Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:44
- Nahlásit

choco
Ahojky,nojo jitrocelový sirupek zbožňují,tak to je fajn,že už je skoro zdravý brouček
No to oni umí pouštět hrůzu,kor ty černý u toho vypadaj fakt nebezpečně

Včera jsme byli plavat,Samoušek se opět jen brodil,ale od začátku pokukoval po očku po batohu,kdy už to konečně vytááááhnema málem mu přeskočilo,když kachnu uviděl,je to fakt magůrek akorát teda vidět nějakej odborník,co dělá,když tu kačenu vytáhne na břeh,tak ho asi hrábne! Přinese jí těsně ke mě,tam s ní práskne o zem,pak to tak dvakrát zopakuje a začne lítat v kruhu a vyvádět - něco jako jáááá jsem plaváááááááltak snad ho to přejde dementka,nechci ho zatím moc s předávkou prudit,když tak hezky plave. A ono to asi taky bude něco jinýho s opravdovou kačenou. Co myslíš Ketrin?

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:44
- Nahlásit

fromeli
Já bych ho ani nemusela...ale mám to tak se všema sirupama a kapkama, radši si vezmu prášek než tohle. Ale kamarádka mi taky říkala, že by ho mohla pít po litrech )

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:51
- Nahlásit

jana33
JJ, sirup byl dobrý tip
Ještě jsem ho právě takhle nezažila, pomalu jsem ani nevěděla, že štěká a dnes tohle představení Až jsem si chvíli myslela, že tam v tom křoví opravdu někdo je. Ale nic.

Vy se mááááte, já už chci taky k voděěěě. Právě váhám, jestli ještě vydržet, až bude úplně fit nebo k tý vodě jít a vycachtat se.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:00
- Nahlásit

choco
Myslím,že jestli už je lepší,tak v tomhle horku bych ho klidně k vodě vzala. Jen ho pak nech pořádně na sluníčku proschnout nebo ho pořádně vytři ručníkem

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 09:01
- Nahlásit

choco
mně se to pěkně radí na dálku, když je Eda v Berounce skoro pořád, ale raději ještě vydrž, a pak si to vynahradíte
jinak, Edka takhle nenávidí veverky, to jsou vždycky boje na život a na smrt veverka se dávno směje ze stromu a hnědka dole zuří o 106

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:33
- Nahlásit

jana33
Tak teď mi volala máma, že jí Havlík vyrazil ze sociologie, dostala deviaci, říkala, že tam měla téměř vše, ale že jí vyrazil stylem, že i ten zbytek je důležitý...

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:48
- Nahlásit

Jandula
Havlíka sice neznám, ale nechápu co si "chlapec" dokazuje... vždyť si za tu školu platíte, tak co blbne?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 10:51
- Nahlásit

Jandula
Tak to mě mrzí,kor když dostala deviaci,ta je snad nejlehčí ze všeho. Ale zase to musíš umět,protože musíš vyjmenovat ty teorie a to neokecáš. Je to fakt blb,dělá prej i takový věci,že se zeptá na doslovnou definici něčeho z učebnice nebo chce popsat tabulku ze skript z určitě strany. Tak to je mi mamči líto

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:16
- Nahlásit

jana33
naštěstí to bere s rezervou, já bych z toho byla hotová... Ale je pravda, že to docela uměla, jiný by ti za to dal dvojku, prý popsala ty teorie a chybělo jí tam akorát (teď nevím, jestli je to to pravé slovo) amniocentéza (my jsme tohle zrovna neměli).. Ale Havlík byl prý od rána naštvaný a vyhazoval to tam jak mu to přišlo pod ruku...

Eda
Je to takovej bručoun, kterej chce udělat zle, resp. na potřetí to prý dá každýmu, ale nesnáší šperky, nesnáší výstřihy, úplně nejlíp je tam prý přijít jako mamina od plotny, dále nesnáší větší hrudník (což je neovlivnitelný a moje máma má holt smůlu)...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

stylem, že i ten zbytek je důležitý
prudič jeden vždyť si za tu školu platíte Náš nejmladší je na soukromé SŠ. A pořád na třídních schůzkách (byla jsem teda jen 2x) posloucháme, že ať si jako nemyslíme, že mají maturitu předplacenou

jana33
A s aportem na suchu to nedělá? No vzhledem k tomu že plave teprve krátce, tak bych ho asi nechala vykravnout a pokuď to nedělá s aportem na suchu, tak pak to pospojujete...
hmmmm to mám nejradši takovýhle radilky-paní Chytrý, co jim pes na zkouškách nosí klacek místo zvěře A co ten ekzém-už dobrý?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:18
- Nahlásit

Ketrin
Nééé na suchu s aportem nekraví

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:27
- Nahlásit

Ketrin
že mají maturitu předplacenou
no, to tě přece nesmí ani napadnout!
hele, a budeš se s námi ještě bavit, když máte syna na soukromé SŠ?

tohle mi přišlo od kamarádky, ale neudělalo se mi nějak dobře od žaludku, nějak v tom nevidím umění...
http://picasaweb.google.com/rous.dusan/IMeziPsyNaj deteRembrandta

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:30
- Nahlásit

budeš se s námi ještě bavit, když máte syna na soukromé SŠ?
a budete se bavit vy se mnou??? spíš je obecný názor, že těm blbějším dětem to rodiče zaplatí jsme ho tam dali kvůli sportu, že je s nimi lepší domluva - individuál a tak.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:15
- Nahlásit

No já myslím,že Havlík je to samý. Obecně profesoř,co přednášej na fildě,mají tendence na nás být drsný právě proto,aby si někdo nemyslel,že si to zaplatíme.

Ketrin
Ekzém dobrý,sice o víkendu nás vystrašil,protože se mu to udělalo i na zadních packách,ale rychle to přešlo. Ale podle všeho je to fakt alergie,tak doufám,že se mu to nevrátí na táboře.
Já myslím,že ho nechám vykravit a budu mu to brát hne u břehu,aby nemohl tančit tanec svatýho víta a na táboře uvidíme,ale myslím,že s opravdovou kačenou takhle kravit nebude,na zvěř on je cíťa

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:37
- Nahlásit

Ketrin
no vidíš, já jsem si tak nějak normálně myslela, že kvůli hokeji... a ne kvůli "blbosti" nebo "neblbosti"

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 11:21
- Nahlásit

Kde jste kdo? hmm, tak se jdu zase učit... chjo...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 11:37
- Nahlásit

Učit se učit se učit se,tak je to správný

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 11:52
- Nahlásit

tak se jdu zase učit
a já fakturovat...

choco
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:36 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

a já shánět náhubek na to naše slonisko teda spíš takhle protože ho zatím sháním marně.

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:47 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

tak se jdu zase učit
já shánět náhubek
já fakturovat

a já tedy jdu domů
tak je to správný

Taky si myslím, Janiško

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:54
- Nahlásit

Hlásím,že poslední zkoušku mám za dvě!!! Tak ještě příští týden zápočet z psychošky a mám to hotový,uff

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 12:55
- Nahlásit

jana33
šikovná... z čeho jsi dělala?

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:01
- Nahlásit

Jandula
Z tý rétoriky a komunikace. A vzhledem k tomu,že jsem si skripta jen pročetla v úterý před spaním,jsem spokojená Ty už máš hotovo? A co ta mamina,už má opravnej na toho dementa? A ostatní má z krku?

fromeli
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:03
- Nahlásit

A vzhledem k tomu,že jsem si skripta jen pročetla v úterý před spaním,jsem spokojená
tedy ty si šikovná

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:07
- Nahlásit

fromeli
No to ani ne,na dvě bys to napsala i ty,co jsi ty skripta neviděla nebo na tři,fakt to nebyla likvidační zkouška

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:18
- Nahlásit

jana33
máš na GR vzkaz

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:27
- Nahlásit

Zuzana T
máš na GR odpověď

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:30
- Nahlásit

jana33
poslední zkoušku mám za dvě!!! Jsi dobrá

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 13:32
- Nahlásit

Ketrin děkuju,ale zas taková sláva to není,já jsem jen šťastná,že mám ročník za sebou,mám teď z těch zkoušek daleko větší nervy než když mi bylo náct

Jandula
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2007 14:02
- Nahlásit

jana33
já už mám hotovo, naštěstí, tenhle semestr byl fakt přelomový... Máma půjde až v září, rozmýšlela se, že by šla už příští týden, ale připravuje se na dovču, tak si nechtěla kazit těch pár dní... Ale říkala, jak nespravedlivě hodnotí, že jí tam chyběla jedna věc a vyhodil jí a její kolega si spletl osobnost s kulturou, 3/4 věcí mu tam Havlík vyškrtal, ale nakonec mu dal za dvě...

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání