| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:54
- Nahlásit
Eninka
NIKDE není dáno, co má Sabina s DKK,DLK atd.
Samozřejmě, ona je na ty nohy zcela zdravá.
A přát někomu, aby jí zůstaly štěnda všechny doma...to je přání něčeho špatného, chápu správně?
Chápeš to blbě. Já myslím, že by byla Vlčáčková přešťastná. Vždyť si ty štěňátka tak přála.
snad jde o psy, ne o kamenování, aspoň na liště mám název serveru cz-pes
Hmmm, a já tady vidím zase diskuze.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:55
- Nahlásit
Fifi
Ty jsi mluvci Vlcackovy
ne nejsem, Vlčáčková žádnou mluvčí nepotřebuje, jen vyjadřuji svůj názor a to, že je jiný, než většiny..chápu, že většina "má vždycky pravdu", ale tu svoji, že jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:55
- Nahlásit
Eninka
NIKDE není dáno, co má Sabina s DKK,DLK atd. Nebo ty máš k dispozici nějakej rentgen či vyšetření?
sama vlčáčková psala, že má loket hodně vytočený resp. celou nohu, myslíš že takto chodí zcela zdravé zvíře? potřebuješ rentgen nebo vyšetření abys poznala jak je na tom se zdravím? myslím, když zapneš mozek, tak na to přijdeš
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:58
- Nahlásit
Nikdo tady nehl prstem ohledně udání štěňátek, tak o co teda jde, o psy nebo o konfrontace pravd a názorů??? Tím těm malým asi nikdo nepomůžeme. Věřím, že kdyby se štěnda narodily někomu jinému tady, tak je obsah diskuse úplně v jiné rovině, pravdu dím???
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:58
- Nahlásit
kejtlin
prej to bylo nadváhou
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:59 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ale no tak nechte toho... pokračování v duchu původního tématu o Sabině, kde jsem měla pocit, že jde především o uražená ega zúčastněných a až v poslední řadě o nějakou fenu, snad už ani ne...
Vlčáčková psala, že inzerovat začne kvůli práci až po 30. 6., je to její boj a i když bych se v této situaci patrně zachovala jinak, věřím, že ona to zvládne se ctí...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:00
- Nahlásit
Eninka
spíš kdyby Vlčanda nebyla takovej suvenýr chytrej jak rádijo, možná by její příspěvky lidi víc snášeli.
Dost jsem o tomto i o jiném tématu spolu diskutovaly
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:01
- Nahlásit
Eninka
Věřím, že kdyby se štěnda narodily někomu jinému tady, tak je obsah diskuse úplně v jiné rovině, pravdu dím???
No, tak to je samozřejmý. Protože ti všichni jiní by použili mozek a dopadlo by to úplně jinak.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Pumpa
prej to bylo nadváhou
aha takže fena je ted´ zcela bez pohybových obtíží? na pohádky jsem moc velká a hlavně dost stará a za těch cca 16 let mi prošlo pod rukama už poměrně dost psů, jasně případná nadváha v březosti potíže zhoršuje, ale znamená to že potíže tam už byli předtím.
Eninka
myslíš, že bys mohla odpovědět na moje otázky?
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Zvládne to se ctí, už má pár zájemců, vybírá ty nejvhodnější.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:02
- Nahlásit
Eninka
Nikdo tady nehl prstem ohledně udání štěňátek,
To jako myslíš vážně?Tak si tuto diskuzi přečti znova.Třeba ti to dojde.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:03
- Nahlásit
kejtlin
budeš si jen třepit hubu, rači přemejšlej kam chceš luxféry
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:03
- Nahlásit
kejtlin
mohla....ta přední noha se hodně srovnala, fenku jsem viděla, chodí o hodně líp, měla úraz, srážka s autem, není vůbec jisté genetické zatížení.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:04
- Nahlásit
kejtlin
sama vlčáčková psala, že má loket hodně vytočený resp. celou nohu, myslíš že takto chodí zcela zdravé zvíře? potřebuješ rentgen nebo vyšetření abys poznala jak je na tom se zdravím?
To máš tak. Je-li zapotřebí Sábu litovat jaká je chudinka malinkatá má nohy velmi špatné. Je-li zapotřebí udat štěňata jsou nohy zcela v pořádku a Sába je naprosto zdravá. Štěňata po ní zajistné nezdění ani potencionální PRA,CEA, kataraktu a vadný MDR gen na což se šeltky běžně vyšetřují a což Sába samozřejmě vyšetřené nemá.
|
Pumpa
Člen |
- Nahlásit
Eninka
mně podle fotek přišly oba lokty vytočené.
|
Mathea
Člen |
- Nahlásit
Eninka
Nikdo tady nehl prstem ohledně udání štěňátek
Ale no tak, co Hipik?
Věřím, že kdyby se štěnda narodily někomu jinému tady, tak je obsah diskuse úplně v jiné rovině, pravdu dím???
A ne, pravdu nediz, jelikoz se tu jedna hlavne o celkovej pristup a ackoli tu nejsou vsechny vztahy "vyrovnany" a vytvorily se tu ruzny skupiny, ktery samy sebe navzajem obhajujou, ne vsichni do nich patrej. A dokonce jsou tu i lidi, ktery jsou schopny komukoli (at uz kamaradovi, znamymu, nebo "nepriteli") napsat, co si vazne mysli.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:04 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Eninka
děkuji, edit: na pohádky jsem už velká a hlavně dost stará
Pumpa
budeš si jen třepit hubu, rači přemejšlej kam chceš luxféry
nechci nikam luksféry
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:06
- Nahlásit
Mathea
ale jo, pár lidí ano, napsala jsem to v naštvání, než sem přišly vyčítavé osoby, tak bylo vše vpoho
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:06
- Nahlásit
Mathea
napsat, co si vazne mysli.
což je velmi nedoceněná vlastnost
kejtlin
no neblbni, budeš mimo a nebudeš mít přehled
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:08
- Nahlásit
Pumpa
no neblbni, budeš mimo a nebudeš mít přehled
nebude to až taková změna mimo jsem 32 let
Eninka
ale jo, pár lidí ano, napsala jsem to v naštvání, než sem přišly vyčítavé osoby, tak bylo vše vpoho
vyčítavé osoby-máš na mysli lidi co používají zdravý selský rozum?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:11
- Nahlásit
Eninka
Nikdo tady nehl prstem ohledně udání štěňátek
Tak to by mel hnout predevsim ten, co je ma doma, ne?? Proc by tu mel nekdo hybat prstem? Kdyz to bylo do toho mesice tajny de facto?
Vlčáčková psala, že inzerovat začne kvůli práci až po 30. 6., je to její boj a i když bych se v této situaci patrně zachovala jinak, věřím, že ona to zvládne se ctí...
Snad najde ty spravny panicky. Ikdyz nevim, takovej inzos nekam zabere stejne casu jak psat sem..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:12
- Nahlásit
kejtlin
vyčítavé osoby-máš na mysli lidi co používají zdravý selský rozum
ne, ale ty, kteří prostě potřebují Vlčáčkovou srážet na kolena a nemít pro ni pozitivního slova. Rozhodla se jak se rozhodla, tak jí to neberte, chápat to nemusíte (to rozhodnutí), ale přijmout byste ho mohli.
|
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:13 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Pumpa, kejtlin
prej to bylo nadváhou
aha takže fena je ted´ zcela bez pohybových obtíží?
Sabinu jsem neviděla, ale Tonka, když ke mě před 3 lety ve cca 12 letech přišla, byla tlustá jak prase s nohama jak párátka. Zadní nohy do X, přední do O. Navíc má patrně vrozenou luxaci pately pravý zadní nohy. Oči vykulený, nemohla dejchat a sotva se valila...
Po roce, kdy postupně zhubla, a v rámci věku měla dostatek pohybu, se jí přes vysoký věk nohy nasvalily a srovnaly. Do teď hopsá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:15
- Nahlásit
Eninka
ale přijmout byste ho mohli.
nemůžu schválit-chceš-li přijmout něco co odporuje rozumu a kdyby se vlčáčková nechovala jak se chovala-upřímně nenapadají mě žádná slušná ani normální slova, tak by byl přístup ostatních taky jinej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:18
- Nahlásit
Sabinu jsem neviděla, ale Tonka, když ke mě před 3 lety ve cca 12 letech přišla, byla tlustá jak prase s nohama jak párátka. Zadní nohy do X, přední do O. Navíc má patrně vrozenou luxaci pately pravý zadní nohy. Oči vykulený, nemohla dejchat a sotva se valila...
rozumím až na to, že Sabina nebyla tlustá, jen březí, že je tlustá tvrdila vlčáčková, že je jen březí a tlustá není tvrdila Biluše, která pár let pár šeltií chová a viděla březí šeltie narozdíl od vlčáčkové tudíž je divné, věřím Biluši, že fena nadváhu neměla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:18
- Nahlásit
Nechte téma původnímu záměru, aspoň trochu, není jeho účelem najít kata pro Vlčáčkovou, ale zájemce o štěnda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:20
- Nahlásit
Eninka
Nechte téma původnímu záměru, aspoň trochu, není jeho účelem najít kata pro Vlčáčkovou, ale zájemce o štěnda.
ok máš pravdu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:22 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
Eninka
ale přijmout byste ho mohli.
kdyby se vlčáčková nechovala jak se chovala, tak by byl přístup ostatních taky jinej
Tak s tim musím bohužel souhlasit. Po narození štěňat se dost lidí (včetně mě) zajímalo o fotky se snahou pomoct s jejich udáním, ale bylo to hodně tajné a to i tak, že členky jiných stránek měly zákaz vynášet ty fotky ven. Takže moc nechápu, že po takovém utajování tady teď mají všichni snad povinnost ty štěňata udávat.
edit: Nechte téma původnímu záměru, aspoň trochu, není jeho účelem najít kata pro Vlčáčkovou, ale zájemce o štěnda
OK, už jdu.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:23
- Nahlásit
kejtlin
pravdu má, nicméně, jak někdo řekne svůj názor dle zdravého rozumu a welfare chovu hned se strhne bitka Eninka versus celý svět.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:25
- Nahlásit
Venta
nejde přeci o povinnost, prostě udělala co uznala za vhodný, byť to může ostatním připadat divný, odrodila štěňata, všechny je nechala naživu, teď je dala na cz-psa. Kdo chce, může se jakkoliv angažovat, kdo nechce, nemusí.
|