| Autor |
Zpráva |
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:53
- Nahlásit
Eninkaproboha, kdybych nevěděla...myslela bych si že ti je fakt tak 13let..nebo v kolika začíná puberta
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:53
- Nahlásit
Baico
Hele já ti něco řeknu. Ben byl a je mladej pes. Šíleně temperamentní a já ho prostě nezvládala. At´už z nedostatku zkušeností, nebo času. Taky by to mohlo blbě dopadnout. Tomu jsem chtěla předejít.
Jinak on k nám nějakej extra vztah neměl.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:55
- Nahlásit
Jebloň
mně je zase líto těch, kteří jen číhají za každým rohem, aby mohli poučovat, osočovat a urážet ostatní
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
To je dobře, že nejste lhostejná.Já taky ne, tak si to tady vyžírám ze všech stran.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:58
- Nahlásit
Baico
Protože prostě věděli, že já jsem šéf a všechno řeším já.
Tak to byla spíš z prdele klika. Znám několik superšéfů svých smeček a přesto musej oddělovat. A to, že se jim (i mě) někteří psi nesnesou rozhodně není o nějakém vůdcovství.
|
Sízra Milanová
Člen |
- Nahlásit
Eninka
no jistě, kdo není členem žumpy, jako by ani nebyl, což teprve odborník
Eninko, někdy mlčeti zlato....
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
Eninka
mně je zase líto těch, kteří jen číhají za každým rohem, aby mohli poučovat, osočovat a urážet ostatní
No to my zvládneme všechno, dokonce venčit naše vícehlavé smečky. Ale číhání za rohem a poučování je náš největší kůň Já jsem to dokonce měla i jako pracovní náplň. Poučovala jsem studenty na vysoké škole
eva valoiJinak on k nám nějakej extra vztah neměl.
Pokud si to myslíš, o.k.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Baico
Věřím Bilušce
To děláš dobře. Takže věříš, že psovi je 9, ač se nezjistil chovatel ani majitel a veterináři ho šacovali na mladého. Kejtlin zase věřila, že není tlustý, ač měl 10,5 kg. Taky jste věřily, že porod trvá skoro týden ... Atd. Co na to říct ...
http://www.youtube.com/watch?v=74Pc_xyttSk&NR=1
a za zkoušku by stálo:
http://www.youtube.com/watch?v=CMC5VSdEBSg&NR=1
Stádovitost je prostě lidská vlastnost.
Jinak co se týká ponechání jednoho štěnda proti vůli majitele, pak se jedná o poškozování cizího majetku, nebo tak něco. Čili právní povědomí alá Desenský, jak vyšitý.
A pro Tvou informaci ještě jednou: fenka byla zaopatřena dle rad ošetřujícího veterináře a zkonzultováno bylo s dalšími, štěnda totéž. Všichni jsou nyní OK včetně té "chudinky" fenečky, která tu lítá jak torpédo, den ode dne je krásnější a šmrncovnější, a Vaše přechytralé řeči na netu jsou jí celkem egál.
Dobrou noc.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:01
- Nahlásit
Gi a smečka
Tak to byla spíš z prdele klika.
Nemyslím si, psy samce mám dohromady 15 let a různých plemen, nikdy se mi neporvali. Ale je fakt, že jsem je všechny měla od šťěněte a nikdy jsem do smečky nezačleňovala dospělého jedince. V tomhle případě by problém být mohl.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:02
- Nahlásit
Eninka.mně je zase líto těch, kteří jen číhají za každým rohem, aby mohli poučovat, osočovat a urážet ostatní
.hmmm, ale už jsi jednou z nich, jestli sis nevšimla... Před "kauzou" tvých psů jsi poučovala a po ní jsi osočovala...pár neutrálních příspěvků s nickem Vlčáčková...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
hally001
Nezdá se Ti, že žumpovatíš? Měla jsem Tě za slušnější a rozumnější.
No, nic, radši jdu odsud.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
Eninka
mně je líto psů co nechodí ven a žerou z jedné misky a nudí se tak,že se rvou...těch je zase a to upřímně líto mně
eva valoi
To je dobře, že nejste lhostejná.Já taky ne, tak si to tady vyžírám ze všech stran
a proč tu pořád jste,čekáte že vám tady lidi dají požehnání že jste udělala dobře,smůla tak to v životě nechodí,každej má jinej názor prostě, nechápu proč to nechcete přijmout, co tady čekáte od lidí? Jste evidentně člověk co má ke zvířatům jiný vztah než většina lidí tady, prostě se s tím smiřte a žijte si podle svého a kažej si o tom bude myslet co chce, nebo nedokážete žít s tim že vás někteří lidi neberou?Bohužel....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
Vlčáčková
Eninka
moc se mi líbí jak všichni kdo nemají s vámi shodný názor okamžitě žumpovatí, či jsou ze žumpy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Všichni jsou nyní OK včetně té "chudinky" fenečky, která tu lítá jak torpédo,
Jasně
Sabka a její artroza na 3 kolínkách (pardon - na 2 kolínkách a 1 lokti.
Na ty její tlapičky s problémovýmí kolínky je to hodně špatně.
Mám hledat dál?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:06
- Nahlásit
Vlčáčková ale já se nikdy netajila přátelstvím s některými členy žumpy...mám je ráda, zažila jsem s nima spousty pěknejch vycházek a vejletů, je s nima legrace...a je mi líto, že jsem odstěhovaná a nemůžu se některých psích akcí s nima účastnit....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:11
- Nahlásit
Alexa
moc se mi líbí jak všichni kdo nemají s vámi shodný názor okamžitě žumpovatí, či jsou ze žumpy
Nevidíš že krom hally a evy valoi zde přispívají buďto rozkmotřivší se s žumpou, které nebudou nikdy souhlasit s nikým z žumpy a nebo lidi...ehm jeden co tam ani nemohl strčit nos a jak moc chtěl, bože to je trapas...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:13
- Nahlásit
Vlčáčková..zapomněla jsem....jsou to lidi, který svoje psy zvládaj, milujou, věnujou jim veškerý volný čas..a to je pro mě směrodatný.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:14
- Nahlásit
Eninka
je to vtipný, jak nasazuješ na žumpu, když je to celkem nedávno, co ses tam chtěla tak vehementně vecpat, až jsme na tebe museli přestat reagovat, abysme se tě vůbec zbavily...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:14
- Nahlásit
Baico
V pohodě. Já jen, že to prostě neplatí paušálně vždycky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:15
- Nahlásit
Eninka
celkem divný, že tě psi neposlouchaj, když se nepodívají za vrata zahrady
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:17
- Nahlásit
Adiddaska
tak vehementně vecpat, až jsme na tebe museli přestat reagovat, abysme se tě vůbec zbavily...
na to není co říct, takže
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:18
- Nahlásit
kejtlin
celkem divný, že tě psi neposlouchaj, když se nepodívají za vrata zahrady
No to víš, když jsou to takový drsný plemena, to neni jen tak to zvládnout
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:23
- Nahlásit
Adiddaskaje to vtipný, jak nasazuješ na žumpu, když je to celkem nedávno, co ses tam chtěla tak vehementně vecpat, až jsme na tebe museli přestat reagovat, abysme se tě vůbec zbavily...-no je to takový "podobenství hospody", kde máš sraz s kámošema a ..neustále vás kontaktuje opilec, se kterým se nechce nikdo bavit, narušuje atmosféru setkání a...Tak se mu zpočátku snažíš slušně naznačit že se jedná o uzavřenou společnost, samozřejmě po čase trochu přitvrdíš, ignorace taky nepomáhá...no, ale je třeba se smířit s tím, že i mezi opilci se prostě najde vopruz, kterej ti zkazí večer..akorát tady se to táhne na můj vkus už trochu dlouho a to jsem sociální pracovnice mám empatie na rozdávání, pevný nervy a...
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
No já jsem udělala to, co jsem považovala za jediné možné a je mi celkem jedno, jestli mi tady dal nebo nedal někdo požehnání. A jestli mě berou nebo neberou lidi, kteří na sebe mezi sebou štěkaj jak psi a lebedí si ve svých srač..ch, pardon žumpě, tak to snad opravdu nemůžete myslet vážně.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:24
- Nahlásit
hally001
Moc hezky napsaný pani
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:25
- Nahlásit
eva valoi
No já jsem udělala to, co jsem považovala za jediné možné
no ale bylo to blbě, takže proto ti tady na to asi tolik lidí reaguje negativně, to dá celekm rozum
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:27
- Nahlásit
hally001
no je to takový "podobenství hospody", kde máš sraz s kámošema a ..neustále vás kontaktuje opilec, se kterým se nechce nikdo bavit, narušuje atmosféru setkání a...Tak se mu zpočátku snažíš slušně naznačit že se jedná o uzavřenou společnost, samozřejmě po čase trochu přitvrdíš, ignorace taky nepomáhá...no, ale je třeba se smířit s tím, že i mezi opilci se prostě najde vopruz, kterej ti zkazí večer..akorát tady se to táhne na můj vkus už trochu dlouho a to jsem sociální pracovnice mám empatie na rozdávání, pevný nervy a...
naprosto přesně!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:27
- Nahlásit
eva valoi
kteří na sebe mezi sebou štěkaj jak psi a lebedí si ve svých srač..ch, pardon žumpě, tak to snad opravdu nemůžete myslet vážně.
My se tady štěkáme jen s Eninkou a ta má s Žumpou společný jen to, že se tam prostě neprotlačila, i když dělala psí kusy, aby se jí to povdelo. A teď tu předvádí klasickou variaci na bajku o lišce a kyselých hroznech, stejně jako Vlčáčková
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:28
- Nahlásit
Adiddaska
No tak ty o tom víš evidentně úplný ho..o.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:29
- Nahlásit
hally001
výborné přirovnání, ještě bych to doplnila že opilec ti ze zloby občas nableje do piva
eva valoi
No já jsem udělala to, co jsem považovala za jediné možné a je mi celkem jedno, jestli mi tady dal nebo nedal někdo požehnání. A jestli mě berou nebo neberou lidi, kteří na sebe mezi sebou štěkaj jak psi a lebedí si ve svých srač..ch, pardon žumpě, tak to snad opravdu nemůžete myslet vážně.
já taky píš že nechápu proč tu pořád diskutujete pokud si za svým rozhodnutím stojíte a pokud ano proč sem píšete a zajímá vás názor lidí jako jsme my,nebo nezajímá?Ale nikdo jiný kromě žumpy, hally a nobodyeninky sem momentálně nepíše
|