| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:04
- Nahlásit
Jandula
musíš bejt nenápadná
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:27
- Nahlásit
Jirikovo
tebe se tak na něco zeptám...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 14:29
- Nahlásit
Jandula
tebe se tak na něco zeptám...
doufam ze duveru ve me vlozenou nezklames ....
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2006 20:04
- Nahlásit
Dneska jsem byla s Šínou trochu cvičit a nesla mi králičího dumíka Sice měla občas tendenci kravit a běhat ode mně, ale pak ho nakonec dotáhla. Jen se jí nelíbilo, že je tak těžký, tak jsem jí ho dala do huby na prostředek, ani necekla, jen měla děsně vykulené oči. Pak jsem normálně házela klacek a to už byla nuda Je děsně pomalá a když jí řeknu k noze, tak se plouží vedla mně, sotva hlavu u nohy, lenoch líná, ani sejra moc nezabíral, jen na chvíli a pak těžkej fox
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:37
- Nahlásit
Lucinda
Mě zase Borgo štve. Když mu nic neřeknu, tak ponese činku třeba 10 kilometrů, kdykoliv si s ní sedne a drží ji, prostě super. Ale když to chci udělat jako cvik, tj. dám mu čekej, hodím činku, počkám těch 10 vteřin a pak ho pošlu, tak on nadšeně vyběhne, hned to bafne a běží zpátky ke mně, ale to už čím dál pomalejc a buď si s tím sedne metr ode mě, nebo to položí a sedne si. Prostě do toho konce se mu nechce. Přitom já ho nijak nedusim. A hlavně to UMÍ!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 08:44
- Nahlásit
Ketrin
Však on se to naučí, potvůrka... A nepomohlo by, že když vidíš, že k tobě běží utíkat od něj, aby taky začal běžet a pak se rychle zastavit?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:10
- Nahlásit
Jandula
Ale jo, jasně. tohle všechno když děláme tak je to ok. Ale jak to má být na jeden povel a bez všeho šaškování, tak prostě neee. Zkrátka to zas dám k ledu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:19
- Nahlásit
Tak hlásím,že Sam má jen zánět močáku,nic dramatickýho,ale je pravděpodobný,že jak měl špatné ty ledviny a močák,tak to má cilivější a i malý zánět se mu projeví učůráváním. Tak jsem si oddychla. Jinak jsme šli na veterinu s celou smečkou,jsme jak tornádo,když někam vlítnem Museli jsme čekat,protože vetka zrovna operovala torzi žaludku (moje největší noční můra),pesani se nudili a do toho tam přišla paní s potkanem,takže Ferda se dostal do tranzu a vydával zvuky jak meluzína křížená s paviánem Ale majitelka potkana byla fajn a furt Ferdovi povídala,nojo já vim,že vidíš večeři,ale ten je nemocnej,ten by ti nechutnal
Ketrin
Je ještě mladej,bere to jako hru,já bych ho zatím nijak neprudila,ať si to nezkazíte
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:22
- Nahlásit
jana33
jéé, tak to je super, že je Samík v pohodě. Moje noční můra byl zase zánět dělohy... už je po...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:24
- Nahlásit
Jandula
No já se torze hrozně bojím,pesani musí po jídle zalehnout a ani se nehnout a stejně je furt pozoruju. Děsí mě,jak je to rychlý
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:26
- Nahlásit
jana33
No ten muj po jídle vždycky úplně ožije a chce řádit. Tak ho musím taky zklidnit. Jak dlouho by měl být v klidu?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:29
- Nahlásit
cherry
Minimálně hodiny,lepší dvě. Oni všichni pesani mají tendenci po jídle řádit,protože jsou hezky napapaný a spokojený,ale naši už jsou naučený,že to s paničkou nejsou žádný žerty a budou lítat facky. Přece jen je labroš velký plemeno s docela hlubokým hrudníkem
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:29
- Nahlásit
jana33
Tak to je fajn, sice zánět nic moc, ale pořád ta lepší varianta.vim,že vidíš večeři,ale ten je nemocnej,ten by ti nechutnal
já bych ho zatím nijak neprudila,ať si to nezkazíte no vždyť jo, to já jen když vidím jak jsou holky na GR aktivní a pořád cvičej, tak občas dostanu záchvat, abysme nebyli opožděnci opožděný...
torze je prý dost podmíněná taky geneticky... ale já jim taky po jídle žádný blbnutí netrpím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:35
- Nahlásit
Ketrin
no jsem paní říkala,že Ferda není vybíravej zato když mu veterinářka chtěla dát odměnku,tak s výrazem - nejsem idiot,jak labradoři,je mi jasný,že nás chceš všechny otrávit - otočil hlavu a nabízený ňaminy si nevzal. Je to rapl
no vždyť jo, to já jen když vidím jak jsou holky na GR aktivní a pořád cvičej, tak občas dostanu záchvat, abysme nebyli opožděnci opožděný...Tomu se říká davová psychoza,to si nesmíš tak brát, já bych řekla,že retardovaný nejste
O torzi se toho říká hodně,je hodně teoriíí,pravda bude asi někde mezi,resp. od každého kousek,tak radši dodržovat všechna doporučení,co jdou
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:38
- Nahlásit
davová psychoza
ta se projevuje u nás ve škole... když slyším, jak moc se všichni šrotí, tak mám taky strach, abych náhodou něco nezanedbala... ale z toho mě vždycky vyléčí to, když přijdu večer urvaná z práce, jdu se Sárou ven a pak usnu...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:40
- Nahlásit
jana33
nejsem idiot,jak labradoři,je mi jasný,že nás chceš všechny otrávit
prostě osobnost
Kamarádky labradorka jednou měla ty první příznaky torze-nucení na zvracení bez efektu, zčistajasna děsně nafouklé břicho. Její manžel ji duchapřítomně bafnul za zadní nohy a obrátil hlavou dolů a držel. A prej to přešlo. Je to už asi 6 let a nikdy se to neopakovalo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 09:52
- Nahlásit
Ketrin
Takovýhle pohledy má často,nejčastěji,když labradoři poslechnou na zavolání a nadšeně přiběhnou - to je pohled - tupci labradoří,vlezdoprdelisti bez kouska cti a hrdosti v těle
Si moc nedovedu představit,jak zvedám a držím Sama ve vzduchu, bych ho s největší pravděpodobností pustila a ještě mu rozbila hlavu
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 10:00
- Nahlásit
jana33
tupci labradoří,vlezdoprdelisti bez kouska cti a hrdosti v těle
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 10:00
- Nahlásit
jana33
Jani koli asi teĎ Samoušek váží. Mě se zdá že Chaunin přibral, ale zvážili jsme ho a je to zhruba stejně. Asi se trochu obalil na zimu, tak se to zdá.
Bez Ferdy by byla "nuda"
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 10:03
- Nahlásit
cherry
Sam má standartně 37 kg,ale lidi ho tipují na víc,on má dost velkou hlavu a mohutnej hrudník. Ani páník nám to nevěřil, furt brblal,že má určitě přes 40,že ho nemůže skoro unést,když ho dává do vany,ale musel ustoupit,protože jak Sam daroval krev,tak ho vážili
Bez Ferdy by byl svatej klid a pohodový procházky
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 10:10
- Nahlásit
jana33
No tak Chauni má ted asi kolem 38 kg, taky mi nechtějí věřit, ten hrudník má hodně hluboký.
Vám fakt závidím ty cvičáky. Tady nic není a když jdeme ven tak se cpe za každým psem, nemá se s kým vylítat. Je tu jen agility a to pro něj není, nebo služební a to je taková trochu uzavřená skupina, na psí kamárádění to není.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 11:02
- Nahlásit
cherry
Oni vypadají těžší,jak jsou mohutní. A odkud že jsi?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 11:16
- Nahlásit
ahoj, tak se hlásím mezi živé když jsem přijela domů, přivítaly jsme se s Edou do té míry, že se mi podařilo jejím aportem rozbít okno máma je na mě právem naštvaná, jsem fakt blbá...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 11:18
- Nahlásit
Eda
No a přiaportovala ho? to je hlavní
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 11:19
- Nahlásit
jana33
no jó, přinesla ho, ale věř mi, že to v tu chvíli bylo vedlejší...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 11:22
- Nahlásit
Eda
Tak si z toho nic nedělej a mámě kup čokošku
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 11:36
- Nahlásit
jana33
sev.morava - Bruntál
Eda
Jste šikovní - to by chtělo foto. Sveď to na Edičku, ta udělá na mamku psí oči
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 11:38
- Nahlásit
Odtamtud někoho retrívřího znám,ale teď nevím koho. Mám toho nějak moc
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 20:40
- Nahlásit
Eda
No to je dobře, že jsi to tak pěkně zvládla, šak sme drželi tlapky a kopejtka Okno se zasklí a na víc je zima v nedohlednu.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2006 22:45
- Nahlásit
Eda
Ahoj, tak operace asi dopadla dobře co, když hned máš takovou páru a co jste to měly za aport? ragbyový míč?
|