| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:39
- Nahlásit
Eninka
tito psíci se do útulku určitě nedostanou
A to ti garantoval jako kdo?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:44 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eninka
ale tito psíci se do útulku určitě nedostanou a kde je napsaný, že noví páničci těchto štěňat, kdyby si nevzali je, by si vzali štěndo z útulku
No, takhle bohužel asi uvažuje kdejakej člověk, kterej má doma toho svýho nejkrásnějšího vořecha... (já mám 4) ... A pak jsou útulky narvaný k prasknutí.
Nabídka psů u nás zdaleka převyšuje poptávku, to je dobrý důvod, proč prostě nemnožit, resp. nechat 1-2 štěňata a zabít ostatní.
V tomhle se přikláním k názoru Gabifi, Eire, Líby a dalších, i když je mi zabíjení zdravých psů hodně proti srsti a jsem ráda, že jsem nic takového nikdy nemusela udělat.
Vlčáčková volila jinak (chápu i její důvody), a nemá cenu už se v tom patlat...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:53
- Nahlásit
Psíček
já
mám to chápat tak, že se mě pan Psíček zastal?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 15:55
- Nahlásit
Eire
nikdo nemůže nic garantovat, ale pokud chovatel dá štěnda lidem podle svého nejlepšího svědomí a neodhodí je někde v igelitce k popelnici, tak se dá předpokládat, že se to útulku nedostanou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 16:07
- Nahlásit
Eninka
nikdo nemůže nic garantovat, ale pokud chovatel dá štěnda lidem podle svého nejlepšího svědomí a neodhodí je někde v igelitce k popelnici, tak se dá předpokládat, že se to útulku nedostanou.
mě došla slova (a to je fakt co říct )
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 16:14
- Nahlásit
ježiši baby, taky jsem realista, ale optimisticky pohlížející na svět, tak mi to nekazte
|
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 16:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eninka
taky jsem realista, ale optimisticky pohlížející na svět
co se týče štěňat Sabiny, jsem též optimista a věřím, že kdyby se třeba ukázalo, že nový majitel štěněte nestojí za nic, vlítne tam Vlčáčková s panzerfaustem a udělá pořádek , ale co se týče "nadbytku" psů u nás a tím pádem i narvanejch útulků a z toho vyplývajících průserů, optimista nejsem...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 16:23
- Nahlásit
Eninka
taky jsem realista, ale optimisticky pohlížející na svět, tak mi to nekazte
No zatím jsi jen naivní optimista,ale tak jsme koukali na svět někdy všichni....jen životní realita nastaví zrcadlo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 16:26
- Nahlásit
Eire
hele holky, štěnda jsou na světě, Vlčáčková je určitě umístí nejlíp, jak to jen půjde, pejskům v útulcích tímto nijak nepomůžeme (myslím tou debatou), tak to berme jako fakt, i to dobrý, i to zlý
|
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 16:33 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eninka
pejskům v útulcích tímto nijak nepomůžeme (myslím tou debatou)
No, možná pomůžeme, když tím nějakého čtenáře odradíme od množení psů (jedno zda s PP nebo vořecha, aspoň mě...)
Ale jinak s tebou souhlasím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 17:39
- Nahlásit
když tím nějakého čtenáře odradíme od množení psů (jedno zda s PP nebo vořecha, aspoň mě...)
čím ho odradíme? Tím, že se tady dočte, že lze nechat feně štěňata a ani je neinzerovat, stačí je hodit tady do diskuze a přítomní už se o všechno postarají?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:11
- Nahlásit
Biluška
stačí je hodit tady do diskuze a přítomní už se o všechno postarají?
Nezáviď a zařiď si to taky tak!
pajda222
otcové mohou být klidně oba
To jsem si taky myslela, ale podle té tabulky se mi to už moc nezdá.
Eire
Můžeš mi říct,co Tě vedlo k tomu nechat Sabině všechny štěnda?
Nemohla. Je to tu už mockrát, tak si to dohledej.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
tohle jsou lidi který neodradíš, ani kdyby ses po..... mám jich v okolí dost a dost
jinak teda tady to zase začíná pěkně bublat
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:20
- Nahlásit
Vlčáčková
Jo, treba tim, ze zamknes tema..?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:24
- Nahlásit
All
tak vidíte, Vlčáčková věděla, proč téma hned zavřela, přesně kvůli tomu, že už dávno nejde o Sabinku a štěňata, ale o výčitky, osočování a teorie relativity. Přesně těmto diskuzích se chtěla vyhnout, nedivím se jí ani trochu!!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:29
- Nahlásit
Eninka
prosimtě od začátku, co se to tady rozjelo, jde jenom o to, že Vlčáčková ví pendrek o chovu zvířat, jo fajn jednou odchovala štěňátka před iks lety, ale jinak je lajk(pro všechny šťouraly já se nepovažuju za odborníka) a taky o to, kdo se bude nakonec plácat po rameni, že chudinku Sabinku zachránil ze spárů Bilušky a cigánů a buhví koho eště.....
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:32
- Nahlásit
Pumpa
nejde o to, kdo je kynolog nebo velkokynolog, Vlčáčkové šlo o psa, který byl v nesnázích a jde jí o to pořád, a nemá vůbec zapotřebí, aby se plácala po rameni, kdo koho zachránil. Takto to vidím já a tak to taky je...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:34
- Nahlásit
Eninka
přéééésně
a esli neumřeli, tak tam žijí dodnes
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:36
- Nahlásit
Pumpa
ámen
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:38
- Nahlásit
Vlčáčková
Jestli si myslis, ze TADY se ti nekdo postara o inzerci, tak to se pletes, mozna si ani nepochopila, proc to tema bylo klonovany. Ale aspon mas od Hipika letacky.
Bezne se stenata inzeruji jiz pred krytim, ano, tfuj, hovorim o tech PP. Pokud nemam par zajemcu predem, nekreju. Tu jde o vorechy a sibovalo s fenou sem a tam, same tajemstvi a taje, uzamcene galerie, kdyz je stenatum MESIC, tak zacinas uvazovat o jejich inzerci??? Proboha, nadboha. Ty meli bejt HNED po narozeni nekde souply i se jmenem, v inzerci, prece necekas, ze ti lidi ruce utrhaj?? Taky ti muzou treba tri stenata zustat doma, treba do pul roku, to zvladnes?
Nabizet stenata v mesici se jmenama Velky Hnedak, Maly Hnedacek.. uzasne. 11.7 je pomalu za 14 dni, kolik mas uz zajemcu? A tu Sabcu si teda nekdo stopro bere? Proste promin, tenhle pristup se mi nelibi a jen doufam, ze mas jiz pro stenata zajisteny odbyt tech NEJ panicku, ikdyz nevis, jestli budou po krysarikovi ci stredni velikosti, to az kdyz ti sem nekdo hodi tabulku vahovou stenat..
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:40
- Nahlásit
Fifi
nevztekej se nebo Ti prdne céfka.... Tady s rozumem nepochodíš.....
Všechno bude mámo, všechno bude
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:42
- Nahlásit
Eire
Můžeš mi říct,co Tě vedlo k tomu nechat Sabině všechny štěnda?
Nemohla. Je to tu už mockrát, tak si to dohledej.
Jelikož ti Vlčáčková neodpověděla tak já ti se zkopčím co jsem našla
Tak pro mě je podstatné to, co říká veterinář, který ji několikrát důkladně vyšetřoval ... než co říká neodborník, který ji v životě ani neviděl. Pro Tvou informaci: veterinář na utracení štěňat prohlásil, že ona je schopná se o ně dobře postarat.
Pokud není, tak utratit se dají vždycky. Ovšem až po vyzkoušení dalších možností. Fenu měl po téměř celou dobu porodu (to je konkrétně cca 7 hodin) pod dohledem a posoudil její možnosti zcela odlišně než Ty. Rovněž tak má pod kontrolou fenu i štěňata, neb ho průběžně navštěvujeme. Až nastane problém, bude se řešit, zatím vše probíhá až překvapivě dobře.
a tady je zdroj
URL
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:43
- Nahlásit
Pumpa
Ja se nevztekam, mi jsou zachranarsky sklony vlcackovy sumak, to jen ze si zamkla tema, aby se tam nikdo nemoh vyjadrit. Vic sem se vztekla u ty x sbt. Ale kazdy si toho nalozi, kolik zvladne, zeano.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:44
- Nahlásit
Fifi
Ale kazdy si toho nalozi, kolik zvladne, zeano.
jéjé, kdyby to tak bylo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:44
- Nahlásit
Fifi
pokud vím, ta jména byla jen pro popis vzhledu informativní, ty si snad vyberou majitelé sami, tak proč tohle pranýřovat. A nedivila bych se, kdyby na zbytek příspěvku nebyla odpověď, hlavně v tom, kdo si koho bere. Všichni měli otázky, když se Sabča vrátila zpět na jižní moravu, jak to s ní je, jak to vypadá atd. Teď otevřela téma s fotkama a zase špatně, tak už nevím, ať udělá co udělá, všechno špatně, dle místního publika.. Já snad nenašla jedinej příspěvek, kde by něco udělala správně. I jiná rozhodnutí lidí, byť jsou dle ostatních špatná, můžou být správná, minimálně pro toho, kdo se rozhoduje, tak by bylo fér se na to podívat i z tohoto úhlu pohledu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:46
- Nahlásit
Fifi
ze mas jiz pro stenata zajisteny odbyt tech NEJ panicku
Já zase doufám, že jí zůstanou všecky doma.
Jinak by mě moc zajímalo, essi noví majitelé vědí, jakou genetickou výbavu stran degenerace kloubů si ponesou do života? Nu, což, hlavně, že přece všechny žijí a byl jim nakreslen přenádherný život.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:48
- Nahlásit
impact
Pán s nimi....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:50
- Nahlásit
Eninka
Ty jsi mluvci Vlcackovy?
Já snad nenašla jedinej příspěvek, kde by něco udělala správně
ja nemam cas na to hledat zpetne v prispevkach, ale snad nemam este nemce.. sama psala, ze nema podminky na to brezi fenu mit a odchovat stenata. Nastoupila alternativa Biluska, tam se pak neco znelibilo a tam, kde puvodne nebyl cas a podminky se fena vracela kvuli????? to furt nevim, esli urazeny jesitnosti, strachu, ze by nejaky stenata utratili, fenu vykastrovali, nepostarali se o ne?? Takze ano, dle myho spravne udelala jednu vec, predala fenu Bilusi a mela ji nechat tam. Tecka.
Mistni publikum ma snad tez nazor a narok na jeho vyjadreni.
I jiná rozhodnutí lidí, byť jsou dle ostatních špatná, můžou být správná, minimálně pro toho, kdo se rozhoduje, tak by bylo fér se na to podívat i z tohoto úhlu pohledu.
Krasna veta, jen ji zkus zuzit v ramci tematu a konkretne.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:52
- Nahlásit
impact
NIKDE není dáno, co má Sabina s DKK,DLK atd. Nebo ty máš k dispozici nějakej rentgen či vyšetření? A přát někomu, aby jí zůstaly štěnda všechny doma...to je přání něčeho špatného, chápu správně? Jestli ano, kdo vysílá negativní věci, tak se mu vrací zpátky, byť v jiné podobě, snad jde o psy, ne o kamenování, aspoň na liště mám název serveru cz-pes
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:54
- Nahlásit
Fifi
Takze ano, dle myho spravne udelala jednu vec, predala fenu Bilusi a mela ji nechat tam. Tecka.
To nemohla . Protože u mě by žila jedna jediná fenka - ta rezavá. Vybrala bych tu, protože vím jak těžko se umisťují tmaví, zejména černí kříženci. Kor s tou genetickou výbavou co ti prckové mají a co už zmínila Impact.
Jinak stejně jako ona pomstychtivě doufám, že všechny štěňata Vlčáčkové zůstanou a že si je pořádně užije i se všema degenerativníma chorobama nejlépe celý jejich život . Chtěla je, strašně se o ně třepala, tak je má
|