| Autor |
Zpráva |
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 17:33
- Nahlásit
To je krásný počasí, že jo
trochu vedro
Dneska žádný igelitky nebudou?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 18:37
- Nahlásit
Eda
JJ, počásko je čupr, trochu jsem měla obavy z dnešního cvičáku, že se tam upečeme, ale naštěstí se při našem cvičení krapet zatáhlo a po skončení zase uačalo svítit. Andy se dnes setkal na cvičáku se svou druhou ségrou Jsou si docela podobní,až na pár rysů, který značí, že Andy je přeci jen kluk A překvapoval mě úplně hrozně, pro aprtky normálně vybíhal, bral je hezky veprostřed a zase s nimi přiběhl až ke mě...pravda s kachnou jsem mu musela utíkat,ale nepustil ji Asi se chtěl vytáhnout před ségrou nebo co A taky jsem to po něm asi týden vůbec nechtěla, tak jestli i tohle pomohlo Pak jsme se šli s jeho ségrou a páníčkem projít a pak jsme padli za vlast oba. Taky ho potřebuji vzbudit na venčení před žrádlem
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 18:43
- Nahlásit
Andy je ten víc vzadu, jeho ségra černá víc vpředu
A tady, poznáte Andyho?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:28
- Nahlásit
jana33
tak jak dopadla zkouška??
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:30
- Nahlásit
choco
Andy je vpravo. (?)
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:46
- Nahlásit
Ketrin
ee,ten vlevo
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:49
- Nahlásit
choco
jsem myslela z jejich pohledu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 22:00 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
choco
no, že Andy leží vlevo jsem poznala jen podle obojku...
fromeli
hele, paní špagetová, dneska je to bez igelitek... dneska jsme nááhodou na kole nebyli a musím přiznat, že je to krásná změna celý den s hnědkou... pohoda
Dneska jsem slyšela ve zprávách, že přijde "ochlazení" na 28 st. C. Nejraději bych se s hnědkou naložila do Berounky a nevylezla...
za chvíli bude na www.youtube.com/user/egemova nový video z dneška...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 22:27
- Nahlásit
Ketrin
tak to jooo
Eda
jj, taky sem si říkala, že bych měla co dělat bez obojku Ale ne, Andy má jiný kukadla a je krapet vytáhlešjí než Eli.
Tak jste si s hnědkou užili fajn víkend? To je potřeba A jak jde učení mučení?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 06:36
- Nahlásit
dneska jsme nááhodou na kole nebyli
Eda
co? ty si vynechala Jizerskou padesátku? To je šlendrián
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 06:42
- Nahlásit
Eda
nový video z dneška
to je pěknýý ale nějak málo vody, ne? To je Berounka?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 06:51
- Nahlásit
To je Berounka
tam by i špageta dřela pupíka o šutry
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 07:24
- Nahlásit
choco
jojo, učení... včera bylo volno, aby mi to dneska šlo líp do hlavy ale jde to ztěžka, když je venku tak pěkně
fromeli
jakou zase Jizerskou 50? to je snad až "závěr sezony" pro cyklisty s nosičema a blatníkama nás drsnejch bajkerů se tahle akce netýká
Ketrin
jj, je to přímo v Berouně u brodu. Čekali jsme tam, až přijedou cyklisti-závodníci. ze začátku videa je tam vidět natažený mlíko ve vodě. škoda, že jsem nestačila zachytit, jak hnědka rozháněla kachničky. je tam jen vidět, jak jich pár letí pryč...
jinak obecně je teď v Berounce málo vody. chodím se koupat nad jez, tam je to ok. ale jen večer, kdy odkráčí opékači lidských těl
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 07:36
- Nahlásit
jakou zase Jizerskou 50? to je snad až "závěr sezony" pro cyklisty s nosičema a blatníkama
ne, ta byla teď, kolegyně tam má chalupu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:24
- Nahlásit
Ahoj holky,zkouška dopadlo překvapivě dobře,mám za jedna,ale tvrdla jsem tam šest hodin,od osmi do dvou a když ve dvanáct začal dost hustě vyhozovat,byla jsem v mdlobách Tak teď ještě jedna zkouška a jeden zápočet a mám hotovo.
Jinak Karel byl včera s Rozárkou a ferdou u Ohře a říkal,že voda je už i na koupání pro nás,tak to tenhle týden snad prubnem. Chudák Samoušek místo koupání byl doma osprchován dneska jdeme na kontrolu,tak nás snad zprovozuschopní
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:26
- Nahlásit
překvapivě dobře,mám za jedna
no jak jinak mám to říct? tak já to řeknu - šprtko, gratuluju
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:29
- Nahlásit
fromeli
Nejsem žádná šprtka,takový nervy jsem ještě neměla. Ale nakonec se vyplatilo,že jsem tam seděla těch šest hodin,protože se točilo asi deset témat a za těch šest hodin jsem je nesčetněkrát přečetla dokola a dokola
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:36
- Nahlásit
Nejsem žádná šprtka
to ne, žádná ne, ale velká jo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:38
- Nahlásit
fromeli
ty jsi ale hnusná hned po ránu ještě že jsem zvyklá z domova
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:39
- Nahlásit
ty jsi ale hnusná hned po ránu
po ránu? já už mám skoro poledne
To víš - závist, ta je věčná
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:41
- Nahlásit
Brý ranko, posílám pár foteček Andyho z farmičky za Benešovem, ke se vyřádil a ještě vyřádí dosytosti. Dnes nás čeká zase návštěva u veta, protože chrchlání se nezlepšilo, ba naopak chrčí už i když spí (a chrápání to nejní) a z nosu vodopády tečou a tečou.
divočina
No tak pojď si ještě hrát
Kam jste se mi poděli?
A mám tě.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:43
- Nahlásit
jana33
Tak to je super Ten zbytek už bude hračka
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:48
- Nahlásit
jana33
šikovná, já v sobotu vzdala poslední zkoušku, měli jsme tam být na devátou, na desátou se začaly trousit další, takže nás bylo už kolem stovky a brala to podle abecedy... A říkala, že kdo je ke konci abecedy, ať přijde až kolem druhý a třetí, tak jsem odešla úplně... no jo no, nevím, proč za ty prachy zaměstnává škola alkoholiky, kteří jednou dělají to a podruhý zas ono... Kamarádka tam byla před dvěma týdny a byla za pět minut venku, protože si jen vybrala seminárky a zapsala jim to do indexu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:04
- Nahlásit
Jandula
A co to bylo za zkoušku a profesora? To je teda síla. Havlík se zas vyžívá v tom,že všechny sezve na osmou a nechá je tam vycukat. Fakt to byla síla, nejvíc líto mi bylo těch,co tam taky tvrdli celou dobu a pak je vyrazil,by mě asi kleplo
choco
Jj ta poslední zkouška už bude snad v pohodě. Fotky jsou kráááásný. Zkoušela jsi dávat Andíkovi jitrocelovej sirup,ten je na tyhle chrchly dobrej
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:16
- Nahlásit
jana33
tak samozřejmě gratuluju ale nic jiného jsem ani nečekala
choco jitrocelovej sirup nebo atussin... ale to si Andy vybral na kašlíkování divnou dobu?- bývá to spíš na podzim když je zima a lezavo...
já chodila o víkendu plavat se smečkou do našeho bahňáčku, co v něm plavou jen psi & otrlé povahy a pro změnu jsem je neprudila s aportama, ale vzali jsme jen hračky a blbli jsme tam a čvachtali se a vyluzovali různé zvuky... až později jsem si všimla že opodál na lavičce sedí paní s kočárkem a asi si v duchu klepala na čelo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:22
- Nahlásit
Ketrin
Děkuji
My jezdíme k tý Ohři,je to tam super,protože se vždycky najde místo,kde nejsou lidi. A už se těším až se vykoupu i já.
duchu klepala na čelo to nám,když nám Samoušek poprvé plaval za kachnou,tak jsem předváděla tanec svatýho Víta a zrovna na druhý straně řeky někdo byl
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:27 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
jana33
Jandula
taky to mám ještě v živý představě, jak jsme museli na některých zkouškách čekat do aleluja...třeba v zimním semestru si mě a ještě dvě studentky pozval na zk na půl devátou, že nás přednostně vezme před dálkařema a bakalářema. No byly jsme tam už tak na osmou, profa si to nacupital tak na devátou, odskočil si do desíti ještě někomu něco odvzdat, lehce před desátou si tam vzal k sobě dálkařky a nechal je tam a sám odešel na poradu, která trvala tak do jedenácti. Pak zkoušel stylem jedna osoba - jedna hodina. Před námi vyzkoušel všechny ostatní a my tři jsme se tam dostaly kolem pátý. Odcházely jsme odtamtud v půl sedmý. Ostatní profáci, kteří na patře sídlili si z nás už dělali legraci, jestli nechceme půjčit spacák nebo jestli už nepíšeme stížnost. Opravdu jsme málem toho chlápka zabily.
jana33
Jitrocelový sirup jsem nezkoušela, to mě nenapadlo. To už je teď jedno, trvá to bezmála týden a tak k tomu vetovi raději jedeme nějak večír.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:31
- Nahlásit
Ketrin
To teda jo, je možný, že to chytil ode mě, já se už s kašlem potýkám asi měsíc a tak to u nás mezi náma koluje...ale zase dostává céčko, to by mohl být trochu odolnější...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:31
- Nahlásit
choco
Jasně,k vetovi zajdi,ale tím jitrocelovým sirupem nic nezkazíš ani teď,opravdu pomáhá a pesani ho mají rádi
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:35
- Nahlásit
jana33
Albína Měchurová, rétorika... Fakt to mělo být v pohodě, ale ona tím, že dost pije (i na přednášky nám chodila opilá a ještě si odbíhala cucnout) je nevyzpytatelná...
|