| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 14:46
- Nahlásit
Díky, já myslela, že ses na mne vybodla, nic nedošlo.
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 15:06
- Nahlásit
dejavu
Díky, já myslela, že ses na mne vybodla, nic nedošlo.
Ale nevybodla... . Trochu se mi nezdálo, žes nereagovala, ale byla jsem v kalupu, tak jsem odkládala, že ti napíšu "na pak"... Pak mě shořel monitor a poč, a prostě tak...
Mám to vypálený na zálohách, pohledám to a dneska pošlu .
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 15:18
- Nahlásit
Chceš říct, že jsem půl roku byla uražená zbytečně, jo? No to nas*re ))))))))))
|
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 15:21 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
dejavu
njn ... neboj, nebylas v tom sama , i já se cukla, když jsem tě tu viděla a ty jako nic . Jdu hledat...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 15:31
- Nahlásit
Nevím, jestli jsem to sem dávala, hledat to nebudu, když tak je to tu znova:
http://tyrana-zvirata.rajce.idnes.cz/Sabincatka_13 ._7._2011/
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:00
- Nahlásit
Dnešní fotky i s popisky:
http://tyrana-zvirata.rajce.idnes.cz/Sabincatka_15 ._7._2011/
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:11
- Nahlásit
Vlčáčková
ty jo ti jsou krásní
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:20
- Nahlásit
Ale ti zájemci! Kvantita holt neznamená kvalitu, to je známá věc.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:48
- Nahlásit
Vlčáčková
poinformuj
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:51
- Nahlásit
Eninka
privátně
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:13
- Nahlásit
jsou nádherní
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:59
- Nahlásit
ženy, klobouk dolu, vy zase jedete
nicméně, jenmně zajmá vodkaď ty vjetráci vykupujou ty čokli na jídlo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 22:57
- Nahlásit
Pumpa
nicméně, jenmně zajmá vodkaď ty vjetráci vykupujou ty čokli na jídlo?
Od kohokoliv kdo už je nechce
U nás teda ťamani nejsou, zato tu máme myslifce Lojzu Kdo už psa nechce zajde za Lojzíkem, dá flašku a druhý den si může pořídit štěně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
Pumpa
dyk sem to psala přece prostě od "normálních" lidí, štěňata odrostlý co zbydou (skara malodogy už jsou moc velký, sem zas zaváhala ), psi, který už ty lidi nebavěj, páč si pořídili jinýho, mladšího, lepšího ... a tak
Biluška
hele, mi normálně máme u nás samý útlocitný myslifce, posledně jsem potkala jednoho na veterině s kočkou (venkovní, obyč. kočka), byla trochu orvaná od nějaký lišky či co, jako nic hroznýho, podle mě to nebylo ani na šití, ale chlap rozklepanej jak řízek, prej chudák Minda, aby se jí tak něco ještě stalo no já čuměla jak puk, normálně mi chlapa bylo líto víc než tý kočky snad
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:40
- Nahlásit
Eldoguero
U nás se před lety stěhovala paní do domova důchodců. Měla asi čtyři kočky. Došla za myslivcem a chtěla ať je zastřelí, páč vzít si je pochopitelně nemůže. Myslivec přišel za mnou a řekl mi, že ty kočky zastřelit nechce, ale že kdybych si je vzala já tak jim bude dosmrti sponzorovat žrádlo . Docela jsem zírala. Ofšem to bylo předtím než se sem nastěhoval Lojza, ten s klidem picne po čemkoliv
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 06:47
- Nahlásit
Eldoguero
Biluška
Mě zas zachránil myslivec Hipíka před zastřelením, fakt... Prostě klika a výjimka potvrzující pravidlo.
Jeli jsme na Šumavu a udělali si cestou venčicí přestávku u lesa. Vzala jsem Hipíka na vodítko, zakopla a Hipík byl v trapu. Kolem se ozývala střelba jak na Silvestra na Václaváku, byla jsem pološílená strachy. Asi za hodinu střelba utichla.
Nazdařbůh jsem bloumala po lese a volala, kamarád čekal u auta, kdyby se Hipík vrátil. Najednou jsem slyšela povědomé štěkání. Šla jsem tím směrem a došla k hájence. Tam na dvoře u bidla byl přivázanej Hipík. Hajnej ho potkal v lese, a místo, aby ho picnul, odvedl ho domů, aby se mu nic nestalo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 07:56
- Nahlásit
dost mi sere,že kdejakej čokl si jezdí k moooři a já sem skončila u libockýho rybníka!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 08:02
- Nahlásit
Tak to je hajnej tedy odvažná školačka, když leze do lesa, kde zrovna střílí myslivci.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 08:36 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
davidkova renata
dost mi sere,že kdejakej čokl si jezdí k moooři a já sem skončila u libockýho rybníka!
To víš, děvče, kdo umí, ten umí... Dášenka je šikula, marná sláva
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 08:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak to je hajnej tedy odvažná školačka, když leze do lesa, kde zrovna střílí myslivci.
Díky za taktní upozornění, že hajný nerovná se myslivec . Já právě nevím, jakej je v tom rozdíl. Hajný je jako, že zvířátka hájí ? Akorát vím, že lesník není totéž co myslivec...
Nevím, jestli to byl hajnej nebo myslivec. Ale byl střílet s ostatníma, potkal Hipíka a odved ho domů. Bydlel v hájence a měl flintu...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:08
- Nahlásit
Hajný v lese pracuje, stará se o zvěř.
Myslivec dělá v lese bordel - střílí kolegy, střílí chráněnou zvěř, střílí a žerou si navrázej psy, jezdí na posed autem a často jsou tam pod vlivem... apod.
Střílet můžou spolu chodit, proč ne? On taky někdo musí potom ty postřílený myslivce dostat do nemocnice a ty vožralí domů.
http://www.youtube.com/watch?v=nJXpIpPkbMo
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Aháááá... díky, díky... jasné a stručné...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:50
- Nahlásit
To víš, zkušenosti .
Jednou jsem jela na kole přes les po normální silnici a kulky hvízdaly kolem mě.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Ovšem halali hiphop tůůůůr je skvěláááááááá
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:54
- Nahlásit
Ovšem halali hiphop tůůůůr je skvěláááááááá
A taková pravdivá !
Za chvíli jsou tu, hádej kdo.
|
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 09:59
- Nahlásit
Uchazeči z výběrového řízení o nejlepšího rozmazlovače ?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:26
- Nahlásit
Biluška
Lojzu doporučuju picnout ideálně nějaký myslivec by to mohl vzít na sebe, nebo, třá přímo Lojza - jakože sebevražda, to je dneska moderní
hajný je povolání, myslivost je zájmová činnost, tedy hajný chodí po lese, buzeruje lidi co sázej stromky, označuje stromy pro těžbu a dělá milion dvě stě tisíc papírů, pochopitelně i provozuje myslivost, tudíž je zároveň myslivcem
myslivec naproti tomu může být kdokoliv, kdo složí mysl. zkoušky a splní další náležitosti, třá právník, dělník v kolbeně, ženská na mateřský, pokladní z Penny, neurolog ...
Tudíž každý hajný je zároveň i myslivec (provozuje myslivost), ale zdaleka ne každý myslivec je zároveň i hajný (má jiné povolání)
Je to dost srozumitelný?
Hajný v lese pracuje, stará se o zvěř.
Myslivec dělá v lese bordel - střílí kolegy, střílí chráněnou zvěř, střílí a žerou si navrázej psy, jezdí na posed autem a často jsou tam pod vlivem... apod.
ach jo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:34
- Nahlásit
Eldoguero
Paní čistě hypoteticky každej kdo chce mít dneska zbran aniž by ho to ofic.živilo značí jisté psych.rozpoložení toho čéka za jakým ůčelem mastění vlastního ega se toho pouští,takže souvislost mezi nošením brokovnice a divnou ůchylkou by se dala předpokládat(samozřejmě né u všech že áno!)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:35
- Nahlásit
Posílám maila!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2011 11:51
- Nahlásit
danajasa
taky bych řekla, že nejni rozumný házet všechny do jednoho pytle....
Ale hele mně to furt nějak nevychází... Když si vezmu hradec, jsou tady tři vietnamský jídelny, jedna čína a jedna čína luxus. Čína luxus nepočítám(i kdyby), ale majitele znám a ten by rozhodně něco tak vobyč, jako pes, do huby nevzal. čína obyč je rybí, max ňáký kuře. tak blbá nejsem rybinu poznám a tamní kuchař je vegoš. A zbylý tři jídelny: jedna dohromady za tejden může zpracovat cirka 60 kilo masa. jeden průměrnej vořech beru tak patnáct až dvacet kilo, má na sobě osm až deset kilo použitelnýho matroše. Kolik psů by museli za tejden zpracovat, aby splnili tenhle limit? tady jsou útulky přeplněný furt, kde to berou?, navíc občas tam zajdu a to co jím, je kuře a prase, to pozná každej blp.
Vedle je řezník, u kterýho tydle vietnamci nakupujou, ten určo nedělá psí jatka, navíc tenhle chlapík řeznickej už nemá ani uši pro psy páč vietnamci je kupujou a dělají si z toho pochoutky z rodné země a prej je to lepčí než solamyl.... nejde mi to do hlavy ženy...... já nemám vietnamce ráda, ale tohle si myslím je přitažený......
|