Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:27
- Nahlásit

fromeli
no jasně, mám v živé paměti opovrhování naším jezevcem téměř všech výchovných pokusů páchaným námi na jeho osobě! zásadně se chodilo kam on chtěl, málokdy kam sem chtěla já a tak...

cherry
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:47
- Nahlásit

OPI
tak my na naučení plavání jsme koupili neoprenový kruh dobře se drží a do vody jsem šla první on z mnou a pak jsem ho jen trochu potáhla aby musel začít plavat pro ten kruh a hned jsem ho pustila zpátky. Pak pro ten kruh plaval už sám. Ten se mi osvedčil protože se dobře drží pesanovi a líbí se mu. I když občas jsem trnula jestli pro něj nebudu muset doplavat sama. Ale povzbuzuji ho , chválím, jásám.
A teď žádný velký plavec není ale když mu hodím klacek tak pro něj doplave a donese.

cherry
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:53 - Změnil/a: cherry
- Nahlásit

Eda
fromeli
My měli taky drsňáka - byl osobnost, ještě ted se smějeme když na něj vzpomínáme. Chodil do sousední vesnice tam bydlel brácha za "holkama", když jsme přijeli z práce tak pro něj někdo musel zajet.
[/i]zásadně se chodilo kam on chtěl, málokdy kam sem chtěla já a tak[i]
přesně tak

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:55
- Nahlásit

zásadně se chodilo kam on chtěl, málokdy kam sem chtěla já a tak...
Eda
no ona normálně jde, jako by měla umřít

takže je to můj nohsled, ale když náhodou jí někdo moc padne do oka, tak si prostě bude hrát a basta
Když se nad ní zjevím a zahartusím, tak jako jde, sice nerada ale jde, ale když to nějak neřeším, tak si prostě hraje a nechá mě odejít a pak si mě vyčenichá. Mrcha

Jinak s plaváním je to taky děsn, to neslyší, že jako nesmí, ani v únoru, prostě jak vidí vodu, musí do ní.

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:03
- Nahlásit

http://sweb.cz/KoutovaLudmila/PC250015.JPG
Tak se mi podařilo vyhledat nějaké ty fotky tak Vám je sem posunu

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:05
- Nahlásit

http://sweb.cz/KoutovaLudmila/podz%C3%ADmn%C3%AD

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:07
- Nahlásit

http://sweb.cz/KoutovaLudmila/cadlik%20spink%C3%A1

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:08
- Nahlásit

http://sweb.cz/KoutovaLudmila/cadlik%20na%20sn%C4% 9Bhu%202.JPG

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:10
- Nahlásit

OPI
jako všechny jsou krásný, ale ta podzimní, to je barevný koncert

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:10
- Nahlásit

OPI
Všechny fotky jsou krásný,ale ta podzimní je nádherná!!!! Je to fešák,mám pro černoušky slabost

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:11
- Nahlásit

jana33
neopič se

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:11
- Nahlásit

No tak co jsem něco našla tak jsem sem šoupla,ale jsou to staré fotky,až bude více času a pomocná ruka doma tak Vám sem dám nové Třeba už bude některá i plavací samozřejmě budem dokumentovat i učení plavání tak třeba bude aspoň panička plavací

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:13
- Nahlásit

jana33
tak přesně to jsem tam našla doslova stejně napsané i z toho listopadu kde jsou tyhle fotky

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:16
- Nahlásit

OPI
No vidíš,já se neměním

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:17
- Nahlásit

jana33

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:19
- Nahlásit

Jinak díky za rady k tomu aportu,asi máte pravdu že je zbytečné ho blbnout,je fakt že on to nebere jako práci,ale jako hru a právě proto se o to pak chce honit....atd... takže to budem trénovat a pak si počkáme na cvičák

OPI
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 15:46
- Nahlásit

tak já se jdu jen rozloučit,dnes už asi nezajdu a od zítra jsme týden na chatě.tak Vám přeji krásný týden a mnoho úspěchů s labíkama a držte nám palce ať jsme plavací

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 16:11
- Nahlásit

OPI
Krásný víkend,já se taky začnu za chvilku balit v práci a spěchat za smečkou.

Ketrin - držím palce a očekávám podprobné sms během dne!!!

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 16:12
- Nahlásit

Tady se zvedá vítr, je tma, asi bude chcáti, akorát jsme došly se špagetou z venku

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 16:50
- Nahlásit

Ahoooj, tak už mám odpromováno a odoslaveno, ještě snad večer zajdeme na panáka a tím pro mě škola opravdu zhasla a nastala vážná otázka ,co dál

Ketrin držím zítra palce a jsem zvědavá na výsledky

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 17:15
- Nahlásit

Tady leje a leje,nemůžu se dostat z práce))

choco
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 17:17
- Nahlásit

jana33
jj,tady taky, úplná průtrž

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 17:20
- Nahlásit

tady taky, úplná průtrž
Tady leje a leje
hmm, tady jen hřmí.

Janiška bude mít přesčas

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 18:47
- Nahlásit

OPI
Je moc krásnej! a fotky povedené Jsem ostuda zapomnětlivá, ale já už zas nevím jak se (oficiálně) jmenuje, i kdyžs nám to tu určitě už někdy říkala... a rodiče a tak... tak až se Ti bude chtít tak to napiš
All
Díky že nám věříte, nepochybně vás zklameme ale co, hlavně že jsme zdraví
tak pa, já už balím na ten víkend a pudu brzy spát

fromeli
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 20:20
- Nahlásit

Eda
tak jsem doma za TAE-BO
Během cvičení a těsně po něm mě napadlo, že mě děsně budou bolet nohy a hlavně kyčle, zadek atd. ale teď to začíná vypadat, že bolavé místo budou hlavně ramena a ruce.

Je to docela makačka jako jiná než spinning, ale nemít trochu kondice ze spinnu, tak tam asi padnu za vlast.

Někteří co chodí na TAE-BO pravidlně, neudrželi celou dobu tempo.

Myslím, že je to vyzkoušeníhodné, doporučuju ale pro prvně TAEBO - INTRO, na tom sem byla i já, protože jinak bych asi těžko pochopila některý pohyby, což jsem krásně viděla u rozcvičky, která bya dost v tempu a já nestíhala čumět na nohy a ruce najednou, takže jsem tam byla jak mlátička
Ale po rozcvičce to hezky rozebrala, tak jsem snad i pochopila. Uvidím příště u rozcvičky

Eda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 21:49
- Nahlásit

fromeli
chmm, tak joó, díky za info... esli dodělám ok školu, tak to půjdu zkusit...
a co se tam jako přesně děje???
mám už "naplánovaný" život "PO" plný báječných akcí a sportů, na který teď nemám čas
Ketrin
tak co? napiš nám nějaké info, jak jste dopadli?

choco
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 23:10
- Nahlásit

Ketrin
jj,taky jsem zvědavá a napnutá jak sáňky v létě.

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 23:14
- Nahlásit

Ketrin
jsem zvědavá a napnutá jak sáňky Jááá takýýýýýý! Tak co máte pohár prezidentky - mysleli jsme na vás a drželi palce koluk jich doma jen máme....

fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 06:46
- Nahlásit

co se tam jako přesně děje???
Eda
těžko vysvětlit
Prostě je to řada kopů, úderů v hodně svižném tempu hudby, svižnější než aerobic.
Musíš pracovat nohama a rukama rychle a současně silou. Důležitý je i správný provedení cviků, protože při špatném se prostě v tom "double time" ,jak tomu říkaj (ještě rychlejší tempo), vůbec nestíhá

Dneska mě bolí celej člověk, jediný svaly co mě nebolej nebo je necítím jsou svaly na předloktích a částečně na lýtkách

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 06:52
- Nahlásit

Vy to nějak prožíváte....
Dopadli jsme: v sobotu
a v neděli
tj. na sobotních LZ Borgo vypadl a nedělní SZVP udělal v 2.ceně. Kvůli jedné limitní známce - měl 115 bodů, což je dost na 1.cenu. Btw. - rákosí viděl poprvé to úterý před zkouškama.
Samozřejmě to ode mě byla velká drzost ho vůbec na tuto soutěž hlásit - je to asi jako by absolvent prvního stupně LŠU chtěl hned hrát ve filharmonii Ostatní účastníci byli samí zkušení psi, většinou "U", oCACTovaní a oCACITovaní staří pardálové. A do toho patnáctiměsíční Borgo, sotva odrostlý plínkám Ostudu ale neudělal a chyby které nasekal jsou ovšemže moje a né jeho. Jak jsem ho teď protáhla těma pár zkouškama a slyšela na něj od rozhodčích pořád v podstatě to samé - pes skvělý, vůdce za ním pokulhává - a spoustu rad, tak si to teď musím v klidu nechat projít hlavou a vymyslet, jak to budeme dělat dál. Mám z něj velkou radost a doufám že to zvládnu a že mu budu stačit
Pohár vyhrála Eva Černá s Lízou.

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání