| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:46
- Nahlásit
Ketrin
A Borgo jí s tím rád pomůže
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:47
- Nahlásit
jsem si zas naběhla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:19
- Nahlásit
Ketrin
já jen doufám,že na tom za dva roky nebudu stejně,že holčička bude po mamince a nebude předvádět žádné pubertální alotrie
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 20:07
- Nahlásit
jana33
doufat můžeš a asi se ti to i vyplní... s těma fenama je to přece jenom jaxi jednodušší... ovšem pokud bude po mamince, tak bude taky pěkná dračice-všimni si někdy v Kolodějích Bavelly ("Bali")
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:45
- Nahlásit
Ketrin
Bali mi nic neříká,možná nechodí cvičit s náma. To je tvoje štěndo? Ale neboj, já jsem připravená,nezapomínej,že kromě miláčka Samouška máme ještě dračici Rozárku
|
Ilco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:32
- Nahlásit
Zdravim vsetkych... aj ja idem mat labradora a uz sa mooc tesim...Rad by som sa zapojil do tejto diskusie a podelil sa s vami o zazitky...
Toto je Hugo ked mal 5 dni.Bol som sa nanho pozriet a vybrat si svojho psika.
A toto je Hugo a spol pri obede... este bol stasne malicky...
V sobotu sa idem za nim znovu kuknut to uz bude mat 12dni(este bude drobnucky) ale som svedavy kolko podrastol.... urcite poslem fotky.
ILCO
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:44
- Nahlásit
Ilco
Ahoj,vítám tě. A můžu se zeptat z jaké je chs? A odkud jsi ty a jestli jaký máš s pesanem plány a tak vůbec.....
|
Ilco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:50 - Změnil/a: Ilco
- Nahlásit
jana33
Ahoj, nemam ho z chs ale jeho mamina ma PP a aj otec mam PP... videl som oboch a su nadherni...Kupil som ho od jednej milej rodinky pri Liptovskom Mikulasi.Ja som z Ruzomberka.
Plany mam take ze chcem mat krasneho a poslusneho psa...urcite s nim chcem chodit aj na cvicisko.Mam strasne rad hafany.A ty si odkial a kolko ma tvoj psik alebo fenka???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 11:59
- Nahlásit
Ilco
ahoj, i já tě tady vítám...
vždycky, když vidím psí mimi, chtěla bych je všechny pomuchlovat jejich maminka vypadá moc pěkně...
určitě dej vědět, jak Hugo prospívá
|
Ilco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 12:56
- Nahlásit
Eda
Ahooj a dakujem,
ano su strasne zlatucki a taki krehki ze sa ich az bojis chytit...
Mamca je moc pekna ale nazivo vypada viac utrapena,mala velmi tazky porod az 4 hodiny.Hugo je prvorodeny a este 3 bratov a 6 sestier a dnes som volal s majitelom tak uz su vsetci predani...A ty mas akeho velkeho hafana???
Este foto Bianci/Hugova mamca/
A tu je Bianca a jej sestra...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:37
- Nahlásit
Ilco
Tak to se máte na co těšit
My máme černého kluka,bílou holku a k tomu ještě čistokrevného vořecha
Eda má hnědou holčičku
|
Ilco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 13:46
- Nahlásit
jana33
To je fajn ze mas viac psikou,asi mas o zabavu postarane.....no tesim velmi a dufam ze vsetko dobre dopadne.Ja som vzdy chcel psa...neviem preco ale vzdy sa mi viac pacili.
A ake to bolo ked si mala steniatko??Mala si niejake prblemy ktore mozem ocakavat???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
jana33
Eda má hnědou holčičku děkuju ti, mluvčí
Ilco
www.eda.unas.cz
Fšem
Před chvílí jsem hnědku vzala do lesa na běhání. Bohužel se tu nedá běhat po rovině, jen do a z kopce Ale Eda to vyřešila po svým. kecla si do borůvčí a občerstvovala se... musela jsem se děsně smát, vypadala legračně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:12
- Nahlásit
Eda
co by se namáhala,ne? je to chytrá holka
Ilco
Myslím,že všechny štěnda jsou stejná,ať už je to jakékoli plemeno. Připrav se na to,že se nevyspíš,budeš furt utírat loužičky a bobečky,uklízet zdemolovanej nábytek snažit se o výchovu,ale pes si tě časem stejně vychová sám
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:20
- Nahlásit
Před chvílí jsem hnědku vzala do lesa na běhání. Bohužel se tu nedá běhat po rovině, jen do a z kopce
Eda
aspoň ten pes má rozum
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:42
- Nahlásit
Eda
Už tam u vás prší????
Mě dneska překvapila Sárinka, v půl šesté ráno sedí a kňučí, tak jí jdu pustit ven s tím, že asi se jí chce, vrátí se a sedí pod topením a kňučí... Než mi došlo, že jí jde o hračky, její milovaní plyšáčci se sušily po důkladné deratizaci v pračce... tak jsem jí je dala, zhnuseně si odfrkla, že s tímhle smradem si ona hrát nebude, že chce tu vůni, co tam byla předtím...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:54
- Nahlásit
Jandula
Ahoj paní,už jste byli v Kolodějích nebo se teprve chystáte?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:04
- Nahlásit
jana33
Ahojky.... V sobotu mám poslední zkoušku, tak chci příští týden na cvičák zavolat a domluvit se, jestli nás dají do kategorie nic neumějící štěně nebo zkažený, nevychovaný dospělák...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:04
- Nahlásit
Ahojky ve spolek tak se vám hlásím y farmičkz od oveček a kraviček za Benešovem. Je tadz úžasný klid a příjemno Pokud zapomenu na tu spoustu otravujících much ovšem. Andz je z nich otrávený a pořádně nezahoumří oči, bude asi vše dospávat o víkendu doma. Má tady dva starší kamarády labíky, kterýho už nsad i berou do party Čekám právě,jak se vyvrbí počásko a že bych vyšla s Andym do lesa.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:06
- Nahlásit
Jandula
ahojky, cvičák je tenhle týden naposled, začne znovu až od 12.7. kvůli táborům
|
Ilco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:11
- Nahlásit
Eda
Moc krasna fenka...aj ja by som si chcel poriesit v buducnosti taku stranku...To si si robila sama alebo ti niekto pomahal?jana33
Tak to mas pravdu moja priatelka ma americke kokra Titusa a ten sa cosi nadovadel...ma 8 mesiacov a stale mu nieto rady...ma energie za 10 labradorov a taktiez vela vela vela papaaaa ale je velmi chytri a pekne si sada,aportuje ale udrzat jeho pozornost pri vacsom pocte ludi je takmer nemozne,hlavne ked miekto nieco papa ale to asi vsetky hafany...Uz sa tesim na ten hunbuk okolo toho vsetkeho a hlavne na ked podrastie na dlhe prechadzky a kupanie v jazere...lebo to budeme milovat asi obaja...Jandula
No unas este neprsi a kazdu chvilu zacne... idem pozatvarat okna a aspon nemusim polievat kvety heh...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:17
- Nahlásit
Ilco
ahoj, mám pětiměsíční "mrně" labíka a zatím nijak velký škody nenapáchal....snad jen rozdrbal stěnu vedle pelíšku, ale to už dlkouho nedělá, pak než jsme yamaskovali kabel, tak kus rozžvejkal a ožužlal pár listů z knih. Jinak zatím nic horšího neprovedl. To že si ničí deku na ležení a semtam se zbavím preparovanýho plyšáka nepočítám Jinak čůrat a kakat venku se naučil cca po týdnu, takže doma jsme moc loužiček utírat nemuseli. Ovšem s jeho ohromnou zálibou, jako u všech labíků, zbodnout na co přijde, bojuju furt, ale četnost slůvka fuj už se snížila oproti začátkům
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:24
- Nahlásit
choco
ahojky, cvičák je tenhle týden naposled, začne znovu až od 12.7. kvůli táborům
jéé, díky... no tak to počkáme až po dovolence...
|
Ilco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:30
- Nahlásit
choco
JJ moj sused ma tiez LR a uz mas 3 roky a chodil s nim aj na vystavy, je to fakt krasny pes ale ma neskutocne vela energie aportoval by snad aj do rana keby mu niekto hadzal a preplava priehradu cca60m aj 5x po sebe...a tiez vravel ze nemal velke problemy ked bol steniatko...no mne to je jedno nech aj pol domu padne hlavne nech uz ho mam doma heh....a mas aj niekde fotky svojho psika???
Ak niekto pouziva ICQ budem len rad ak pribudnete v mojich kontaktoch....
ICQ 195-873-717
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:49
- Nahlásit
choco
Neboj,demoliční období teprve přijde
Jandula
Cvičák bude až o víkendu 14-15/7. My tenhle víkend bohužel necvičíme kvůli Samouškovi,takže nám to vyjde až na tábor,tak jsem zvědavá,co tam po měsíci necvičení předvedou
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 15:58
- Nahlásit
jana33
No já jsem zvědavá, co tam předvede Sára po roce necvičení... Sakra, to to utíká...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 16:07 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Ilco
fotek tady mám spoustu na předešlých stránkách
tady je jako malý píííííívo ještě
tady už o kousek větší
a teď
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 16:08
- Nahlásit
jana33
nestraš když flegmatik, tak se vším všudy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 16:13
- Nahlásit
:choco
Nojo já zapomněla,tak to asi nebude tak strašný,ale třeba Samoušek měl asi tak dva měsíce,kdy nám zlikvidoval všechny stínítka u lampiček. Nikdy se nedotkl ničeho jinýho,ale tohle bylo jeho Andy fakt bude Sam v mladším provedení
|
Ilco
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 16:20
- Nahlásit
choco
naozaj moc pekny....uz sa toho mojho neviem dockat...cim viac fotiek vidim a diskutujem tak tym viac sa tesim....
Btw ma niekto skusenosti ako to je s nazivanim kocura a LR v byte... mam kocura a uz ma rok a 2 mesiace.
|