Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:38
- Nahlásit

Hyena
Bezesporu Hyena je rozhodopádně hezká , žádné mužské srdce nenechá chladným a žádnou brýnu zavřenou zde důkaz od Wami
Je krásná vnitřně, nosí s sebou první pomoc a nabízí ji nebohým kolemjdoucím . To se počítá

Eninka
nerozumím jazyku tvého kmene, co to znamená?
To se ani nesnaž pochopit, to je zcela mimo tvůj levl

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:38
- Nahlásit

Tondas
Taky tě zdravím a současnou situaci opravdu hodnotit nemůžu ani kauzu Šaryk, nebyla jsem u toho....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:40
- Nahlásit

dorotka1
Ano rozumým ti. Jasně, že hodně věcí člověka ovlivní, popularita tohoto rázu především negativně, ale promiň - tohle nikoho neomlouvá v tom, jak zachází s (některými) psy a jak se chová k většině lidí. Dochází mu vůbec, že ti lidi ho živí? No, to je nakonec fuk.
dostat do pohody bázlivýho psa není vůbec jednoduchý. Jako zkrotit nafoukanýho debila-psa je proti tomu legrace.
První část rozhodně jo, druhá část - ne tak docela
V zásadě jasně, že je vždycky lepší ubírat než dodávat (sebevědomí, temperament ... cokoliv), ale já zase vím dobře, že zvládnou OPRAVDU dominantního, sebevědomýho a k tomu ještě nějakým způsobem zkaženýho psa, obzvláště většího vzrůstu prostě sranda není. A v tomto prostě zastávám stále stejný názor, že desenský takového psa nikdy nedělal, nebo neudělal - třeba to byl jeden z těch ... 15 plus, minus pár desítek, nakonec o co jde, jsou to jen psi ...

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:44
- Nahlásit

dorotka1
to já taky ne ale rozhodně mi přišel dost jinej a at ten pořad sestřihali jakkoliv to co tam řekl by dřív neřekl. Myslím, že to chápeš stejně jako já chápu to co píšeš
Btw jestli je NadPetra ta kterou myslím tak máš u mě velké plus že s ní nemluvíš

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

Biluška

To se ani nesnaž pochopit,

právě že se nesnažím, stačí mi to vysvětlit

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:47
- Nahlásit

Eldoguero
A v tomto prostě zastávám stále stejný názor, že desenský takového psa nikdy nedělal, nebo neudělal - třeba to byl jeden z těch ... 15 plus, minus pár desítek, nakonec o co jde, jsou to jen psi ...

Ne nesouhlasím a znovu říkám, zeptej se Renaty. Ona ty "jeho dominy" znala. Právě díky této jeho staré smečce, kterou měl sestavenou jenom ze zkažených, dominantních psů, vím, že umí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:50
- Nahlásit

Eldoguero
a ještě předtím vlci
a tady se nám naskýtá otázka jací že to byli vlci????? byli to evropští nebo kanadští nebo američtí vlci??????

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:50
- Nahlásit

Eninka
Ty vugy, ty se mi fakt zdáš.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:51
- Nahlásit

Hyena
zde důkaz od Wami
šiš kriste to je horší jak plešomorčata vod Dines

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:52
- Nahlásit

dorotka1
Dobrý den pani Dorotková, zdravim všechny vaše dogy a pudlíka!

Jebloň
Člen
- Nahlásit

Alexa
a tady se nám naskýtá otázka jací že to byli vlci????? byli to evropští nebo kanadští nebo američtí vlci??????
to byli ti křížený s kojotama
dorotka1
Ty vugy, ty se mi fakt zdáš.
Bohužel,nezdá.

Hyena
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
zase vím dobře, že zvládnou OPRAVDU dominantního, sebevědomýho a k tomu ještě nějakým způsobem zkaženýho psa, obzvláště většího vzrůstu prostě sranda není

To ´máš jistě pravdu, ale takový psi jsem tam zažila a zvládl je. Myslím obecně, že tady splývají do jednoho dvě témata-vlastní práce se psi a komunikace s lidmi.Co jsem tak zběžně prolítla diskuze, tak to dosti lidem splývá. Ale pro tebe by bylo asi nejlepší důkaz to vidět na vlastní oči a to ti na netu bohužel nikdo nezprostředkujem
Biluška
nosí s sebou první pomoc a nabízí ji nebohým kolemjdoucím
dyž de vo život, tak to se slituju i nad kurva nepřátelským táborem.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:59
- Nahlásit

Gerda
Ahoj Gerdičko, no to je dost, že ses dokodrcala. Dyk já jsem kvůli tobě opustila blůčko, dokonce jsem to napsala jednomu sektáři, že dokud tam budeš, budu i já. No a tak udělal všechno proto, aby tě dostal pryč - jako že zabije dvě mouchy jednou ranou. Máňa žije? ne si dělám srandu. my taky žijem co to dá.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:02
- Nahlásit

Jebloň
Bohužel,nezdá.

Ale je to síla, to ani snad u modrých nebylo...

Biluška
Člen
- Nahlásit

Hyena
dyž de vo život, tak to se slituju i nad kurva nepřátelským táborem.
To seš hodná, tam o život prakticky šlo . Zastávka na tom hřbitově byla velmi tématická, chvíli jsem uvažovala, že tam zůstanu a požádám další průchozí, aby mě zahrnuli listím

dorotka1
Právě díky této jeho staré smečce, kterou měl sestavenou jenom ze zkažených, dominantních psů, vím, že umí.
Ta bílá švýcarka co teď někdy umřela se taky počítá do té staré smečky? Už nevím jak se jmenovala, Snowí? Tak nějak.

Eninka
Člen
- Nahlásit

dorotka1

ty se mi fakt zdáš

nejsi sama

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:05
- Nahlásit

Sízra Milanová

von teda Desenský fakt chodí s Essi, jo? Tak asi proto za něj mluví na tý poradně, když je joho přítelkyně..

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:07
- Nahlásit

Biluška
Ta bílá švýcarka co teď někdy umřela se taky počítá do té staré smečky? Už nevím jak se jmenovala, Snowí? Tak nějak.

Právě že ty nové feny už neznám. Ve staré smečce byli většinou samci. A přiznám se, že ani nevím, že Snowi zemřela.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:08
- Nahlásit

Adiddaska
von teda Desenský fakt chodí s Essi, jo? Tak asi proto za něj mluví na tý poradně, když je joho přítelkyně..
Proboha, neblbni, nejni všechno jako bulvár- nebo naopka-možná to právě filtruj jako bulvár, chce to zachovat zdravej rozum

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:08
- Nahlásit

Adiddaska
ty kuliferdo....

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:10
- Nahlásit

dorotka1
A přiznám se, že ani nevím, že Snowi zemřela.
Bohužel... a je víc smutnejch věcí, co prošlo a co není úplně snadný ustát

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:10
- Nahlásit

Hyena
nejni všechno jako bulvár- nebo naopka-možná to právě filtruj jako bulvár, chce to zachovat zdravej rozum
počki tak teď si mě zmátla sem myslela že nechodí a von teda chodí???????

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:13
- Nahlásit

Alexa
ještě, aby to byli hybridi
Hyena
nesplývá mi to, jen poukazuju na potřebu obojího
takový psi jsem tam zažila a zvládl je
Ok, říkáš ty, možná jo, možná ne, nevím, opravdu jsem naštěstí neviděla ani jediného. Nicméně znamená to tedy co? Abychom si ujasnili fakta, já tomu nějak nerozumím.
dorotka1
Umí, jakože umí víc a líp a ještě líp než pan XYZ, který se psy dělá, třeba 30 let a je uznáván celým svým okolím širokým pejskařským, akorát teda nemá svoji sektu a blůčko?

Nezlobte se, já se nepřu, že NIC SE PSY NEUMÍ, napsala jsem, že jistě umí, ale ... To ale je tam pro mě prostě strašně důležité, tak důležité, až mi přijde zásadní.

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:15
- Nahlásit

Adiddaska
von teda Desenský fakt chodí s Essi, jo? Tak asi proto za něj mluví na tý poradně
ona se mu už léta dívá pod ruce a proto může radit. On naoplátku nakukuje když vaří a z toho vznikají takové fámy jako tahle

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:17
- Nahlásit

Alexa
počki tak teď si mě zmátla sem myslela že nechodí a von teda chodí
De voto jak dlouhou má zrovna ten den stopovačku,z čehož se vodvíjí kam až dojde

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:19
- Nahlásit

[iEldoguero
Ok, říkáš ty, možná jo, možná ne, nevím, opravdu jsem naštěstí neviděla ani jediného. Nicméně znamená to tedy co? Abychom si ujasnili fakta, já tomu nějak nerozumím. [/i

No přesně z toho,co píšeš si nejspíš nic neujasníme. Bo jsou to pouze tvrzení po internetu.... proto jsem psala, že by si to potřebovala sama vidět a udělat si svůj názor. Některý věci prostě po netu nesjou přenosný.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:19
- Nahlásit

Tondas
ona se mu už léta dívá pod ruce a proto může radit. On naoplátku nakukuje když vaří

a joooo, takže sou manželé, jasný..

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:22
- Nahlásit

Adiddaska
pokud mě pamět slouží říkala že je jako jeho starší sestra ............ tak ted nevím jestli by to nebylo divné kdyby se vzali

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:30
- Nahlásit

Eldoguero
Bezesporu je zvláštní člověk, o tom žádná. Zažila jsem spoustu situací, který byly řekněme netradiční. Určitě jsou lidi, co se psy pracujou jinak a taky maj výsledky a nikde s tím nevystupují. Já je ale neznám. Znám práci RD a vím, že jeho psi si k němu dovolí docela dost, že by ti jeho současní sektáři docela čučeli, vím že dokáže během chvíle zkrotit např velký agresivní čevéčko (byla jsem u toho) a hlavně, že je mu šumák, co si zrovna ti sektáři myslí nebo jak ho obdivují. Jakoby čím víc na ně kašle, tím víc se mu podřizují. A to myslím není jeho chyba.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:33
- Nahlásit

Tondas
pokud mě pamět slouží říkala že je jako jeho starší sestra .

tak ten byl dobrej!

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání