| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:21
- Nahlásit
Jandula
No u něj člověk nikdy neví,je to děs. Tak vyřiď mamce,že jí držím palce a ať si z toho nic nedělá. Já jsem ráda,že budu mít všechno hotový před táborem,jen nevím,jak uženu zápisy do indexu u zkoušek,co byli písemný
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:29
- Nahlásit
jana33
já ty zápisy neřeším, nemám ještě ani zapsaný celý první semestr, protože někteří jedinci nejsou k sehnání... Trošku mě štve, že za ty prachy nám neposkytnou ani trochu komfortu, kamarádka chodí na jinou soukromou VŠ a tam dají vždycky index na studijní a oni jim to nechají zapsat...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:56
- Nahlásit
Jandula
Já taky nemám ještě z prvního semestru jednu zkoušku zapsanou,ale když pracuju,tak tam nemůžu furt lítat. A třeba Kohout má teď ve zkouškovým zrušený konzultačky,tak si to nemám ani kdy zapsat
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 20:03
- Nahlásit
Tak jsem se naprdla a objednala náhubek z netu, protože kovový pogumovaný náhubek nejní v mým okolí vůbec k mání. Tak jsem zvědavá, jestli mu to bude.
A holkyyyy, kdy jste svým miláčkům krouhly polední krmení? Už si říkám,že bych fufajse měla krmit jen dvakrát, ale pak po polední prochajdě přiběhne natěšený do kuchyně a já těm očím prostě neodolám.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 20:05
- Nahlásit
že bych zavřela dveře od kuchyně, aby mě tím svým pohledem a výrazem,tak už mi to dej kámo netrápil? ))))))))))
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 20:17
- Nahlásit
choco
kdy jste svým miláčkům krouhly polední krmení
Já už si to nějak nepamatuju... ale krouhala jsem to dost brzo, i ze čtyř na tři a tak... mám dojem že v půl roce už jsem krmila jen dvakrát. Protože taky, po krmení musí být fufajs v klidu, že, a když to je 3x denně, tak by se skoro nikdy nedalo nic podnikat...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 20:19
- Nahlásit
Ketrin
jj, taktak, budu muset těm jeho hladovým očím odolat
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 22:26 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
choco
taky si to nepamatuju, což je ostuda...
ale pokud jde o ty jejich pohledy... darmo mluvit, to by pořád něco jedla. je jako já...
jo, ještě tenhle týden a potom může začít plovací "výuka", jestli budete chtít přijet k nám...
musím se na něco hezkého těšit, ať mám motivaci ke státnicím...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 23:38
- Nahlásit
Tak jsem na chvíli zase vyléčená z přidávání něj.konzerv ke krmení....teď jsem po hodině dorazila z venčení a Andy se mohl pos....z podoby. Doufám, že se nepotento doma do rána.
EdaKetrin
nj, jsem si řekla, že teda začnu od pondělka s dvojitým krmením Ale dávám mu už zhruba 500-600g denně, což rozdělený do dvou dávek bude pěkná hromada, aby neprasknul
Eda
Už se nemůžeme dočkat na lekce plavání, sice prvních 14 dní v červenci mám dost nabitý,ale nějakou skulinku tam snad najdeme,a když ne,tak určo potom.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2007 23:52
- Nahlásit
choco
Tak mu místo toho třetího krmení dej třeba žužlací kostičku, jen malou, aby ti to nebylo tak líto. Já jsem v půl roce krmila 3x ale čubina moc nechtěla, tak jsem přešla na 2x. Mám divný LR nejsou tak žryví, mají spíš období.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 06:20
- Nahlásit
Lucinda
Jedeš na tu národku? 2.uzávěrka je v pondělí
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 06:41
- Nahlásit
Ketrin
No dneska nebo v pondělí to pošlu. Mám strach, že se do té doby Šína nedosrstí, má děsně opelíchaný ocas
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:01 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Lucinda
hele, tak jí dej na ocas "příčes" když to můžou nosit některý ženský, tak proč ne pes...
choco
no bezva, snad si najdeš čas... já se naopak těším na volno...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:06
- Nahlásit
Eda
A jé, tady někdo snídal vtipnou že? Radši mi poraď co mám do ní narvat, aby jí tam ty chlupy dorostli.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:18
- Nahlásit
Ketrin
pomóóóóóc píšu přihlášku a nevim jakou má LR srst a velikost. Napsala jsem krátká a velký?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:23
- Nahlásit
Lucinda
nééé LR je "střední"!! (taky jsem kdysi napsala velký a sklidila sem výsměch, tak si to pamatuju
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:24
- Nahlásit
někdo snídal vtipnou
já zas byla nedávno požádána, jestli by nešlo Borgovi odšroubovat ocas a pučit jim ho na výstavu
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:39
- Nahlásit
Ketrin
Lidi jsou fakt divný
Tak co mám dát tý Šíně, aby vypadala jako pes a né krysa?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 07:56
- Nahlásit
Tak co mám dát tý Šíně, aby vypadala jako pes
no můžeš zkusit Biotin a Pupalku, ale jak rychle to zabere???? Chce to delší užívání.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 08:06
- Nahlásit
Za měsíc se ti nasrstí, přece nebude línat věčně. Krmíš pořád Proformance?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 08:47
- Nahlásit
Lucinda
Ještě můžeš zkusit lněný semínko,ale určitě ten biotin. Jen teď není v republice ten klasický od Carres,tak kup normální v lékárně a dávej jeden denně.
Jo hlásím,že se z labradorů zblázním, Sam má ty packy furt červený (trochu ale má) a rozárka si včera rozškrábala nějakej kousanec pod uchem a má tam obr červenej nechutnej flek s vyškrábanejma chlupama
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 08:49
- Nahlásit
jana33
ty bys taky měla mít u veteho VIP kartu, viď???
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 08:52
- Nahlásit
Sam má ty packy furt červený (trochu ale má) a rozárka si včera rozškrábala nějakej kousanec pod uchem a má tam obr červenej nechutnej flek s vyškrábanejma chlupama
ty už fakt nevíš, co bys, viď
Chudášci
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 08:53
- Nahlásit
fromeli
jak já nevím,oni neví. Fakt mě z nich asi hrábne. To,že Ferdovi teče z oka,už fakt neřeším,z toho mu teče furt
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:49
- Nahlásit
Fakt mě z nich asi hrábne.
jana33
asi na ně přenášíte s Kadlem svoje neduhy a oni chudinky empatické to všechno za vás odnesou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 09:53
- Nahlásit
fromeli
no to bude ono,hlavně Ferda je takovej empatickej včera říkal Karel,že málem vyprovokoval rvačku s nějakým malamutem,kterej se našemu spratečkovi nelíbil
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:03
- Nahlásit
Lucinda
ještě pivovarský kvasnice mi někdo radil na srst... ale nevím... ale jestli je to za měsíc, tak to jí doroste
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:05 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
jana33
rozškrábala nějakej kousanec pod uchem a má tam obr červenej nechutnej flek s vyškrábanejma chlupama
to bude hotspot - betadinu, umýt betadinovým šamponem nebo lactadermem a NEDRBAT (límec!) a okolí vyholit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:07
- Nahlásit
Ketrin
Jj betadinou jsem jí to vydesinfikovala,ještě otřela řepíkem a teď ráno natřela aloe. Může to být hotspot nebo jí něco kouslo u vody(já mám štípance jako blázen) a jak jí to svědilo,tak si to rozdrbala. Stejně jedem o víkendu na veterinu,tak jí kdyžtak vezmeme sebou.
Holky,jedu do Brna,krásnej víkend
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:15 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
to skoro vypadá, jako že se s panem B. neznáte...
a ta medaile... krásná!
|