| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:30
- Nahlásit
lion
my ho máme, na takový normální déšť a válení se v mokré trávě je to v pohodě, při skoku do rybníka bych se bála... já mám tu výhodu, že Sára sice vodu má ráda, ale v našem okolí jaksi žádný rybník není a už vůbec ne ten, kam bych se odvážila jít potmě...
|
Mmartin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:35 - Změnil/a: Mmartin
- Nahlásit
Jandula
my ho máme, na takový normální déšť a válení se v mokré trávě je to v pohodě, při skoku do rybníka bych se bála...
Hele a máte při tom válení v trávě každá svůj obojek, nebo si ho se Sárou půjčujete?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:39
- Nahlásit
Mmartin
No Sára se nejdřív vyválí a pak se jde se mnou o ten zážitek podělit... takže ve finále to vypadá, že se válíme obě, ale není to pravda...
Teď mě napadlo, že u nás spíš než voda je riziko, že se v tom obojku vyválí v něčem naprosto jiném a to bych ho taky musela vyhodit...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:55
- Nahlásit
Eda
Číslo mám, tak až dojedu do Prahy, tak dám vědět, bude to od 11.12 do 13.12. Doufám, že si najdu čas, ale Edičku chci vidět na vlastní voči (no tebe samo taky )
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 08:58
- Nahlásit
jana33
Ty jsi z Prahy, nebo okolí? Neodepsala jsem Ti, ale samozřejmě Stride vezmu sebou. Stačí ti jeden pytlík? Zeptám se jak si to ty lidi dávkují, aby ti pak nenarostli křídla
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:18
- Nahlásit
Lucinda
Jo já jsem z Prahy,ale nechci to pro sebe (pro sebe mám Chondrosulf ,já chudák starej revmatik),ale pro Rozárku.Na jak dlouho ten pytlík je? škoda ,že nepřijedeš někdy o víkendu,mohla by se zorganizovat nějaká vycházka.Jinak se nějaká labradoří bude plánova do Stromovky a do zoo okolo vánoc.
Holky jdete někdo zítra na mikulášskou besídku od kolodějskýho cvičáku?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
jana33
a tobě Chondrosulf pomáhá?
Jo, je škoda, že tu Lucinda bude přes týden, a zrovna v ty dny, kdy se nemůžu trhnout z práce...
Na mikulášskou nejdu, kdo to organizuje?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:28
- Nahlásit
Jandula
No já mám primární problémy s artritidou,na ten nepomáhá a díky artiritidě mám zničený chrupavky a artorzu,tam to asi nějakej efekt mám,dramaticky se mi to nezhoršuje,o což hlavně jde.
Mikulášská je od retrívřího cvičáku v Kolodějích od Evy Píchové a Jindry Hermanové. Bude tombola,jsem zvědavá,jestli nějakej pes vyhraje prasečí hlavu
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:33
- Nahlásit
jana33
Aha, já že mě vůbec nezabral...
Když já nemám o víkendu k dispozici auto, tak nedorazím, místo toho se budu učit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:53
- Nahlásit
Jandula
No já toho beru tolik,že vlastně nevím,co z toho je úplně na nic,co je aspoň na něco a co zabírá
No já mám školu zítra a vůbec teda nevím,jak vstanu. a večer ještě to mecheche
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:56
- Nahlásit
jana33
právě že máma jde taky do školy, takže autíčko nemám... plaší celý týden kvůli nějakým prezentacím, či co...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:21
- Nahlásit
Jandula
Já si je právě tiskla
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:02
- Nahlásit
jana33
Pytlík by měl vystačit na měsíc, ještě se přeptám. Gitě dávám půl lžičky do salámku. Napiš mi číslo na tebe třeba na email JRosenkranz@iol.cz a já až budu v Praze, tak se ti ozvu. Rozárka kulhá, nebo ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:09
- Nahlásit
Lucinda
poslala jsem ti mailík
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:19
- Nahlásit
jestli nějakej pes vyhraje prasečí hlavu
O prasečí hlavě mi ani nemluv. Já včera "vyhrála" celý prase ovšem ne tak, jak si asi představujete. byla sem večer za synem v Hradci a po cestě zpátky mi naběhlo do auta pořádně velký divoký prase. Teda byly dvě, to jedno stačilo silnici přeběhnout, to druhý ne. Na autě je škoda asi 40 tisíc, ještě že to pude z havárka. Měla jsem v kufru s sebou Borga A těch prvních pár vteřin, než vykoukl nad zadníma opěrkama, co se jako děje, bylo šílených. Vím totiž o případech, kdy i při mnohem menším ťukanci si pes srazil vaz. No já i pes jsme v pořádku, auto se opraví, tak o nic nejde. Dneska mám tudíž lítání jen okolo toho a na kolodějský mecheche jsem nejdřív myslela že nebudu moct, pak včera se ukázalo že zas by to šlo a teď už teda definitivně ne, protože nemám čím jet a vlakem nebo busem se mi přece jenom nechce, to už bych tam musela zas přespávat. Tak si to tam užijte.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:24
- Nahlásit
Ketrin
tak to mě moc mrzí, jsem se na tebe moc těšila!
Ale hlavně, že se nic vážného nestalo a jste s Borgoušem oba v pořádku!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:28
- Nahlásit
Jumi
Řeknu Ti, ten pocit nárazu živého tvora /i když je to "jen" divoké prase) do auta v plné rychlosti , je šílenej a už to nechci nikdy zažít.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:30
- Nahlásit
Ketrin
Tak hlavně,že to takhle dopadlo. Škoda,že nepřijedeš,chtěla jsem tě taky konečně poznat,ale tak snad to vyjde jindy. Hlavně,že jste celý!!!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:35
- Nahlásit
Ketrin
no to ti naprosto rozumím! Zrovna jsme se o tom ve středu bavili s našima..na mukařovsku jsou totiž přemnožení a docela oprsklý já bych se asi i bála vylézt z auta a jít se kouknout, aby se náhodou nevztyčil a nešel si to se mnou vyřídit....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:42
- Nahlásit
Jumi
Já jsem nejdřív zjišťovala, jestli je ok pes. Pak co je s autem. No a pak jsem se šla podívat na prase, to už to chudák mělo za sebou. A to druhý tam pořád okolo poplašeně pobíhalo. To už jsem byla celkem v klidu a dokonce jsem se zanášela myšlénkou, využít příležitosti, že vemu Borga na vodítko aby si k černé zvěři čuchnul. Ale pak jsem ho radši nechala v autě. byl to dost nebezpečný úsek, velkej provoz a ještě to živý prase okolo.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:13
- Nahlásit
Ketrin
A to druhý tam pořád okolo poplašeně pobíhalo.
tak to tě teda opravdu obdivuju! Divoce pobíhající divočák
využít příležitosti, že vemu Borga na vodítko aby si k černé zvěři čuchnul
Tady je vidět, že ze mě nikdy asi ten pravý majitel loveckého psa nebude! Tohle by mě teda určitě nenapadlo...spíš bych bernáše vyndala a nutila ho běhat, jestli nemá něco s nohama...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 18:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
ufff, to jsou teda zprávy na konci týdne čert vem plechy, hlavně že jste se psem oba v pořádku. ale je to takové "zpestření" před Vánocema
Lucinda
Číslo mám, tak až dojedu do Prahy, tak dám vědět
ok, těším se, snad to vyjde
dneska jsem vyráběla adventní věnec. ke konci jsem se nemohla dopočítat ozdob. nakonec jsem mrkla do Edinýho pelechu. byla tam
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 19:49
- Nahlásit
tak tohle je náš věnec...
vypadá to, že tu máme Vánoce
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 20:07
- Nahlásit
Eda
Ten je krásnej (ten věnec)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 20:21
- Nahlásit
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 21:04
- Nahlásit
Ketrin
To je hrozný, hlavně, že se vám nic nestalo, ale chudák čuník, snad to měl rychle za sebou. Musela jsi mít srdce až v krku. Borgoušek je šikovný kluk, ale na fotkách vypadá, jakoby právě vstával z pelechu.
Eda
Jsi to ty holka šikulovná
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 21:09
- Nahlásit
Lucindavypadá, jakoby právě vstával z pelechu.
To on je zklamanej že jsme nejeli na kolodějský mejdan néé, fotka je ze středy a utahanej po procházce se ukládá k spánku na podestě nad schodama
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 07:44
- Nahlásit
Ketrin
vypadá jako převelikej myslitel jako by řešil nějakou zásadní chemickou rovnici
no, ten věnec mi pomáhala Eda. schovávala mi ozdoby, aby nebyl přeplácanej mě takovýhle vyráběcí srandičky párkrát do roka baví
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:10
- Nahlásit
Ahoj holky,tak hlásím,že večírek byl super,moc hezký prostředí,fajn lidičky. Jediný,co mě mrzí je,že jsme v tombole nevyhráli bažanta,bylo jich tam 12 a fakt krásný kousky. Karel teda furt něco mlel o tom,že to nemáme kam dát,ale takový detaily řešit..... Zato jsme vyhráli - čajový set (2 hrnky,lžičky a podšálky),kosmetickou taštičku Viadrem, set do sauny a ňamky pro psy,no samý potřebný věci
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:16
- Nahlásit
jana33
hmm tak mám takový dojem, že jsme seděli u vedlejšího stolu
|