| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:12
- Nahlásit
Potřebuju nějakou dietku pro naší Gitu
já mám radši filet z tresky než to kuřecí, když dělá hodně psům problém.
Eda
ještě chybělo, aby se po tý sprše, válení, oklepání, vyčůrala než se vrátila zpátky pod vodu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 08:44
- Nahlásit
Taky souhlasím s filátkem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:08
- Nahlásit
Holky,kdybyste věděli o někom,kdo se nestihl přihlásit na tábor a chtěl by jet,tak v prvním termínu (od téhle soboty) jsou dvě volná místa na Albeři
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:21
- Nahlásit
Brééé ranko,tak jsme tady z lesíka,Carlosek je nabaštěnený a už hajinká,no jako miminko
Dnes to vypadá na pořádný pařák tak to s ním zase nebude celý den řeč,ale zítra večír vyrážíme na chajdu tak to bude veselejší a zůstávám tam s ním na týden tak to bude úúúplné bájo třeba uděláme nějaký pokrok v plavání ikdyž to asi nehrozí
Joooo abych nezapoměla však mám jednu novinku.....
Včera jsme psala že s ebojí jít přes jednu lázku v lese,tak dnes jsem ho čapla ¨pod předníma tlapkama a pomali ho navedla na tu lávku a povídala jsme mu u toho a huráááááá on to zvlááádnul tak doufám že si to už bude pamatovat nebo párkrát to z opáknem a už bude přes ní běhat sám
Tak jsem se přesvědčila že nikdy na nic opravdu není pozdě
Jééé na tábor bych jela hnedle,ale nejen že to k mému těhu nebude asi dobrý nápad,ale asi by Carlos docela zíral kdybych ho šoupla do bandy hafíků To budou jen labíci???
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:36
- Nahlásit
jana33
jj,já bych jela ale copak můžu, když tomu ňoumovi furt teče z frňáku a chrchle jak tuberák? Pak ať se člověk na něco těší, no...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:39
- Nahlásit
OPI
Retrívři,nejvíc labíků,zlaťáků,ale u káže se určitě i nějaký flat a novascot.
Tak vidíš,já ti říkala,že nějakou pitomou lávku zvládnete!
choco
Já bych taky jela,klidně na všechny tři turnusy,ale kde na to má člověk jaksi brát,že. Ale teď bychom stejně nemohli kvůli Samovi.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:52
- Nahlásit
jana33
a jak to se Samíkem vypadá? Už je to lepší?
Najděte Andyho
Opravdu tam je
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:10
- Nahlásit
choco
Myslím,že jo,už to má jen trochu zarudlý a ta tlamča se mu taky zatahuje,tak doufám,že do víkendu bude vykurýrovanej a pojedeme se koupat
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 10:15
- Nahlásit
Ahoj všem...
Eda hurá piraňa!!
OPI
pomali ho navedla na tu lávku a povídala jsme mu u toho a huráááááá on to zvlááádnul
šikulka a ten tábor by mu určitě prospěl. Tak třeba pojedete za rok s mimčem? A ukaž nám Carloska- ňákou fotku chceme!
jana33
taky bych hned jela...
choco
dobrý fotos
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:23
- Nahlásit
fromeli
to né, vyčůrat se šla až po chvíli pod dub na "svoje" místečko
Lucinda
piraňa ze předu je stejná jako já!!! vůbec se nezlobím, jen mě to děsně rozesmálo
choco
nebojte, rozjedem plovací školičku hned po státnicích už si chystejte deníček na termíny
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:46
- Nahlásit
Eda
piraňa ze předu je stejná jako já!!!
mně tedy ta podoba nějak uniká ale můžeš dát dvě fotky a budeme hledat 5 rozdílů
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:46
- Nahlásit
Najděte Andyho
Taky mám jednu schovávací, kde je jako děsně nenápadná
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:07
- Nahlásit
fromeli
Se tváří hodně naštvaně, co jsi jí udělala???
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:09
- Nahlásit
Se tváří hodně naštvaně, co jsi jí udělala
nee, ona se schovává a já dělám ,že ji nevidím Bylo jí vedro a nechtěla jít dál, tak vlezla do obilí a dělala, že tam nejni
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 13:20
- Nahlásit
Jéééj já bych Vám fotečku dala hnedle,ikdyž už jsem Vám je sem dávala ,ale to je dlooooouho no a nejen že už nevím jak na to ale brzy to napravím a s malou pomocí přítele je sem šoupnu a pak už to půjde zase samo
Doufám že za rok už budem jezdit po táborech jak profící
celé dopolko jsme prochrupli tak teď půjdem na chvíli ven,slunko zalezlo tak toho musíme vuyžít
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
fromeli
jo tááák, Sára má takovýhle pohled, když jí něco seberu...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 14:43
- Nahlásit
fromeli
jó, špageťáci se do obilí schovaj, hnědka by vyčuhovala
Ketrin
5 rozdílů? počkej, popřemejšlím...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 15:07
- Nahlásit
Tak dobře... hledejte rozdíly, fakt si nejsme podobný...
(ale že to byla fuška najít mojí fotku a ještě nějakou, kde bych neseděla na kole... )
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:22
- Nahlásit
že to byla fuška najít mojí fotku a ještě nějakou, kde bych neseděla na kole
no ještě máš tu s igelitkama
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:35
- Nahlásit
Ach jo, taková to mohla být prima procházka...
Jdeme s hnědkou k řece, hážeme, koupeme se, loví kamení v řece...pohoda...
na cestě zpátky jsem jí házela klacek, který si nesla od začátku procházky. no, zkrátím to... prostě po jednom hodu si ho napíchla někam do držky, začala hrozně kňučet a poskakovat dokola. sprintem sem u ní byla, klacek docela silou vytáhla. nikde žádná krev, nic. hubu jsem jí prohlídla. domů došla jak zmlácenej pes, bála se. před chvílí jsem jí zkoušela dát napít, ale žízeň neměla, když už pila vodu z řeky, asi. psí piškot si vzala. ale leží na pelechu a smutně kouká. tak zvažuju veterinu. ale spíš to vypadá, jako, že si to vrazila někam do krku...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 17:37
- Nahlásit
Eda
chudinka malá
Tak jí zkus prohmatat, hlavu, tedy jako tlamu z venku a krk a kdyby reagovala bolestivě, hlavně v krku, tak bych asi radši taky šla, aby se tam doktor pořádně podíval, kdyby tam měla nějakej úlomek
|
choco
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:20
- Nahlásit
Eda
jj, my si na vás počkáme s tím plaváním Klacek jeden, snad to bude dobrý, dej vědět, jestli ste se na tuveterinu raději vydali. Jinak u tý podoby s piraňou jsem se taky docela nařehtala
fromeli
hezká špagetka v políčku
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:45
- Nahlásit
fromeli
jj, kontrola proběhla... rozmixovala jsem jí granule, zalila vodou a snědla to. pak si šla hned zas lehnout na pelech. úlomek vylučuju, ten klacek byl celej a nijak se netřepil.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 18:51
- Nahlásit
Eda
tak to snad bude v poho, jen ji nějaký den hlídej a třeba čuchej k tlamě, kdyby to někde začalo hnisat, tak by to myslím dost smrdělo.
Spíš se prďola lekla
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 19:11
- Nahlásit
fromeli
no jó, přesně, lekla se. i anální žlázky vypustila, čokoládka moje...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 19:31
- Nahlásit
lekla se. i anální žlázky vypustila
no to udělala Michelle jednou u tchýně
Byli jsme na návštěvě, Michelle mi spokojeně chrupala na klíně a my chtěli chlastat, tak se bouchlo šampíčko, no a u tý rány se Michelle tak lekla, že ohodila koberec To byl smrádek, museli ho umýt
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 19:39
- Nahlásit
jééééj chudinka malá,hlavně aby byla v pořádku,učo si to jen narazila a bude to dobré,však musí být také v šoku,takový klacek v krku asi není nic příjemného...
Myslím že kdyby ta něco měla tak by se to snažila vychrchlat,vadilo by jí to tam....
Posíláme pohlazeníčko a ať hezky odpočívá
Ten náš si teď hrajem s králíkem,máme dva zakrslý králíky,sameček a samička,samička je ještě malá tak tu mu mocnedávám,ona je docela chlupatá a on jí hned olíže a docela do ní strká,ale s tím samečkem Alfem,jsou kámoši.páníček dnes nedorazí domů tak bude chudák kňourat,je už naučený že navečer jezdí domů už ví i hodinu a vždy na něj čeká a běhá od balkonu ke dveřím,no dnes se hold nedočká
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 21:48
- Nahlásit
Díky všem za podporu
Vrátily jsme se z veteriny. Nejdřív jsem tam volala, doktor říkal, ať hned přijedem, bál se otravy. Prohlídl hubu, prý jen malá oděrka sliznice. Dostala injekci ATB a proti bolesti, plus na další dva dny. Tak snad bude líp... už spinká...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 22:18
- Nahlásit
Eda
Jejda chudinka Edička. Dobře že jste šly na veterinu, aspoň máš klid, že tam nic nezůstalo. Klacky jsou blbý raději si noste ven nějakej aportík. Sára na klacek málem doplatila mnohem hůř... myslím že jsem to tu psala. Tak se opatrujte.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 23:15
- Nahlásit
Ketrin
no, přiznám se, že jsem tam šla i proto, že Eda nechtěla její oblíbený piškotek... před chvílí si ho už vzala, už asi působí ta injekce. no, s kládama si dáme pokoj. blbý je, že dummy mi může v řece uplavat a nechce se mi vyhazovat tolik peněz za to musím jí naučit aporty na nějaký míček nebo tak. ale už jsem to zkoušela, a prděla mi na to tenisáky jedou doma na zahradě, venku klády a klacky...
jaká Sára? z Brna? nevím, nepamatuju si, co se jí stalo...
|