Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:58
- Nahlásit

Jandula
Zajímavá ukázka, otázka je která diskuse je stupidní. Osobně dávám přednost tomu, aby mi každý sdělil, že jsem blbá, raději přímo mně než aby si o tom s druhými šuškal za bukem. Ale dost o tom.
Mám dneska zase Borgouše v práci a teď jsme byli na 2.očkování. Váží něco přes 10 kg.

Jirikovo
Já nechápu, čím a jaký lidi ten pablbek tak oslnil...

Jandula
Co se chystáš studovat?

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:10
- Nahlásit

Ketrin
jó, Borgouš je pěknej macek a co dělá v práci? spinká? nebo kouše kabely a zlobí? moc si neumím představit dvouměsíční Edu-destrukťačku v kanceláři... co bylo v jejím dosahu a dalo se zničit, bylo zničeno... tak néé, zas tak děsný to nebylo, protože nebývala sama doma...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:13
- Nahlásit

Ketrin
ja ti to klidne reknu. Maji totiz zaplacenou dobrou agenturu, a ta billboaerdova kampan je bohuzel z marketingoveho hlediska hodne povedena. Proste demagogicky lze, ale presne ve vecech, na ktere naprosta vetsina prumernych lidi (a o ty v predvolebnim boji jde, protoze ti ostatni maji davno jasno) slysi ...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit

Jirikovo
No dyť já vím, to byla víceméně řečnická otázka...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:17
- Nahlásit

Eda
Vždycky chvíli řádí, je cepován a vychováván, pak jdeme ven a pak spí. Je docela hodnej. Já jsem tak ráda, že ho mám!

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:20
- Nahlásit

Vyhlašuju stop stav politickým debatám na LR fóru!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:21
- Nahlásit

Eda
Správně ( i když sotva začaly)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit

Eda
ale agitovat se musi prece vsude ... jinak si zabalim batoh, zaridim si volicsky prukaz a volit budu na Rozvadove, abych to stihnul pryc ....

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit

Ketrin
no to je jasný, že je to tvoje žluťoučký zlatíčko! já mám zase hnědku medvídka
a co zprávy o ostatních? nějaké zlepšení?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit

Eda
Ta fenečka je dnes operována, takže netrpělivě čekám na novinky.
Ostatní ok.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:28
- Nahlásit

Ketrin
co bylo fenecce? o tom nic nevim ....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:31
- Nahlásit

Hrozně vzácná a dost vážná vývojová vada. Prostě smůla.
Nechci to tu rozebírat a poskytovat někomu munici k úvahám o škodlivosti chovu s PP apod.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit

Ketrin
hmm a chapu to tak, ze kdyz je po operaci, tak je to odstranitelna vada? snad to dobre dopadne ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:36
- Nahlásit

Ketrin
Studovat, pokud udělám zkoušky (jako že asi spíš ne), bych chtěla Fakultu sociálních věd, mediální komunikace, ale při práci je to docela náročný, tak možná zvolím soukromou, kde má člověk přece jen víc prostoru...

Jinak, k těm diskuzím, já už jsem se fakt dneska rozčílila a nebaví mě to... Zlaté naše labradoří fórum...

No radši sem fakt o tom nepiš, nebo se to obrátí proti tobě...

Jirikovo
Přesně tak, mají spoustu peněz na reklamu a ty billboardy jsou fakt příšerný...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:39
- Nahlásit

JirikovoJandula

Dneska a během týdne se dovíme, jak to dopadlo. Já jsem o tom psala Edě, tak jí pak zas dám vědět.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:40
- Nahlásit

Jandula
priserny? delal je profik, jsou z marketingoveho hlediska fakt uzasny. strucny ale naprosto vystizny a zapamatovatelny. nikdo nebude zkoumat, jestli je na nich pravda, ale kazdy z cilove skupiny si zapamatuje, ze ti bohatsi budou platit mensi dane nez oni chudaci ....
proste z politickyho hlediska me to stve, ale z marketingoveho to clovek musi obdivovat ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:43
- Nahlásit

Ketrin
Kdybys měla čas, tak mi o tom taky napiš krátkou zprávu na mail, slibuji, že ode mě to dál nepůjde...

Jirikovo
A kdo jim tam vymyslel ty příšerný fotky??? Když jsem jela na začátku května do ČR, tak jsem na D1 několikrát málem bourala, jak jsem na to čučela...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit

Jandula
no tak ja jsem takovy fotograf amater, ale ze sve fotopraxe moc dobre vim, ze kdyz vyfotis prase, tak at s tim delas cokoliv, furt je to prase .... takze priserny fotky spicek socialni demokracie snad nemuzou nikoho prekvapit ....

ale uz dost o politice, nebo s nama Eda prestane mluvit

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:10
- Nahlásit

Jirikovo
hele, u nas na vesnici je na billboardu kandidat za stredocesky kraj a to je maximalni prototyp prasatka. ruzovy, tlustoucky a bodroucky... fuj

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit

Eda
Kdo tam vlastně je??? Já půjdu volit a ani nevím, kdo je za středočeský kraj na kandidátce...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:14
- Nahlásit

Eda
no ja bych rekl, ze tuhle definici jich splnuje vetsina. snad jen Rath a Sobotka se vzhledove vymykaji stranickemu prumeru, na druhou stranu zejmena ten prvne jmenovany z nich naprosto zapada do inteligencniho profilu vsech ostatnich ....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:16
- Nahlásit

Jandula
no tak pokochej svuj zrak pohledem na elitu naroda

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:19
- Nahlásit

Jirikovo
bože bože, Jandák se tam tváří, jak když ho při tom drží na nějakým mučícím zařízení... Tak tuhle elitu národa si nechám ujít...
Venku se volí za Jihočeský kraj... já teda budu v době voleb doma, ale představa, že tu někdo zaškrtne MK hlas, tak...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:21
- Nahlásit

Jandula
tak hele co te ceka doma pokud budes volit jinou velkou stranu

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:23
- Nahlásit

tak tady je jedna čerstvá fotka Edky s dvěma tenisákama. jak je zmenšená, tak to není tak dobře vidět, ale můžete chválit, jak móóc mám šikovnýho psa

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit

Jirikovo
Osoba na 6. místě je můj kolega.. tedy bývalý... no nechci pomlouvat, ale Bohnice by mu slušely...

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:26
- Nahlásit

No fuj takový fotky, rychle sem dejte foto nějakýho labrouše, EDA jich má dost.

Eda
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

neštvěte mě s těma s prominutím ksichtama provařenýma!a raději se kochejte LR!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit

Jandula
obzvlaste kdyz vlezes na jeho stranky a stoji tam s dvema chlebama v ruce ....

Eda
desna sikulka. to ®onie by si asi pri takovem vykonu musela tu svoji drzku roztrhnout ....

cherry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:28
- Nahlásit

teda Vy jste rychlý, než jsem to napsala tak už je tu fotka

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání