| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:03
- Nahlásit
jana33
Bernášek se nám taky takhle počůral několikrát doma a byl spíš jen prostydlí - dostal C, sirup a čaj a bylo to yase OK a taky jsme s ním častěji vybíhali před dům.
Že se počůrá po jídle, je si normální zvlášť jestli se po jídle ještě napije...Bernáš se jako štěnísko taky zásadně počůrával po jídle...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:06 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
[b]Jumi[Ketrin/b]
No já mám hlavně strach o ledviny,měla jsem oba kluky v lednu otrávené a Sam měl pak dost velké problémy s ledvinama,nezahušťovala se mu moč,byl to dost děs. Sice se z toho dostal,ale i vetka nám tehdy říkala,že nějaký poškození se může projevit až časem
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:12
- Nahlásit
jana33
Aha, tak to chápu...no, tak tam zkus jen zavolat, co si vet myslí a jestli nezkusit třeba urologický čaj...mně příjde, že když se počůral jen 2x, tak to zatím není nic dramatického!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:13
- Nahlásit
Jumi
Jenže on to měl asi před měsícem taky. Počůral se asi třikrát,tak jsem nasadila homeopatika,přešlo to a teď zase...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 10:27
- Nahlásit
jana33
tak to je blbé, jestli se to vrací a je tam riziko poškození ledvin, tak to tam raději zajděte...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:27
- Nahlásit
jana33
Chudák malej. To držíme palce, ať je to radši jen to nastydnutí. měla jsem oba kluky v lednu otrávené a to byl něčí úmysl???
Mně strašně blbne ntb, asi brzo odejde do věčných lovišť. Ničim si u toho oči, asi budu mít brzo čtvrtého LR-slepeckého.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:33
- Nahlásit
UŽ JE TO ZASE AKTUÁLNÍ - KLUCI NEBYLI OTRÁVENI ÚMYSLNĚ,ANI NIC NESEŽRALI,ALE POUZE OLÍZALI SNÍH,NA KTERÉM NĚKDO VYSTŘELOVAL PETARDY!!!! NĚKOLIK VETERINÁŘŮ MĚ POTVRDILO,ŽE SE S TÍM UŽ SETKALI. JEDNÁ SE O TAKOVÉ TY RŮŽOVÉ A FIALOVÉ SKVRNY NA SNĚHU PO SILVESTRECH! FAKT BACHA!
No Kája dneska zavolá do Stodůlek a objedná nás,už nás zase čeká veselá akce - odchytávání psí moči do sklenice od okurek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 11:58
- Nahlásit
jana33
Tak to je teda děs, dík za upozornění.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:01
- Nahlásit
Ketrin
No mě by to v životě nenapadlo,hlavně se o tom vůbec nemluví. člověk ví,že si má dávat bacha,aby něco neoblízli u aut,aby to nebyl fridex a spol.,ale tohle? Modlím se,aby letos nebyl sníh,protože to jim asi zašiju mordy,aby ani jazyk vytáhnout nemohli nebo co
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:28
- Nahlásit
jana33
tak to je síla, držím palce, ať je Samoušek v pohodě.
Jak jsi to myslela s tou ortézou? To jí necháte vyrobit na obě zadní nohy, aby jí to drželo svaly?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 12:47
- Nahlásit
ahoj holky, tak jsem sem ještě na chvilku mrkla. utekla jsem jim ještě z nemocnice, celý den tam=nůďo tak jsem místo toho jela do školy tak jó, asi jsem divná
o lízání zbytku po petardách jsem věděla. minulýho silvestra to na fóru někdo rozebíral.
jana33
tak já vám taky budu držet palce, jo?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:06
- Nahlásit
Eda
ty si fakt máklá... bys místo na operaci měla jít na vyšetření s hlavou
do školy bych se nehrnula... to ti jen tak dovolili odejít z nemocnice?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:23
- Nahlásit
Eda
To jsem byla asi já,sháněla jsem informace a dávala taky upozornění. Kluci málem umřeli,hlavně se Samem to vypadalo fakt špatně. Fuj radši nevzpomínat
Jandula
Jo ortéza,aby jí to drželo nohy ve správný pozici a ona tak mohla svaly dobře používat. Karel psal,že je to teda technicky dost náročný,ale že si vezou domů nějakou provizorní,na které vyzkoušíme,jestli ten systém,který vymysleli,bude fungovat. Myslím,že jsme první lidi v republice,co vymýšlej ortézy pro psy ale kdyby to fungovalo,tak by to bylo super
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:25
- Nahlásit
Myslím,že jsme první lidi v republice,co vymýšlej ortézy pro psy ale kdyby to fungovalo,tak by to bylo super
Jani,
jak jste na to přišli?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:29
- Nahlásit
fromeli
Kája se zamyslel Néé fakt je to jeho zásluha,furt řeší,co by jí na ty nožky nejvíc pomohlo,jak jí ulevit,ale aby přitom mohla lítat a blbnout,no a napadlo ho tohle. A teď po tý kastraci,když dělali ty RTG a dopadli hrozně,tak se pustil do mailování a telefonování na všechny strany. A jeden pán mu odpověděl,že on dělá takový věci jen na objednávku od zdravotnických zařízení a tak,ale dal mu kontakt na toho pána,co za ním dneska Karel s Rozárkou byli.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:33
- Nahlásit
Kája se zamyslel
jana33
no a teď si představ, že by to dělal častějc. To byste byli za vodou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 13:36
- Nahlásit
fromeli
ono to vždycky není tak přínosný,je to jen chlap :
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:24
- Nahlásit
jana33
tak to je fakt super, doufám, že budeme mít někdy příležitost a uvidíme se. Krom vás a psisek, bych ráda viděla tuhle vymoženost v praxi...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 14:28
- Nahlásit
Jandula
No ještě uvidíme,jak to bude funkční v praxi. Teď udělali jen takový provizorní nástřel,jak by to asi mohlo být a uvidíme,jak se to osvědčí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2006 15:09
- Nahlásit
Tak na veterinu jsme objednaný na zítra,20:15 a přinést máme samozřejmě čerstvou moč. To se zas půlka Libně bude bavit a druhá půlka bude volat policii,co to tam tomu psovi dělám Doufám,že mám doma flašku od okurek nebo podobnou vhodnou nádobu na odběr
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:29
- Nahlásit
jana33
Tak co? Moč odebrána? To jsem ještě nedělala a doufám, že mě to nečeká, jak se ten pes může v tvé blízkosti vyčůrat? Chudák, určitě se taky stydí a je mu to nepříjemný. Já bych se nevyčůrala.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:30
- Nahlásit
Lucinda
co pes, ale dokážeš si představit, jak to sbíráš feně?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:49
- Nahlásit
Jandula
dáš pod ní tác
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:54
- Nahlásit
Mmartin
už vidím, jak s tím pak lítám po sídlišti... a jak to pak přeleješ do sklenice?
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 12:54
- Nahlásit
Jandula
sterilní lžičkou
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:20
- Nahlásit
Lucinda
Nemám,musí být čerstvá,takže půjdu odchytávat až přijdu domů. Legrace je,že jakmile zvedne nohu,že bude čůrat a strčíš mu tam tu sklenici,tak okamžitě přestane a poulí na tebe oči,jestli jsi se úplně nezbláznila. jinak pod fenky se opravdu dává tác nebo něco takovýho,je to teda jednodušší než u těch kluků,protože holky prostě začupnou a čůraj a ne jak kluci,co si to šetřej
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:40
- Nahlásit
jana33
jinak pod fenky se opravdu dává tác
Děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal... Mně se tady nevěří
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:45
- Nahlásit
Mmartin
to jsou ty zkušenosti co by se taky mělo pod tu fenku jinýho strkat,že
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:53
- Nahlásit
jana33
hele, já nevím, ale já něco strčit pod Sáru, tak zdrhne... a mám prdlajs... když jsem zkoušela pod Sáru jako štěndo dát noviny, aby se naučila, že se čůrá tam, tak zdrhla a učůrávala cestou...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 13:59
- Nahlásit
Jandula
hele, já nevím, ale já něco strčit pod Sáru, tak zdrhne... a mám prdlajs... když jsem zkoušela pod Sáru jako štěndo dát noviny, aby se naučila, že se čůrá tam, tak zdrhla a učůrávala cestou...
no tak to mas jednoduchy .... vsude v chodbe rozprostres igelit. na jednom jedinym miste igelit nebude. tam bude Sara. pockas, az se ji bude chtit na zachod a zkusis pod ni dat noviny. Sara zdrhne a bude cestou vsude ucuravat. no a ty potom jenom seberes ten igelit, prelijes to do flasky od okurek a mas vyhrano .......
az zase nebudes neco vedet, tak se zeptej ....
|