Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:45
- Nahlásit

Eda
Kdes to vyštrachala???? to už je závěrečné vyhlášení - únava vedro a tak....
ježííííš já jsem ale tlustá ještě že se jinak nevidím

fromeli
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:47
- Nahlásit

Ketrin
pesan vypadá, že by se nejraděj odplížil

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:50 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jen si nás vychutnejte... hlášky alá igelitky

B je náhodou skrznaskrz veselý pejsek

fromeli
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:01
- Nahlásit

skrznaskrz veselý pejsek
trochu namyšlený pejsek, ne?

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:12
- Nahlásit

Ketrin
nevyštrachala, normálka na retrívřích stránkách...
hlášky alá igelitky
no, patent na místního kašpárka mám jen já, už jsem zvyklá...
ježííííš já jsem ale tlustá ještě že se jinak nevidím
ale houbelec, NEJSI tlustá! ale obecně mám taky problém se sama na sebe koukat

Lucinda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:07
- Nahlásit

Eda
Hezká fotka, ale Ketrin tam vypadá, jako na srazu svazáků, viď? Je tak pěkně v pozoru a dělá vpravo hleď, ještě zasalutovat a je to.
Ketrin
Krmim pořád Proformance, ale už pro dospěláky. Už je skoro vylínalá, ale má teď krysí ocas

Eda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 21:42
- Nahlásit

Lucinda
jako na srazu svazáků, viď?
jenže to já nemůžu posoudit, protože sem stihla být jen chvilinku pionýrka nezapomeň, že jsem mladá "laňka"

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 19:11
- Nahlásit

Lucinda
JJ, s tou kostičkou je to dobrý nápad

Eda
Kdypak na to jdeš vlítnout? A´t můžeme s Andym držet palce.

Nevíte výsledky labíků z výstavy v Brně? Andy tam měl sourozence, tak jsem zvědavá.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2007 20:16
- Nahlásit

Tak už vím, že jediný bráška Andyho Aston byl VN1 a ségra Allison byla VN3

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 13:41
- Nahlásit

Holky, zítra mi držte palce a pesani tlapky, pokusím se o státnice... jsem z toho nějaká zelená, pokouším se dohánět na poslední chvíli od 13.20 jdu na ústní, obhajoba bude snad ok, ta je od 9.20...

choco
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 16:48
- Nahlásit

Eda
Budeme na Tebe myslet, nebooooj, to bude dobrý. Hlavně klid a pevný nervy. To zvládneš. S Andym Ti přejeme hodný komisáky

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 19:14
- Nahlásit

zítra mi držte palce a pesani tlapky
jasná páka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:16
- Nahlásit

Eda
nebóóój to zvládneš!!! budem na Tebe myslet a drrržet

choco
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:39
- Nahlásit

Eda
Andy se stejně musí naučit povel držíííííííí, tak toho aspoň využiju k drrrrrrrrrrržení tlapek )))))))))

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:40
- Nahlásit

pomóc, fakt nic neumim...
holky, fakt na mě myslete, je mi ze sebe špatně...
místo učení jsem lítala s Edou venku...

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:41
- Nahlásit

fakt nic neumim
ale umíš minimálně jezdit na kole ty igelitková královno

choco
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:42
- Nahlásit

Ketrin
chtěla jsem poprosit o radu........aportování na dálku jsem z Andyho repertoáru omezila na minimum (a je fakt, že to minimum, co mu čas od času hodím pěkně přinese...ťukyťuk) ale spíš jsem teda začala doma s tím vezmi, drží a pus´t. Ale...když mu říkám drží, tak on má tendenci to přežvykpovat a pouštět....mám mu to v tý tlamičce podržet? A pak, když ho třeba vyšlu pro aportík dál, tak mám říkat aport nebo poslat ho pro něj s povelem vezmi, pak drží, pak ke mě a pak pusť? jsem z toho jelen a Andy ze mě bude asi srnče ))))

choco
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:43
- Nahlásit

Eda
nervíky udržet na uzdě jaou nejhorší....já tomu učení taky moc nedala a měla jsem bobíky, tak moc dobře vím, jak ti je. Ale nebuuuuuuuuuuj Pořádně se na to vyspi a ráno pravou ))))))))

choco
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:46
- Nahlásit

jooo a pak mě napadlo chodit ještě kromě cvičáku v Kolodějích na nějaký klasický cvičák....ale známí mě od toho odrazují a že ho tím leda budu přetěžovat a pak se na mě a na nějaký poslouchání po roce může pěkně vytento.....co myslíte? Jde mi spíš o to, abych posbírala nějaký další zkušenosti a líp tak do Andyho viděla...

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:50
- Nahlásit

fromeli
tak jo, až nebudu vědět, vytáhnu z igelitky poháry a ceny...
choco
jo, právě nacvičuju protistresové praktiky... tak uvidíme...

choco
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:52
- Nahlásit

jsem se nějak rozjela, tak už mlčím

Ještě snad.....dneska jsme byli venku asi 3 a půl hodiny s jeho ségrou a skoro ročním zlaťákem, který na Andyho neustále skákal a mermomocí chtěl asi štěnda. Andy místo toho, aby na něj vrknul nebo nějak jinak naznačil, že se mu to nelíbí, tak se snažil prchat a to většinou dopadlo nějakýma saltíkama a skolením Andyho Barneym. A to jsme Barneyho mohli okřikovat a tahat z něj heverem celou dobu....no Andy je z toho dead. Dokonce když Andy projevil snahu jít do vody, tak Barney na něj hupsnul i ve vodě...víckrát už tam Andy nesmočil dobrovolně ani drápek...chjoooo No snad to jeho kloubíky přežily ve zdraví...

Tady jsou nějaký fotečky.

http://picasaweb.google.com/chocoshot

fromeli
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 20:54
- Nahlásit

tak jo, až nebudu vědět, vytáhnu z igelitky poháry a ceny
Eda
no vidíš, třeba tam bude nějakej cyklista amatér

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:09
- Nahlásit

choco
"lifting obličeje" je supééér

choco
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2007 21:18
- Nahlásit

Eda
všimla jsem si až doma, že sem ho cvakla ve chvíli, kdy ho stahoval z kůže Aspoň trochu mu to jeho napadání zadku oplatil

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 08:46
- Nahlásit

choco
Být tebou,tak v takovýmhle případě zasáhnu,aby se Andy nezačal bránit sám,to bys pak mohla být v průšvihu.

My včera zas byli na veterině, Sam sežral pytlík piškotů a neustále všem podával packy
Eda
palce a packy držíme,určitě to zvláááádneš

choco
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:01
- Nahlásit

jana33
jj, já vím, každou chvíli jsme ho z něj sundávali, ale když se Andy rozhodl utíkat, tak s tím nicmoc udělat nešlo Barney byl jak posedlý.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:06
- Nahlásit

choco
Od 30/6 je volné jedno místo na táboře,nechceš jet?

choco
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:11
- Nahlásit

jana33
chcichcichci teď koukám na maila,že mi i psala p.Píchová, jdu ji zavolat, i když asi ten vlak mě stejně nemine, ale jel by i tatík,tak by mi s báglama pomohl.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:20
- Nahlásit

choco
Nebo bysme ti s báglama mohli pomoct i my další pes ani člověk se k nám už nevejde,ale nějaká bagáž by se snad ještě vešla

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 09:28
- Nahlásit

choco
Na staršího psa těžko vrkne, musíš zasáhnout ty. Třiapůl hodiny, není to trochu moc na takový mrně? Když se ten starší pes nedal umravnit, tak bych si radši svého vzala na vodítko k noze. Jednou se nám -nedávno- stalo totéž, GR - Borgův kámoš, o 3 měs. starší, vidí se každý týden a naprosto v poho... ale najednou přijel namachrovanej z výcvikovýho víkendu a mermomocí pořád Borga nakrýval. Tak holt pak šli oba u nohy a bylo.
jo a ten aport - poklud překusuje, tak mu dej těžší. A jinak.... po mých čerstvých zkušenostech bych asi malinko ubrala drilu a přidala hravosti... což neznamená že bude s aportem zdrhat a kravit, ale aby v tom byla akce, aby to bylo pestré a neznudilo ho to.... střídat různé obměny, třeba že jednou pro aport běžíš s ním na vodítku, podruhé ho posadíš, odcházíš, upustíš aport, jdeš dál a pak ho přivoláš s povelem aport... nebo s ním chodíš u nohy slalom mezi poházenými aportíky a na povel vezme až ten, který mu řekneš.... atd., dá se toho vymyslet spousta podle toho, co už zvládá.

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání