Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:19
- Nahlásit

Ketrin
Borgoušek je krááásavec!

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:19
- Nahlásit

Jumi
napiš co jste vyhráli a kde jste seděli a možná tě poznámdoufám,že jsi nebyla jedním z těch lidí,co si chodili pro výhru asi tak 20x za večer

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:23
- Nahlásit

jana33
seděli jsme u v té zadní místnůstce, u úplně zadního stolu u okna, měla jsem na sobě krátkou džínovou sukni, červený tričko a kozačky a vyhráli jsme jenom blbé proutěné košíky

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:30
- Nahlásit

Jumi
No jasně,tak to si pamatuju,ta sukně byla faaakt krátká ale s váma tam seděla taky jedna taková,co si neustále chodila pro výhry,někdo má holt kliku. I když Karel razí teorii,že vyhrávají ty,co to potřebují. Jen teda nevím,k čemu potřebujeme set do sauny

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:35
- Nahlásit

jana33
Hmm no ty naše košíky taky nic moc! kdybychom raději vyhráli nějaké mlsání pro Bernáše

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:38
- Nahlásit

Jumi
No já jsem chtěla toho bažanta..........a teda výcvikový lekce nebo tábor by taky nebyl k zahození. Já jsem Evě a Jindře říkala,že tábor by se měl losovat jenom mezi lidi co maj smečku. Jednoho psa si každej zaplatí,ale co my nebožáci,kdybysme jednoho psa a člověk vyhráli,tak bychom stejně ještě platili jednoho člověka a další dva psy. My se vyplatíme

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:11 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jo, a už máme hotový perníčky. heč heč po nazdobení jsme je daly doschnout do zimní zahrady a Eda je hlídala jako velká šéfka, aby se jim náhodou něco nestalo. opravdu dojemné...

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:18
- Nahlásit

Eda
A to ani neochutnala

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:43
- Nahlásit

jana33
A to ani neochutnala
NE! ale hlídačka byla dojemná
dneska jsem nááhodou potkala psího ježíška. dal mi pro hnědku báječný plyšový barevný balón. ale zapomněl, že má na Štědrý den i narozky, tak to budu muset něco vymyslet sama

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:46
- Nahlásit

Eda
teda to je ale trápení zvířat,řeknu smečce,aby dali Edě číslo na Kubišku
My už taky přemýšlíme,co psům asi tak ježíšek přinese

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:55
- Nahlásit

jana33
řeknu smečce,aby dali Edě číslo na Kubišku
klíďo, ale ona umí psát jen sms... ale kdyby si mohla popovídat se Srstkou, to by se snad naučila i telefonovat ona má raději chlapy než ženský

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:58
- Nahlásit

Eda
No my si vždycky děláme prdel,že Sam volá Kubšce,Rozárce je to jedno, Ferdovi taky,ale Srstka by z něj byl rozhodně unešenej a rozpliznul by se po celý obrazovce,kdyby ho nabízel. to je přesně ten nebohý voříšek,co vás vytrhne z náruče nudy

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:02
- Nahlásit

jana33
nebohý voříšek...
Eda umí oči ala: už týden jsem nic nejedla, jsem uvázaná u řetězu, nikdo si se mnou nehraje, potřebuju hódně lásky a pochopení!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:05
- Nahlásit

Eda
oni jsou všichni stejný,ale u Ferdy si k tomu musíš přičíst kulatý očička,jedno ucho nahoru,druhý dolů a tříčtvrteční ocásek trčící jak anténa a neustále se vrtící, i když na něj řveš a chceš ho zadupat do země. To jsou ty vděčný psíci zachránění z náruče smrti

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 19:12
- Nahlásit

Eda
jana33
K nám kdyby přišel Srstka, tak to by byl Salin člověk. Posadila by se k němu, nasadila by pohled "měsíc jsem nepozřela ani suchou kůrku a nikdo mě nepohladííííí..." ona k tomu umí dělat takový zvuky a každá návštěva jí na to skočí, že je chudinka odstrkovaná a upozaďovaná před žluťáky, zatímco pravda je taková, že žluťáci musí poslouchat a cvičit, zatímco Salina si dělá co chce

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 20:11
- Nahlásit

Tak se budem trumfovat: Sára si poslední dobou oblíbila a předvádí to čím dál častěji, to znamená neustále, prosííííííííííííím... v pátek u nás byla návštěva, a Sára, aniž by jí kdokoliv cokoliv říkal si před ně kecla a prosila a prosila a prosila...

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2006 22:06
- Nahlásit

Jandula
a vyprosila si něco? některý nepsí návštěvy se dají nachytat...
Ketrin
ale to je přece jasný, že jako veteránka má privilegia. jenže je maskovaná veteránka, celá černá, žádné bílé chlupy. každé ráno jí přetřeš černou temperou...

jo, jinak asi bude přece jen zima, protože se začínají futrovat u rodinných domů divočáci. schází dolů z lesů=bude zima

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 06:50
- Nahlásit

Eda
Už aby ta zima byla, mě deptá tohle bahnitý počasí a ještě k tomu pořád tma. Divočáci hlavně ať nelezou na silnici.
Tak jste mě s těmi adventními věnci tak navnadily, že jsem se v neděli málem taky pustila do výroby (nikdy to nedělám, jsem na to levá). Ale než k tomu došlo a než jsem se stačila naštvat svou vlastní nešikovností, tak mi jeden kráááásný jako obvykle darovala moje hodná a zručná sousedka.

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:37
- Nahlásit

Ketrin
jak říkám, tyhle výzdobní serepetičky mě čas od času i baví. ještě jsem napíchala větve do truhlíků a dům není tak smutný. už začíná období rohlíků, housek a jablek u krmítek v lese což je u nás s Edou boj, která z nás si toho všimne jako první. někdy mám dokonce čas jí zatrhnout vyžírat to té nebohé zvěři

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 07:40
- Nahlásit

Eda
boj, která z nás si toho všimne jako první
To taky musím hlídat. No, někdy povolím, aby si každý vzal 1 jabko (hlavním dodavatelem jablek ke krmelci jsme stejně my). Salina si někdy i lízne té soli - aby o něco nepřišla

Jandula
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 08:27
- Nahlásit

Eda
ale joooo, vyprosila, je totiž šikovná...

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 16:45
- Nahlásit

Tak se mějte pěkně, zítra ráno nastupuju do Střešovic s rukou. snad se to povede a všechno bude dobré. samozřejmě očekávám držení palců a pacek! myslím, že v pátek budu ready...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 16:58
- Nahlásit

Eda
Já držím palce (takže čtyři) a pesani packy ( to máme 12),takže to jiné než dobré být nemůže

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 17:09
- Nahlásit

jana33
bezvadný, vy jste nejpočetnější držecí skupinka díky!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 17:23
- Nahlásit

Eda
My jsme taky početní a přidám kocoura, tak hodně štěstí, tolik palců a tlapek se prostě musí pozitivně projevit

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 17:51
- Nahlásit

Ketrin
pardón, sem zapomněla na kocoura to víš, že se to projeví, proto to tady hlásám předem!

Lucinda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 18:01
- Nahlásit

Eda
Jé tak to si to spočítáme. Palce držim já, Gita a Šína tlapky a pak tu máme ještě 4 koníky, tak to je úspěch zaručen. Povede se to neboj

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2006 18:07
- Nahlásit

Lucinda
hmm, to taky nejsi troškař... tak už se nebojím a vkládám naděje do všech labíků i nelabíků, koňů i koček...

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 09:07
- Nahlásit

Ahoj holky,tak nás čeká zase veterina,Samoušek se včera už podruhý doma počůral jen nechápu,že to vždycky přijde po žrádle. Achjo.
Jinak Kája dneska jede s Rozou k nějakýmu pánovi,co vyrábí ortopedické pomůcky,chceme jí nechat vyrobit ortézu z neoprenu,aby jí pomáhala držet zadní nohy a ona je tak víc namáhala a nasvalila. Jestli to vyrobí a bude to fungovat,tak si to necháme patentovat a vyděláme na tom prachy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:00
- Nahlásit

jana33
A máš tušení, co Samouškovi může být? On už to někdy měl? Třeba jen nastydl...

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání