Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:07
- Nahlásit

OPI
No můžu tě ujistit,že i labrador flegmouš umí pěkně kravit

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:10
- Nahlásit

OPI
a já zas, že naše flegma Salina rozhodopádně nepůsobí vychovaněji....
páč co se týče jakéhokoli povelu, tak je to absolutní hlušec...
na ní se musí kouzelnými slůvky

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

Ketrin
To souvisí s tou flegmatičností,co se vleče neuteče, na co ten spěch....

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:23
- Nahlásit

a hááá tak takhle to je
každý pes je zlatíčko ať poslušný či ne,jen nesmí být tak zkažený až je agresivní,ale ten náš prostě nemá rád buldočky a jednoho mají u nás v baráku a jeho páníček má před tím naším mazlem takový respekt tuhle se mě ptal zda se ten pes nechá pohladit nebo je takový i na lidi ,protože vidí jak ten náš vrčí na toho jeho psa tak se ho bojí,no dost mě pobavil tak jsem ho uklidnila že se nemusí bát že to je mazel a že nevím proč vrčí na toho jejich,ikdyž myslím že ten náš si prostě chrání svůj dům a navíc tu byl pejske s kterým se tu popral tak si hold dává pozor,mimochodem dnes jsem se dozvěděla že ho před týdnem utratily,byl hodně nemocný bylo mi z toho dost mizerně....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:34
- Nahlásit

Třeba mu vadí to buldoččí chrochtání

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:38
- Nahlásit

Ketrin
nebo to poulení očí

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:45
- Nahlásit

no já myslím že na buldočkovi si toho dost najde je fakt že si třeba myslí že na něj blbě čumí

Jandula
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:56
- Nahlásit

Říká se, že spousta psů napadá právě buldoky, šarpeje, protože jsou holt jiní... Sára si taky s buldokem asi nepůjde hrát, asi se o sebe bojí, hvězda...

Jsme měli bouřlivou sobotu, byla bouřka a ta hysterka - až jsem přemýšlela, jestli i pes může dostat infarkt... naštěstí přežila

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:01
- Nahlásit

Já vím,že hodně psů nemá rádo ridgebacky,díky tomu jejich pruhu si myslí,že jsou permanentně nasraný a připravený vystartovat. Sam je na RR taky trošku rasista,nepere se,ale je na něm vidět,že jsou mu podezřelý. Ale on to má od tý doby,co ho jeden potrhal,takže to je spíš ze zážitku

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:05
- Nahlásit

OPI
je fakt že si třeba myslí že na něj blbě čumí
tak to mně teda pobavilo!!!
Eda nemá ráda apriori každýho NO, ale i štěně

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:07
- Nahlásit

Já když našeho řpitáhnu na vodítku tak vrčí pernamentně na všechny,teda kromě malejch psů z těch je hotovej ale bohužel je to vrčoun kvůli špatným zkušenostem s jinými psi

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:09
- Nahlásit

no a hlavně kvůli tomu že je na vodítlku to dělá se psem hodně,ale jelikož vím že se s některými nesnese tak ho nemohu ke laždýmu pustit a čekat co se bude dít,udělat tohle jiný pejskař mě tak ho zabim na místě.....
Však víte o čem mluvím....

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:10
- Nahlásit

OPI
u nás na vsi jsem potkala jednoho vrčícího skorolabradora teda právě že vrčel i na fenku, a to jsem dost zírala. na to nejsem zvyklá, většinou jsou s Edou všichni psi v pohodě a ona si vybírá s kým se kámoší a s kým ne ne

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:27
- Nahlásit

cheche no já zase potakala vrčící skorolabradorku na našeho psa,ale ten náš jak ví že to je fena tak je jak andílek ikdyž tahle drsňačka ho docela zaskočila

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:23
- Nahlásit

jana33
koukala jsem na fórum Desenský-přednáška v domnění, že se tam třeba něco zajímavého dovím... a tys zřejmě měla tu samou naivní představu.... 13 stránek ale o přednášce ani ťuk

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:26
- Nahlásit

Ketrin
JJ ale s tím se dá skoro počítat Já stejně chodím denně na jeho forum,tak čerpám informace tam. Dneska jsme měli jít s ním na procházku,ale díky Samouškovi to padá,tak mě to trochu mrzí

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:29
- Nahlásit

Tak to mě vážně nebavíte. Já přece nebudu číst tři stránky. Nemáte co dělat, nebo co?
Ketrin
Tak se Šínou nedělám nic, jsem lenoch líná, nemám čas a odnáší to chudák fena (no ona to zas tak neodnáší, protože to nic nedělání a lítání za koňma jí vyhovuje). S čím mám tedy problém je, že mi neustále topí psy. Jak letí klacek do vody, tak milostpaní nezajímá aport, ale jak nejrychleji skočit pesanovi na záda. Bárt už je z ní na prášky a Gita do té vody už ani neleze, aby jí ta bestie neslovila. Když jdu náhodou s ní sama, tak aport přinese, ale fluše mi ho pod nohy, nemám na ní fakt čas a je to znát. Nos má super. Na tu výstavu se asi vydám. Měla jsem teď černého psa na výstavě v Litoměřicích nebyla jsi? Byl to Big black magic boy a byl děsně neukázněnej.

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:30
- Nahlásit

Dneska jsme měli jít s ním na procházku
s kým? S RD?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:32
- Nahlásit

fromeli
Dneska jsme měli jít s ním na procházku
s kým? S RD?

Nezáviď

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:34 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Nezáviď
to je můj prvotní životní cíl

Ale jinak už jsem si to našla na RD stránkách, takž vím

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:35
- Nahlásit

Lucinda
A to ses bála, že Šína nebude chodit do vody.
My taky zas až tak moc necvičíme, ale zato chodíme na zkoušky. Jó s tou vodou. To Bresta dokud Borgo neměl odložení, už ani nechtěla chodit do vody pro aport, páč on se tam vždycky vrhl a vyrval jí ho z huby. Teď už to jde... V Litoměřicích jsme nebyli, letos zatím jen na klubovce na Hluboké.
Big black magic boy z Povidlového vrchu?
To je jedno z nejdelších jmen co znám

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:45
- Nahlásit

fromeli
no vidíš,jaká jseš chytrá holka

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 13:50
- Nahlásit

jaká jseš chytrá holka
detektiv Colombo

choco
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 16:44
- Nahlásit

ty brďo, vy jste se rozjely, kdo to má stíhat přečíst Za chvíli razím domů a za marodem, tak si to pak v klídku přelouskám, teď už bych to fááákt nestihla

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 17:26 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

tááákhle se to dělá pro Ketrin: piraňa II.
starý dobrý časy...

plus nový video na www.youtube.com/user/egemova

my jsme byli táákhle malí

už bych jí skoro nepoznala, obludu jednu (9 týdnů)

OPI
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 19:20
- Nahlásit

Eda
téééda ta je božská

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:08
- Nahlásit

OPI
no, někdy to i umí...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 07:29
- Nahlásit

Eda
Tak já si to neodpustím. Na té druhé fotce - piraňa ze předu, nemůžu si pomoct, ale má ten ksichtík stejný jako ty. Teď mě možná ukamenuješ, ale když jsem viděla tebe na fotce a pak piraňu, tak mě hned napadlo - svůj k svému

Lucinda
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 07:32
- Nahlásit

Potřebuju nějakou dietku pro naší Gitu. Má už tři dny průjem, ale né hodněkrát za den, tak třikrát. Dávám jí ráno a večer rýži s mrkví, ale teď bych jí do toho ráda něco přidala, aby mi to chudina žrala. Kdyby trochu zhubla, tak by to neškodilo, ale spíš mám strach, že má nějakou alergii na granule, ikdyž s nima krmim už dlouho a nikdy žádný problém, spíš naopak. Myslíte, že holandia jogurt je blbost?

choco
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 07:52
- Nahlásit

Lucinda
ještě bych jí tam šoupla kuřesí masíko, pokud teda nemá alergii na kuřecí

Eda
piraňa je žůžo Andyho přirovnávám ke krokodýlovi, když se honí s pejsama s otevřenou držtičkou ve snaze je kousnout do zadnice nejlépe

OPI
no my jsme s plaváním ještě ani pořádně nezačali, zatím máme za sebou jen pokus seznámení s rybníkem u chalupy a to vlezl do vody po břicho. Teď je marod, tak zase nehrozí, že bych ho hnala do vody ještě aspoň týden...Ale zase tady máme slíbenou paní učitelku, tak to s ní pak doženeme, viď hnědko

Anďour zatím nějakýho vyloženě nepřítele nemá, snad jen pitbula, kterýmu začíná Andy vadit a dvakrát mi po něm už vyjel. Tak se mu už klidím z cesty, aby to třeba Andyho nenapadlo později taky. A pak kříženku, která mu zanechala na památku jizvičku pod okem. Jinak při hraní Andy vyvozuje vzteklounský zvuky a povrkávání.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání