| Autor |
Zpráva |
Tony
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 23:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Gratuluju (a myslím to upřímně).
Hipík a Tonička a Rozinka
Pod tvůj poslední příspěvek se klidně podepíšu (a ještě bych tam přidala - PP množírny - a tím myslím CHS orientované jen a pouze na zisk a kvantitu, třeba i za cenu podvodu).
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 23:50
- Nahlásit
Tony
PP množírny - a tím myslím CHS orientované jen a pouze na zisk a kvantitu, třeba i za cenu podvodu).
Přesně, to jsem měla na mysli, když jsem psala o "nekvalitních chovkách".
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 07:43
- Nahlásit
No a to si představ, že můj zákazník si teď pořídil psa i kočku. Oboje jsem mu mohla dodat. Kočku nevím, ale pes je od nějaké ženské z vesnice a je bez PP. Samozřejmě. Prý ho mají zadarmo, protože ho nemohla udat, ale že prý za ty psy moc nechce. Tak teda nevím, proč to ta ženská dělá, když za ně ani řádně neinkasuje. Není to její první vrh a prý je se psy pořád u veterináře a řádně se o ně stará. No, co na to říct.
Je tedy fakt, že si to domů nepřinesl ani tak on jako jeho přítelkyně. Ale stejně.
Tony
Děkuji mnohokrát.
K těch množírnám s PP:
mám jednu známou, má chovku s PP. Mám k ní rozporuplný vztah, protože jich produkuje fakt celkem dost. Ale když za ní přijedu, tak o každém tom psu dost ví, vypráví o nich (o povaze a co s nimi kdy bylo), starých se nezbavuje a mladé si bere zpět, když to "doma" nějak nejde. Vzala si zpět fenečku, kterou jiná s chovkou s PP koupila a pak na ní nasazovala, že tohle a támhleto (myšleno exteriérově). No a fenečka po vrácení zpět prošla výstavy s úspěchem. Navíc jsou ti její psi velmi povětšinou velmi miloučcí a rozmazlení.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 08:17
- Nahlásit
Vlčáčková
se psy pořád u veterináře a řádně se o ně stará. No, co na to říct.
co na to říct? že si to dost odporuje, ten kdo se o psy řádně nestará s nimi není pořád u veterináře.....
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 10:36
- Nahlásit
kejtlin
Vlčáčková právě psala, že se o ně ŘÁDNĚ stará... takže si to neodporuje
No jo taky blbě čtu, už tu větu s nekvalitníma chovkama vidím...
Vlčáčková
Pokud někdo množí s PP to co má šanci udat (nebo si nechat), alespoň trochu hlídá zdraví a má takovýto přístup, tak to ještě akceptuju. Rozhodla jsem se nejdříve nesnášet ty nejhorší a pak se teprve vztekat nad ostatními .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 10:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Tony
Vlčáčková právě psala, že se o ně ŘÁDNĚ stará... takže si to neodporuje
jj omluva, překoukla jsem se
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
Nevím jestli bych chtěla štěně po feně, která je pořád u veterináře . Asi bych nechtěla
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 11:14
- Nahlásit
Biluška
kdybch neznala, jak to tady chodí, nevim esi bych chtěla štěně vůbec. Asi rači křečka, třá nebude mít DKK 4/4
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2011 12:12
- Nahlásit
Pumpa
. Asi rači křečka, třá nebude mít DKK 4/4
Bude ji mít taky . Ale to neva, páč někteří místní odborníci ti vysvětlí, že dysplazka va jenom u těch velkých psů, u malých zvířat o nic nejde
Přeloženo - malý pes dokáže i s DKK chodit tagže o nic nejde, nějaká bolest nějakého blbého čokla nás pochopitelně nezajímá . U velkých je to horší, chodit nemůžou, tudíž je to navenek vidět a tudíž je to blbé. Křeček je malý, vidět to u něj nebude, čili fšechno je OK, můžeš si ho s klidem pořídit. S pépé pochopitelně
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:45 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Sabinka zdraví své příznivce.
|
Fenečka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
A jak takhle po netu Sabinka pozná koho má zdravit a koho ne?
Se vsadím, že se takhle po netu z té fotky kouká na každýho stejně.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 22:57
- Nahlásit
Fenečka
to víš, že to pozná, kouká stejně, ale zdraví jen někoho
zúčastnění kauzy Sabinka ví....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 23:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Fenečka
To je kouzelný obrázek, každý ho vidí dle své nátury. Příznivci se poznají sami, na ty se Sabinka usmívá.
Dobrou, dámy a pejsky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 23:10
- Nahlásit
Vlčáčková
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 23:13
- Nahlásit
Vlčáčková
Eninka
holky už to nehulte...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 23:20
- Nahlásit
Eire
to je fotka z rodinného alba?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 23:28
- Nahlásit
Eninka
to je fotka z rodinného alba?
Ano ,rodiné album bratrů a sester spolku květinových mijanek,že se tam nepoznáváš??Asi to fakt omez
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2011 23:33
- Nahlásit
Eire
no, určitě je mi blíž, spíš nejblíž, to, co dělá Mija, než radikální přístup k životu a neživotu pejsků, prostě jsme každej jinej...
p.s. omezovat není co
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 00:19
- Nahlásit
to mě baví, jak tu všichni kecaj a 99% má máslo na hlavě...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 09:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
dobře ty....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 12:17
- Nahlásit
Vlčáčková
To je kouzelný obrázek, každý ho vidí dle své nátury
to máš pravdu, já vidím trošku problém s očima, měly by být sušší. Asi takhle:
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 21:05 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
gabifi
vidím trošku problém s očima, měly by být sušší
Má je suché. Fotila jsem jí při světlech a ještě upravovala obrázek. Podívej se jí na nos, taky se kvůli tomu hodně leskne. Přibližně takhle nějak:
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
Vlčáčková
nejde o lesk....ale to je jedno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2011 22:54
- Nahlásit
gabifi
No a o co jde? Nebuď tajemná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 09:56
- Nahlásit
jako nevim proč se dohadujete vo vobrázku,páč suchým okem gabifi jistě myslela něco poněkud jiného..ostatně suché mohou být i jiné části psa ))))
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 10:14
- Nahlásit
janika-protože chtěla ukázat, že úpravama se oko a nos stává nesuchým )