| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:16
- Nahlásit
No, ten řepík (anebo heřmánek) je na ty otlaky dobrý, taky to občas potírám, když si vzpomenu... Když oni tak rádi ležej na tvrdým a ještě sebou vždycky řachnou-né že by si pozvolna lehli, ale - prásk, žuch... znáte to.
cherry
By mě zajímalo proč to udělal..
a ty se občas nepostříkáš nějakou vůničkou? proto...
Eda
mléčná nebo hořká čokoláda
a co oříšková
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:30
- Nahlásit
Ketrin
Právě že to známe,to pak nemaj mít mozoly,blboňové
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:35
- Nahlásit
Eda
Ale osvěta dobrá, poznali, že je to labrador... A asi jim vůbec nevadilo, že Edku označili za mléčnou čokinku...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:38
- Nahlásit
Jandula má pravdu,vždyť je to úžasný,že poznali labradora! Možná,že se informovanost fakt zvyšuje,já už jsem taky dlouho neslyšela,že mám bezznakatýho rotvajlera
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:39 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Jandula
no, nevím, jestli osvěta... taťka byl nejvíc autoritativní, tak to prostě určil
Ketrin
néé, je hořká!!!
Jana33
no, já nevím, ale u nás na vsi je 89% labroušů, tady se skoro žádný jiný plemeno nevyskytuje sem tam nějaký jezevec nebo NO, ale jinak samý LR
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:50
- Nahlásit
Eda
je hořká!!!
tu mám nejradši ale sem tam oříšek by mohl být
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:26
- Nahlásit
Eda
mimo téma
si představ, že jsem včera měla soukromou hodinu spinningu Nejvyšší čas, že jsem dodělala permici
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:37
- Nahlásit
Ketrin
hmm, s postupem času se taky začínám přeorientovávat na hořkou... mění se mi chutě
fromeli
jojo, to my si dáváme s jedním pánem každý pátek a nějak nám to neva
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:47
- Nahlásit
jojo, to my si dáváme s jedním pánem každý pátek a nějak nám to neva
no ono mi stejně tuhle hodinu na léto zrušili, včera byla poslední od 18, teď budou začínat až od 19, což je na mě pozdě
Tak jdu v neděli vyzkoušet Tae-bo Myslím, že to bude docela prdel
add čokoláda - miluju hořkou, na vaření a tu spoustu procentní
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:50
- Nahlásit
fromeli
Tae-bo? to zní tajemně... asi do sebe budete nějak kopat či co? jsem líná si to vygooglovat...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:52
- Nahlásit
asi do sebe budete nějak kopat či co
no do sebe ne
Je to velmi účinný sportovní systém, který nejenže redukuje tělesnou hmotnost a zvyšuje svalovou sílu, ale je i úžasným prostředkem, jak rozpoznat, kde jsou Vaše hranice vůle.
TAE BO používá pohyby odlišných bojových umění a v první řadě je to skupinové cvičení bez komplikované choreografie při hudbě. Dokonce velmi rychlé hudbě. High – Low – Aerobic ??? Nic takového!!! TAE BO je rychlejší.
Skrze extrémní trénink vytrvalosti, se v relativně krátké době zlepší funkce oběhového systému a schopnosti déle vydržet.
Cílená technika vytrénuje vaše trupové (břišní a zádové) svalstvo a tím se stabilizuje Vaše páteř. Ale i ramenní svaly, svaly paží, nohou a hýždí nepřijdou zkrátka.
Jednoduše řečeno, je to komplexní systém, který „ postaví na nohy“ celé tělo.
Tak jsem zvědavá
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:22
- Nahlásit
ahojda všem labíkům
Jano 33 s tebou jsem tady minule rozebírala cvičák retrívrů,ale bohužel mě postihla chřipka tak jsme nedorazila, bylo mi zle že jsem byla ráda že dojdu na wc,nevím jak výhledově budu mít v rámci možností tam dorazit,přeci jen se mi termín porodu blíží a tyhle vedra tomu moc nepřidávají ale určo jen co to bude trochu možné tak to zrealizuji...
A ted doatz na všechny :
také mají vaší labíci období že línají???
Našemu je dnes 2 a půl roku a za tu dobu co ho máme tak te´d opravdu hodně líná a nebo možná to ted registruji víc že bydlíme v bytě,ale člověk ho podrbe a má pocit že na něm nic nezbyde
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 18:40
- Nahlásit
jana33
tyjo bobánci naši malí, Samoušek je teda hrdina. Taky bych poyřebovala takovýho veta...Andyho už jsem ani neukecala na dobrotu, aby šel do ordinace po svých. Musela jsem těch jeho 26kilotam vyít do náruče, prostě jsem s ním nehla, ani za nic. A ještě ho ta injekce tak štípala potom, že chudák úplně vystřelil ven a drbal a kousal si to. No a naše malá chlupatá psice už prý doma kýchá a kašle taky. Jitrocelový sirup jsem pořídila, ale nefím, kolik by toho měl dostat a jak často. Já jsem teď naštěstí jen do zítřka mimo domov a Andyho jsem nechala raději doma
Děkuju všem za podporu ANdymu to vyřídím, ať se brzy uzdraví, já doufám, že ano a že budeme zase moct něco podnikat
|
choco
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 18:42
- Nahlásit
OPI
jj, Andy líná jako o život, štěněcí srst mizí v nenávratnu. Ještě má k tomu takový zvláštní pruh na hřbetě po jeho mamince
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 20:47
- Nahlásit
OPI
Jo, jo výborné línací období. Nadávám kudy chodim a neni mi to nic platné. Mám teď tmavou čokinu se světle hnědými tečkami a na zadku světlou zástěru. Vypadá jako pako, ale už to snad jednou skončí. Najela jsem na novou techniku - vyškubávání, ale Šína mou novou techniku nepochopila a silně mě nesnáší. Ještě vyčešeme ocas, zadek a krk a snad jsme z toho venku.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:35
- Nahlásit
Eda líná teďka taky... česat česat a vyplovat ve vodě, tak to děláme teď
Lucinda
nazdáááár!!! co kobylka? a Šína? je hodná? jak se máte, holky?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:39
- Nahlásit
Lucinda
ahoooj kde si se toulala! Tuhle jsem na tebe moc myslela jak asi válčíte, že se tu ani neobjevíš!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:43
- Nahlásit
Eda
Ahoj, mírně nestíhám, ostatně jako vždy Kobuša je lepší. Ta malá hnědá bestie táááááák zlobí. Nedá Gitě pokoj, pořád jí visí na krku a když jí okřiknu, tak se tváří, že ona to tak přeci nemyslí. Plave výborně a ještě líp jí jde topení Gity a Bárta (zase hlídám Pražáka). Už máš po škole? Nějak jsem sem teď nechodila, tak nevim co se děje, jen čučim, jak jste s těmi stránkami zamávali. Co hnědka, už jste vytáhli vanu pro svou buržoazní slečinku?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:51
- Nahlásit
Jumi
Zrovna dumám, jestli mám jet na národku do Boleslavi, ale protože má Šína vykousaný krk, tak to dost zvažuju. Sice jsem prošvihla první uzávěrku, ale snad... Tuhle jsem na tebe myslela. Známá si pořídila GR bez PP za čtyrku , že prý nedá osmičku za papíráka. Říkala jsem jí, že dělá blbost atd. Štěně bylo z Ostaravy, ale chovatel jí ho dovezl do Prahy a ona si pak vezla do Karlových Varů. Taková malá fenka, snad bych řekla, že jí nebylo víc než 6 týdnů. Takové prtě. Vytáhli ho hned třetí den na závody koní a vůbec se netrápili, že štěně neni proočkovaný. Přeju fence aby to vše ve zdraví prostála, ale tomu chovateli bych řekla asi pár teplých slov. Vůbec jim nedal žádnou baštu do začátku a je to ani nenapadlo, tak mi ¨večer volali, co mají koupit, měla jsem chuť je poslat do pr...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 22:13
- Nahlásit
Lucinda
po škole budu mít 25.6. snad...
musíte se tady někdy ukázat a hoď nějaký fotky hnědky i Gity!
joj, vana je ještě nenapuštěná... ale máme jiný zlepšovák... zahradní sprchu, kterou jak se zdá, jsme koupili pro Edu. když jí pustím, že se jako chci osprchovat, nacpe se pod ní, "pije" všechnu vodu a lítá jak blázen
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 22:21
- Nahlásit
Eda
Neměla jsem vůbec čas fotit, ale něco mám na mobili. Jedu zase do Prahy 18 a 19. 6., ale znáš to, radši nic neslibuju, ale ráda bych Vás s hnědkou viděla. Sprcha je fajn, ale u nás vyhrává Šimon a psi se klidí, protože je vždycky šíleně zráchá a oni se přecijen radši koupou. S tím pitím, viděla jsem kamarádky koně a ten přímo miluje masáž dásní. Vždycky mu nejdřív sprchuje nohy, ale jeho to moc neba a tak jí chramstne po hadici a narve si jí do huby. Ještě jsem nic takového neviděla, ale on zvládá i to pití z hadice, je fakt hustej.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 06:19
- Nahlásit
Lucinda
Ahoooj, no že se taky ukážeš. Pojeď do Ml.B., ať se tam vidíme. Já poslala přihlášku včera -poslední den 1. uzávěrky.
Jakpak drezúruješ Šínu? Borgo mě pěkně točí, puberťák jeden - OVVR II.c., ZV III.c. (vždycky limitní známky)-na BZ jsme vypadli na šoulačce, jinak měl samé 4. Teď o víkendu jedem na dvoudenní soutěž, ať se ostatní účastníci pobaví.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 07:51
- Nahlásit
fromeli
hmmm, tak TAEBO, to je hustý, zkoušela jsem to jednou, myslím, že ve svém trénovaném období a málem jsem zkolabovala
Lucinda
ahoj, zdravíme holky...
Ketrin
Teď o víkendu jedem na dvoudenní soutěž, ať se ostatní účastníci pobaví.
tak držíme palce a těšíme se na zážitky... kdy hodí Borgoušek nějaký vyprávění na stránky???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:28
- Nahlásit
Jandula
ahoj a co to TAEBO je za hrůzu?
kdy hodí Borgoušek nějaký vyprávění
Až bude mít čas.... teda ne že by se tak usilovně připravoval na zkoušky, ale teď třeba pořád sklízí třešně, jahody a tak
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:40
- Nahlásit
Ahoj holky,tak my máme už největší línání za sebou, Sam má tu výhodu,že líná tak 14 dní naprosto neskutečně,ale pak už jen malinko. Rozárka línala snad dva měsíce a je teda příšerně vylínalá,páníček z toho má deprese,tak jí přidáváme Roboran na srst a biotin,aby zas nasrstila. Ale letos s tím má prý hodně psů problémy,jak nebyla pořádná zima a pak hned přišli ty vedra.OPI
a manžel by nemohl o víkendech chodit? Čím dřív začnete,tím dřív se vám to vrátí. Teď se teda cvičí až víkend 14,15/7,jsou dva turnusy táborů.
Ketrin
Nojo vlastně zábava vypukne už tenhle týden. Tak doufám,že nás budeš informovat!!!! Nejlíp hned smskou
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:52
- Nahlásit
jana33
Proč ne, pošli mi na sebe číslo mob. No jo vlastně, ty budeš na táboře bez netu asi a budeš zvědavááá ale včera na rákosí mu to šlo a dokonce vydržel navolno odložený koukat když chodili druzí psi a ani nevyrážel.... z čehož vyplývá že si zase čas na kravení vybere až naostro
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:55
- Nahlásit
Ketrin
Já ještě nebudu na táboře,jedeme na ten další termín od 30. Ale zprávy podávaej,už se těším. 603271438,koukej si to zapsat
Tak vidíš jak je Borgoušek šikovnej,třeba tě ještě hodně překvapí
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:57
- Nahlásit
hmmm, tak TAEBO, to je hustý, zkoušela jsem to jednou, myslím, že ve svém trénovaném období a málem jsem zkolabovala
Jandula
tak uvidím
Jsem docela zvyklá ze spinningu, tak snad přežiju i tohle, no uvidím v neděli
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 08:58
- Nahlásit
a co to TAEBO je za hrůzu
Ketrin
kopírovala jsem to Edě, je to o kousek výš na stránce
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:04
- Nahlásit
Dobré ranko,
no tak to my vyčesáváme a luxujeme a furt dokola
ale jsem doma,páč čekáme mimčo tak to není tak velký problém
Teda vy se máte že ty Vaši mazlikové plavou,tomu našemu byl včera 2 a půl roku a stále neplave do vody jde jen po pupek,joooo do louže a všeho mělkého to v lítne hned,ale plavat prostě ne,nechci ho do toho nutit,aby se víc nebál,ale kdyby jen pochopil jak by mu bylo lépe
Jak na tom byli vaši labíci???Plavali od štěněte???
|