Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 10:07
- Nahlásit

Lucinda
Aha to jsem nevěděla,že to takhle jde,ale je to teda děs. I když 4,5 tisíce není zas taková pálka, teda nás to sakum prdum včetně kontroly,atb a pod vyšlo na 5 s tou inhalačkou. Tak hlavně aby to holka co nejlíp zvládla,asi jí to pěkně rozhodí hormony. Škoda,žes na to nepřišla dřív.
Jinak je ale moc zábavné si představit,jak zkušená chovatelka přijde na veterinu,že dává feně míň a míň granulí a ona ne a ne shodit,ale naopak. To je jak z nějakýho vtipu.
Jinak mi to připomíná naše známý,měli dobrmanku šampionku,něco extra,tak jí vybírali toho nej ženicha,ona ho málem zabila,tak jí našli jinýho,toho taky chtěla sežrat. No a pak si to nechala udělat přes plot od 12letýho křížence knírače

Lucinda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 10:32
- Nahlásit

jana33
No ono se to z krve zjistit nedá v raném stádiu a v měsíci se dá udělat aspoň ten ultrazvuk.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 10:38
- Nahlásit

Lucinda
No jasně,asi jste měli jít hned na injekci,ale kdo to mohl tušit. Tak hlavně aby to čubinka zvládla,kde jí to budou dělat?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 10:59 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Lucinda
Je to drsný, ale tohle řešení cos zvolila je nejlepší.
Ale stejně je to Je mi líto vás obou. Ale Gita to určitě zvládne.
Jinak k ceně - mě to se Sali nestálo o moc míň. A to nebyla březí, ale zas měla pyometru. Ale udělali to luxusně, byla rychle ok a bez komplikací.

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:04
- Nahlásit

Ketrin
Sářina kastrace vyšla na cca 2100... ale je pravda, že je tak o 16 kg lehčí než Sali.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:04
- Nahlásit

Lucinda
Holkám to na lavičce sluší a Šína už je véééliká
A truhlíček - nádhera. Taky jsem takový dělala, ale letos jsem se k tomu zatim nedostala. Mám dopředu 5 velkých oken = 5 truhlíků = to jsou galeje

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:07
- Nahlásit

Jandula
Že by byl rozdíl v kilech?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:15
- Nahlásit

Jandula
Ketrin
ty jo, kdyz to tak pocitam a vezmu si, ze za kazdych rozdilovych 16 kg je z puvodni ceny 4500 sleva 2400, tak to mi za kastraci ®onie jeste dokonce neco oni zaplati. tak to beru. to ji klidne necham kastrovat vickrat .....

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:19
- Nahlásit

Ketrin
prý je... alespoň co se týče narkózy...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:20
- Nahlásit

jana33
No jasně, taky jsem zvažovala injekci, před tím měsícem, ale pak jsem si říkala, že už jí je osm a nemusela by to prostát, jinak jsem se k injekcím také uchýlila, ale to byla mladší a měla jsem obrovské štěstí, že z toho nebyl zánět dělohy, tak jsem to teď nechala a doufala, s tím, že na kastraci by šla tak jako tak. Ketrin
Já to zvládnu, ale doufám, že to zmákne Gita. Chci jít k té operaci, docela mě to zajímá. Z krve neondlívám a myslím, že kastrace koně je horší. Musím je nějak ukecat, oni normálně k operacím pouštět nechtějí.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:22
- Nahlásit

Jirikovo
Jsi morbidní, to by mě zajímalo, co tvé chudince Ronie brali při té druhé kastraci?

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:24
- Nahlásit

Lucinda
osm není žádnej věk,určitě bude všechno v pořádku. Se všema palcema a tlapkama,co se ti tu budou držet,to ani jinak dopadnout nemůže

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:25
- Nahlásit

Lucinda
to by mě zajímalo, co tvé chudince Ronie brali při té druhé kastraci?
to je jejich problem, hlavne ze by zaplatili, ne?

Mmartin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:25
- Nahlásit

Lucinda
Ronie by už neměli vzít co, třeba by vzali pod nůž páníčka

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:26
- Nahlásit

Mmartin
kdepak, ja to snad jeste budu nekdy potrebovat .....

Mmartin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:27
- Nahlásit

Jirikovo
hlavne ze by zaplatili, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:30
- Nahlásit

Jirikovo
Tuhle se mě někdo ptal, jestli nevím, co je to RLDC.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:30
- Nahlásit

Ketrin
a vedela jsi?

Jandula
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:32
- Nahlásit

Ketrin
A to se jako vážně někdo ptal???

Lucinda
Před cca 12 lety bys měla šansi - náš veterinář operoval naší čubinu kokra, měla nádory na mléčných žlázách a protože neměl sestru, tak tam u toho musela být máma (ta si lupla pár panáků, aby to přežila)...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:40
- Nahlásit

Jandula

se jako vážně někdo ptal??? Fakt. Emailem.

Jirikovo
Věděla, akorát že s tebou se v té odborné otázce neshodnu

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:42
- Nahlásit

Ketrin
v cem se se mnou neshodnes?? ze existuje neco jako RLDC? normalne jsem na vystave na to schvalne koukal, RLDC je docela dost podobny patterdaleterierovi, jen je tam prave trochu toho L ...

se jako vážně někdo ptal??? Fakt. Emailem.
ze zdravim. jestli je o to plemeno takovy zajem, tak si mozna jeste tu kastraci rozmyslim .....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:49
- Nahlásit

RLDC je něco mezi Járou Cimrmanem, yettim a tim fiktivním plemenem s lidským xichtem, co obíhá po internetu. A patterdaleteriérem, teda.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 11:58
- Nahlásit

Jirikovo
A já myslela, že RLDC je Retarded Lochnes Deil Crek - RONIE
Nebo....?

Lucinda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:03 - Změnil/a: Lucinda
- Nahlásit

Jirikovo
si mozna jeste tu kastraci rozmys[/i[i]]lim no to musíš udělat ekonomický rozbor, jestli se ti vyplatí štěňuchy tohoto vzácného plemene, nebo posílat chudinku Ronie na operace ve vidině závratného zisku a v neposlední řadě je třeba zvážit přínos lidstvu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:04
- Nahlásit

Lucinda

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:16
- Nahlásit

Lucinda
a v neposlední řadě je třeba zvážit přínos lidstvu.
no tak v tom pripade bych musel asi na kastraci opravdu ja ....

Ketrin
něco mezi Járou Cimrmanem, yettim a tim fiktivním plemenem
s tim rozdilem, ze RLDC skutecne existuje a je volne k nahlednuti v Modranech. zato Cimrmana, yettiho ani to fiktivni plemeno nikdo nevidel ......

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:59
- Nahlásit

slavíméé dvoustovku na fóru!!!
Lucinda
zlatíčka na lavičce jsou krásný!
na truhlíky jdu zítra nebo v sobotu. dneska jsme s Edkou byly na lupu v lese. hledala jsem jedli, v létě jsem ji někde "potkala", ale teď jsem si nemohla vzpomenout kde je...
rovnou udělám adventní věnce a výzdobu na vrátka. zase budu první v ulici! ale sousedi mě vlastně trumfli, protože jim zvenku po zimní zahradě leze Santa Klaus (v životní velikosti) se zlatým pytlem přes rameno cool takže abych se svojí "tradiční" výzdobou nebyla za dvojku máslo
jseš drsná, dobrovolně jdeš na operaci, ještě k tomu svýho VLASTNÍHO psa. mně stačí málo a blednu...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:41
- Nahlásit

Eda
No jednou jsem měla otřesný zážitek. K vetovi přivezli ovčouna nějaký bezďáci a že už tři dny nevylejzá z boudy. Vetka zkoušela reakce, ale ten pes asi prodělal nějakou mrtvici, protože na nůžky vůbec nereagoval (jako na bolest). Léčení by vyšlo na moc peněz s nejasným výsledkem, tak, že ho nechají utratit. Prohlásili, "tak mi jdeme" a začali se pařit z ordinace. Vetka je hned zarazila, že tam musí počkat, aby bylo zvíře v klidu a pak ať si jdou. Držela jsem psovi hlavu, protože majitelé stáli jednou nohou nakročenou pryč. Byl to divný pocit, jak ten pesan najednou vydechl. Brr, vidim to pořád před očima, bylo mi ho moc líto, ale asi to bylo pro něj vysvobození.

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:05 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Lucinda
no, nevím, u cizího psa bych taky možná byla hrdinka, těžko říct, naštěstí jsem takhle zasahovat nemusela. jen jednou (ještě jsme neměli Edu) jsem cestou od vlaku našla na chodníku mrtvýho černýho LR. znala jsem ho, už byl starý. chodila s ním stará paní. asi ho srazilo auto, doplazil se na chodník, tam si lehl na břicho a vypadalo to, že spí. byla jsem statečná, zastavila nějaký lidi, poslala je za tou starou paní majitelkou, zjistila, že pes nežije, zkontaktovala veterinářku a místní policajty. nakonec přišla paní majitelka se sousedem a kolečkem, LR naložili a na zahrádce zakopali. byla zima. nebyla žádná krev, žádné viditelné drama. došlo mi to až doma. ale venku jsem pomoct dokázala, ale stejně bych dobrovolně na psí operaci nešla...

lion
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:20
- Nahlásit

Ahoj chtel sem se zeptat ma nekdo zkušenosti s obojkem Visiglo svíticí L.E.D ve spojení s vodou? Na netu sem někde četl že to není vodě odolny. Muj labrador je porad ve vode. Tak aby kdyz to koupim, to nemusel za tyden vyhodit.

Diky Radek

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání