| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:53
- Nahlásit
Juli
joj, kdyby ovoce... to je ještě dobré, takováhle přírodní samoobsluha. však mi taky na podzim trvalo, než jsem přišla na to, z čeho že má Eda průjem. pak jsem za ní na procházkách chodila jak policajt a hlídala, kde je jaký jablko nebo spadaný švestky
horší jsou věci nalezené na ulici, u vody a tak... ale jsou to naše zlatíčka, že...
jednou dceři snědla mikrotenovej sáček
vidíš, a myslela bych si, že naopak je dobré zvracení vyvolat, aby se dostal ven... ale stejně bych nejdřív žhavila dráty na veterinářku
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:53
- Nahlásit
Eda
Jééé, Eda je krásná. Juli máme z Hradce Králové.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 19:58
- Nahlásit
Eda
No právě, to mi řekl veterinář. Je to moje zlatíčko, ale ta její žravost / ne potravy!!/ mi hrozně vadí. Pořád se bojím, co kde slupne a kvůli malýmu mám strach aby jak žere ty bobany neměla škrkavky a podobnou havěť. Teď máme problém čím jí zaměstnat když jdem z domu. To zlobí, kouše na co dosáhne a vyhrabal nám díru do zdi. Za dva dny zničila provaz uzel, 2 pískací hračky / ve zverinexu tvrdili, že hodně odolné/, 3 plyšáky...už nevím, co jí dát aby neničila "můj" majetek
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:06
- Nahlásit
Juli
jo jo, tak díry ve zdi má u pelechu taky (velmi efektní zvláště pro nepsí návštěvy... ), ale harček moc neničí. na druhou stranu nebývá doma dlouho sama a než odejdeme, tak jí vždycky vyběháme, tak po tu dobu co je sama doma prospí to je myslím univerzální systém. teď jí ježíšek přinese plyšový veliký balón, tak jsem zvědavá, jak dlouho jí vydrží. ten co dostala o minulých Vánocích akorát tak tak dosluhuje. ona má hračky spíš jako kamarády, spí s nima a moc nekouše. tak jo, když jí chytne rapl, tak to taky lítá, ale jak říkám, ne moc často, naštěstí
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:12
- Nahlásit
Eda
Ona taky žádnou nezničila, až teď ty poslední dny... A je to fakt efektní jak vítáme návštěvy... Juli totiž v noci a přes den ,když odvážím malého , zůstává ve verandě. A to je panečku vizitka našeho domu.... díra ve zdi, nádherná malba se vzory psích tlapek do výše asi 1,20m, a ohlodané obložení, no a po spánku ještě ten smrádek.....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:15
- Nahlásit
Juli
k té vizitce bych ještě přidala asi deset tisíc tenisáků úplně všude po zahradě a po domě, venku různě velká dřeva/klacky/klády...
v létě, když jsme venku víc, tak z legrace říkám, že to u nás vypadá jak u kočovných cikánů
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:20
- Nahlásit
Eda
stejně do fotky jen napíšu text a pfko je hotový,
No však. Já bych nic víc ani neuměla. Ale ten sníh by to chtělo. Nemusí být tolik jako loni.
A mikrotenovej sáček? To nic není. Salina už několikrát sežrala ten staniol od másla nebo taveňáku. O různých kouskách papíru, mašličkách apod.ani nemluvím. Vždycky zkoumám bobek a děsím se, že jsou tam škrkavky, a pak se ukáže že to je kousíček kelímku od jogurtu apod.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:23 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
nechci nikoho trumfovat, ale Edka měla svýho času (to jsme si ještě dovolili mít v obýváku koberec) krásný strakatý hovínka bavila se jako štěně tím, že tahala provázky z koberce (Ikea) a pak samozřejmě žrala teda poté co dobojovala s ibiškem a šla se vyčůrat na své oblíbené místo pod rotopedem...
teď jsme tam zase zkusmo jeden menší dali a zatím nemá jenom třásně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:40
- Nahlásit
to jsme si ještě dovolili mít v obýváku koberec) to je ale troufalost ale já teď taky nedávno koupila takový menší kulatý, místo toho co na jaře znehodnotily štěňata (ten mají teď psi za dveřmi na dvorku)
jó a dneska má Borgo 3/4 narozky (9 měs.) - oslavil je tím, že docela pěkně cvičil a vůbec byl hodnej
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 .
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:41
- Nahlásit
Proč to mám všecko kurzívou?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 20:51
- Nahlásit
Ketrin
Proč to mám všecko kurzívou?
vím já? myslela jsem, že se mi zbláznil prohlížeč. trápím ho tu už od šesti, snažím se psát knihovnickou seminárku. už finišuju, ale je to teda nůďo a zápřah zároveň...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:20
- Nahlásit
Juli
Juli máme z Hradce Králové.
Není od Ivy V.? (Chaseland´s) ?
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 21:52
- Nahlásit
Tak koukám, jak jste to zase pěkně rozjeli U nás nic nového. Věnec na dveřích kupodivu ještě visí, díry po zahradě jsou úspěšně zahrabány (jednu jsem změřila a nekecám měla ¨48 do hloubky a to jsem měla pocit, že už na mě vykukne klokan), nová gumová hračka za 80 kč znehodnocena a vyhozena, klacky posbírány, spočítány a zapsány do statistik - ta bestie hnědá zničila i zvonek u branky, ohlodala pařez, který jsem dala na jednu z děr, aby tam nehrabala, kočkám rozkousala misky a zřejmě se naučila rozsvěcovat světlo před domem, protože pořád zhasínáme. Do auta skáče stylem - přední do kufru a zadek mi tam prosimtě hoď, protože mě přece nepovezeš na půl. Čůza jedna, mám jí plný zuby, zítra ráno odjíždim, tak jsem zvědavá co stihne zničit. Jediný co ještě odolalo, je gumová hadice, kterou někde šlohla a úspěšně jí zkracuje a fluše po dvoře. Dneska to ovšem dovršila, když mi dala pusu, ale před tím ještě někde sežrala hovno a já jsem si toho nevšimla, to je takový dobytek, nechápu, že nechovám radši morčata. Ale když já jí mám tak ráda
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2006 23:47 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Lucinda
Nepomlouváš náhodou tu nebohou malou miloučkou fenečku Šínu
bůhví kdo vám ty díry na zahradě dělá! třeba opravdu někomu utekl kolokan
ale abych tě uklidnila - bernášek má v současné době podobně úspěšné období
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 07:07
- Nahlásit
Lucinda
Jumi
Já nevím co furt máte. Když Borgo takhle perlí, tak já zářim štěstím, protože ho chudáka bohužel pořád srovnávám s Rambem a Borgoušek sice taky není žádná putička, ale na Rambíka holt jen tak někdo nemá .
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 07:44
- Nahlásit
Lucinda
Tak jsem se po ránu pobavila... oni jsou asi všichni jeden jako druhej. Když ona je taky takové čunče, ale já bych ji láskou sežrala, kozu jednu! A stím rozsvěcováním.... to nám už svítí víc jak 2 měsíce. Napřed jsem vždycky zdrbala chlapa, protože on je sklerotik a pak jsem přišla na to, že to dělá Juli. A teď si stoupá k parapetu a čučí z okna...vítá příchozí, ale že by štěkla, když k nám někdo vleze, to i ani nehne
Ketrin
Je, teda skoro! Není přímo od ní, ale od fenečky z jejího odchovu. I.V. je fantastickej člověk! Byla to úplná náhoda, že jsem na ni narazila, když jsem pejska hledala. Máme doma poklad a jen díky ní.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 07:47
- Nahlásit
Ahoj holky...
Nějaký sežraný papíru už doma ani neřešíme... Poslední úchytlkou Sáry jsou všelijaký dráty... Naši předělávají barák, tak tam se najde pokladů... A se Sárou to znamená oči neustále na šťopkách, protože s elegancí sobě vlastní odnáší vše, co vidí (a i to co nevidí)...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 07:53
- Nahlásit
Juli
Jé a nebyli jste náhodou na klubovce v Brně? Vím že Iva tam měla nějaká "svá" mimina a i někoho vystavovala... Takže maminka Juli je zřejmě nějaká fenka z A vrhu po Chase, žejo. A jak se Juli jmenuje doopravdy?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:14
- Nahlásit
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:19 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
Ketrin
Přidám dvě narozeninové:
s dortem:
a s dárkem:
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:20
- Nahlásit
Ketrin
Byli jsme tam. Babička je skvělá Chase! Jak nás I.V. upozorňovala na to,že je Chase pěkně rozmazlená, tak je Juli po ní... když to nejde takovýmu slaďouškovi odolat. Ona je opravdu jen pejsek na mazlení. Ale je moc poslušná a chytrá. Od mala s ní nebyli problémy. Jen jednou jsem ji musela vykrákat když mi vyjela po ruce....trhala koberec a já ji pokárala a vzala jí ho.... a pak už nikdy.
Vystavovala se sestřička Anastázie. A Juli je doopravy Julie teda přesně Anne Julie Chocolate Jewel
Teď sme se byli ukázat v Olc. u B.P. má tatínka naší kozy a byla tam i I.V.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:22
- Nahlásit
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:26
- Nahlásit
Tak to je z Brna. Vlevo naše Juli, mamča Amálka a sestřička Stázi
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:35
- Nahlásit
Juli
Takže máma je Anne Amelie?-tu jsem myslím jednou chvíli vystavovala, ale nejsem si jistá jestli to nebyla jiná. Iva toho měla víc a přebíhala z kruhu do kruhu... Juli má moc pěknou tmavou barvu.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 08:45
- Nahlásit
Ketrin
Ano, to je naše máma. No přebíhala od jednoho k druhému... měla toho víc
V Olc. jsme viděli i Juliina brášku Sama a Juli je o moc tmavší jak on. Juli je po tatíkovi, barvou i vizáží i postavou...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:22
- Nahlásit
Ketrin
To co má Borgoušek byl původně smetáček? Nějak se mi to, po jeho kreativní úpravě, nedaří rozeznat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:25
- Nahlásit
Jandula
jak to vidis dneska?? je sraz prazske smecky ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:26
- Nahlásit
Jandula
Ano, oblíbená kořist smetáček. Borgo ho úspěšně zadávil a vyčerpáním usnul. Ale co, je to štěně. Jenže jeho 6 a půl letá "důstojná" matka s oblibou dělá totéž, přičemž nadšení a veselí z ní přímo stříká. Nestačím kupovat nové. Smetáček forever.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:27
- Nahlásit
Mmartin
Z čeho je ten dort?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 09:36
- Nahlásit
Ahoj všem,tak jsme byli poprvé od kastrace Rozárky na cvičáku a musím ty naše zlobry pochválit,byli úplně nadšený,že můžou cvičit,poslouchali a krásně nosili, no prostě zlatíčka. V kombinaci s tím,že jsme byli s jinou skupinkou než normálně,trochu slabší,tudíž tam ještě vyčnívali,jako že jsou strašně šikovný,nadaný a schopný,se mi tento způsob cvičáku zdál velice příhodný
|