| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 19:46
- Nahlásit
martinjikes
Jinak ta reportáž byla opět a znova dělaná na efekt, nic víc a stala se jen nástrojem osobní pomsty navíc lidí, kteří toho panu Desenskému moc co vyčítat nemají. Nezapomínejme, že i pan Desenský pro psy udělal nemálo, dovolím si tipnout, že rozhodně víc pozitivního než třeba ten mstící se útulek nebo ona paní ředitelka výcviku.
s prominutím na pana D,spíš většina lidí kašle, ta reportáž sice tendenční a blbá byla, ale prostě proto,že to je postup médií v dnešní době, udělat senzaci. Rozhodně to neni nějaký komplot protivníků R.D., vzpamatujte se prosím. Opravdu bych nedělala z jedné reportáže souboj dobra se zlem
|
martinjikes
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:02
- Nahlásit
Paní Davídková, odkud víte, že tomu psovi bylo pět let? Pokud však vyjdu z této informace, rozhodně si myslím, že pětiletý pes není zrovna mladý. Že je v nejlepším věku by se taky dalo polemizovat. Třeba u některých plemen to člověk dotáhl svým chovatelským úsilím již tak daleko, že pět let je vlastně už čekačka na zubatou.
Kde jste si přečetla, jaké mi přijde či nepřijde prohlášení pana Desenského o tom, jak si pes řekl o smrt? Můžete mi to prosím povědět?
Že se dotyčná paní mstila, vím stejně dobře jako vy. Určitě se shodneme, že to zde ale nemá smysl rozebírat.
Paní LucieS, jak vidno moc o tom mstění či nemstění se nevíte. Nevyčítám vám to, avšak možná byste mohla ubrat na tempu s výrazy typu "vzpamatujte se" v této souvislosti.
Stestisek123: pokud máte na mysli ono uspávání psa panem D, pak by mne spíše zajímalo, kde ty látky bere, kdo mu je poskytuje. A taky by mě zajímalo toto samé u lidí z toho sdružení. Jsou to takoví amatéři, že nechají zájemce o psa dráždit psa a následně se diví chování psa a na druhé straně odkudsi dovezou sami nějaké uspávací prostředky a asi ve spolupráci s panem D je psovi aplikují a to i přesto, že pes je už značně vystresován z minulých pokusů o uspání.
Co se týče samotného pana Desenského a používání narkotizační pistole a látek jeho osobou, nemám tušení, jestli k tomu má či nemá oprávnění,a lehlavně, zda ho vůbec potřebuje. Za to si jsem jist, že lidé, kteří tyto látky poskytli panu Desenskému a útulku Místo rozhodně něco porušili.
Avšak nechápu, proč je zde najednou kvůli tomu uspávání takový rozruch. Vždyť přeci všichni, kdo znají pana D blíže(tedy i mnoho lidí odsud), vědí, že toto dělá už hodně let a nikdy proti tomu nikdy nevznesli žádnou námitku. Jestli to nebude o tom slétání se supů českého národa na mršinu. Jak vlastní pro náš český lid.
Milá GI, já myslím, že paní Jansová nic nerozjela, jen se přidává do letky supů, protože cítí možnost těžit. Kdyby chtěla něco rozjíždět, měla na to několik let, kdy měla přístup ke spoustě informací. Nemyslíte?
|
martinjikes
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:18
- Nahlásit
No vážená paní Milanová, na pana D většina lidí nekašle, většina lidí kašle na dělání si jakýchkoliv nepříjemnosti.
Takže zkusme fakta. Primární iniciace reportáže proběhla od lidí z onoho útulku, kteří byli přesvědčeni o tom, že pan Desenský ublížil onomu psovi a i jim. O skutečnosti, že jsou sami absolutně neschopni se o psy starat vzhledem k svému řekl bych klidně fatálnímu amaterismu, nemají ani tucha a nejsou si nic takového ani ochotni připustit. O jejich přemýšlení a tendencích v chování vypovídají příspěvky, které uveřejnily v původních povídáních na FB. Dále: shodou náhod a okolností se do reportáže dostala paní, kerá měla v době nedávne s panem Desenský no řekněme poměrně významný konflikt. Zároveň tato paní je známá tím, jak se svým "protivníkům" vždy snaží zavařit, jak to jen jde. Podle vás asi tedy stále souhra náhod, žádná msta?
Rozhodně nedělám z této reportáže souboj dobra se zlem, naopak žádné dobro tam nikde nevidím, ale vůbec nikde.
Stejně jako paní LuciiZ si vám dovolím doporučit příště si nejlépe nejprve něco o problematice zjistit a až poté startovat do ostatních diskutujících pojmy jako "vzpamatujte se prosím" .
Jinak pokud sledujete pořad Soukromá dramata častěji, určitě jste si povšimnula, že reportáže, v kterých vystupuje přímo pan Klíma tyto známky senzacechtivosti až tak nemají. Nebo to vidíte jinak?
|
martinjikes
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:20
- Nahlásit
Ještě bych dodal paní Milanová jednu také zřejmě náhodu. O tom, co a jak pan Desenský dělá ona paní ví již hodně dlouho. Ale asi ji to pobouřilo až nyní
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:23
- Nahlásit
martinjikes
Nemyslíte?
Co si myslím, jsem už napsala. Nemyslíte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 15:36
- Nahlásit
martinjikes
Váš styl velmi silně připomíná Psíčka(a tisíce dalších jeho nicků) a na tohle nemám zrovínka vůbec náladičku ,takže mě jste svým slohem ani neokouzlil,ani nepřesvědčil ani cokoli jiného . Pozdravujte ty Vaše kočky ,třeba jim můžete po večerech předčítat něco ze své tvorby..to by je mohlo z Vašeho bydliště tak nějak humánně vypudit
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:34
- Nahlásit
martinjikes
A mně zas přijde, že jste úplně mimo, takže na vás už reagovat nebudu.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 16:45
- Nahlásit
A co se psem, který je agresivní? Nic proti psům, ale nedělá se z toho zbytečný drama?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:59
- Nahlásit
eva valoi
a vy víte že byl ten pes fakt agresivní??? Protože o tom se tady už velmi dlouho polemizuje. Nic proti lidem, ale můžete jim věřit?
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:30
- Nahlásit
Grin
To je pravda, to nevím. Ale co vím je fakt,že psů jsou plný útulky. Bohužel.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:36
- Nahlásit
eva valoi
A co se psem, který je agresivní? Nic proti psům, ale nedělá se z toho zbytečný drama
škoda že jste Šarička nenašla vy...mohlo to vyřešit spoustu věcí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:39
- Nahlásit
eva valoi
Nic proti psům, ale nedělá se z toho zbytečný drama?
Tady nejde o to,jestli bylo toho psa správné utratit. Ale jakým způsobem se tak stalo. Pan Desenský nedokázal, kdo psa uspal. A navíc se řeší, kde on vzal uspávací pistoli a barbituráty, když pokud vím není ani veterinář, doonce ani vaterinární technik.
A člověk, který nebyl schopný zvládnout bezproblémové štěně mi přijde nekompetentní, aby pronášel takovouhle větu.
Ale co vím je fakt,že psů jsou plný útulky.
Píše člověk, co tam sám jednoho psa dal, že
|
belinda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:43
- Nahlásit
Mě to připomělo, jak se tu před rokem sháněl domov pro březí fenku a jedna odbornice přes psy ho nabídla, posléze usoudila, že štěňata se zřejmě narodí s vadou a proto je hned po narození chtěla utratit, až na jedno, které by fence nechala. To by vybírala ne podle zdravotního stavu, ale podle zbarvení, o které by snad byl zájem. Že prý je psů jak sraček a domov pro ně by se stejně špatně hledal. Většina jí tu tleskala a zuřila, když byla fenka z
odborné péče raději odvezena
Souhlasím, psů je jako sraček a odborníků ještě víc
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:46
- Nahlásit
Baico
A člověk, který nebyl schopný zvládnout bezproblémové štěně mi přijde nekompetentní, aby pronášel takovouhle větu.
Píše člověk, co tam sám jednoho psa dal, že
přesně tak!!!
eva valoi
Neuražte se,nebo klidně i uražte , ale můžu se zeptat proč chodíte na czpsa,když žádného psa nemáte a podle svých slov k nim ani nemáte žádný zvláštní vztah a tudíž zřejmě ani žádného neplánujete mít? tak mě jen napadlo, co vás na tom baví? A nebo plánujete mít psa? V tom případě je to ještě horší a doufám, že si to ještě rozmyslíte
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:47
- Nahlásit
belinda
To by vybírala ne podle zdravotního stavu, ale podle zbarvení
A to jsi zjistila kde? Navíc nechat rodit devítiletou fenu s rozvinutou artrózou a nechat jí odkojit 5 štěňat je velké hrdinství,že?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:51
- Nahlásit
Souhlasím, psů je jako sraček a odborníků ještě víc
jo, s tim taky souhlasim, takze bych navrhovala okamzite vsechny problemove a bezprizorn psy u nejmenovanych veterinaru humanne utratit, tim se elegantne a bez stvavych reportazi zbavime i pana Desenskeho
|
belinda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:04
- Nahlásit
Baico
To jsem zjistila tu http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_12061_3.html
Ale nejde o tu fenku, ta už dle diskuze úspěšně porodila a odkojila. Jde o to, že kolem těhle psů se točí mnoho odborníků a tak jejich osud dopadne podle toho, u kterého zrovna skončí. Není vyšší instituce, která by na to dohlídla.A věřím tomu, že každý odborník to myslí dle svého přesvědčení dobře.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:11
- Nahlásit
Baico
No dala, protože se psi z auta u lesa nevyhazujou, tak jsem si dovolila zařídit psovi útulek. Ale v podstatě mi po tom bylo hovno. Nemusela jsem si ho vůbec všímat, nebyla to naprosto moje povinnost, ale jsem už prostě taková.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:14
- Nahlásit
Sízra Milanová
To je pravda, psa nemám, ani zatím žádného neplánuji. Nemám na to ted´momentálně možnosti. Vlastně bych psa mít mohla, mohla bych ho mít v kotci a občas ho vzít na prochajdu. Nakonec tady ve vsi takhle žije 99 % psů. Lidi si je pořizujou asi aby štěkali, když jde někdo kolem, nebo tak.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
belinda
Mě to připomělo, jak se tu před rokem sháněl domov pro březí fenku
Dovolím si upřesnění: před půl rokem.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:17
- Nahlásit
eva valoi
To je pravda, psa nemám, ani zatím žádného neplánuji
To je rozumné a chválím vám to a to myslím smrtelně vážně!!!
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:24
- Nahlásit
Sízra Milanová
To byste musela říci mnoha a mnoha dalším lidem, kteří mají psa třeba jenom proto, že k baráku pes patří apod.
Ale jinak si myslím, že vám to může být celkem jedno, ne?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:27
- Nahlásit
Baico
devítiletou fenu
Ptala jsem se mnohokrát, zeptám se zase: jak víš, kolik je jí let?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:43
- Nahlásit
Vlčáčková
jak víš, kolik je jí let?
Věřím Bilušce, která jí viděla naživo a věřím jí víc, než tobě. Sorry. Ale i kdyby byla mladší, myslíš že při stavu jejích kloubů a pokročilé artróze to pro ní byla nějaká hitparáda?
belinda
Jde o to, že kolem těhle psů se točí mnoho odborníků a tak jejich osud dopadne podle toho, u kterého zrovna skončí.
Ale v tomhle případě jsi zrovna vedla jak ta jedle.
eva valoi
To byste musela říci mnoha a mnoha dalším lidem
No třeba Enince, která svojí tříhlavou smečku nevenčí, ale pouze je pouští na zahradu. Čupky jsou taky vyžité a unavené, že se jí vražděj navzájem
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:45
- Nahlásit
Baico
No třeba Enince, která svojí tříhlavou smečku nevenčí, ale pouze je pouští na zahradu. Čupky jsou taky vyžité a unavené, že se jí vražděj navzájem
hmmm a to ti řekl kdo?
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:51
- Nahlásit
Baico
Myslela jsem ty zástupy klecovejch psů, kteří prožijí veskrze celej svůj život u boudy nebo v kotci a jejich páníčci - pejskaři je občas pustěj proběhnout na dvůr a někdy ani to ne.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:56
- Nahlásit
Eninka
hmmm a to ti řekl kdo?
Vždyť jsi to sama psala, že ven nechodíš, že máš velkou zahradu. A nebyla jsi snad několikrát na veterině na šití?
eva valoi
jejich páníčci - pejskaři je občas pustěj proběhnout na dvůr a někdy ani to ne.
To nejsou pejkaři, to jsou kreténi.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:59
- Nahlásit
Baico
já jsem psala, že nechodím venčit po ulici, na který bydlím, ale že aktivity venkovní provozujeme převážně na zahradě a jinak beru psy mimo nejbližší oblast okolo domu a šít jsem byla jednou...jestli jsi někde četla, že víckrát, tak mi to někde najdi.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:02
- Nahlásit
Baico
Jo? Akorát že třeba u nás na vsi takhle živoří většina psů. Jediní, kdo tady venčí svého vzteklého pudla luft´áci z Prahy, protože jsou tak navyklý z bytu. A možná ještě jedna bába zdola. Jinak bud´blafou v kotcích nebo se jim občas podaří zdrhnout a cáraj tady. Dneska jsem potkala na procházce s dětmi tlustýho jezevčíka (potkávám ho relativně často) a dole se poflakoval nějakej kokr (ten se tady taky fláká dnes a denně, páníčci nemají plot). Ale nechodí na cz - psa, tak se do nich nemá kdo navážet pro jejich nezodpovědnost.
Jinak si tady připadám, jako bych toho Bena vyhodila v tom lese já.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 20:06
- Nahlásit
Eninka
jestli jsi někde četla, že víckrát, tak mi to někde najdi.
Eninka
Člen # Zasláno: 29 Zář 2011 23:49
Citát
Eldoguero
já mám větší probém a s háráním vůbec nesouvisí. Nejmladší bordeře se obě fenky absolutně podřídily. Nikdo ji neprovokuje, nikdo neleze do misky, pokud ona chce do postele, tak ony ji tam nechají jít a lehnou si vedle atd atd. Jenže ta borderka, jak dosáhla cca roku, začala terorizovat fenku, co byla předtím nejvýš nad fenama. A docílila toho, že tu druhou dostala na svoji stranu, utvořily si svoji "dvojku" a v okamžiku, kdy bordera vrčí a míní útočit na australačku se přidá BŠO a pak ji dorvou obě společně. A už zašly fakt hodně daleko, naposledy před třema týdnama ji 3 hodiny šili na veterině a ty dvě v tom prostě pokračujou.
A tady po druhé
Eninka
Člen # Zasláno: 30 Zář 2011 09:36
Citát
Moc děkuju za příspěvky, dočtu dnešní a vrátím se sem, ráno se mi zase porvaly, tak jsem teď dojela z veteriny, musím něco vyřídit a za hoďku jsem tu.
Takže jsi předtím lhala? Ani mě to nepřekvapuje.
|