| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:29
- Nahlásit
eva valoi
tak můžu vědět jen to, co jsi napsala, osobně tě neznám, díky bohu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
Žumpa
jste trapný, jak si tady vymýšlíte že jsem se k vám chtěla protlačit, protože abych si s váma rozumněla, na to nejsem dost vy...vy...vy...vy.... jak psala datli
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:31
- Nahlásit
Eninka
na to nejsem dost vy...vy...vy...vy.... jak psala datli
vyndaná? Já myslim, že docela seš
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:32
- Nahlásit
Adiddaska
ty víš moc dobře, co je obsahem těch nedokončených slov
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:32
- Nahlásit
Eninka
jste trapný, jak si tady vymýšlíte že jsem se k vám chtěla protlačit,
Nechtě po nás, aby jsme to dohledávali, ty tvoje podlejzavý příspěvky. Jak jsi se ze mě snažila vymámit, že se mi alespoň trochu líbí ta tvoje běloba.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:33
- Nahlásit
Baico
aha, takže jen proto, že jsem reagovala na tvýho psa a ptala se na krátkosrstýho bělouše, to jsem se chtěla dostat do žumpy? Ale jdi...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:35
- Nahlásit
eva valoi
prosim te, tak uz prestan, ne? O co ti jako jde? A jestli te tak bavi se furt vyblejvat o tom proc sis nechala nebo nenechala psa, tak si na to zaloz tema a s Vlcackovou a Eninkou se tam placejte po ramenou jaky jste odbornice a zachranarky. Tohle je tema o Desenskym, jestli sis nevsimla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:36
- Nahlásit
Eninka
že jsem reagovala na tvýho psa
No tak jsi nechtěla no, protože do teď jsi si nevšimla, že mám bělouše dva. Tak to se ti hluboce omlouvám, ty jsi mezi nás rozhodně nechtěla
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
Eninka
ty víš moc dobře, co je obsahem těch nedokončených slov
nevim jak ty,ale já jdu venčit
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
leyenda
to je zajímavý, že najednou ti vadí že eva valoi píše sem, ale že ostatní žumpizny tady votravujou kvůli všemu ostatnímu je podle tebe vpořádku?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:38
- Nahlásit
Sízra Milanová
jo, jdi, já už je vyvenčila v obýváku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:39
- Nahlásit
Eninka
jste trapný, jak si tady vymýšlíte že jsem se k vám chtěla protlačit,
Trapna jsi ty, dokonce jsi nekde psala o tom, ze nejsi opravdu tak blba (mozna jsi pouzila slovo naivni, to uz nevim presne), jak to vypada z tvych prispevku. A jak jsi Baico nutila, aby se ji ta tvoje fena aspon trosicku libila.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:41
- Nahlásit
leyenda
O co mi jde? O to, abyste se se mnou kamarádili, protože nemáme spolu absolutně ale absolutně nic společnýho.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:43
- Nahlásit
Eninka- kdyby ses navážela do člověka nebo skupiny lidí, kteří se chovaj ke zvířatům jako dobytek ...to bych ty tvoje "bojůvky" chápala, ale jdeš do lidí který jsou v tomhle ohledu , nebojim se říct, ukázkový...Tak kde to jako začalo a jakej máš důvod k těm neustálejm "reptačkám"? možná proto si považována za neúspěšnou "čekatelku na barvy"...já si to totiž taky nedokážu jinak vysvětlit...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:43
- Nahlásit
Eninka
já už je vyvenčila v obýváku
tomu bych i verila
to je zajímavý, že najednou ti vadí že eva valoi píše sem, ale že ostatní žumpizny tady votravujou kvůli všemu ostatnímu je podle tebe vpořádku?
mne vseobecne vadi hloupi lide
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:44
- Nahlásit
leyenda
A jak jsi Baico nutila, aby se ji ta tvoje fena aspon trosicku libila.
Ale protože vám zrovna nesedí eninka, tak se vám nelíbí ani její pes, že? Docela to vypovídá cosi o vašem vztahu ke psům.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:44
- Nahlásit
eva valoi
prosímtě, ty se už chceš taky kamarádit s žumpou, jak jsem to chtěla dle jejich informací i já? Nemáš šanci, protože jsi málo sprostá, málo vyndaná, málo trapná, málo stádovitá, prostě všeho málo. A máš málo psů, takže smůla.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:45
- Nahlásit
hally001
tak si najdi o stránku zpět, kdo začal...
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:47
- Nahlásit
Eninka
Dneska už ne, dneska už jsem vylejvala dvakrát hovna z nočníku a přebalovala posraný dítě, tak dneska už mám sraček až nad hlavu.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:50
- Nahlásit
eva valoi
Ale protože vám zrovna nesedí eninka, tak se vám nelíbí ani její pes, že? Docela to vypovídá cosi o vašem vztahu ke psům
náhodou mně se třeba líbí Eninky drajvová bordera je šíleně roztomilá a je jedno že jí vlastní Eninka,stejně se mi líbí a jejím psům přeju jen to nejlepší...třeba pravidlené procházky atak
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:50
- Nahlásit
eva valoi
protože vám zrovna nesedí eninka, tak se vám nelíbí ani její pes, že?
Ne, protoze se Baico nelibi kratkosrsti belousi.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:51
- Nahlásit
eva valoi
Ale protože vám zrovna nesedí eninka, tak se vám nelíbí ani její pes, že? Docela to vypovídá cosi o vašem vztahu ke psům.
ty něco piješ?
Eninka
Eldoguero
no tak není nic jednoduššího z mé strany se vůbec "neangažovat". Měla jsem pouze pocit, že tady je sranda a dobírání se denním chlebem. Ale asi jiná, než moje, no.
a nebo
děkuju všem za upřímnost, tak zase na jiných tématech pa
tady vám nechci vlézat, dneska jsem tu byla původně jen kvůli Bilušce a mývalovi
ale nedodržela jsi to samozřejmě, bohužel
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:52
- Nahlásit
eva valoi
tak se vám nelíbí ani její pes, že?
Mě se nelíbí člověk co psy nevenčí nechodí s nima na procházky eště jechává rvát se mezi sebou(najdi mi jedinej příspěvek kde Ení píše,že někde byla se psy či dokonce jedinou fotku jejích psů na poli trávě u sromu nic prostě nic) Dále pokud chceš aby se tebou lidé nezabývai je dobré nelízt na foru která je veřejná tudíž ji čtě kdokoliv s tím musíš počítat,že někdo reagovat bude pokud nechceš aby ti lidé odepisovali,NEPIŠ!a je to vyřešený(nebo na konec příspěvků napiš nereagujte na mě moc mě to sere)
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:55
- Nahlásit
Adiddaska
to je někdy nedávno? Kromě mývala? Asi ne, viď
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:56
- Nahlásit
eva valoi-Udělala jsi co se dalo, každej dělá co může a to že to někomu přijde málo...on prostě víc nemůže, to je fakt ..Já jsem ráda že jsi psa vzala z lesa, né každej by to udělal-bohužel. Udělala jsi ze svý strany maximum..já si toho cením a nejen já, ale nemůžeš tady očekávat že to všichni uvidí stejně, protože to není normální, každej má jiný možnosti a zkušenosti a každej je prostě jinej....a přijde mi hodně zbytečný se tady stádovat s lidma, který jen kopou kolem sebe, bez nějakýho vážnýho důvodu..
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:58
- Nahlásit
Eninka
je to v jeden den všechno
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:00
- Nahlásit
hally001
Já jsem ráda že jsi psa vzala z lesa, né každej by to udělal-bohužel. Udělala jsi ze svý strany maximum..já si toho cením
já třeba tomu nevěřim, že si ho vzala z lesa....ale to je čistě moje věc
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:00
- Nahlásit
Adiddaska
aha, takže to, že Biluščiny psy potkali nějací kluci s mývalem
je vnucování do žumpy?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:03
- Nahlásit
Eninka
aha, takže to, že Biluščiny psy potkali nějací kluci s mývalem
je vnucování do žumpy?
tak tohle jsem jako neviděla, smaž to a napiš lepší argument, to i ty zvládneš líp
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:03
- Nahlásit
Adiddaska
já třeba tomu nevěřim, že si ho vzala z lesa....
nevzala ho v lese, původně si jej vzala na inzerát "daruji". protože jej chtěla udělat k obědu, ale on se nechtěl nechat klepnout paličkou, tak si tím zachránil život no a pak jej dva měsíce nemohli na dvoře chytit, tak na něj radši zavolali rasa
|