Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:11
- Nahlásit

jana33
třeba nás někdo představí
mimochodem, co znamená číslovka 33 v nicku? - věk to asi nebude?

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:13
- Nahlásit

Ketrin
nic trojka je moje oblíbený číslo a kdysi jsem se někam hlásila a jana3 už tam byla,tak jsem jednu 3 přidala

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:18
- Nahlásit

Jandula
ty jsi ale rychlá je to tam chvilku....
jana33
aha... s nicky je potíž, když jsem se registrovala sem, tak Sali už tu byla, Katrin taky a být Rambo se mi zdálo přecejen blbý...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:20
- Nahlásit

Ketrin
Rambo se mi zdálo přecejen blbý... no já si nejdřív říkala,že bych se zaregistovala jako Brita,ale pak mě to přišlo divný

choco
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:08
- Nahlásit

jana33
tak jsem to pracně našla na mapě a snad to teda najdeme, kdybychom někde bloudili nebo někde stáli, tak ti cinknu, jo? Moje číslo je 604358873

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

choco
jasně budu mít telefon u sebe Jak se jmenuješ vlastně křestním jménem,ať si tě uložím?

choco
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:18
- Nahlásit

jana33
Hanka, tak já jdu ještě balit, zatím ahoj

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:27
- Nahlásit

Ketrin
ty jsi ale rychlá je to tam chvilku....
čistě náhodou jsem tam koukla a bylo to...

jana33
no já si nejdřív říkala,že bych se zaregistovala jako Brita,ale pak mě to přišlo divný
jo jo, není nad to být pod vlastním jménem, viď?

Mmartin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 11:59
- Nahlásit

Jandula
není nad to být pod vlastním jménem, viď?

No já bych si jako Bára připadal taky trochu divně

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 12:33
- Nahlásit

Mmartin
no zase, měla by to pro tebe být pocta... Baruška je úžasná...

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 17:00
- Nahlásit

Tak holky,zítra už nejsem v práci,tak se s vámi loučím,nevím,jestli se ještě dostanu na net. Mějte se tu krásně a myslete na nás,ať to hafákům jde. Pááá

fromeli
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 17:24
- Nahlásit

zítra už nejsem v práci
to se tak někdo má, já ještě zítra pracuju

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2007 20:05
- Nahlásit

Ketrin
jůů, Borgo je skvělej pisálek!!! moc pěkně tě tam "pošpinil"

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 08:20
- Nahlásit

jana33
choco
Ahojte, já mám dneska fofry a nebudu tu... tak táborníkům zdar, pěkné počasí a užijte si to!
Eda

Lucinda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:04
- Nahlásit

Tak mi přišlo vyšetření DKK od jedné fenky z B vrhu a je 0/0. Mám velkou radost, my půjdeme na podzim.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:13
- Nahlásit

Lucinda
nazdárek tak to je super, taková zpráva!!!
má Šína nějaký novinky?

choco
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:23
- Nahlásit

Ketrin
jj, snad nám počásko vyjde, byla jsem ještě Andymu koupit maskáčový obojek a vypadá v něm jak drsoň,protože neměli menší než 5cm široký a je mu na délku taktak,ale nějakou chvíli ještě vydrží a dostali jsme ho se slevou,tak jsem si řekla,že mu ho vezmu ))
Ale má to jak ochranu krku

Tak se mějte všichni moc hezky a užívejte léta Vaf

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 12:34
- Nahlásit

choco
pěkně si užijte na táboře a přijeďte zdraví a živí!

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 16:39 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Já se asi zblázním. vzteknu nebo prostě nevím.

Moje sestra mi psala, že bude mít psa, tak čekám, že nějaké chlupaté kulaté cosi. Ne prej labradora, tak se ptám co s ním jako bude dělat, že nic, že bude na dvorku mezi havětí co pěstují moje rodiče. To byla první věc.

Ptám se tedy, který chovatel bude takhle dobrý a prodá ho, ona že u nich ve vsi maj hodnou labradorku, že ona má PP, to stačí, že by potřebovala uchovnění a uchovněného otce to už jí hlava nebere. A prej bude stát jen 2500.

Já jí nedokážu vysvětlit, že tam jde o sázku do loterie co se týče zdraví, povahy, to že je taková ona, že nic neznamená.

Navíc vím, že moje sestra nebude do psa rvát granule za 1500 měsíčně, natož aby dávala nějaké prostředky na klouby, atd. Dostane granule z Kauflandu.

Ona je prostě vesnická a to v tom horším slova smyslu - očkování - vzteklina a pes patří na dvůr, pohybu bude mít dost, bude přeci na dvoře a jaká výchova když labrador přeci miluje děti a zvěř na dvorku automaticky, protože ta ženská to tak taky má.

Co mám dělat???

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 17:42 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

fromeli
Co mám dělat???
ach jo, kdyby to nebyla tvoje sestra, poradím ti "zastřel ji"...
ale vážně, máš na výběr buď osvětu podpořenou popisem nějakých operací (kloubů myslím). potom můžeš zvolit horší variantu, kdy nezvládnutý "pes napadne člověka". nakonec mě napadá otázka, proboha, proč sestra toho psa chce??? k čemu???

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 17:47
- Nahlásit

, proč sestra toho psa chce??? k čemu???
protože je sobecká kráva

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 17:50
- Nahlásit

Já ji nemocema děsila, nezabralo, že prej ta fena je zdravá, že je taky na dvorku a že bla bla bla.

Nejhorší je, že tam na vesnici prostě lidi za vetem nejdou, je to pes a ten se vylíže a když ne, tak ho v nejlepším nechají uspat a někteří ani to ne, prostě ho nechají pojít

Zkusím to ještě přes tátu, odpudit ho tím, že je pes loveckej, takže slepice atd..... a snad jí to zakáže. Ikdyž má ségra svoji rodinu, tak tátu si nedovolí neposlechnout a navíc ten barák je našich.

Zakončila naší debatu tím, že mi sdělila, že jsem nějak moc chytrá.

Navrhovala jsem ji psa z útulku, aby aspoń udělala dobrý skutek, ale to jako prej ne, že chce štěně, nevím na co, protože stejně bude na dvoře samo, ale v útulku jsou i prcci

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 19:14
- Nahlásit

fromeli
protože stejně bude na dvoře samo
sakra, to mi vůbec neříkej, to je mi jen líto... ale nic proti tomu udělat nemůžu... sestra je dospělá... jestli můžeš, vysvětli to nějak tátovi, když má na ní "vliv"...
na druhou stranu je takových dvorkových psů spoustu, že... ale tady by snad šlo ještě něco udělat...

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:05
- Nahlásit

druhou stranu je takových dvorkových psů spoustu
my měli pokaždý psa na dvorku, ale byl to wořech kolem 12 kil, většinou nějaký kříženec špice. Tak nějak to byli hodní pesani a hlavně si je pořídil táta, takže se o ně i staral a táta je jedinej, kdo se pohybuje většinu dne po dvorku.

Ale labrador (když pominu, že nemá PP) je přeci jen lovec a hlavně si myslím docela torpédo než dospěje a malýho psa nějak zvládneš, když se vymkne, ale 40kilovýho psa? Oni se pak nebudou babrat s jeho převýchovou.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:12
- Nahlásit

fromeli
no, jak říkám, je mi budoucího psa moc líto předem... chjo

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:16
- Nahlásit

Eda
já se z toho picnu.
Zatím nejsou štěnda na světě, takže i na zimu by to bylo malé.

Navíc má ségra děti, ona si prostě myslí, že dá psa na dvůr a on se vychová, respektive, protože je to labrador, tak výchovu nepotřebuje, když to má vrozený.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:53
- Nahlásit

fromeli
napadlo mě, ať si přečte co píše na svých stránkách Ketrin
o výchově LR a tak... má to tam moc pěkně popsaný... třeba to sestru ťukne...

fromeli
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:54
- Nahlásit

ať si přečte co píše na svých stránkách Ketrin
no to sem jí samozřejmě okopírovala a poslala.

Taky se chystám najít nějaký drsný články o labradorech, co jsou nezvládnutí.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:21
- Nahlásit

fromeli
o labradorech, co jsou nezvládnutí.
klidně si přibarvím nějaký Edí parádičky o sežraných h...ech, vyválení ve fujtajblech a tak... jenže to asi bude pro holku zvyklou na vesnický život "normálka"...

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2007 07:27
- Nahlásit

klidně si přibarvím nějaký Edí parádičky o sežraných h...ech, vyválení ve fujtajblech a tak
no to s ní nehne, ona ho strčí na dvorek.
A navíc je zvyklá od Michelle, když byla malá

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání