Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
fromeli
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2007 20:38
- Nahlásit

no, správně bych neměla
áha, téééééda

fromeli
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 07:38
- Nahlásit

Eda
hlásím, že dneska bolí tělo ještě víc SNad mě to do zítra, kdy mám bodybuilding na balonech přejde aspoń natolik, že udržím balon nad hlavou
Další hodinu TAE-BA mám až v sobotu ráno, tak se zase zrasuju na dalších několik dní

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 08:31
- Nahlásit

Protože jsem tady nebyla,tak oficiálně gratuluju Ketrin a Borgouškovi, baba mi v sobotu nevěřila,že neděle bude úplně o něčem jiném a klesala na duchu
Jinak oficiálně prohlašuju,že labradoři jsou magoři a sebevrazi a že je to plemený rys. Dneska na ranní procházce šla proti nám nějaká ženská se šarpejem na vodítku. Paní měla hrůzu v očích jen nás viděla. Tak jsem si dala psy k noze,to už paní zastavila a vzpouzejícího šarpeje na flexině si narvala mezi nohy. Všechno probíhalo v klidu dokud ve chvíli,kdy jsme je míjeli,šarpej nezačal pekelně řvát,vrčet,pěna mu šla od huby. A co si myslíte,že ty dementi v tu chvíli udělali???? Samozřejmě v tu chvíli se odpojili a s kňučením se šli na šarpeje podívat ve smyslu - chudáčku náš,ty si chceš hrát??? Je nějakej labrador schopen pochopit,že některý psi je fakt jsou schopný roztrhat???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:27
- Nahlásit

jana33
nevěřila,že neděle bude úplně o něčem jiném a klesala na duchu
to nebyla nevíra, ale reálný odhad situace. Ale na rozdíl od některých jiných psů, na nichž už byla v neděli znát únava, Borgo druhý den předvedl lepší výkon a asi taky proto, že:
hele co udělal v sobotu na slídění s dohledávkou: (to už jsme vypadli a dál šli jen cvičně): bažanta našel skoro hned, ale místo aby ho bafnul a valil ke mně, tak nad ním stál (asi 30 m ode mne) a provokativně na mě čuměl, asi jako - chachaaa, a teď se ukaž co uděláš. Dala jsem další povel - nic, nevzal ho. Přivolala jsem ho a poslal znova - udělal to samé. Nakonec mi vtipálek přinesl klacek A tady nám pomohli rozhodčí, protože i když se na zkouškách pes nesmí sebeméně trestat, tak mi sami řekli ať ho zdrbu a dojdu tam s ním, aby napříště věděl že prostě musí a že mu to neprojde. No a vida - v neděli už tohle zkusil jenom jednou a to v daleko menší míře na první disciplíně-to nás stálo tu první cenu, ale pak už se srovnal a šlo to.
Čímž si samozřejmě nedělám iluze, že už to příště bude vždycky ok, ale vím na čem pracovat.... je to hajzlíííík

s kňučením se šli na šarpeje podívat ve smyslu - chudáčku náš,ty si chceš hrát???
jako když to vidím Borgo by spustil amok-taneček s přeskakováním šarpeje v šíleném tempu

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:33
- Nahlásit

Ketrin
Klacíček přinesl,vidíš,jak je ochotnej k nošení Jak jsem ti psala,Borgouš je úžasnj,jen prostě ještě potřebuje dozrát,s těma chlapama je to všechno na dýl

Borgo by spustil amok-taneček s přeskakováním šarpeje v šíleném tempu
no vždyť říkám,že je to dementní plemenej znak

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:49
- Nahlásit

Klacíček přinesl
jsem v tu chvíli myslela že exploduju vzteky a rozhodčí se dost dobře bavili

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:53
- Nahlásit

Ketrin
No to věřím,ten pohled musel stát za to rozšafnej Brogoušek s klacíčkem a rudofialová panička

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 09:59
- Nahlásit

Ketrin
To je přesné... Sára by udělala to samé...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:04
- Nahlásit

Jo a ještě - já se z něj fakt picnu včera na procházce: Foukl vítr, Borgo nasál, udělal vpravo v bok a hnal asi 200 m po louce, tam něco bafnul a fofrem zpátky rovnou ke mně , rychle a radostně mi přinesl a vzorně předal solidně páchnoucí vysušenou mumii zajíce. O nic nešlo, že, a neměl publikum...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:11
- Nahlásit

Ketrin
To znám, Rozárka nám takhle přinesla obrovskou nechutnou hnátu něčeho neidentifikovatelnýho

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:19
- Nahlásit

jo tak to mi dělá (mimo jiné) na jednoho vořecha z ulice, pán takový protiva vždycky kroutí hlavou jako co to mám za cvoka nevychovaného. ten jeho je už starší "pán" náš kolem něho vždycky chytne amok... stačí jen naznacit jednou naznačit že možná by mohla být sranda a od té doby je to děs je potkat.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:22 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

jana33
jasně, nošení hnusů je na denním pořádku ale tohle byla fakt formálně vzorně provedená dohledávka se vším všudy
cherry
co to mám za cvoka nevychovaného
Borgo a jeho matka podobnejma zábavičkama tráví značnou část dne

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:24
- Nahlásit

Ketrin
super že se tak vyřádí - to bysme taky potřebovali

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:26
- Nahlásit

Ketrin
ti chtěl ukázat jak to hezky umí a že je jen prostě trémista:lolřed publikem se stydí

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:27
- Nahlásit

jana33
no jasně, plemenný znak hned vedle žravosti všeho možnýho...
včera jsme potkaly roční dogátko. pesan měl tlapu jako já ruku. Eda sice koně zná, ale myslela si až do včera, že NO je největší pes a pak teda ten kůň. dogu nevěděla kam má zařadit. nejdřív kolem probíhal výše zmíněný tanec (my máme proloženo staženým ocasem a zadek až u země-ovšem pozor, není to jako že by se bála, to je její megaradost) s děsně rychlejma kolečkama kolem stojící dogy. ten jen slintal a koukal, líně otáčel hlavu Ediným směrem. pak to hnědku přestalo bavit a vlítla do řeky, kdy se potopila, vylovila šutr a zase vylítla, opět kola kolem dogy (Hugo) a zpět voda. tam se točila na místě a křičela na mě :"hááázej!!!" Hugo jen koukal a pán ho marně nabádal, aby vlezl za Edou do vody... opět pohled pro Bohy...
cestou zpátky jsme ještě potkaly černou a bílou LR a vznikla kompletní trojka. a klasika: plování a urputný boje a větev...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:30
- Nahlásit

cherry
to bysme taky potřebovali
není nic snazšího než mu pořídit kámoše/ku
jana33
no jo ty aby ses ho nezastávala. Kdo se stydí, ten nejde vůbec od nohy a né že se předvádí s klackem.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:31
- Nahlásit

Eda
hezký popis akce a gratuluju k bakalářce

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:36
- Nahlásit

Ketrin
Tsss se stydí,ale chtěl mamině nakonec udělat radost

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:36 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
vždyť víš, že sem jen "pesolog" amatér, ale není to v tom, že je B. v pubertě a obyčejně tě zkouší, kolik toho vydržíš?
slova jako škola, státnice nebo bakalářka prosím nepiš v mé blízkosti ještě 6 dní... mám z toho celkem bobky, když vidím jak ten čas letííííí

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:40
- Nahlásit

jana33
máš tam email

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 10:56
- Nahlásit

taky taky

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:02
- Nahlásit

Eda
neboj, všechno dobře dopadne, celý psí i lidský osazenstvo ti bude držet palce...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:09
- Nahlásit

jana33
odpověď

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:12
- Nahlásit

All
koukněte na boxeří, je tam dobrá fotka LR

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:16
- Nahlásit

Ta je super

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 11:38
- Nahlásit

trochu velká hlava
Brácha když udělali pro kočky takový vchod do kotelny tak se tam narval pes dvakrát tak velký jak kočky, to byla taky gymnastika
Eda
přesně popsaný to mi dělá kolem toho vořecha a pán je absolutně znechucený - prý kam šlápne tam tráva neroste

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 12:53
- Nahlásit

hezká hlava
u boxerů se mi zdá, že tam ani nikdo nemůže mít čas pracovat, kolik moc je tam denně příspěvků

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:38
- Nahlásit

Holahola ) to je krásný ráno,co? Andy dnes slaví půlroční narozeniny, toto letí. Říkala jsem si, že mu uplácám nějaký dortík, ale asi si vezmu příklad ze Samovýho dortíku Z nosu už nám tolik neteče a zakašle si už jen vyjímečně (jana33 ten jitrocelový sirup mi nadšeně líže ze lžičky div, že ji nespolkne, kdyby mohl, tak vypije celou lahvinku na posezení )

Jooo ránoi mi na prochajdě Andy předvdel, jak umí vypadat i hrozivě, kdyby nebyl můj,tak bych se ho docela bála. Nevím,co tam v dáli viděl nebo čeho se bál, ale celý se našponoval jak pružinka, štěkal a vrčel a koukal jedním směrem. Když sem se tam vydala podívat, tak spustil ještě víc a jen opravdu nerad šel za mnou. Snažila jsem z něj utahovat, že tam nic nejní, co vyvádí, ale pak jsem zavelela odchod pryč, protože nepřestával. Pouštěl fakt hrůzu.

fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:41
- Nahlásit

jitrocelový sirup mi nadšeně líže ze lžičky div, že ji nespolkne, kdyby mohl, tak vypije celou lahvinku na posezení
no to já bych ho taky vychlemtala

choco
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 08:43
- Nahlásit

jooo a myslíte, že bych ho už mohla vzít k vodě? Nebo mám ještě vydržet než dobere ty kapky na kašel a po jitrocelovým sirupu se zapráší?

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání