CH ČR, Národní vítěz apod. a zkoušky jen ty pracovní, né vlohovky

jana33
nescvrkl se, aspoň doufám

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:20
- Nahlásit

Ketrin
já si to myslela

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:26
- Nahlásit

Ketrin
neee to tam nepiš tam se píše tituly třeba CH ČR, Národní vítěz apod.
ty jo, tak u jinych plemen si tam lidi pisou s hrdosti i to VN1, nekteri dokonce i jen nadejny ....
trochu mi to pripomnelo znamou ze vcerejska z vystavy v Boleslavi. kdyz jsem se ji zeptal jak dopadla, tak rekla: "no tenhle ma BOBa a holka JEN CACe" ....

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:28
- Nahlásit

Jirikovo
tak to je dobrý, asi má holka navíc nooo

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:39 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

A co zbytek, co ste nebyli zrovna na výstavě? Jak ste si užili víkend?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:45
- Nahlásit

choco
asi má holka navíc nooo
ne, ona to pak vysvetlila dal .... proste kdyz soutezi ve sve tride jenom jeden pes, tak CAC je v podstate takovy uspech-neuspech .... ale ta prvni veta me docela pobavila. zvlast kdyz prisla ve chvili, kdy v kruhu tibetaku rozhodci nemilosrdne vyhodila fenu, ktery dala pred pul rokem CACIBa ....

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 09:51
- Nahlásit

Jirikovo
jooo takhle, tak to jo, ale je to stejně vtipný. Zní to jako, když nemá Boba,tak to ani nestojí za řeč

L1K1
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:42 - Změnil/a: L1K1
- Nahlásit

Gratulujeme všem zůčastněným. My po loňském vedru, jsme letos ani neuvažovali A dopadlo to stejně, taky vedro..
Jinak skoro ve všech posudcích máme, že je "subtilnější", někdy dokonce vyjádřeno mnohem drsněji (měla by přibrat atd.) a sbíráme kvůli tomu VD, jenže i kdybych chtěla, tak ji nevykrmím, takže je to stejně jedno. Teď trošku přibrala a tak paní rozhodčí z Irska usoudila, že máme správně osvalenou fenu a se známkou se vytáhla

L1K1
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 11:54
- Nahlásit

Ketrin
Taky jsem se dívala na fotky. Moc se mi líbí Borgova barva, taková do zlatava Celkově je to fešák, krásně kouká.. netuším, co se rozhodčímu nezdálo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:43
- Nahlásit

L1K1
VD je jako známka naprosto v pohodě a mě celkem nijak nevadí.... jen by to mělo být vyargumentováno jinak než že pes není jako nacpaná klobása
jinak, také jsem tam v sobotu viděla fenku takového toho trialového typu (tříletou) a to tedy byl žalostný pohled - což nemyslím nijak ironicky nebo zle. S plemenem neměla na pohled společného vůbec nic. navíc se hrozně bála - ocas až někde pod břichem. Dostala D, ale vůči VD fenám mi to přišlo dost nefér, protože mezi nimi a jí byl propastný rozdíl

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:53
- Nahlásit

Ketrin
a byla z čech nebo z venku? No některý rozhodčí nemá cenu ani komentovat, nejlepší jsou ty,co v dorostu dávaj VD za něco nedovyvinutýho,to by mě hráblo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:57
- Nahlásit

jana33
Byl to import.
co v dorostu dávaj VD v dorostu se dává buďto VN (velmi nadějný) nebo N (nadějný)

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání