Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:57
- Nahlásit

choco
Bohužel,my jedeme až na druhý turnus.Spíš se zkus zeptat holek ze cvičáku,jestli je někdo nenapadne.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 05:56
- Nahlásit

choco
Škoda že nejedeš na srpnový, to bych tě v Praze naložila, tentokrát pojedu sama. Ale holky ti určitě něco zprostředkují, řekni jim. Loni Eva taky rozesílala maily kdo by mohl někoho vzít.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 08:49
- Nahlásit

Ahoj holky,kde jste kdo? Mě se přiblížila nedělní zkouška ze sociologie a i když se faaakt snažím,nestíhám a půlku toho ještě neumím. Už je mi z toho zle Jinak Samíškovi se už noha hezky hojí,ještě teda dost kulhá,ale už to nemá podebraný a ni tak červený,tak nás snad v pondělí na kontrole pochválí

Ilco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:04
- Nahlásit

Ketrin
No moc pekna pohodicka na fotke...ale moj kocur je rok a 2 mesiace stary a hodne nepristupny pre ine tvory...je to proste taky bytovy povalec a nema ziadnu socializaciu akurat tak na muchy a lastovicky nad oknom tak dufam ze sa s hugom daju casom do tlupy...A nevies nahodou coho by som sa mal vyvarovat??Vies Momo(Kocur) je pekny spratek a Hugo bude este strasne maly tak aby sa nieco neprijemne neprihodilo.
Eda
No mozno jednooky medzi slepymi ale to by sme urcite krivdili ostatnym a nepochybujem ze tych jednookych je urcite viac...ved pridat fotku na toto forum si vyzaduje urcite znalosti a keby sme urobili statistiku Muzi/Zeny tak by to urcite vyslo fifty-fifty

cherry
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

Ilco
ahoj - já má labíka má 2,5 roku - černého
Já bych s kocourem to seznamování nepřeháněla, myslím že vyloženě kamarádi nebudou, kocour je ted pan domácí tak ho bude trpět když bude muset. My když jsme měli kočku a donesli domů psa tak jen ze stolu na něj zírala co to jako má být (to jsme měli jezevčíka) a brala to že když to teda musí být..
U štěněte bych se jen trochu bála aby ho nesekl drápkem do očí.

Ilco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:29
- Nahlásit

cherry
no presne tak to bolo...priatelka ma asi 8 mesacneho americkeho kokra a uz bol zoparkrat u nas a Momo si vzdy vysiel na bezpecne miesto a kukal ako ze co to kur.. akoze ma byt???? ale obcas aj prisli k sebe a nuchali sa ale potom sa momo zlakol a uz bola nahacka lebo Titus (koker) sa chcel hrat ale Momovi(kocur) to az take vtipne asi neprislo tak usiel na stol a len tak ho pozoroval... ale dufam ze s Hugom to nebude take zle a mozno casom si zvyknu...akoze nechcem aby boli najlepsi kamosi ale aby sa respektovali a nemusel som bat o zdravie jedneho alebo druheho....

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:37
- Nahlásit

jana33
držím palečky, mně se zdálo, že sociologie se super učí, že je to všechno takový logický a i ty definice nebyly nejhorší, ale pak nastal problém, že jsem vždycky potřebovala naťuknout, co pod tohle a tohle patří... co patří pod socializaci, co pod kulturu a jak začíná ta definice...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:43
- Nahlásit

Ilco
Určitě je snazší seznamovat kotě s dospělými psy než štěně s dospělou kočkou. Naši psi vychovali několik koťat a vždy to bylo bez problémů a kocouři se pak v dospělosti chovali do jisté míry jako psi, jak jsem tu psala včera... akorát jednou se to nepovedlo, ale to bylo chorobně bázlivé kotě, které se tak zřejmě už narodilo. Pes k němu jen čichl a ono v hrůze zalezlo za myčku a strávilo tam tři dny... prostě to nešlo.
Já bych se taky bála jak píše cherry hlavně toho seknutí do oka, ale zase labrouš (i malý) je chytrý a brzy mu dojde, co kocour snese a co už ne a zařídí se podle toho... pro jistotu bych je ale ze začátku nenechávala spolu samotné.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:45
- Nahlásit

jo a náš kocour, když má pocit že se mu od psů přihodila nějaká újma, tak jde a po***ije jim pelech - zmeťour

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 10:58
- Nahlásit

Kocour Cairo je pohodář odmalinka

a tady už je Cairo dospělý a desetitýdenní Borgo si není úplně jistý co od něj může čekat

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:03
- Nahlásit

S kočkama byla kouzelná naše Brituška. Už jako malá jednu proháněla a ta se zastavila a pořádně jí zdrápala čenich. A jaké si z toho Brita vzala ponaučení? Že snad nemá kočky honit? Nikoli,kočky honila dál,ale už preventivně u toho vřeštěla,jako kdyby dostávala znovu na čenich

Ilco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:03
- Nahlásit

Ketrin
No Momo je pekne nauceny cikat a kakat tam kem treba,on sa to vlastne ani neucil on to uz mal akosi v sebe ale to su asi vsetky macky take...tak dufam ze ho ani nenapadne spinit Hugovi do pelechu...skor sa bojim ze Hugo bude vyjedat Momove vykaly...no to ma napadlo ako prve s tym okom ale neplanujem ich nechavat samich doma aspon urcite nie prvy mesiac...kazdopadne to bude urcite velka sranda a aspon Momo nebude cely den spat ale bude pekne v strehu...inak mas naozaj pekneho LR a uz sa strasne tesim na toho mojho...Vsetci moji kamosi alebo kamosky maju psa alebo dvoch tak uz budem aj ja konecne "KOMPLETNY"
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=1254

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:06
- Nahlásit

jana33

Já mám natočený kouzelný video, škoda že ho sem neumím dát. Jak Rambo unaven leží pod stolkem a kocour po něm chodí, pacičkou ho lehce fackuje, pak se vždycky rozběhne, skočí mu na hlavu, "jako" kouše do nosu a do uší.. a Rambo vždycky jenom mávne tlapou jako kdyby odháněl mouchu.

Ilco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:07
- Nahlásit

Ketrin
tak tie dalsie fotky som som cekol az teraz a vidiet ze s hafanmi to naozaj vies... a najlepsia je ta posladna,by som ju nazval suboj TITANOV

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:09
- Nahlásit

dufam ze ho ani nenapadne spinit Hugovi do pelechu
obávám se že někdy bohužel napadne... to není že by byl nečistotný, to je pomsta za domnělé křivdy nebo žárlivost ...

Ilco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:09
- Nahlásit

Ketrin
tak to video mi mozes poslat cez ICQ ak chces...to by som si mooc rad pozrel a ukazal nasim ze sa nemaju coho bat....ze to len Momovi prospeje...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:12
- Nahlásit

poslat cez ICQ
když já to neumím a ICQ nemám jsem starší generace, víš?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:12
- Nahlásit

Ketrin
si takhle umím představit Samouška. Ale obávám se,že díky Ferdovi by kočička u nás dlouho nepřežila

Ilco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:14
- Nahlásit

Ketrin
Nikdy nieje neskor to je uplne zo vsetkym... a ake velke je to video... ci by to neslo poslat na mail....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

Ilco
13,8 MB

Ilco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 11:53
- Nahlásit

Ketrin
tak to je v pohode to by slo aj poslat na mail....len neviem aky pouzivas... na centrume sa daju posielat 16 MB maily tak ak mas centrum tak by to slo....

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 14:53
- Nahlásit

Ketrin
pošli video, pošli video!
jana33
sociologii zvládneš levou zadní! je to spousta okecávaček a naučíš se jen tu základní kostru a zbytek dovymyslíš a pospojuješ, ne? ale nedělní termín zk, to ti nezávidím, to je fakt

Jandula
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:07
- Nahlásit

Eda
s tím magorem, kterýho má jana na sociologii - to nedovymyslíš ani si nepospojuješ, protože on je fakt příšernej...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 15:21
- Nahlásit

Jandula
díky náčelníku,že ses mě zastal když mu to neodvykládám,jak to napsal,tak mě vyrazí a já mu to odvykládat nemůžu,protože polovině slov,co používá,nerozumím

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 17:41
- Nahlásit

jana33
aha, tak to je děs, že se někde ještě vyskytuje "magor", který trvá zásadně na papouškování jeho vlastních slov tak ti držíme packy a palce

choco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 23:43 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ketrin
jana33
Jj, já vím, že vy zrovna jedete ty další dva termíny, ale doufala jsem , že byste třeba o někom věděli. No uvidím, co zjistím ještě na cvičáku. Jinak mi nezbyde nic jinýhoi než si počkat, jestli se něco neuvolní až ty dva další turnusy....a při mým štěstí

Ketrin
Fakt krásný fotečky, jak ty to děláš škoda, že se mi nepovedlo vyfotit Andyho a kočku Ta se totiž chová spíš jako pes...šla např. se mnou a dvěma labíkama, kteří patří známým ( u kterých takhle budu vegetit, jak jen to půjde a jen pro zajímavost o jejich farmě a chovu jsem plácala diplomku ) do lesa, kde se mnou všichni vydrželi asi 4h a vypadalo to tak, že po dobu, co jsem něco dělala,tak leželi svorně vedle sebe a když jsem si šla odpočinout a sedla si na chvíli na bobek,tak se ke mě přihnali pro pohlazení a kočka se okamžitě vtírala na klín, pak si zase šli lehnout A v noci si kočka za mnou chodila lehnout a vydržela mi spát na nohou, dokud jsem nevstala...ale psst před Andym ani muk...ten spal o patro níž, protože by se nahoru nevyškrábal.

Právě te´d čekám,až se vzbudí, abych s ním mohla skočit ještě ven, ale po příjezdu domů je podle očekávání tuhej. Taky má být proč, řádil jak čert. Až jsem v něm toho flegmatickýho psa nepoznávala Hodím sem foto,až je nějak protřídím.

Tak přeju dobrou noc a Jani tobě pevný nervičky k učení a ke zk.

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2007 00:01
- Nahlásit

A ještě ke zdraví....sem si všimla, že mi začal Andy nějak pofrkávat a občas vypadá jakoby měl něco v krku a potřebuje to vykašlat, je to tak dva tři dny,co to dělá. Ten už fakt neví, co si na mě vymyslet....uši, oči, haksna a teď todleto

Ilco
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2007 09:04
- Nahlásit

Tak dnes idem pozriet Huga,uz ma 12 dni...Velmi sa tesim ked zase uvidim kopku malych labikov...majitelia sa uplne super a mozno sa pojdeme prebehnut s ich druhou fenkou...Takze ked budu fotecky tak urcite daco hodim do placu....Prajem vsetkym peknu slnecnu sobotu (idealne pocko na prechadzku so svojim hafanom)....CUUUUUS

choco
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2007 09:10 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Ilco
Trochu se divím, že vás k tak malým prckům pustí...obvykle se pouští kde štěndům až od toho měsíce...

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 16:51
- Nahlásit

Ahoj všem!
To je krásný počasí, že jo?
Eda se teď vrátila s celodenního výletu a vyspává... Akorát na granulky jí budu muset vzbudit...

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání