| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit
Jandula
no tak to ja mam jednoduchy. tak vysokyho veku se nemuzu dozit, takze az mi bude sedmdesat, budu si v klidu lezet pod hlinou a bude mi konecne vsechno uplne jedno ...
a co jsi vyvadela, ze te boli kolena?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:39
- Nahlásit
Jirikovo
Právě že nic... Resp. jen to co jindy, ale holt stárnu a moje hypermobilní klouby už začínají protestovat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:42
- Nahlásit
Jandula
chudero stara ... ty si tak stezuj asi si budes muset naordinovat klidovy rezim, aspon poznas, jak moc to trapilo Saru, kdyz jsi ji ho prisne dodrzovala ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit
Jandula
Jirikovo
no jo, to je sice pravda, že půjdem ven. Ale jaksi jste zapomněli, že za chvíli bude lejt jak z konve (Jandula je omluvená, ta je daleko) a padat z nebe trakaři a soudruzi. Což se sice Edě bude ohromně líbit, že je mokro, ale mně už míň a taky bude hokej, kterej jsem chtěla vidět, ale protože jsem blbá, tak se musím učit a ne zírat na telku! tak!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:21
- Nahlásit
ale trakaře, ne trakaři... pády mi nějak unikají...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit
Eda
klidne bych vsechno to co pises absoloval podstatne radsi, nez byt v praci. vcera jsem si to pocital a posledni tri tydny venuju praci v prumeru tak 60 hodin tydne, kdyz sectu to co jsem tady a to kdyz pracuju doma ... a nejhorsi je, ze za tim nejsou videt zatim zadne vysledky ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit
Jirikovo
počkej na výsledky... až to tvoji dva zeměstnavatelé zjiští, že pracuješ jako ďas i doma, tak jistojistě dostaneš medaili...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:48
- Nahlásit
Eda
na medaili jim vis co ... nejsem si jistej, ze nejaky vysledky budou. dva tydny pripravuju analyzu toho, co je ze dvou systemu lepsi aby se to mohlo pouzit ve tretim novem systemu a oni potom direktivne rozhodnou, ze treti system nebude a upravi se jeden ze stavajicich a to samozrejme ten horsi .... no a muzu zacit znovu, samozrejme s puvodnim terminem odevzdani ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 14:54
- Nahlásit
Jirikovo
...budeš to mít těžký... už blbnu.
Jsem dobře naladěná, bo jsem dnes zvládla hnusný a velmi dlouho (asi rok) odkládaný pracovní úkol a vše mi hezky vyšlo, sedlo a zapadlo, tak jsem nadšená sebou samou a tak hladím Gafina a říkám mu:
"Nóó slepička na mě kouká očima, nóó, plotoze on je sikovny a on má aji oci, plotoze mu je maminka nasadila, když se narodil, nóó. A plotoze má oci, tak můze jit ven a pudeme ven, plotoze to se musí, plotoze to psali v té knísce o pejskách, nóóó..."
Na chodbě opět stáli klienti a čekali, až se uvolní WC. Slyšeli vše.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit
Garfield
zrejme jsi chtela napsat byvali klienti ....
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 17:06
- Nahlásit
Garfield
trošku jsi mi připoměla Ally McBeallovou (nebo jak se to jméno píše) ten seriál je funny, koukala jsem, že ho teď znovu opakují, ale ještě jsem neměla čas ho vidět...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:08
- Nahlásit
Jorkšírský terier Dobrý den Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nabýzí fenku(malého) jorkšírskéko retríva buť levneě nebo zdarma
Tenhle inzerát jsem našla na ifauně. Už ten pravopis leccos řekne, ale ten "jorkšírský retrív" mě totálně dostal!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 19:11
- Nahlásit
To by mohl být roztomilý kříženečéééék....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:18
- Nahlásit
ola
no vidis, a mne se tady smejete za RLDC ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit
Ketrin
ze žofky
fakt jedina "obrana" proti temhle stupidnim diskusim je IGNOROVAT (ale vim, jak je to tezke ) oni...tedy spis ony si nedaji pokoj nikdy,,,jeste ze mame tuhle "žofku" kde muzem kazdy rict svoje nazory bez ukamenovani (teda pokud tu ty nase nazory tady nekdo "nesmiruje" a pak "pomlouva" na ostatnich tematech )
Byly jsme odhaleny...!!!
Jirikovo
Nikdo se ti nesměje... RLDC je plemeno nad plemena, skoro jako jorkšírský retrivr...
Jinak: řekněte mi, kdy ta moje čuba začne hárat...? Už na to čekám asi dva měsíce a furt nic... Psi už jsou šílení, Sára značkuje už asi třetí týden a stále čekáme a čekáme... A to jsem při prvním hárání řešila, jak je možný, že o ní psi nemají zájem (no tak teď si to vynahrazují)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 08:54
- Nahlásit
Jandula
ja vam to rikal, nebudte takovi smiraci .... ted to mate ...
jinak s tim haranim, ona prece muze harat i bez toho, abys to poradne poznala .... ale pokud znackuje a voni psum, tak se uz brzo dockas ...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit
Jandula
potrefena husa se vzdycky ozve
tak taky smiruju
PS: to harani ti nezavidim...ale zaroven i chudaci pesani v okoli, takhle je napinat
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit
Orry
Víš, nejsem tak hloupá, aby mi to nedošlo, proto jsem to i sem napsala... Husa možná jsem... Kdo ví, krom Ketrin a Edy mě tady nikdo naživo nepoznal...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:17
- Nahlásit
Jandula
no ja jsem si zkusila taky trochu "zaprovokovat" ale kdyz uz na tu nasi diskuzi chodis, tak muzes obcas i neco napsat...my te nekousnem
hlavne se nerozciluj
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:53
- Nahlásit
hmm, je stejne zajimavy, jak na verejnym foru nekdo oznaci cteni prispevku za smirovani ....
Jandula
on ma krysu husa .... teda husu krysa
a myslis, ze te nekdy ostatni nazivo poznaji nebo jenom namrtvo?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 09:56
- Nahlásit
Jirikovo
on má krysu huso... teda husu kryso...
Jestli tady přežiji těch pár měsíců a nedostanu se z toho na nejtěžší oddělení v Bohnicích, tak možná i jo...
No já jsem hroznej šmírák, přiznávám, vůbec nejradši koukám na jiný témata...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit
Jandula
no a jaky jsou aktualni novinky? do kdy to tam vlastne ted mas? a co prijimacky?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:26
- Nahlásit
Jirikovo
bylo vypsáno na mé místo nové výběrové řízení, ještě nevím, kdo všechno se přihlásil, vím jen o jedné své bývalé kolegyni... Šéf mi slíbil, že mě pustí ke konci července (ale jeho slibům nevím, jestli je radno věřit), ale když už mám zajištěné místo v ústředí, tak by to snad mohlo vyjít...
Přijímačky¨- no dělám je, ale jak dopadnou, nějak se neustále nemohu dostat k učení...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:45
- Nahlásit
Jandula
mas uz zajisteny misto? tak to gratuluju a je to to co jsi chtela?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:50
- Nahlásit
Jirikovo
Mám místo u náměstka, ale hodně záleží na tom, jak dopadnou volby... Buď se udrží a mám to na sto procent, nebo se neudrží (díky tomu, že už jsou náměstci politicky jmenovaní, tak je to vždycky sázka do loterie) a pak záleží na tom, jestli si ten nový nebude chtít s sebou přivést nový lidi...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:01
- Nahlásit
Jandula
no tak to me asi nebudes mit rada, ale ze soucasne vladni garnitury nehodlam volit nikoho, takze ja spis prispeju k te volbe, ze se neudrzi ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit
Jirikovo
je to sice někdo, kdo byl nominován US-DEU, ale výrazně spolupracuje s ODS, takže je pravděpodobnost, že se udrží...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:28
- Nahlásit
Jandula
je videt, ze tady nezijes ... ani lidi propojeni s ODS nemaji jistotu, ze se udrzi. mrkni na posledni vyzkumy ... oranzovo rudi zacinaji pro me nepochopitelnym zpusobem ziskavat ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:34
- Nahlásit
Jirikovo
Jenže ten průzkum dělala agentura spřízněná s ČSSD, takže se tomu nedá věřit...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:57
- Nahlásit
néé, politiku nééé včera jsem nemohla usnout po spinningu, mám vždycky ještě plno energie, tak jsem se dívala na pol. debatu z Brna a dospěla jsem jednoznačně k názoru, že kdo nepůjde volit, tak ten si kope hrobeček pro své demokratické ideály... fakt to bylo ostrý...
ale teda jinak na tu diskuzi, o který tady píšete, jsem se ani ještě nešla podívat a ani to nemám v plánu. vystačím si tady s "jorkšírským retrívrem" a ostatními připojenými plemeny (resp. s jejich páničky). tady se většinou nerozčílím, a ještě se pobavím nad fotkama od Ketrin
jinak dneska Eda předvedla super kousek! narvala si dva tenisáky do huby a pyšně s nima chodila po "dvoře" a jako že ji budu honit... bylo to fakt veselý, škoda, foťák nebyl při ruce...
|