Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 .
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2011 08:08
- Nahlásit

Takže, když psa utrácel, věděl, že utrácí psa, který nepatří OS Místo, když mu to sami napsali?

Jo a z jakého časopisu, že je to Jansová?
Já jen, že si Desenský vybral zajímavej název knihy zajímavej název knihy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2011 09:46
- Nahlásit

kachna_
Jo a z jakého časopisu, že je to Jansová
Pes přítel člověka

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 20:51
- Nahlásit

Gi a smečka
co ste to sem daliii tam sem jaaa hned to dejte pryyyc to je bordeeel todle tooo .....se sem du podivat co se tu deje a...

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 21:25
- Nahlásit

ja vam sem dam taky enco teda http://www.cilichili.cz/clanky/krade-psy-hrobnikov i-z-lopaty-244.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2011 23:28
- Nahlásit

ketty
to snad nééééé, za cooooo
booože, to sou kecy, tomuhle snad nemůže věřit ani ten co to psal ne

stetisek123
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:39
- Nahlásit

ketty
sem se chtěla dovědět, co to má f tom mrazáku, tak sem to celý velmi znechuceně pročetla, bléééé, ale co to je za hroudy, to tam nebylo

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 07:54
- Nahlásit

stetisek123
v mrazaku je maso od vetamixu ukazoval jak cim je krmii ..... ....takze hovezi teleci kureciii hroudy
Eldoguero
nooooo ....... hele nevim pani byla unesena a vydesenaa stal nad ni kun dost se ho bala tajfuna a on takovi milacek .......

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 09:14
- Nahlásit

ketty
hele nevim pani byla unesena a vydesenaa
no jo no, někomu holt není pomoci, komu není shůry dáno ...

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 09:31 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

Eldoguero
noo ale byla to sranda on ji dejchal na krk a cumel do toho zapisniku ona se moc nemohla soustredit to byla srandaaa a fotograf byl taky vtipnej ....... mam dojem ze ji to tajfun i poslyntal

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 09:54
- Nahlásit

ketty
to si dokážu představit S přítelem jednou fotili a psali nějaký článek do novin o "bojových psech", měli jsme tehdá amstafa z útulku (on byl hodně tmavě žíhaný, měl hodně světlý oko a hodně na krátko kupírovaný uši takže na pohled nevypadal zrovna přátelsky ale jinak to bylo zlatíčko - klasický amstaf)
Fotograf ještě jakžtakž, přecejen stál trochu opodál, ale paní novinářka byla chudák z toho úplně hyn Přítel jí chvíli musel přemlouvat, aby si šla Daise pohladit, což ve finále potřebovali kvůli nějaký fotce.
Nakonec ovšem klasicky - paní z čoklika nadšená, čoklid nadšen z paní i pána fotografa

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:21
- Nahlásit

Eldoguero
chaa to muselo byyt ..no takovi pes baskervilsky no aspon ze nakonec pochopila a pomazlila .........

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 11:37
- Nahlásit

ketty
To zas jo, víš jak, předsudky jsou předsudky a i když věděla, že je hodný, tak při osobním kontaktu ... ale jooo, nakonec byla v pohodě ona i fotograf

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2011 13:11
- Nahlásit

Eldoguero
tak to ma byt ..jo ty predsudky sou mazec ..ale lepsi kdyz sou takove nez kdyz nekdoo si neuvedomuje zeby ten pes mohl neco udelat taky blbi kdyz se hrneee... ale je tofajn kdyz nekdo kdo ma takove mineni atd najednou zjisti ze sou to defakto fajn psi majli normal vedeni a paniky co si an nich enhoni ego

Anetqua
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:42
- Nahlásit

Nevíte někdo, jak to bylo s tím pitek? Kamarádka si ho tenkrát chtěla brát a psal jí jak je to úžasnej pes, že s ním nemá jedinej konflikt a spí s nim v posteli..

helps
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 12:45
- Nahlásit

tak tady koho zajímá zase jiné čtení .... mě to ale stejně celý přijde uhozený

http://zdarsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/20111110-j i-psi-psycholog-celi-obvineni-ecd2.html

Tery89
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:22
- Nahlásit

helps

No vono když to tak vemeš, tak kolem Rudy je vůbec všecko tak nějak uhozený jedna strana tvrdí něco, Ruda tvrdí něco jinýho a jak to teda úplně doopravdy celý bylo se asi nikdo nedozví.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 14:56
- Nahlásit

helps
Tery89
mě by zajímala pravda,ale fakty, jak to vidí třetí nezanteresovaná a věci znalá osoba. Klidně ti poldové, to je mi jedno, ale chci vědět, na co a jak má mít právo, co podělal, co opravdu udělal a co ostaní přibarvili. Já ho vůbec neznám, osobně, veškeré info mám krz media, která umějí věci pootočit, aby vyzněla třeba i jinak.
Můj pocit, jen tak čistě empatickej z videí je, že se mi ale ten člověk nelíbí. I když mnohokrát už jsem se zmýlila, proto bych chtěla znát pravdu

Tery89
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2011 15:20
- Nahlásit

stetisek123

Mě by to taky zajímalo, ale obávám se, že právě taková nezainteresovaná osoba, která do toho úplně vidí z obou stran a ví co se dělo, neexistuje. Myslím že se to popravdě nikdy nedovíme, jsou to jen domněnky a tvrzení proti tvrzení.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání