Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Hledám pánečky pro štěňátka voříšků - matka šeltie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
Autor Zpráva
Tony
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 22:47
- Nahlásit

Eninka
neplete se tu do kupy náhodou Vietnamská komunita s Číňany z Kantonu?
Já vím, že přednostně se tu řeší něco jiného, ale přeci jen, nám taky není příjemný, když nás v zahraničí považují za "Rusáky".

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 22:53
- Nahlásit

Tony
neplete, znám pár vietnamců pracovně, co tady žijí již cca 25 let, prostě od komunistů a těch jsem se na tohle výslovně ptala, ne nejde o Číňany, ale o servírování v jejich luxusních restauracích, bohužel... tyto dvě kultury jsou v tomto zcela shodné.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 22:59
- Nahlásit

Eninka
Znám jednu vietnamskou rodinu. Mají psa (křížence) a asi dva miliony andulek. Jejich dcera, malá vietnamka mi chodila se psem na agility, byla na několika našich táborech. Přestala až když nastoupila na střední do Prahy. Pes žije pořád, je mu už nějak kolem dvanácti. Takže všichni psi evidentně nejedí

Tony
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:06
- Nahlásit

Eninka
OK tak to jo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:07
- Nahlásit

Eninka
u nás mají taky vietnamci německýho pinče, tedy dost přerostlýho ale je tam pořád i 2 kočky mají

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:07
- Nahlásit

Biluška
no všichni určitě ne, jen ti co mají restaurace

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:10
- Nahlásit

Eldoguero
no všichni určitě ne, jen ti co mají restaurace
Tihle mají obchod s obuví, to bude asi tím

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:12
- Nahlásit

Eldoguero
místní městská policie chodí okolo denně.... nejsou důkazy an to, aby bylo možný s tím něco dělat a nebo se do toho nikomu nechce

No, a to právě ono... podle mě to přímo souvisí s množstvím psů a financema.
Např. v Rakousku, co mě říkala kamarádka, která tam už spoustu let žije, jsou mnohem víc naplňovány zákony na ochranu zvířat a tvrdě trestáno týrání. Ovšem je tam také o 50% míň psů než u nás...

- viz. třeba mě, protože to považuju za boj s větrnými mlýny
Tady musím říct, že bych docela zvažovala, jak do toho jít. Nejspíš bych zkusila anonymní podání, i když je to hodně proti mýmu gustu. Nebála bych se, že mi někdo rozbije hubu, ale toho, že mi třeba otráví psy...

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:24
- Nahlásit

ten boj s větrnými mlýny je tady zmíněn oprávněně, tady totiž není zakázáno konzumovat psy, jde pouze vynutit dodržování zákona na týrání zvířat a pokud je podle zákona zvíře usmrceno podle pravidel, byť zákon zmiňuje hospodářská zvířata, tak s tím nejde nic dělat. Tady v ČR je jinej problém, venku si nikdo nedovolí prodávat "kuřecí maso" a de facto psí, tady to funguje bez problémů a nikdo to neřeší, kde není vůle, nejde nic řešit, i když jde o klamání zákazníka, ale když bistro nenazve výslovně prodávaný produkt nějakým názvem konkrétního masa, ale nějak zaobaleně, tak to nelze trestat ani stíhat, bohužel, tady jsou jiný zákony než jinde

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:25
- Nahlásit

Biluška
tak to je jasný, ze psů už se dáááávno boty nešijou
Nebála bych se, že mi někdo rozbije hubu, ale toho, že mi třeba otráví psy...
bojím se obojího
Např. v Rakousku, co mě říkala kamarádka, která tam už spoustu let žije, jsou mnohem víc naplňovány zákony na ochranu zvířat a tvrdě trestáno týrání. Ovšem je tam také o 50% míň psů než u nás...
no ... zrovna rakousko bych si jako kynologický vzor nebrala, obzlášť ne po tom, co tam zakázali veřejně provozovat obrany ale tím nechci říct, že ve věcech zákonů na ochranu zvířat ... event. jejich naplňováním můžou být naprosto jinde než ČR

Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 23:57
- Nahlásit

Eninka
"kuřecí maso" a de facto psí, tady to funguje bez problémů a nikdo to neřeší, kde není vůle, nejde nic řešit, i když jde o klamání zákazníka, ale když bistro nenazve výslovně prodávaný produkt nějakým názvem konkrétního masa, ale nějak zaobaleně

Počkej, pes ale přeci není dle zákona jateční zvíře, takže spíš jde o tu vůli plnění...

bonc
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 07:36
- Nahlásit

Eninka
jestli ti byla ukázána cesta mlácení psů a vyvěšování za obojek a ty jsi zvolila jinou cestu, tak ti moc fandím, že jsi si tyto praktiky neodnesla do svého soužití se psy, to by byla velká škoda. Je vidět že empatie a zdravý rozum ti nechybí

todle je normálně okopírovaný od Psíčka. Myslim že přesně takhle by to napsal. Akorát by v tom byl ten správnej tón, kterej by s vybuchujícím srdíčkem a záplavou rozkvetlých kytiček neměl nic společnýho.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 08:52
- Nahlásit

bonc
jestli ti byla ukázána cesta mlácení psů a vyvěšování za obojek a ty jsi zvolila jinou cestu, tak ti moc fandím, že jsi si tyto praktiky neodnesla do svého soužití se psy, to by byla velká škoda. Je vidět že empatie a zdravý rozum ti nechybí

todle je normálně okopírovaný od Psíčka. Myslim že přesně takhle by to napsal. Akorát by v tom byl ten správnej tón, kterej by s vybuchujícím srdíčkem a záplavou rozkvetlých kytiček neměl nic společnýho.

Jako ale chápeš to? )))))))))))))) Já se fakt už poeám, "zvolila jsi jinou cestu".
To nedám, fakt ne, tady už chybí jen předplatné Strážné věže a Ašram Šeran.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 08:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

bonc
todle je normálně okopírovaný od Psíčka. Myslim že přesně takhle by to napsal. Akorát by v tom byl ten správnej tón, kterej by s vybuchujícím srdíčkem a záplavou rozkvetlých kytiček neměl nic společnýho
Argumentum ad hominem. Jak ubohé.
Jinak Tě upozorňuji, že blud je zcela regulérní psychické onemocnění.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:13
- Nahlásit

jbat
tady už chybí jen předplatné Strážné věže a Ašram Šeran.
až přijde,pošli mi SMs kdybych tu nebyla,díík

vypadá trošku jako ten ze včera vod maruš totiž ))))))))))))))

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Počkej, pes ale přeci není dle zákona jateční zvíře, takže spíš jde o tu vůli plnění..
Taky jsme se to učili tak, že třeba vopici nebo psa smíš sníst, ale nesmíš to maso prodat. Když nic jinýho, tak každý maso, který se prodá, musí projít veterinární kontrolou.
Eldoguero
hele, když budeš mít podezření, že tam aktuálně to maso maj, tak zkus napsat mně a Hipíkovi, že bysme obě nezávisle na sobě a hlavně tobě podaly podnět někam (kam přesně nevim, ale to už neni takovej problém zjistit). Kachnu z Bosyně tak snadno nenajdou (edit. nepíšu za Hipíka, ani to tak nemělo vyznít, jen mi přišlo jako dobrej nápad, aby to tam bylo víckrát)

hally001
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:45
- Nahlásit

kachna_hele, když budeš mít podezření, že tam aktuálně to maso maj, tak zkus napsat mně a Hipíkovi, že bysme obě nezávisle na sobě a hlavně tobě podaly podnět někam (kam přesně nevim, ale to už neni takovej problém zjistit). Kachnu z Bosyně tak snadno nenajdou -bylo to několikrát medializováno a stejně se nic nestalo...podle mě je pro ně jednodušší si psy sami množit, než dělat výkup...stojí to míň peněz. Jinak je to podobně naivní-nemyslím ve zlým-jako "vykoupíme všechny koně z jatek"...Jinak koukám, že se téma dost posunulo

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:45
- Nahlásit

davidkova renata
až přijde,pošli mi SMs kdybych tu nebyla,díík

vole až přijde, tak to snad pocítíš v srdci, né? )))))))

vypadá trošku jako ten ze včera vod maruš totiž

bojim se, že zbytek těla taková hitparáda nebude. ale byl dobrej, Malfoy, to zas jo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:17
- Nahlásit

hally001
máš pravdu, existuje obojí - vlastní ochovy i výkup, ceny prý nic moc, ale furt lepší dvě kila na pivo dostat než za sto šede zase kupovat super granule v penny, že jo ...
a úplně nejlepší je si čokla odchytit a dokrmit, nedávno se třeba řešil zatoulanej baset, kterej byl nalezen v kleci v jistém městečku v jistém domě ...
Co naděláš s vietnamcem, který v penny naloží na vozík 15 pytlů nejlevnějších granulí pro psy a dva kartony nějakých sraček pro kočky? prodavačky kolem něj chodily celou dobu a snažily se vymyslet, jak to udělat, aby mu to nemusely prodat ... nic nevymyslely, protože se ničeho nedopustil. To, že granule neslouží k dalšímu prodeji v jejich obchodech a ani si nedělají zásoby (tak za 4-5 dní tam je znova) je celkem jasný, že jo
kachna_
teď aktuálně (jako v řádu několika dní) nic nevím, ale neboj, ono se něco 100% objeví, nic nelibuju, ale když bude možnost, zkusím to
Mimochodem zase na druhou stranu ve vesnici vedle nás si otevřeli hospodu, která vyškolila už strašně moc hospodských, prostě nikomu se tam příliš nedařilo. Za prvé nic moc místo na motorest, za druhé jako klasiská hospoda taky na prd, vzhledem k tomu, že v okolí bydlí především tmavší menšina. Vietnamci ovšem vesele prosperují už několik let, barák opravili, hospoda jede, přestože do ní chodí celkem asi 5 chlapů na pivo a občas někdo na ty jejich nudle... Taky je fakt, že množství více, či méně bezprizorních koček a psů se od té doby radikálně snížil ...

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:39
- Nahlásit

přeju všem, kteří žerou psí maso, aby si vylomili zub na identifikačním čipu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:50
- Nahlásit

gabifi
Před pár lety tu kolovala historka (bohužel pravdivá), ztratil se služební NO z jedné posádky, hledali ho hledali podle čipu a našli ... teda jen ten čip - v bezdomovci. Ten se přiznal, ale omlouval to tím, že nevěděl, že pes je služební

Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 11:07
- Nahlásit

Eldoguero
kachna_
hele, když budeš mít podezření, že tam aktuálně to maso maj, tak zkus napsat mně a Hipíkovi, že bysme obě nezávisle na sobě a hlavně tobě podaly podnět

jasně, to je dobrej nápad

Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 12:28
- Nahlásit

hally001
Jinak je to podobně naivní-nemyslím ve zlým-jako "vykoupíme všechny koně z jatek"...

Asi jo, i když s vykupováním koní z jatek bych to nesrovnávala. Ale za zkoušku to stojí, bo "kde není žalobce, ....".
(Mimochodem, Hipíka jsem takhle vykoupila v hospodě, měl jít na pekáč...)

Jistěže jsou účinnější metody než právní, ale na to asi Kachna ani já nemáme ten pravej nátisk .... i když...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 13:09
- Nahlásit

i když..

no ale tuta nedopadla zrovna nejlíp, Džoník má přesnou trefu

........... sem chtěla jsem napsat, že se to posunulo už někam naprosto O.T. ale tak vzhledem k tomu co se tady předvedlo je to asi šumák.

Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 13:22
- Nahlásit

PetraK
no ale tuta nedopadla zrovna nejlíp, Džoník má přesnou trefu
No to jo, no... já to sem dala jako inspiraci "trendy outfitu" pro dobře stavěné ženy

ale tak vzhledem k tomu co se tady předvedlo je to asi šumák.
...taky myslím

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 13:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

já to sem dala jako inspiraci "trendy outfitu" pro dobře stavěné ženy

jo tak. a ten chrotík růžovej ten je tam tak jako navíc, že ?

jo koukla bych se na REDa, dneska bych to potřebovala

..taky myslím

Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 13:45 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
jo tak. a ten chrotík růžovej ten je tam tak jako navíc, že ?

jojo, ten už to má za sebou, ... ovšem bylo by "cool", zavěsit si ho k pasu jako trofej... Rozbil by se monolit černé a model by získal mladistvý "look"

jo koukla bych se na REDa, dneska bych to potřebovala
máš mail

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 14:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ovšem bylo by "cool",

ne to by nebylo khůůůl, to by bylo na palici!! jen idiot si voblíkne růžovou! mám to doložený výzkumem mé kolegyně

máš mail

díky díky za echo, ešivá si zas zkrátim víkend bude se to asi hodit

dejavu
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 14:29 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Hipíku, uděláš mi ty dva bannery pro útulky nebo ses na to definitivně vyprdla?

Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 14:34
- Nahlásit

dejavu
Hipíku, uděláš mi ty bannery nebo ses na to definitivně vyprdla?

Poslala jsem ti je už někdy v březnu nebo dubnu. Pohrabu v zálohách a pošlu ti je znova

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání