| Autor |
Zpráva |
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 09:48
- Nahlásit
Jandula
ze prispevek cislo 3000 na tomto foru bude muj ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 09:53
- Nahlásit
Jirikovo
A kde jsou čísla příspěvků??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 09:56
- Nahlásit
Ketrin
no vidis to na hlavni strance, kolik je odpovedi ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit
Jandula
jinak co se tyka meho pristiho psa, jak ses ptala jestli bude labrador, tak ted mam fakt hodne starosti zvladnout postarat se o ®onie, takze je otazka, jestli nekdy nejaky pristi pes bude. v soucasny situaci by to bylo hodne sobecky a nezodpovedny reseni ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
Jirikovo
Jo taaak, tak to bylo ftipný...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:23
- Nahlásit
Ketrin
Já jsem jen chtěla napsat, že já respektuju názor druhých, ale to, aby mi někdo říkal, že jsem blbec, protože mám ten a ten názor, se mi doopravdy nelíbí (a zvlášť ne od některých, který pochlebovačně přikyvují svým "kamarádům" se slovy, to víš, oni jsou blbci a blbce máš všude...)...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:25
- Nahlásit
Jandula
Já tu partičku na tom jistém fóru nebudu komentovat. Nemyslím, že bysme já, ty, shiba, daliva a další co zastáváme podobné názory, tam byli nějak agresivní, netolerantní nebo opovržliví vůči těm druhým.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit
Ketrin
Taky si to myslím, jenže problém je v tom, že vždycky někdo vytrhne jednu větu z kontexu a pak je z toho poprask (jako z té mé, že si myslím, že špatný chovatel je ten, který absolvuje jen to nejnutnější...)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:33
- Nahlásit
No právě. Ať se snažíš formulovat sebepřesněji a sebekorektněji, stejně vždycky někdo vypíchne a překroutí něco, cos vůbec neřekla a omlátí ti to o hlavu... přebornice je v tom zejména... nebudu jmenovat a jdu pracovat.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:35
- Nahlásit
Ketrin
Já u toho dokonce i stíhám pracovat... I když vždycky jak se rozčílím, tak šéf vylítne z kanceláře, jestli musím tak mlátit do té klávesnice...
A pak si o tom popovídají s "puberťákama", jak jsme ošklivé a zlé...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:38
- Nahlásit
Jandula
jak jsme ošklivé a zlé...
meli jste me vzit s sebou za stenatkama ke Ketrin a ja bych objektivne posoudil, jestli jste osklive a zle ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:41
- Nahlásit
Já už na to kašlu, mám teď dost docela vážných starostí. Proto jsem asi ošklivá a zlá.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 10:47
- Nahlásit
Ketrin
Já také, z jiného soudku: co Borgo, už slyší na jméno?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:05
- Nahlásit
Jandula
Těžko říct jestli na jméno nebo na ten volací tón, ale každopádně přibíhá a většinou ještě při tom něco nese Včera jsem ho měla v práci, zakázala jsem mu chodit ke kolegovi do jeho kumbálu protože tam má koberec. No tak samozřejmě že tam nejdřív furt chtěl chodit. Požádala jsem kolegu, ať na něj kdyžtak zadupe, houkne nebo po něm hodí klíče... jenže to on né. Tak jsem mu musela několikrát vyčinit a vystnadit ho odsaď... a on pak jak byl zvědavý, tak se tam vysloveně plížil - přikrčený, tichoučce pomalu našlapoval jako kočka. Ta jse ho nechala až na práh a pak jsem po něm ty klíče hodila... jenže on se nelekl...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:08
- Nahlásit
Ketrin
Ocelový nervy... velká výhoda, i když v téhle situaci spíš nevýhoda, já když vidím (předpokládá to, že jí fakt vidím a ne že se mi v nestřežené chvíli v nečem vyválí a ještě to sežere), že se třeba chystá něco sežrat nebo se v něčem vyválet, tak tomu svýmu srabíkovi hodím před nos klacek a zařvu na ní... Leknutí je zaručeno...
Občas myslím, jestli Sára nemá něco z border kolie, ty se taky plíží s hlavou skloněnou, Sára takhle chodí na ptáky...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:17 - Změnil/a: Jirikovo
- Nahlásit
Jandula
ty si na ty diskuzi nedas pokoj, vid?
no a mimochodem, mrkni na zofku. uz ti pry vadi i stenata s PP
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:30
- Nahlásit
Jirikovo
Víš, já to fakt nechápu, asi jsem hloupá...
No jasně, psy nesnáším, proto chodím sem, abych mohla provokovat (a to ještě nikdo neví, že mám moc ráda reklamu BOBIKA)...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 11:59
- Nahlásit
Jandula
no to je jasny, kdybys mela psy rada, tak bys chtela at je jich na svete co nejvic a na puvodu by ti nezalezelo ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:05
- Nahlásit
Jandula
Jirikovo
Jasně, a vůbec, jak to že Sáře nedopřeješ štěňátka, ty zlá paničko.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:07
- Nahlásit
Ketrin
To tady slýchám na každém rohu... Ta vaše fenka je super, malinká, oni jsou ty menší retrieveři roztomilí... Ale pane xy, to by nešlo, moje fenka má nemocné klouby a to se přenáší i na štěňata...
pan xy: a kdo vám tohle říkal???
já: no prostě nechci, aby byla ta štěňátka nemocná a krom toho si myslím, že by to bylo i pro její zdraví dost náročné... Ona štěňata mít nebude!!!
pan xy: no přece jenom, fena by měla mít za život alespoň jednou štěňata, kdybyste si to rozmyslela, tak jí přiveďte, ať si s tím mým chlapákem užijou...
Ufff... to jsou rozhovory, co?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:08
- Nahlásit
Ketrin
no vidis, mas pravdu. ona furt, ze ma bazliveho psa, ale vubec si neuvedomuje, ze kdyby ji doprala stenatka, tak se to treba s pravdepodobnosti sice zanedbatelnou muze zmenit ...
proste vubec nepochopim, proc si lidi jako je Jandula se svym pristupem ke psum nejakeho psa kdy porizovali ... je to ostuda chovatele, ze jim vubec prodal sve povahove nejlepsi a nejzdravejsi stene ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:52
- Nahlásit
Jandula
Nojo, to já znám.:
Návštěva při pohledu na Sali:
A tohle je zřejmě otec štěňátek, že jo?
Ne, to je stará fena, veteránka.
Ahaaa... Takže babička!
Ne, vůbec nejsou příbuzní. Ona není chovná. A je kastrovaná.
Ale měla někdy předtím štěňata, ne?
Ne. Jak říkám, není chovná. Má vadu kyčlí.
Jo taaak... ale to by určitě nevadilo, dyť normálně běhá!
To ano, ale její potomci nebo potomci jejích potomků by třeba běhat nemuseli...
Ááále děte, vy to berete ňák vážně!
Nutno dodat, že tyhle řeči nevedou zájemci o štěňata-
to bych s nimi vyběhla - ale "nepsí" návštěvy
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit
Ketrin
Návštěva při pohledu na Sali:
A tohle je zřejmě otec štěňátek, že jo?
uz jenom to svedci o celkovem prehledu tech lidi. preci jen pes a fena se daji od sebe rozeznat docela dobre, rozhodne lip nez samecek a samicka treba od krecka ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 12:59
- Nahlásit
Jirikovo
Tak zase v tomhle se jich musím trochu zastat, Salina má dost mohutnou až samčí hlavu, a celkově mohutnou postavu... a obhlížet hned ode dveří, co má mezi nohama, to se přece nedělá...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:09
- Nahlásit
all
Koukám, že vy si tu pěkně debatíte a já se musím učit jako blbec to NENÍ SPRAVEDLIVÝ!!! Ale vezmu Edku ven a bude dobře...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:13
- Nahlásit
Ketrin
To se neděláááá???? Tý brďo, tak sem nevychovaná... Stydím se...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:15
- Nahlásit
Jandula
no vidis, tak jsi nezila dnesni den nadarmo a vis, ze mas sve chovani priste zmenit ...
Eda
no a ty pujdes ven, zatimco my budeme drepet v praci. to ti prijde spravedlivy???
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
Eda
Jo půjdeš ven, kdežto já budu sedět v práci, a pak se místo pořádnýho venčení budu belhat, mám nějaký problémy s kolenama, takže asi využiju Sáru a převychovám jí na asistenčního psa... Jinak Sára je z mojí líný chůze docela otrávená...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:31
- Nahlásit
Jandula
koukam, ze ty taky nemladnes ...
skoda ze ma Sara spatny klouby, jinak by te mohla vozit ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit
Jirikovo
Teď momentálně jsem na tom hůř než ona... Musím to zaklepat, že ona zatím chodí normálně...
Chlapče, chlapče, nikdo nemládnem... A jak mi říká moje babička: holka, co ty budeš dělat, až ti bude sedmdesát...?
|