| Autor |
Zpráva |
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:06
- Nahlásit
helps
leyenda
Podle principu Occamovy břitvy se tedy předpokládá, že neexistují.
ty voe, HYPOTETICKÁ částice pohybující se nadsvětelnou rychlostí.... tož to je jasný, jedině vodborník s nima umí zacházet a pracovat takovej tachyon, to není žádná prča.
Ste divný já právě koukám na akta x a věřím,že ufo a tachyjony existují i když sem je neviděla Biluška
tak to dobrovolně zabalil, napsal dopis na rozloučenou, šel, zaklepal na marínu a řekl "hele, vole, pomož mi, já už dál nemůžu"
Okamžitě balím a posílám tam dědka pplelkem.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:09
- Nahlásit
Pakunobecny
no HYPOTETICKY samozřejmě taky věřím.... ale že by si s nima pracovala to asi ne viď?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:21
- Nahlásit
Hele já jsem z něj nikdy nebyla vyřízená, ale tohle je "hon na čarodějnice" ...tam nezazněla žádná fakta...Ta Jansová je ze "psa přítele" nebo z čeho?Ty woe tu se vůbec nestihla
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:21
- Nahlásit
Tondas
Proč prostě neřekne, že už ho ta práce nebaví, že má vybité baterky a na "těžké" případy už nemá sílu.
souhlasim..za prvé ho to živí za druhé ho podporuje sekta zbožňovatelů a sponzorů....
Jinak ten spolek byl taky velmi pofiderní,oni sami by ho museli dát utratit toho psa,jinak by tam někoho zabil....ale Desenský prostě vyhořel, velká hvězda začala pohasínat podle mě...a tu jeho grupu to ještě víc ztmelí a budou ještě víc odříznutí od reálnýho světa..prostě klasická sekta
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:33 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit
Sízra Milanová
slyšet od něj, že nejaký pes není lukrativní je jako kdyby milovník a odborník na např veterány řekl do garáže nejdu já ty auta nechci vidět. Na kamaráda zavrčel pes a napadl ho desenský. Myslím, že tam asi nepojede. On je docela startovací a kdyby na jeho pejska vytáhl uspávací pistoli tak by to asi nedopadlo dobře
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:55
- Nahlásit
BILUŠKA - jest Libuše Kotková???????? O té se někde psalo, že týrá psi.............
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 23:57
- Nahlásit
bacha, už se slítávaj modrý
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 00:12
- Nahlásit
Adiddaska
bacha, už se slítávaj modrý
sem se dočetla na foru jehožjménonejmímevyslovit že celou tu reportář si objednali nakrknutí vycvikáři co maj plný kredence elektrik a vostnáčů a nemůžou kousnout, že to někdo umí šéfovat i naprosto bezkontaktně a telepaticky jakožto pan Desenský...takže vyzývám všechny tydlencty svazarmovce, aby se přihlásili k zodpovědnosti hned!!!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 00:20
- Nahlásit
Sízra Milanová
jo, takže to vobjednali elektrikáří jo? a nebyli to spíš klikaři?? voni se nezdaj, ale jsou hrozně pozitivně agresivní!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 00:34
- Nahlásit
Adiddaska
nebyli to spíš klikaři
no tydlety to taky mohli bejt....ty jsou nebezpečný!
ad reportáž
celá ta reportáž mi připadala jakože květinový záchranářky a tak trochu "Eninky" si myslely že můžou zachránit pejska ke kterýmu by z nich ovšem nikdo nevlezl...a Desenský zase se poprvé na veřejnosti projevil jako pravej guru a samozvanej bůh kterej rozhoduje o životě a smrti celkem s klidem....
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 00:48
- Nahlásit
Sízra Milanová...asi tak.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 01:27
- Nahlásit
helps
Heleď, tachyon je částice pohybující se nadsvětelnou rychlostí. Různých exotických částic je víc. Částice světla je foton. No, částice... je to složitější, ale to je fuk.
Každopádně jsem měla dojem, že Desenský nepracuje s tachyony - částicemi, ale že tak říká nějakým kamenům, se kterými "pracuje" a které mají nějakou zázračnou moc či co. I je umísťuje psům na obojky, aby je ovlivňovaly. Nebo se pletu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 07:03
- Nahlásit
Janis
BILUŠKA - jest Libuše Kotková????????
Ano brouku, to jsem já. Nehodláš se taky představit když chceš mé jméno psát veřejně?
O té se někde psalo, že týrá psi.............
PSI určitě ne, ale PSYsamozřejmě ano . Věnuju se tomu prakticky celý život, řekla bych, že s mimořádným nasazením . Nebojím se říct, že jsem v tom fakt dobrá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 07:38 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Janis
BILUŠKA - jest Libuše Kotková???????? O té se někde psalo, že týrá psi.............
O mě se psalo, že učím růže mňoukat. Proč se sakra všude zmiňuje jen ta Biluše, když já ty čokle týrám plně stejně jako ona a jsem na to patřičně hrdá
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 07:48 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Biluška
jseš strašnej dement, už ti to někdo řekl?
souhlasim s rosajdama, ohledně toho nebraní kříženců měl Rudko pravdu, neumístitelný jsou bezproblémový mazlíčci natož agresoři, ale myslim si že s image jakou on vystupuje, by to přesto neměl veřejně ventilovat - pokud vim tak se označuje za psího psychologa, takže by převýchova neměla být nijak ovlivněná pozdější umístitelností/neumístitelností. Pochopila jsem to tak že měl být převychován a coby mazlíček se vrátit do původního útulku k umístění, nebo by mi to alespoň přišel logickej postup, když nesepisovali darovací smlouvu. Fakt je že v útulku by si s takhle rozjetym psem těžko poradili, i jim věřim že s nim před tim problémy nebyly, pán s hračkou ho ale nastartoval a pes už byl hustej. Což ovšem nebyla jaksi Rudkova věc že, co s nim budou dál dělat když jim ho vrátí... Redaktorka ze psa se mi líbila na začátku, dobře to vystihla jako sektářský chování, ale pak mě odrovnala tim svym psem - doufam že to jenom špatně chápu a ona měla toho psa jenom umístit a věděla o něm že je to mazlik, ne že to byl její pes - jestli jo, tak nemá v redakci časáku o psech co dělat, páč je to nezodpovědná kráva.
K Rudkoj se vůbec vyjadřovat nebudu, páč to že je to
víme už snad všichni dávno, v tom ta reportáž nebyla objevná Řekla bych že to bylo jeho standartní chování, jenom miláčik tentokrát přestřelil na blbym místě - tam kde to byl někdo ochotnej a schopnej zmedializovat
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 07:49
- Nahlásit
Baico
Proč se sakra všude zmiňuje jen ta Biluše, když já ty čokle týrám plně stejně jako ona a jsem na to patřičně hrdá
to máš recht,Biluše dycky slízne smetanu akorát....to je nespravedlivý
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:01
- Nahlásit
jo, akorát ještě dodam že mě fakt mrzí že Rudek lhal... opravdu nechápu proč neřekl pravdu - že ho o to Šaryk sám požádal, jako spousta jinejch psů před tim. Proč se vůbec zamotával do tý storky s křížencem, řetězem a autobazarem, proč nám do kamery pěkně pro celej národ nenalil čistýho vína že to bylo na výslovné přání toho psa - vždyť by proti tomu nemohl nikdo říct ani popel
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:09
- Nahlásit
prosím o kontrolu, jestli jsem dobře pochopila: šaryk byl z nějakého důvodu v os místo, kde byl vcelku spokojený, dokud ho nevytočli chlápek s hračkou. na toho vyjel a holčiny hned jak ho z něj sundaly, volali rudovi opomoc. ten podle slibu dojel a chtěl se ke psovi dostat a šaryk na něj neměl náladu, tak ho ruda začal uspávat, coř se šarykovi moc nelíbilo a nervil pořád víc a tím taky odrovnával účinek narkotik. nakonec ho přeci jen uspali a dostal se k rudovi na farmu. tam se pořád choval agresivně a protože to nevypadalo na zklidnění a tím i na možné udání dál ani k boudě na řetez (další důvod byl, že čaryk byl kříženec a ne čistej no), tak byl někým někde uspán - doteď nebylo upřesněno - musí přece existovat potvrzení (kroěm účtu za službu) od veta, že dne uspal psa, protože majitel musí psa odhlásit z evidence a při tom se (aspoň v brně) předkládá toto potvrzení.
tachyony ve fyzice jsou to píše Bilu, u rudy a pol jsou to kusy blíže neurčené zázračné horniny či nerostu, které se někde těží a výhodně prodávají jako mediátor kontaktu pes- člověk - pes
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:10
- Nahlásit
Kauza Frodo mě poněkud zaskočila. Vím, co je to za psa. Visel hodně dlouho v Lanškrounským útulku coby nezvladatelný a neumístitelný kříženec pitbulla. Pak ho s velkou slávou odvezli na převýchovu k RD. A já si říkala, hele von už RD tedy bere i bully? Co to ta ženská sakra mele? Že ho potřebovala jenom dočasně ubytovat, protože ho útulek nechtěl vzít?
Ad atraktivnost a neatraktivnost plemene. V tomhle má bohužel pravdu. Neatraktivní a agresívní kříženec čehosi je neumístitelný. To je prostě holý fakt. Možná to RD řekl neobratně a samozřejmě jeho antiFC na to reaguje jako na červenej hadr, ale v tomhle směru má pravdu. Polemiku o tom, že pes s PP patří někam na řetěz ponechávám záměrně stranou..
Líbilo se mi, že tam byl cézetpéf na fotce.
Jinak se asi k tomu moc vyjadřovat nebudu, páč mám zcela očividně poněkud uhnutý názor od většiny. Nečekaně.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:12
- Nahlásit
moll
Jo, v podstatě máě pravdu.
Překvapuje mne na tom to, že si o.s. Místo mysleli, že mu psa jen zapůjčili.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:18
- Nahlásit
moll
pochopila jsem to stejně, už z předešlého článku v PPČ. Proto mi z toho vychází, že R neměl absolutně žádnej nárok toho psa uspat, bez ohledu na to, co by s nim bylo dál. O.s. tady vystupuje jako majitel psa, kterej ho nezvládl a dal ho na převýchovu.
Gi a smečka
Kauza Frodo mě poněkud zaskočila. Vím, co je to za psa
Koho teda byl ten pes? Redaktorky z PPČ nebo útulku a Jansová (nebo jak se jmenuje) jenom řešila jeho umístění?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:22
- Nahlásit
Gi a smečka
Jinak se asi k tomu moc vyjadřovat nebudu, páč mám zcela očividně poněkud uhnutý názor od většiny. Nečekaně.
Vždyť máš stejnej názor jako většina tady..ohledně kříženců i neschopnosti tý redaktorky a nejasnostech okolo i sdružení o.s...ale jestli si jako buduješ image rebela bez příčiny, nechci ti to narušovat ,třeba ted už začnou lidi posílat psy místo k R.D. přímo k tobě a bude dobře...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:23
- Nahlásit
bonc
Koho teda byl ten pes?
Hele fakt netuchám, essi měli podepsanou smlouvu a čí pes v ten moment byl.
Jen konstatuji, že není pravda, co řekla ona dáma v reportáži. A to, že tam byl pes danej jen na dočasný ubytko, ptž mu potřebovala najít novou rodinu a útulek už ho nechtěl.. I když, když to takhle píšu, tak částečně měla pravdu. Útulek Lanškroun ho opravdu nechtěl, protože byl u nich agresívní a nevěděli si s ním rady. Proto ho s velkou slávou odvezli k RD na převýchovu.
Takže když si ona dáma překroutí pravdu poněkud k obrazu svému, tak má částečně pravdu. Ale sere mě, že to řekla jako by byl pes její, ona ho dočasně nemohla mít doma a vůbec, vyznělo to podle mě překrouceně a záměrně..
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:27
- Nahlásit
Sízra Milanová
Vždyť máš stejnej názor jako většina tady..ohledně kříženců i neschopnosti tý redaktorky a nejasnostech okolo i sdružení o.s...
To bude asi tím, že jsem četla jen první stranu.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:28
- Nahlásit
Ani reportáž, ani nikdo ze zúčastněných na mě neudělal dobrý dojem. Jak můžou pracovnice útulku - u kterých se předpokládá nějaká kompetentnost - dopustit, aby zájemce psa dráždil a provokoval?! R.D.působí jako nešťastný zmatený vyhořelý člověk a redaktorku ani nekomentuju. nemluvě o tunách másla na hlavách médií.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:29
- Nahlásit
Gi a smečka
že to řekla jako by byl pes její, ona ho dočasně nemohla mít doma a vůbec, vyznělo to podle mě překrouceně a záměrně..
no o to mi právě jde, ne čí byl ten pes papírově, ale jestli se původně válel u ní doma na gauči a ona ho z jakýhokoliv důvodu vrazila do útulku kterej si s nim pak nevěděl rady, nebo to byl původně úplně cizí pes, dřepící v útulku, kterýho se jenom snažila řešit a pomoct
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:33
- Nahlásit
bonc
Byl to pes z útulku Lanškroun. Je možné si vyhledat na webu útulku krátkou zprávu o něm. Pak se jim podařilo ukecat RD, aby ho vzal k sobě na převýchovu, ptž byl od nich neumístitelný, neuměli s ním pracovat. Tak to prostě bylo.. Dělala jsem v té době bully v nouzi a o tuto kauzu se hodně zajímala, protože mě překvapilo, že si vzal RD bulla.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:37
- Nahlásit
Gi a smečka
To bude asi tím, že jsem četla jen první stranu.
to bé vono , jako celý to sdružení i ta redaktorka byli dost pofiderní...a to že ten bullik nebyl asi tak ouplně mazlík, když ho do žádnýho outulku nechtěli asi taky docvaklo dost lidem a uznala bych i Desenskýmu, že si myslel že je pes jeho,když mu ho dali.....ALE na druhou stranu jak řikala Bonc, proč Ruda nezopakoval,že si o smrt ten pes i jiní řekli sami a podobný pekla,kterýma krmí svoje obecenstvo normálně....celá ta reportáž ukázala,že zachraňování psů takhle ve velkym kdy se z toho stane bussines prostě nějak nefunguje,že se každej pes nedá převychovat, jestli vůbec nějakej jo,krom jen obyčejně rozcapenejch psů....a že když se pak s realitou setkaj takový lidi jako byli ty z toho sdružení, nestačej se divit,když je pejsek přizabije...
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:38
- Nahlásit
Ketrin1
aby zájemce psa dráždil a provokoval?!
někdy lidi udělají blbost ryvchleji než myslíš...spíš mě zaráží, že psa nedali do klidu a hned volaly rudovi.. já bych dala šaryka do kotce, pokud možno stranou od všeho ostatního, a chodila za ním jen já (nebo někdo jinej jen jeden a ten stejnej člověk). třeba by se přišlo na to, že to byl jen záchvat něčeho strachové agrese, nenáladya a pod a nebylo třeba dávat psa na převýchovu - ony ty holky vůbec nezjistily, so vedlo šaryka k projevu agrese na toho člověka - třeba předtím pil a pes nesnášel pach alkoholu...podle mých zkušeností pes nereaguje agresivně jern tak úplně bez příčiny. a protože hned dojel ruda a snažil se psa naložit a pak na něj střílel z uspávačky a všechno psavytočilo nad všechny meze. nikdo mu nedal čas na uklidnění, na znovu nabytí důvěry v lidi...hned dostal konečnou injekci ( to kdoví jestli)...prostě blbý. pit to stejný - bez času na uklidnění a navyknutí na prostředí konečná.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:41
- Nahlásit
bonc
Jestli mi něco neuniklo, tak pí.Jansová nikdy nevlastnila žádného bull psa, ale bývala jeden čas vedoucí lanškrounského útulku a tak se nejspíš k tomu psovi dostala.
|