| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:06
- Nahlásit
jana33
tak se drž na zápočtu - tfuj, tfuj
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:08
- Nahlásit
Ketrin
Ten je v pohodě, z toho už nervy nemám. Ale přece jen bych jí asi neměla nic psát o psech a mrtvejch bažantech
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:23
- Nahlásit
jana33
... nebo o silné zádi a hlubokym hrudníku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 12:28
- Nahlásit
Ketrin
no tak nějak
škoda že taky nejedeš v tomhle termínu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
Ketrin
Tak jsem koukala,že na poháru s vámi byla Beuty z Bouřné - to je naše spolucvičící z Koloděj,moc šikovná fenečka
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:10
- Nahlásit
Ketrin
9 lidí a 5 psů, ty br´do
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:33
- Nahlásit
jana33
Beuty z Bouřné
Jo, byli jsme spolu i ve skupině oba dny. Šikula. A jak si Borga drzého pěkně rovnala, když jí chtěl brát klacek - aspoň panáček viděl, jak má hodnou mámu co mu (skoro) všecko dovolí a eště s ním blbne že taky nejedeš v tomhle termínu No chtěla jsem, ale nakonec jsem se musela dát přednost rodinnému sociálnímu smíru neb jedem za týden na dovolenou na 10 dní
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 14:51
- Nahlásit
Ketrin
kam jedete?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 18:30
- Nahlásit
ahojky, malá ukázka z dnešních fotek na http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/cerven/
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 20:25
- Nahlásit
Eda
hezký fotky
A borůvky už jako jsou?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 21:27
- Nahlásit
fromeli
no jasně, teda aspoň naši přivezli z chalupy z jihu borůvek hafo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 22:34
- Nahlásit
fromeli
A borůvky už jako jsou?
no jasněěě ale říkat kde to ti teda nebudu
to se sem pak navozej lufťáci (rozumněj pražáci) a zplanýrujou les...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 06:09
- Nahlásit
Eda
Krásné fotky mají jedinou vadu - chybí tam do trikolóry žluťáček Roxy už aby byla velká, viď? A jak se jí daří?
Jandula
Do Alp - Sulden, Ortler. Si zase zchromím hnáty, nejsem vůbec v kondici a rozchozená...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 06:13
- Nahlásit
Ketrin
no jó, Roxy musí zůstávat ještě doma... neuťapala by to... ale má se výborně, děsně rasí svojí černou kámošku. na Edku si taky troufala, ale ta jí vysvětlila, že jí teda na krku viset nebude
jůů, Alpy... a jedou taky žluťáci? loni jste dělali moc pěkný fotky pesů v horách!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 06:15
- Nahlásit
jana33
Včera jsme si telefonovaly s paničkou naší Bali - jede taky teď na Albeř. Tak si jí všimni, divošky. Ptala jsem se, jestli už pudou na OVVR. Prý jestli se ji za ten týden podaří pořádně utahat, tak to možná zkusí
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 06:19
- Nahlásit
Eda
Jé ty už jsi vzhůru - to jsem ani nedoufala, že mi někdo odpoví Beru jen Borga, víc by se bohužel nevešlo, jede nás velká parta... a on má přednost, páč nemůže být 10 dní beze mě. U nás bude zatím moje sestra s dětmi, takže holky (čubky) budou mít také kulturní program
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 06:33
- Nahlásit
ale říkat kde to ti teda nebudu
to nemusíš Taky mám známá borůvková naleziště
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 07:29
- Nahlásit
Ketrin
Tak to bude super, hlavně, aby vám vyšlo počasí... Naštěstí na net můžeš i se zchromlejma nohama, takže se na tebe těšíme...
a on má přednost, páč nemůže být 10 dní beze mě
protože by zvlčel nebo protože by se mu stýskalo???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 07:50
- Nahlásit
Jandula
On by zvlčel, hlídači by si z něj rvali vlasy a mě by se stýskalo. aby vám vyšlo počasí Je tam okolo samý ledovec, takže to tam asi bude jak v mrazáku manžel denně sleduje na nějakých stránkách tamní počasí ráno je tam prý max. +3° a přes den okolo 10-12...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:01
- Nahlásit
Ketrin
On by zvlčel, hlídači by si z něj rvali vlasy a mě by se stýsk
tak to bude podobné u nás, zítra odjíždím, Sáru bude mít babička a děda, tak bude veselo, předala jsem všechny info, budu volat a doufat, že se nic nestane...
tamní počasí ráno je tam prý max. +3° a přes den okolo 10-12
a safra... tak to by pro mě moc nebylo...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:20
- Nahlásit
Jandula
A kam jedeš, hádám do tepla? by pro mě moc nebylo...
já bych se taky radši ohřála... ale třeba se oteplí, zatím jsme tam vždycky měli štěstí že bylo i v těch výškách sice třeba větrno ale pěkně...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:34
- Nahlásit
Ketrin
Jé ty už jsi vzhůru
no, mám z minulých týdnů brzký vstávací návyky, ráno se mi líp učilo
tak si to tam moc užijte!!! do hor bych jela hned, jen bych s sebou vzala raději kolo, než chození...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:35
- Nahlásit
Ketrin
Tak to jí budu sledovat a pak ti dám info
choco
Tak jak to s tebou vypadá? Mluvila jsem s Karlem a klidně můžeme už na šestou, budeme rádi,když půjdete na procházku s náma a pak bychom vás hodili domů,ať se nemusíte trmácet
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:45 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
jana33
Fakt byste nás hodili dom jo? Teda vy ste úžasný, Andy bude vděčný, že nemusí do náhubku )))) A kdeže to bydlíte, dáš mi adresu nebo jí písni na mailík choco@seznam.cz Ještě s tím časem pořádně nevím, ale kolem tý šestý to snad stihneme. ještě to upřesním.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:55
- Nahlásit
Ketrin
jedu do teple, teda alespoň doufám, že tam teplo bude...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:01
- Nahlásit
jana33
No já info až tak nepotřebuju, já ji znám spíš jaksi uvaž, jestli "něco takovýho" chceš mít doma
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:04
- Nahlásit
Ketrin
no to je pravda,to zkouknu a pak už se s tebou nebudu bavit
choco
jasně,není problém,takže jestli se ti to hodí a můžeš,tak budeme s tebou na procházku počítat adresa je Náměstí Dr. Holého 1331/3 a tel. na mě 603/271438
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:07
- Nahlásit
jana33
jo jako ti srabíci co neřeknou na rovinu "jste moc daleko" a "to je moc drahé" ale řeknou "tak já se ozvu"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:08
- Nahlásit
Ketrin
já budu dělat,že se neznáme
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:10
- Nahlásit
Ketrin
týýý jo, musím pochválit Borga, moc hezký vyprávění naškrabal pacičkou na stránky...
|