Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 16:25
- Nahlásit

Ilco
to znám,taky jsem se nemohla dočkat byla jsem hroyně moc natěšená a stálo to za to Andy kočku doma nemá, ale tady na farmě kocour je a Andy by se s ním moc rád více sblížil kocour je ovšem jiného náyoru a raději na něj kouká y větší výšky nebo y větší dálky a když už se potkají třeba v kuchyni tělo na tělo, tak kocout drží a nedutá a Andy by ho samou láskou sežral

choco
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 16:27
- Nahlásit

no nic,jdu do lesíka....klíšťata třeste se )

Eda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 19:19
- Nahlásit

jejky, to ani nestíhám přečíst...
fromeli
aspoň ten pes má rozum no comment
Jandula
byla tu krásná bouřka, spousta vody a krup něco málo je i v garáži
Ilco
stránku jsem dělala sama, ale zdá se mi moc jednoduchoučká

fromeli
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:00
- Nahlásit

byla tu krásná bouřka, spousta vody
i na Praze 4 byla pěkná bouřka a já v ní běžela domů, fakt bezvadný, vůbec jsem nevypadala jako vodník

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 07:45
- Nahlásit

Eda
A jak snáší Edička bouřku? Je v poho? Sárina to hrozně prožívá, něco jako petardy...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:08
- Nahlásit

Eda
byla tu krásná bouřka, spousta vody a krup něco málo je i v garáži
ja teda nemam garaz, ale vetsina lidi, co garaz ma, tak v ni ma auto .... jen vy, burzousti, musite mit v garazi kroupy a vodu ......

Ilco
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 08:47
- Nahlásit

choco
Ja som sa uz snazil trochu socializovat mojho kocura na ine psy ale bol podelany strachy,asi preto ze povacsine to boli velke hafany hehe ale myslim ze steniatka sa bad nebude a casom si zvyknu...
Eda
a cez co si robis stranku alebo aky program pouzivas...lebo co ja poznam kamosky tak co sa tyka PC tak zapnut,mailnut,vypnut...pred tebou klbuk dolu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:18
- Nahlásit

Ilco
zdravím nově příchozí...
a soužití LR s kočkou vypadá asi takhle

ovšem bacha, toto je oprsklý kocour-člen smečky S cizí kočkou je to jiné.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:34
- Nahlásit

Ketrin
Tahle fotka je dokonalá,tu miluju. Ale u nás by to teda neprošlo

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:38
- Nahlásit

jana33
Škoda že já zas tak moc nefotím, to by bylo momentek. Třeba tuhle jsem věšela prádlo a psi leželi okolo, jakoby se sami odložili a kocour taky-ležel v té samé poloze jako oni. Jako pes. On je děsnej opičák. Leží s nima i na pelechu a chodí s náma na psí procházky a když už nemůže tak začne děsně ječet a musím ho nýst.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:42
- Nahlásit

Ketrin
No já nefotím vůbec a hlavně,když už nastane nějaká momentka,tak ve chvíli,kdy bych se zvedla pro foťák,tak psi vstávaj se mnouto musíte mít doma s koucourem legraci,stejně je to zajímavý,jak většina psů může domácího kocoura milovat nade všechno,ale cizí kočka je furt jen kočka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:51
- Nahlásit

Nemyslím že by ho nějak vášnivě milovali-ale prostě je "jejich"... a hlavně on má takovou povahu, že se vůbec nebojí a nezdrhá, čili je neprovokuje k honění a tak... ale před štěňaty se radši klidil.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:56
- Nahlásit

Ketrin
Faakt? Štěnda bali nebezpečný pirani

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:00
- Nahlásit

noooo a navíc bylo jich hodně na jednoho a ke konci už byli podstatně těžší než on

Evicka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:42
- Nahlásit

Ahoj Ketrin, jak se máš a co pořád děláš. Už tyhle stránky nenavštěvuju, takže jsem tu jen zcela náhodou, abych se poptala, co u tebe nového, jak se ti rozrostla smečka a tak dále. Nepojedeš na nějakou výstavu, že bychom se potkali a konečně trochu poklábosili. Eva P. alias Evicka

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:44 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Ketrin
to je ten kocour na fotce s Rambem, co jsme u vás s Jandulou viděly? pěkně štěňata provokoval ze zídky jen spustil ocásek dolů a pěkně je dráždil
Jandula
bouřka jí nevadí když byla malá, tak se bála, ale nějak se postupem času otrkala... my si hrajem ve vodě pod železničním mostem a to je dost rachot, když tam projede třebas rychlík. a už nám to ani nepřijde
Ilco
jestli smekáš klobouk... jsem teda jednooký mezi slepými králem, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:01
- Nahlásit

Evicka
Jééé ahoj! Pojedu na NVP (červenec) i MVP (září) Mladá Boleslav - tam jsme se viděly, tak třeba zase...? Mám nového mlaďocha - 14 měs. pejska z loňského vrhu a momentálně mě trošku točí-zkouší, jestli to myslím vážně atd... např.v neděli jsme vypadli na barvářských zk. na šoulačce (podle řádu slídičů), jinak měl samé 4 a po barvě šel jako starý mazák...
ale je to šikula tak snad ho zmáknu
Eda
no, to je on, na té fotce je ještě štěně...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:02
- Nahlásit

Edaještě štěně...
co to kecám, samozřejmě kotě...

Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:08
- Nahlásit

Ketrin
co to kecám, samozřejmě kotě...
si přepracovaná

Eda
hrát si se Sárou pod železničním mostem, tak jí můžu rovnou vyhlásit jako pohřešovanou srab...

Evicka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:18
- Nahlásit

Bezva, uvidíme se na Národce v červenci, taky tam jedu. Pouze s jednou čubinkou, tu , co si pamatuješ, možná, ta celá bílá s půlenou hnědou hlavou. Vyklubala se z ní nádherná fena, která na světovce dostala výb. 1, CWC, což je super.Taky byla za loňský rok vyhlášena naším Klubem za nejkrásnější fenu za rok 2006. No a po ní jsme si taky nechali mlaďocha, už nám celá naše parta hodně zestárla, jsou mu teprve 4 měsíce, ale taky je to pěkný divoch a hlavně má tak správně splachovací povahu, což můj muž , nervák, potřebuje. Teď mám domluvený jeden import, ale štěňata ještě nejsou na světě,tak snad to klapne. No ale dost řečí, uvidíme se a ještě se určitě ozvu, možná přes tohle forum. Pořád tě ještě baví? Mě přestalo, nabízela jsem kdysi pomoc někomu, kdo chtěl začít s loveckým výcvikem a když jsem vyjmenovala naše úspěchy v česku i evropě, tak se tady našlo milion lidí, kteří mě sepsuli, že to nic není. Bohužel, to je ta česká nátura. Místo, aby byli lidi rádi, že jim člověk chce předat něco ze své alchymie a pracně nabytých vědomosti, tak to raději zlehčují a znevažují, jen prostě ne a ne uznat, že by mohl být někdo v něčem lepší. A proto už sem zásadně nepíšu a nevyjadřuju se k ničemu. Dnes jsem to porušila jen kvůli tobě, abych se dozvěděla, jak se máš.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:22
- Nahlásit

Evicka
My už tady jen tak drbeme s holkama co se známe ráda jsem si tu dřív početla např.co psala Sali nebo tchoř, protože od nich bylo co pochytit, ale už se tu nevyskytují...
Takže jo, ráda Tě uvidím - my v červenci půjdeme asi do mezitř.,tudíž budeme dřív hotoví, tak tě pak najdu.

Evicka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:29
- Nahlásit

My budem ve fenách v třídě pracovní. Čao, těším se.
No jo, starý dobrý časy tohoto fora jsou dávno pryč.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:29
- Nahlásit

Evicka
Jistěže to Ketrin baví,tady vždycky najde útěchu po nějakém Brogouškově představenínení nad dobré kamarádky,co člověka podpoří
Viď Ketrin?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:31
- Nahlásit

jana33
není nad dobré kamarádky,co člověka podpoří no jistěěě akorát vím o jedné, eeehhhhmmm, nebudu jmenovat, která si vždycky eště rejpne a pěkně mi ten čumáček v loužičce eště vymáchá

Evicka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:35
- Nahlásit

Tak to se Ketrin má. Ja na tomto foru měla vždycky hodně odpůrců, protože jsem obhajovala myslivost jako nutnost i krásný koníček i součást péče o přírodu, popisovala a objasňovala jsem věci, kteří mnozí nechtěli vidět nebo měli hodně zkreslené představy, ať už z neznalosti nebo pod tlakem medii. Atd. Takže všichni lidi, které jsem na tomto foru považovala za ne přímo přátele, ale alespoň lidi, kteří mi mají co říct, se tady už nevyskytují. Fakt rozumněli kynologii a vůbec psům jako živým bytostem. Ale stupidní příspěvky , komentáře, shazování znalostí, a vůbec úroveň zde padla hluboko pod průměr, takže už se taky třeba výše zmiňovaní Ketrin nevyskytují a vyskytovat nebudou. A proto je z tohoto fora už jen drbárna o ničem. Myslím všechna témata, nikoliv toto vaše přátelské. Beru to jako celek. Nic osobního. Tak se tu mějte hezky a Ketrin je bezva. Evicka

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:43
- Nahlásit

Ketrin
co tím myslíš,prosím tě? Mé přátelské poplácávání po ramenou, obdiv k Borgouškovi nebo ten celkový funclub tady si to musím užívat dokud můžu

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 14:46 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Evicka
no, z tvého příspěvku mám takový smíšený pocit. nikoliv kynologický, ale spíš lidský kynolog nejsem, mám psa pro radost. o fci tohoto fóra se nezamýšlím a málokdy pročítám diskuze jinde než tady nebo na GR... víš, ona i "drbárna o ničem" někdy (aspoň) mně pomůže zapomenout na to špatný a bohužel v životě i hlavní...
za sebe úspěch jiným přeju a vážím si lidí, kt. dosáhli vysoko ve svém oboru! ono taky záleží na způsobu předání toho co znáš ostatním...
(la pardón, berte to jen jako nevýznamnou noticku)
jana33
si to musím užívat dokud můžu
prosím tě, a kdy bys nemohla???

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:12
- Nahlásit

Eda
Souhlasím s tebou.
No až budu sama chodit na zkoušky a budu si dělat ostudu,to už mě ten smích pak přejde

choco
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:35
- Nahlásit

Holahola, tak si pořád vegetíme v přírodě, včera se tudz prohnala buřina jak hrom, s ANdym to ani nehlo, za to já jsem byla táááákhe malinká. Museli jsme kvůli elketrice vypnout úplně všechno, tak jsme tady byli po tmě, v chatce, v lese a venku virvál...A teď se tady začínají stahovat mračna zas. Tak to budu muset asi jít od compíku.

Ketrin
tak to se v Boleslavi uvidíme Já jsem přihlasila Andyho do dorostu

choco
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:36
- Nahlásit

Jo a ještě nejede tadyyy někdooo na tábor do Albeře na první trunus, někdo kdo bude mít v autě místo pro mě a psa? Nebo alespoň pro věci..?

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání