| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit
cherry
no jo, my co mame informace ze zakulisi jsme vedeli, ze na fotce se jiz v tu dobu usilovne pracovalo ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit
zachraňuju situaci a dávám sem další modelku... jak se před malou chvílí pokoušela sežrat rozkvetlý rorodendron
(zase omluvte kvalitu, musím to hodně zmenšovat )
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:35
- Nahlásit
cherry
my tvoje přání plníme ještě dřív, než je stačíš vyslovit...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:38
- Nahlásit
přece si nebudeme kazit naše LR forum .
Jinak na záhony jsem včera dala nějaké sazeničky tak trnu jak to dopadne. Jo když se nudí tak si vzpomene, že jsem někde hrabala tak to jde omrknout.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:44
- Nahlásit
cherry
sazeničky... tak to se nás netýká, to by byla jen ztráta mého času. nestačila bych je zahrabat a už by byly vyhrabaný
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit
Jandula
Sorry, teď jsem byla chvíli pryč.
Přeposlala jsem ti, co jsem psala Edě, nemám teď kdy to psát znovu. A mám čerstvou zprávu, že se operace povedla a je to snad na dobré cestě.
Jinak já teď mám fofr, takže už tu asi dnes nebudu, takže
všem
PĚKNÝ VÍKEND!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:01
- Nahlásit
Ketrin
Máš tam odpověď...
Tak to je super, ani jsem nedoufala, že by to takhle mohlo jít...
Ještě jednou, držím palce... snad budeš mít díky tomu i hezký víkend...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit
Eda
Jandula
co kdybyste sem hodily jeste vy dve nejaky fotky, jak slintate na stenatka u Ketrin?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 16:43
- Nahlásit
Jirikovo
no, já jsem sem dávala už fotky od Ketrin. sebe sem nefotila a Jandula neslintala (šišlání se nedalo přenést )
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 14:49
- Nahlásit
takhle jsme s Edou "slavily" trochu dříve moje narozky (Edě je zase rok a 5 měsíců, což moc kulatý není... ) kdo spočítá růže, tak zjistí tolik mi je (ale koukám, že na té mrňavé fotce to moc nejde...)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 14:58
- Nahlásit
ještě mám modelku II. v rorodendronech
(škoda, ža tu musím tak zmenšovat, kvalita je pak blbá )
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 18:29
- Nahlásit
Eda
Tak všechno nejlepší jsi květnová jako moje ségra a nejstarší syn... růže mi spočítat nejdou, ale bez debaty je to krásný věk
a modelce II. sqěle barevně ladí jazyk k rododendronům
Já jsem něco přidala do galerie a ještě přidám....
a tobě i Jandula jsem poslala čerstvé - dobré - zprávy o Sáře.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 21:30
- Nahlásit
Ketrin
jsme májový štěstíčka, že jo? jestli jsou to taky blíženci, tak asi víš, o čem mluvím...
už se jdu kouknout do tvé galerie na přírůstky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 21:42
- Nahlásit
Ketrin
jestli Sali není vytlačená z jejího kuchňskýho koutku, se mi zdá... mimi (odrostlý) se tam bitkuje s maminkou a Sali musela ležet mimo. (teda na fotce je vidět dole černý flek, tak předpokládám, že je to ona)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 06:47
- Nahlásit
Eda
Ona Sali ty bojůvky jakože dozoruje, ale nezapojuje se... a ležení mají v místnosti několik a pořád se různě přesouvají, platí pravidlo kdo dřiv přijde ten dřív (a líp) leží i když teda Sali má zatím u mimi takovou autoritu, že když na něj upřeně zazírá, tak on jí to lepší místečko vyklidí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 07:47
- Nahlásit
Ketrin
hmm, správně jsi napsala "zatím". však mimi zjistí, že teta Sali se dá oblafnout a z jejích výchovných pohledů si za chvilku bude pramálo dělat tak mi držte palce, jdu to zkusit na první zkoušku
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:33
- Nahlásit
Eda
Držíme palce, a dodatečně všechno nejlepší k narozeninám...
Ketrin
Moje Sára taky měla ze začátku z labradora od kamarádky respekt, nějak ho ale ztratila... furt mu něco bere a on je takovej ňouma, že jí to nechá... už aby jí nějaký cizí pes dal přes čumec...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:36
- Nahlásit
Ketrin
Teď jsem se podívala na fotky... Sakra, on je velikánskej... Doopravdy hodně vyrostl...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:42
- Nahlásit
Jandula
"...už aby jí nějaký cizí pes dal přes čumec.."
-není nic snazšího než přijet se Sárou k nám a zlá teta Sali se o to postará
..když u nás loni byla neteř se svými 2 psy (starý kokřík a fenečka z útulku-asi mix voříška s nějakým loveckým plemenem, tipovala bych špringra nebo malého münsterlanda), tak si přivezli i své pelechy - pochopitelně malé, úměrně k velikosti pejsků. Sali cizí fenku pustila na zahradu i do kuchyně, až jsme se divili, cizí feny tu vůbec nechce. V kuchyni ovšem, aby demonstrovala svou roli alfy, zabrala psům-hostům ty jejich pidipelechy, normálně se do nich narvala První večer byl klid, zírali jsme. Ale už druhý den ráno fenečka-host na Salinu zavrčela a už byl řev a výchovné válení po zemi, žluťáci se přidali - to tu byl ještě Rambo, no zkrátka smečka... a museli jsme je oddělit.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit
Eda
Jo zkouška, tak ať se zadaří hned napoprvé!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:49
- Nahlásit
Ketrin
No asi budem muset přijet na výchovnou lekci... protože jinak se z ní zblázním... Např. májí oba dva kost, Sára si tu svojí dá nastranu a vyvíjí velké úsilí sebrat tu druhou Denymu, on jako správný trouba jí to nechá, tak ona si jí vezme, on jde k té druhé, v tu chvíli se přiřítí Sára a už má hubě obě... Prostě absolutně žádný respekt, a tak je to se vším, v sobotu už dostala přes čumec, ale bohužel ode mě...
Bylo by fakt potřeba, aby si uvědomila, že tohle nemůže nebo se jí to jednou vymstí...
Jinak Sára se téměř vždy podřizuje, myslím, že by se podřídila i Sali...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 08:57 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Jandula
Tak to by bylo fakt zajímavý. Ona Salina nikdy žádné feně doopravdy neublížila, vždycky to byl jen řev a poválení po zemi a přidržování v podřízené poloze. Ale vypadá to děsivě a kdo má na to mít nervy, že. Ona to dělá že si tu chrání svou pozici a i své "podřízené", myslím. Když si např. cizí pes (samec) hraje s Brestou, Sali stejně pořád kontroluje, jestli se Brestě neděje nějaká újma.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:01
- Nahlásit
Ketrin
Dokážu si to živě představit: Sára ječí, Sali ječí, Sali s převahou (i váhy) leží na Sárině... Fakt super...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:07
- Nahlásit
Jandula
...a my dvě taktéž ječíme...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 09:15
- Nahlásit
Ketrin
a do toho poskakuje Bresta a Borgo a hrozně se diví, co že se to děje...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 13:00
- Nahlásit
Jandula
hele klidne ti pujcim na dva dny ®onie, kdybys videla, jak si zpacifikovala Garfielda, tak bys pochopila, ze je to ta nejlepsi vychovna metoda ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit
tak zk proběhla oka, byla to první, nejlehčí...
teď jsem dosekala trávu s Edou, která vždycky ječí na sekačku, nemá ráda, když jí seká její milovanou vysokou trávu, kde ona tak ráda lehá tak jsem ji ještě postříkala hadicí a teď spokojeně po odvedené práci odpočívá ve stínu (Eda, ne sekačka )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit
Eda
no a prosim te, proc ty nefigurujes mezi prihlasenymi na celorepublikovy sraz??
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:23
- Nahlásit
Jirikovo
Třeba tě nechce poznat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2006 14:24
- Nahlásit
Jandula
kdepak, v tom to nebude, i kdyz chapu, ze ma strach, ze kdyby me poznala, nechtela by nikoho jineho ...
|