Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 09:58
- Nahlásit

Tinta76
tsss blázníš, já si svou know how úzkostlivě střežím a přece to nebudu psát veřejně
Ale vážně, na psy, kteří tak říkajíc koušou ze strachu se fakt silou jít nedá, protože to je vždycky kontraproduktivní a pokud by to tak přesto někdo dělal, dostane ve výsledku maximálně tak psa rozloženýho na atomy, kterej už se moc nedá vrátit do normálu.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:00
- Nahlásit

Eldoguero
Ale vážně, na psy, kteří tak říkajíc koušou ze strachu se fakt silou jít nedá, protože to je vždycky kontraproduktivní a pokud by to tak přesto někdo dělal, dostane ve výsledku maximálně tak psa rozloženýho na atomy, kterej už se moc nedá vrátit do normálu.

Podle mě mu tam dávali hlavně ty co se bojí nebo jsou rozcapený a žádný fakt dominanty...myslim, že i proto nebere ty "bojový vemena", protože tam je jich procento větší ne mezi nima? Jinak si myslim, že může poradit i pomoct, když se mu chce s tim člověkem co přijede mluvit a ten problém neni zásadní, jako každej kdo psům do určitý míry rozumí.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 11:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
To určitě, jenže právě problém je u něj v tý komunikaci s lidma, která je v jeho případě dost šílená. Nevím jestli mu nedochází, že práce se psema je ve velkým procentu o práci a hlavně komunikaci s lidma, ale tak to prostě je. To ti potvrdí každej průměrnej i nadprůměrnej výcvikář na každým cvičáku a naprosto každej, kdo se tím v nějaké míře živý.
Jasně, že hodně psů mělo jen domnělej problém, teda ti psi ho neměli, ale páníčkové jo (viz. ta moje kamarádka), jen některým to dojde (jako té mé kamarádce), jiným ne, nebo třeba ne hned.
Co se týká "bojových" psů on tuším tvrdí, že pitbuli jsou asociální a tudíž se s nima nedá komunikovat Navíc on zastává názor, že v Evropě by měly být jen evropský plemena, tudíž třá brazilská fila, tady nemá co dělat, tudíž jsou s ní problémy jasně daný jen tím prostředím a nedá se s ním komunikovat, tak jako třeba s čévéčkem. Nevím jestli to píšu správně, ale tak nějak to psal do nějakého časáku, kterej jsem vyhodila, tudíž nemůžu doslovně citovat ale v zásadě to tak nějak je.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 14:00
- Nahlásit

Tinta76
A když se ale ten strach projevuje agresivitou? Tak co s nima dělá?
No tak rozhodně do nich nejde silou.

Pani to je ale velmi diskutabilní,páč dyž dostane strach taková pakoní jednotka je potřeba vyvynout maximum sýly aby psovod nebyl vodvlečen proti své vůli do nebližší nory nebo nejvyšší stom popř k radosti kolem doucích jezedáků neoral huž pátou brázdu v místní kukuřici patama

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:05 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Eldoguero
Navíc on zastává názor, že v Evropě by měly být jen evropský plemena, tudíž třá brazilská fila, tady nemá co dělat, tudíž jsou s ní problémy jasně daný jen tím prostředím a nedá se s ním komunikovat

To si nějak nemyslím, že by to bylo z tohodle důvodu, jakože z cizincem se v ČR nedomluvíš...

Ale podle mě tady taky nemaj tydle plemena co pohledávat, nejsou tu na ně prostory a vhodný lidi...
Třá argentinckou dogu bych tady taky nechovala Je to zbytečný, kurvíme jí vlohy, pře tu nesmí lovit a pár lidí, co jí umožní dělat povolání, pro který byla vyšlechtěná, ať si jí klidně má ))))) ale zas když argentinci nemaj žádnou národní hrdost a nechaj ji vyvézt do země, kde se může jen kurvit její povaha, tak zas proč ne, no, je to těšký todleto

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:23
- Nahlásit

Eldoguero
Co se týká "bojových" psů on tuším tvrdí, že pitbuli jsou asociální a tudíž se s nima nedá komunikovat
Hele,kdysi sem měla buldoky.....jedna fena se k nám dostala už nakrytá a byly z toho dvě štěňata,jedno umřelo 2 hodiny po porodu a z druhého vyrostlo cosi mezi pitem a JRT. Našli jsme jí bezva páníčky,známý a pořád jsme v kontaktu,z Fančí vyrostla skvělá čuba,akční,ale poslušná.Pak se stalo to,že panička přišla o práci a byla s ní půl roku doma,to už jí byly tři roky,a po následovném nástupu do práce,začala čuba trpět separačkou.No a Míšu,paničku,napadlo tenkrát zavolat RD.Hned po telefonátu s ním,volala s pláčem mě....v okamžiku,kdy se dozvěděl co je pes zač,jí řekl,že jí má párkrát prohodit dveřma a ona si to rozmyslí! No a něco podobného,ještě vylepšené zavřením v koupelně,poradil holčině,co si adoptovala chrta a taky měl separačku!O panu RD nejsem schopná napsta prostě nic pozitivního a je mi celkem putna jak skončí!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:52
- Nahlásit

Eldoguero
Navíc on zastává názor, že v Evropě by měly být jen evropský plemena, tudíž třá brazilská fila, tady nemá co dělat, tudíž jsou s ní problémy jasně daný jen tím prostředím a nedá se s ním komunikovat,

aha,ale na fotce je i s australskym ovčákem . A nejradši má švýcarský vofčáky bo jak je původem hodinář,tak ho to k tomu švýcarsku táhne furt

Jebloň
v okamžiku,kdy se dozvěděl co je pes zač,jí řekl,že jí má párkrát prohodit dveřma a ona si to rozmyslí!

a čeho tim měla dosáhnout? že jí ten pes bude nenávidět a tudíž se mu nebude po ní stejskat?

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:54
- Nahlásit

ještě že se najde dost pejskařů, co na chytrý rady odborníků nedaj a víc se řídí vlastním citem- jo někdy to je dlouhá cesta,ale rozhodně s lepším výsledkem, než měnit dveře a ze psa mít trosku

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 15:57
- Nahlásit

Sízra Milanová
A nejradši má švýcarský vofčáky bo jak je původem hodinář,tak ho to k tomu švýcarsku táhne furt
to je dedukce teda ))) Eště že se ty kanadský bílí ovčáci přejmenovali, jinak nevim

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 16:00
- Nahlásit

Sízra Milanová
A nejradši má švýcarský vofčáky bo jak je původem hodinář,tak ho to k tomu švýcarsku táhne furt
No tak to nevím, jak vysvětlíš, proč je mám nejadši já, když původní profesí jsem diplomovaná dojička neboli zootechnik

Venta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 16:02
- Nahlásit

Baico
proč je mám nejadši já, když původní profesí jsem diplomovaná dojička neboli zootechnik
Asi jsi přesný a spolehlivý pracovník a daly by se podle tebe řídit hodinky, i švýcarský

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 16:02
- Nahlásit

Sízra Milanová
nejradši má švýcarský vofčáky bo jak je původem hodinář,tak ho to k tomu švýcarsku táhne furt

vypni se !! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 16:14 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Venta
Asi jsi přesný a spolehlivý pracovník a daly by se podle tebe řídit hodinky, i švýcarský

naprosto správně, například paní davídková má nejradši NO PRaCÁKY protože ráda ..... pracuje! a tak dál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 16:19
- Nahlásit

Sízra Milanová
naprosto správně, například paní davídková má nejradši NO PRaCÁKY protože ráda ..... pracuje! a tak dál
drž hubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 16:20
- Nahlásit

Sízra Milanová
a čeho tim měla dosáhnout? že jí ten pes bude nenávidět a tudíž se mu nebude po ní stejskat?

Možná. ....ne,já opravdu netuším,po jaké barevné značce jdou jeho myšlenkové pochody ,ovšem pochopila jsem,že mu opravdu nejde o zvíře.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 17:37
- Nahlásit

Neni už čas na to, aby se tohle téma zvrátilo už konečně samo do sebe? Jakože Rudla Desenský skákal z vokna na ženský nebo tak podobně?

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 17:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
měby zajímalo jestli přímo na místě se místo něj taky vyjadřuje ta grupa přicmrndavaček? To mi třeba na tom jeho webu vadí uplně nejvíc, jak odpovídaj za něj
Nevyjadřuje, ty se tváří jako největší kamarádky a pak tě sprdnou virtuálně .

Adiddaska
ok, víš, mě zajímalo, jestli se s nim dá třeba polemizovat, jestli diskutuje a zabývá se tím co řiká majiel psa, případně je schopen uznat chyby, případně se od někoho poučit...ne blbost, to je asi zbytečnej dotaz
Jak mluvit se s ním relativně dalo, diskutovat, třeba jsem se ptala na názor, že moje fenka machruje na slabší, a on na to řekl, že tam takovou asiatku taky má a že ji prostě s cizími psy nepouští, že s tím nejde nic moc dělat.
Ale že by uznal chybu, to ne. Jedna příhoda - kůň mu tam nějak pokopal psa, psal to na fóru, tak jsem napsala ať se nediví, když jsou všichni pohromadě a koně nemají klid ani u žrádla, že by měli mít nějakou menší ohradu, kam psi nemůžou. No, můj názor byl úplně strhán. A když jsem přijela znova, měli koníci najednou svoji ohrádku, kam psi nemohli .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 17:55
- Nahlásit

LucieS
a on na to řekl, že tam takovou asiatku taky má a že ji prostě s cizími psy nepouští, že s tím nejde nic moc dělat.
no a kdyby takhle dokázal mluvit i normálně,celý todle a jiný témata vůbec nemusely bejt!

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 17:56
- Nahlásit

Rudla Desenský skákal z vokna na ženský
Nééé obráceně přece

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:15
- Nahlásit

LucieS
Nééé obráceně přece

A on chodí s tou Essi? Já jen jako ze zvědavosti, jestli ona s ním tam jako taky převychovává psy,když radí jakoby za něj u něj na poradně...

LucieS
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:27
- Nahlásit

A on chodí s tou Essi? Já jen jako ze zvědavosti, jestli ona s ním tam jako taky převychovává psy,když radí jakoby za něj u něj na poradně...
Hele jak to mám vědít ale třeba to tu někdo ví .

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:27
- Nahlásit

Dobrý večer,
něco zajímavého k tématu ?

Sízra Milanová
))) a taky je vlastenec když má rád čsv.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:29
- Nahlásit

Tondas
něco zajímavého k tématu
...essi chodí s desenským assi...prej..píšou to vejš nebo nevim jak to celý je

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:35 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit

davidkova renata
aha děkuji a proč tomu říkáte novinka. Pokud vím tak ta pani chodila dobře a možná i běhala. Už si na Vás paní vzpomínám, jednou jsem s Vámi hádal a hned jsem dostal SZ s pozvánkou na statek )) víte od koho ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:36
- Nahlásit

Tondas
víte od koho ?
jistě))))ale nejel jste pokud vim..škoda,moh to bejt fajn večírek

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:39
- Nahlásit

Tondas
něco zajímavého k tématu ?

ano,pan D.si prý zařizuje psí hotel, nabídka zde:

vyčesání pejska 500kč
vykoupání pejska 600kč
utracení pejska zdarma na vlastní náklady

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
bych asi i jel ale můj kamarád ochotnický maskér neměl čas mi změnit image ale musím říct že byla vážně milá. škoda taková životní šance, dnes už bych tam nejel když mají střelnou zbraň.

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:43
- Nahlásit

Sízra Milanová
to zní spíš jako lázně

utracení pejska zdarma na vlastní náklady

takže když objednám vyčesání a zpozdí se složenka tak je hotovo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:44
- Nahlásit

Tondas
dnes už bych tam nejel když mají střelnou zbraň.
kor essi máte loveckýho psa třá

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:48
- Nahlásit

davidkova renata
bych jel bez psa. Dokonale maskovanej a ten můj blbec by RD vyžvanil kdo sem a proč jsem tam přijel. To se nedá riskovat.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání