| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:13
- Nahlásit
Zakládám toto téma kdyby se chtěl někdo vyjádřit k pořadu, který právě šel v tv.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:15
- Nahlásit
to snad muselo bejt opravdu setříhaný, protože to co tam řikal, to by nikdo normální říct nemohl...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:18
- Nahlásit
no taky mě to zas tak nenadchlo.... bylo to divný.
nicméně pravda je, že ty jeho komenty, který sem četla na FB o tom, že pes si sám řekl, že už chce jít... to mě jako dost pobavilo. takže možná trochu blázen je no, dyž pořád čaruje s tima tachyonama... to o.s. mi ale taky přišlo dost zvláštní
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:18
- Nahlásit
Adiddaska
to snad muselo bejt opravdu setříhaný, protože to co tam řikal, to by nikdo normální říct nemohl...
To rozhodně,jak by mohl normální psí psycholog prohlásit,že jen kdyby to byl atraktivní pes s PP,tak ho klidně uváže u boudy na řetěz a dál to neřeší!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:19
- Nahlásit
pořad byl celkem síla, nevím proč si tak protiřečil , nevím, proč uhýbal očima a koukal " bokem " a těch nevím je tam moc......
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:19
- Nahlásit
Adiddaska
no dost si sám protiřečil a celkově se ztrácel dost..na mě působil že je už dost mimo a celej ten bussines se mu šeredně vymknul z rukou a už se ani nehlídá co řiká,protože ta jeho suita obdivovatelů mu nikdy neodporuje a toho pitbula nebo co to bylo určitě nedal vyšetřit,když pak po té paní nic nechtěl...prostě ho zas utratil..on je snad i utrácí sám úlet
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:20
- Nahlásit
Jebloň
To rozhodně,jak by mohl normální psí psycholog prohlásit,že jen kdyby to byl atraktivní pes s PP,tak ho klidně uváže u boudy na řetěz a dál to neřeší!!!!!!
velkej podnikatel je to....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:20
- Nahlásit
helps
dyž pořád čaruje s tima tachyonama... to o.s. mi ale taky přišlo dost zvláštní
někde jsem četla že tachyon je jakási jednotka světla či co, každodopádně to není hmatná hmota...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:21
- Nahlásit
Jak jsem psala už jinde - na každou svini se vaří voda. To je jediné, co mě po shlédnutí té reportáže napadlo...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:23
- Nahlásit
kejtlin
někde jsem četla že tachyon je jakási jednotka světla či co, každodopádně to není hmatná hmota...
jo? no nedovedu si to představit, ale RD s nima přece pracuje... tak to je teda expert, dyž to zvládá tagle se světlem.
ta hláška o tom, že dyby to byl NO, že by ho nechal někde přivázat u boudy.... to bylo teda moc, dyž minutu předtím řekl, že ho nemohl nechat u boudy, protože by majitel uklouzl a pes mi ho sežral (škoda, že tu není smějící a zároveň brečící smajlík)
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:25 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Sízra Milanová
on je snad i utrácí sám úlet
Tak výbavu na to asik má Co kde vyšmelil a co mu kdo dal jako dar...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:25
- Nahlásit
helps
jo? no nedovedu si to představit, ale RD s nima přece pracuje... tak to je teda expert, dyž to zvládá tagle se světlem.
jj uznej že je to pěkný slovo-tachyon, to zní
s tím pse u boudy to bylo moc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:27
- Nahlásit
helps
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tachyon
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:27
- Nahlásit
Hele, já se ho nechci nijak zastávat to jako vůbec!!!
Aletřeba tim chtěl říct, že kdyby ten pes byl čistokrevnej, tak by si ho někdo vzal aspoň na to hlídání, i když byl zlej. A to že nebere křížence jak tam hlásil, že nejsou umístitelný...tady na foře se taky pořád píše, ať se nezachraňujou psi ze Slovenska, ať se utrácej štěňata kříženců, místo aby se umisťovala, lidi plánujou vrhy a už uvažujou o jejich "redukci"....Já si osobně myslim, že se zbláznil a myslí si, že je neomylnej bůh a ta jeho sekta ho v tom podporuje...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:29
- Nahlásit
helps
ta hláška o tom, že dyby to byl NO, že by ho nechal někde přivázat u boudy
no to je ůlet..pokud teda by to byl čistokrevnej NO urostlej,tak na řetěz a k boudě a nevadí že je agresivní.. , ty jo to už bylo na blázinec
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:31
- Nahlásit
Adiddaska
Aletřeba tim chtěl říct, že kdyby ten pes byl čistokrevnej, tak by si ho někdo vzal aspoň na to hlídání, i když byl zlej. A to že nebere křížence jak tam hlásil, že nejsou umístitelný
ale vono na řetěz psa dát,neni asi uplně jeho záchrana,ale asito myslel jak ty řikáš....ale přišel mi chudák fakt mimo,jo je mu divný že mimo jeho sektu mu to lidi nežerou...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:32
- Nahlásit
kejtlin
nene, zadna jednotka svetla, je to jeste lepsi :
Tachyon (z řec. ταχύς – rychlý) je hypotetická, dodnes neprokázaná částice pohybující se nadsvětelnou rychlostí. Oproti klasickým částicím by se tachyony chovaly paradoxně – se zvyšující se energií by se zpomalovaly a se snižující zrychlovaly. Z hlediska matematického formalismu jsou takové částice přípustné, ale žádná všeobecně přijímaná současná fyzikální teorie je neobsahuje, nejsou nutné k vysvětlení žádného dosud známého pozorovaného jevu. Podle principu Occamovy břitvy se tedy předpokládá, že neexistují.
ofsem bacha, v zari v CERNu, v tom superurychlovaci namerili neutrinum nadsvetelnou rychlost , zatim, teda hledaji, kde udelali soudruzi z NDR chybu, ale kdovi, treba sel Ruda okolo ...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:34
- Nahlásit
kejtlin
ty voe, HYPOTETICKÁ částice pohybující se nadsvětelnou rychlostí.... tož to je jasný, jedině vodborník s nima umí zacházet a pracovat takovej tachyon, to není žádná prča.
Adiddaska
jj však dyž řekl na začátku, že by ho šlo špatně umístit, to jako celkem chápu.... a to že byl tak hodně agresívní, taky vidím třeba jako důvod..
ale pak se v tom chlapec zamotal dyž začal hlásat, že ten pes si o to sám řekl, že chtěl zemřít a že to pozná a pak zas na druhou stranu, že kdyby byl čistokrevnej, že by mohl být u boudy... to už by teda nechtěl odejít jo?! zkrátka je to blázen, jak říkáš asi ho zaslepilo to, jak ho někteří bezmyšlenkovitě následují a dávají mu dary atd atd
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:36
- Nahlásit
no bylo to celý velmi zvlášrní. Osobně jsem nepochopila slečny z o.s Místo-paní provozovatelce přišlo k smíchu, že pes napadl případného zájemce...dál nechápu jak mohly dopustit aby psa uspával někdo jiný než veterinář-myslím na převoz-a vůbec na mě neudělaly dobrej dojem...dost dobře nevím, co by se psem dělaly, kdyby jim ho RD vrátil...ale co mě vodrovnalo total byla "zpověď" paní šéfredaktorky, která mu dá svýho psa, jestli sem to dobře pochopila, kterej je úplnej mazel, aby ho nemusela dávat do útulku...na mě neudělal dobrej dojem nikdo z nich a věřim jim tak každý pátý slovo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:38
- Nahlásit
helps
ale pak se v tom chlapec zamotal dyž začal hlásat, že ten pes si o to sám řekl, že chtěl zemřít a že to pozná a pak zas na druhou stranu, že kdyby byl čistokrevnej, že by mohl být u boudy...
To je jasný, kdyby byl čistokrevnej tak by si sám sebe víc vážil. Takhle věděl, že je póvl - vořech a ještě pětiletej - tak to dobrovolně zabalil, napsal dopis na rozloučenou, šel, zaklepal na marínu a řekl "hele, vole, pomož mi, já už dál nemůžu"
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
helps
zkrátka je to blázen, jak říkáš asi ho zaslepilo to, jak ho někteří bezmyšlenkovitě následují a dávají mu dary atd atd
jj, ze začátku to myslel dobře, ale pak mu hráblo a jak neměl zpětnou vazbu, tak získal pocit, že má asi nějaký nadpřirozený schpnosti a ví víc než ostatní...myslim, že věří tomu, že má pravdu a ne, že ví, že to posral a snaží se to zakamuflovat nebo že by to dělal jen na kšeft a vůbec mu o ty psy nešlo, to taky ne.Prostě mesiášskej syndrom jak víno!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:42
- Nahlásit
hally001
je fakt, že ta redaktorka byla divná. Dám někomu psa na ustájení, protože ho chci umístit a on mi ho utratí a já ho nezabiju?! neudělám mega skandál a nedám ho okamžitě k soudu?! divný
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:43 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
hally001
dál nechápu jak mohly dopustit aby psa uspával někdo jiný než veterinář-myslím na převoz-a vůbec na mě neudělaly dobrej dojem
to na mě taky ne, celej ten spolek na mě působil jako spolek nadšenců co nevědí co dělají....jedinej nějak poučenej člověk mi přišla paní Daušová....ovšem to nic nemění na tom že Desenský samozvaně rozhoduje o životě a smrti cizích psů a utrácí si dle chuti...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:47
- Nahlásit
Biluška
To je jasný, kdyby byl čistokrevnej tak by si sám sebe víc vážil. Takhle věděl, že je póvl - vořech a ještě pětiletej - tak to dobrovolně zabalil, napsal dopis na rozloučenou, šel, zaklepal na marínu a řekl "hele, vole, pomož mi, já už dál nemůžu"
tak to vyznělo no
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:59 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Adiddaska
no dyž si přečteš některé komentáře tady, tak jó nó... s takovou slepou podporou asi opravdu nabyl pocitu, že může všechno
http://www.iprima.cz/porady/soukroma-dramata
některý ty komentáře sou fakt dobrý
Biluška
tyjo tys na to kápla!!! nj chudák malej... teď už je mu dobře.
hally001
jj aby to neznělo tak jednostraně - už sem psala, že o.s. Místo je taky pěkná partička - hrozná prdel, že zájemce psovi mával hračkou před xsichtem a provokoval ho, tak se pes nasral a sežral ho....
a ta redaktorka to máš recht - to sem taky nepochopila moc, že mu ho dala jen tak, aby ho tam měl nebo jako co...
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:59
- Nahlásit
Sízra Milanová-no já bych těm holkám problematickýho psa nedala-nevrátila. Fakt ve mě ty osoby kolem o.sMísto nevzbudily důvěru ani za mák...je otázka jaká domluva mezi nima proběhla..to vědí jen oni. Paní redaktorka je dle mýho kráva...její story jsem nepochopila...a to že pak ani nejede na tu kliniku, když...ty woe?Prostě reportáž plná lidí, kterejm pes do ruky nepatří...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:01
- Nahlásit
no rozhodne uz neni tim bohem co byl..aspon doufam ze nekteri prozreli,divni byli vsichni ,ale on pusobil uplne jako mimo misu,jeho projev byl komicky az k placi...a nazory taky
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:02
- Nahlásit
Nikdy bych nevěřil, že R. Desenský nechá utratit psa. Myslel jsem, že jediný koho nezvládl převychovat byl Beník a ten má pobyt u něj nadoživotí. Proč prostě neřekne, že už ho ta práce nebaví, že má vybité baterky a na "těžké" případy už nemá sílu.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:02
- Nahlásit
hally001
Prostě reportáž plná lidí, kterejm pes do ruky nepatří.
jo to mas recht..ale nebyl tam ani jedinej krom Dausovky teda...takze holky mohly bejt zvlastni ,redaktorka tez,ale on nema co rozhodovat a vubec..hrat si na boha..ta doba je davno pryc
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:03
- Nahlásit
Tondas
ja pamatuju cvcka ktery byli podle nej nemozni napravy a nikdy se nemeli darovat a meli bejt navzdy u nej...a taky to neklaplo....tra Josh ze jo..
|