Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:44
- Nahlásit

Sízra Milanová
.a to že ten bullik nebyl asi tak ouplně mazlík, když ho do žádnýho outulku nechtěli asi taky docvaklo dost lidem

Bojovník Frodo (PPČ 2/2008)
„Nebudu sloužit ničemu, čemu nevěřím.“
Jasně, půjdeme si hrát, to já moc ráááddddddd. Uzel z lana, klacek, cokoli, co můžu držet v tlamě a přetahovat se s tebou. Honem, rychle pojď, člověče! Mám takovou radost! Ale proč mi škubáš tím obojkem? Aha, to je zase ta hra na „kdo je silnější“? Vrrrrrr! No vidíš, stačí zavčet a máš v očích strach, človíčku. Vždycky přede mnou couvneš…
Frodo je zřejmě kříženec stafordšírského teriéra a pitbula zlatavé barvy. Bílá náprsenka a znaky mu dodávají vzhled elegána, je opravdu krásný. Právě odrostlé štěně, rok mladé , samá ruka, samá noha, sebevědomé, přátelské a hravé, ale děsivě nevychované – tak se jevil při příchodu k nám. Až po pár dnech, kdy si zvykl na nově prostředí, se plně projevil „jeho problém“. Pokud po něm ošetřovatelka něco důsledně vyžadovala a snažila se např. při povelu „sedni“ zatlačit rukou na jeho zadek, ohnal se. Pokud zvýšila hlas, cukla s vodítkem, ohnal se také. Žádné kousnutí, jen varování, jako když dítě plesknete přes ručku. Jen aby se trošku leklo a vnímalo vás. A přesně to nejspíš jednou zkusil ze štěněcí hravosti a puberťácké rozjařenosti i Frodo.
„Umravnil“ takto svého majitele, ten couvl a od té doby již Frodo určoval vše ve svém životě sám.
Přivezli ho za mnou na výcvikový tábor. Přivítal se se mnou s takou radostí, až mi náhubkem málem vyrazil zuby. Vyrazili jsme spolu na dlouhou vycházku. Choval se dobře, spolupracoval a evidentně si vycházku užíval. Našli jsme spoustu hub – ale kam s nimi? Můj pohled padl na Frodův náhubek.
Vše probíhalo v pohodě až do chvíle, kdy jsem ho uvázala, dala mu vodu, a pak po chvíli mu chtěla znovu náhubek nasadit. Tehdy se mu v očích objevila bojovná výzva a ozvalo se jeho hromové vrčení. Zvládli jsme to a on další den strávil na vycházkách a výcviku. Zaujala ho obrana, rychle se vzrušil a oči mu plály nadšením, do rukávu kousal razantně a na plnou tlamu; nemá reakci na nápřah ani střelbu. Byl by ideálním psem na výcvik, má velmi pevné nervy. Je vhodný však pouze pro člověka, který již má zkušenosti s výchovou a výcvikem podobných psů a Froda dostatečně zaměstná. Nemůže být s ostatními psy – samci.

„Němýma očima měří si tváře a věrnost v nich hledají. Nejsme to náhodou také my? Hledáme, komu být věrní…“

Pitbulové a stafordi jsou stateční psi, šlechtění k vytrvalosti a samostatnosti. Možná pro nestálost svého srdce a vlastní strachy chceme mít psí bojovníky a gladiátory. Heslem naší doby jsou kompromisy, a tak do soubojů za sebe posíláme druhé. Froda a jemu podobné nezastrašíte křikem a už vůbec ne fyzickou silou. Nenaženete jim strach, a pokud ano, půjdou mu přeci čelit tak, jak jim velí jejich povaha – budou se razantně bránit. Jedinou cestou k jejich srdci je dávat jim neustále klidným a sebevědomým přístupem najevo svou psychickou převahu a důsledně trvat na plnění svých přání. A na straně druhé pak přiměřeně chválit!Nepotřebují naše úplatky, šišlavé výkřiky nadšení a obdivu. Nic tak mimořádného přece neudělali, pokud nás poslechli.
Frodo je mladý pes, který nic špatného neudělal. Vždy žil a choval se podle toho, co cítil ve svém srdci. Kolik z nás má takovou odvahu? Bojovníci nemají žít za mřížemi jen proto, že je nedokážeme pochopit a ocenit…

Viz - http://www.caniscentrum.com/pribehy.html

Není to o tom, že by ho do žádnýho útulku nechtěli. Oni ho vezli z útulku v LA k RD.

uznala bych i Desenskýmu, že si myslel že je pes jeho,když mu ho dali
Samozřejmě, že byl jeho. Nikdy takový psy nevrací do původního prostředí nebo tak.

ALE na druhou stranu jak řikala Bonc, proč Ruda nezopakoval,že si o smrt ten pes i jiní řekli sami a podobný pekla,kterýma krmí svoje obecenstvo normálně...
Tak to fakt nevím.

celá ta reportáž ukázala,že zachraňování psů takhle ve velkym kdy se z toho stane bussines prostě nějak nefunguje,že se každej pes nedá převychovat, jestli vůbec nějakej jo,krom jen obyčejně rozcapenejch psů
Je otázka, kolik skutečně agresívních psů přes Vlčáry prošlo a kolik jich z toho bylo utraceno. Vědět čísla, dalo by se hodnotit, zda to funguje či nefunguje. Takhle je to jen prázdná polemika, založená na aktuální kauze několika utracených psů.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:48
- Nahlásit

Maya
Jestli mi něco neuniklo, tak pí.Jansová nikdy nevlastnila žádného bull psa, ale bývala jeden čas vedoucí lanškrounského útulku a tak se nejspíš k tomu psovi dostala.
No takhle nějak to bylo. Nevím, essi byla přímo vedoucí útulku, ale lobbovala za to, aby si ho z útulku v LA vzal RD k sobě a převychoval ho. Rozhodně to nebylo tak, že by byla majitelka pejska, co ho potřebuje dočasně umístit, než mu najde novou rodinu. Jak to pěkně nastínila v té reportáži.

Fakt mě děsně vytáčí, když lidi lžou. Ano, argumentujme, co se kde posralo, co udělal RD dobře nebo blbě, ale kruciprdel, proč záměrně lže? Vždyť ten pes smrděl v útulku kolik let. Dokonce ho mám ještě ve složce fotek bulls v nouzi, když jsem dělala bulláckej web.

moll
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:52
- Nahlásit

ona je vůbec otázka kolik je z podstaty agresivních psů, když nebudeme počítat ty "rozcapený" , protože i ten chudák pit se stal chybou svých původních majitelů rozcapeným....problém je jen v tom, že agresivní pit nadělá víc škody než steně agresivní york - ten je spíš pro srandu, aspoň zpočátku.
má někde ruda napsáno, nebo každému říká, žýe pokud u něho psa na převýchovu necháte, že o něj vlastně přicházíte? jak to má člověk vědět, když výcvikáři normálně dělají kšefťáky na výcvik nebo nápravu chování po určitém čase pesana vrací majitelům?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:59
- Nahlásit

Gi a smečka
Frodo je mladý pes, který nic špatného neudělal. Vždy žil a choval se podle toho, co cítil ve svém srdci. Kolik z nás má takovou odvahu? Bojovníci nemají žít za mřížemi jen proto, že je nedokážeme pochopit a ocenit…

bože na nebesích, kam ty lidi choděj na takovýhle patetický směšný hemzy?!!!

Je otázka, kolik skutečně agresívních psů přes Vlčáry prošlo a kolik jich z toho bylo utraceno

D, tvrdí že prošlo kolem dvou tisíc...teda celkově jeho rukama a utratil 15....no,pravdu se těžko někdo někdy dozví,na mě on dělá dojem že opravdu agresivního psa prostě nedá

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:01
- Nahlásit

Sízra Milanová
Jinak o Frodovi je možné se dočíst i na webu RD. Stači použít kouzelné tlačítko.

D, tvrdí že prošlo kolem dvou tisíc...teda celkově jeho rukama a utratil 15....no,pravdu se těžko někdo někdy dozví,na mě on dělá dojem že opravdu agresivního psa prostě nedá
Nevím opravdu. Ty čísla jsem četla taky. Ale vzhledem k tomu, že jsem u něj nikdy nebyla, neviděla ho pracovat se psy, nevím, co tama za psy projde a kolik jich je, nedokážu to posoudit.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:01
- Nahlásit

mollmě zaráží, že psa nedali do klidu a hned volaly rudovi.. já bych dala šaryka do kotce, pokud možno stranou od všeho ostatního, a chodila za ním jen já (nebo někdo jinej jen jeden a ten stejnej člověk). třeba by se přišlo na to, že to byl jen záchvat něčeho strachové agrese, nenáladya a pod a nebylo třeba dávat psa na převýchovu

jj, přesně to mě napadalo už během reportáže, obzvlášť když na začátku bylo řečeno, že původně to byl pes veselý a bezproblémový, nejspíš tady šli s kanónem na vrabce

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:11
- Nahlásit

uznala bych i Desenskýmu, že si myslel že je pes jeho,když mu ho dali
Samozřejmě, že byl jeho. Nikdy takový psy nevrací do původního prostředí nebo tak

tak tohle teda neberu. Jako ano, uznávam že si to MYSLEL, což ovšem nic nemění na faktu že to nebyla pravda, pokud teda holky z o.s. taky nelžou.. a jak že je nikdy nevrací? To mu ho snad nejdřív musí někdo darovat ne aby byl jeho! A jestli tim myslíš že vůbec nebere psy jen na převýchovu s následnym návratem, ale jen psy odebírá, takže svěřením na převýchovu mu automaticky psa daruješ, tak myslim že je nás víc co tuhle taktiku do teď nepochopili, včetně o.s. Místo

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:11
- Nahlásit

Ketrin1
obzvlášť když na začátku bylo řečeno, že původně to byl pes veselý a bezproblémový

to nevim teda..uplně bezproblémový asi nebyl, podle mě ho spíš ony nekonfrontovali se situací kdy by se mohl ukázat...agresivně, prostě lidově řečeno nestačili ho nas.... ale ten potenciální novej majitel ano s tou hračkou, bezproblémovýho psa podle mě nevyprovokujete máváním hračky k tomu,aby vás nacpal do rohu a tam rubal ale to že volali D. taky nechápu no, že ho vůbec volali...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:15
- Nahlásit

bonc
Já tuhle taktiku třeba chápu naprosto přesně. Nemá totiž naprosto smysl takhle zničenýho psa vracet někam, kde si s ním nevědí rady, ptž během pár dní, max týdnů, se dostanou do té samé situace.

Jinak darovací smlouva může být i ústní, tak co se tu furt oháněj nějakým papírem.

Ketrin1
obzvlášť když na začátku bylo řečeno, že původně to byl pes veselý a bezproblémový
Jakože chápu to dobře, že když to bylo v reportáži řečeno, tak je to pravda?

V reportáži bylo i řečeno, že Frodík tam byl jen dočasně ubytovanej a byl to miláček. A taky to jaksi není pravda.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:16 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

bonc
tak tohle teda neberu. Jako ano, uznávam že si to MYSLEL, což ovšem nic nemění na faktu že to nebyla pravda, pokud teda holky z o.s. taky nelžou.. a jak že je nikdy nevrací

Ono to je asi tak,že on si to myslel právě, protože většinou mu tam lidi ty psy problémový rádi nechaj a asi nechtějí zpátky...ale máš pravdu že to neznamená že je každej pes, kterýho k němu někdo dá na převýchovu,jeho. Ale podle mě mu neřekli že ho chtěj zpátky( tim neomlouvám to že ho utratil, utrácí podle mě celkem dle chuti) podle mě je vůbec nenapadlo že by ho mohl utratit a kdyby se tak nestalo, tak by ho podle mě zpátky už nechtěly

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:18
- Nahlásit

Jako jediný problém vidím to, že neinformoval o utracení předem ty baby, které mu tam psa dovezly. Nejsem fanklub nikoho, ale dokážu pochopit, že si nemůže nechávat všechny agresivní psy, u kterých si není jistý, že někoho po darování do nové rodiny nesežerou. A dneska je psů tolik, že riskovat tohle je o hubu. Ke zbytku se nevyjadřuju, bylo to celkem účelově podané (viz ympakt a ta žeksná co to podala jako že si tam toho mazlíčka jen na chvilku odložila) a byli tam všichni divní.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:23
- Nahlásit

makrel
ako jediný problém vidím to, že neinformoval o utracení předem ty baby

to je pravda, já ještě vidim problém v tom že léčí rakovinu tachyonama a dělá podobný pekla,ale to už jinde jsme je to jiná vesnice Ale redaktorka asi dost mlžila no...a všichni byli divní,včetně o.s.místo i Rudka....to taky souhlasim

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:27
- Nahlásit

http://www.utuleknovapaka.estranky.cz/clanky/podmi nky-prevzeti-zvirete.html

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:29
- Nahlásit

Já vo RD nevim prakticky nic, nevim ani dost o os Místo (ačkoli o obou jsem něco slyšela a ani jedno ve mě nebudí důvěru teda..) a nevim ani nic o té redaktorce, takže defacto tabula rasa.
A musim říct že když jsem to viděla, tak mi to objektivní novinařinu fakt nepřipomínalo, to šlo za cílem udělat z toho skandál a nejasnosti, který tam prostě byly (viz co už tady padlo - dřív bezproblémovej pes, jak to doopravdy bylo s tím bullem atp) a na který se musí každej inteligentní čék zeptat, byly záměrně ignorovaný. Takhle se nedělá novinařina, takhle se dělá bulvár.

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:31
- Nahlásit

Sízra Milanová
jo, to je jiná vesnice, mě ten člověk nezajímá, jeho metody nepoužívám, ale schválně jsem se vyjádřila jen k tomu pořadu, aby se to tu celé nezvrhlo jako vždycky

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:35
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc
Co tím chtěl básník říct?

Sízra Milanová
kdyby se tak nestalo, tak by ho podle mě zpátky už nechtěly
No, to rozhodně ne, Máchale.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:35
- Nahlásit

makrel
aby se to tu celé nezvrhlo jako vždycky

A já myslela, že de o to, aby se to celé zvrhlo jako vždycky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:36
- Nahlásit

Aha... A já zase největší problém vidím v tom, že RD opakovaně záhadným způsobem utrácí psy. U nejmenovaného veterináře??? Kulkou mezi oči??? To nevíme, ale proč má důvod to neříct?

Ano, je to hon na čarodějnice. Ale já s ním souhlasím. Pokud někdo dělá něco protiprávního, tak by se to mělo vědět.

A v konečném důsledku mi konečně snad na cvičák přestanou chodit lidi, co svého psa koušou a zalehávají a přitom se odvolávají na samozvaného psychologa.

A lhářky květinářky??? To není nic nového přece.

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:36
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
aha, tak to nevím, já už zase nemám čas a jdu pryč

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:38
- Nahlásit

Grin
A musim říct že když jsem to viděla, tak mi to objektivní novinařinu fakt nepřipomínalo, to šlo za cílem udělat z toho skandál a nejasnosti

souhlasim a teď taky na blůčku jedou kdo si to vobjednal , mě třeba na Desenskym nejvíc mrzí,že píše ve svym profilu že vždy stojí na straně psů i kdyby to mělo být proti lidem a pak řve uškrt ho, lidskej život je cennější než psí...a pak tohle prohlášení o ceně života ještě zopakoval v nějakym stejtmentu, myslela jsem že aspoň on,kterej lidma evidentně pohrdá a rozumí si víc se psama se dokáže z týhle společenský doktríny vymanit, ale prd. Chápu že šaryk asi nemohl volně pobíhat po lukách a možná by musel být utracen tak jako tak, ale proč si D.víc považuje lidskýho života než života psa?!!! Timhle u mě klesnul moc, je to strašně maloměšťáckej názor prostě o to nemám ráda!

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:39
- Nahlásit

kdyby........kdyby člověk věděl chyby byla i na straně o.s. místo a to že nesepsali smlouvu, když vydávali psa ať již z jakéhokoliv důvodu. Chápu, že v útulcích je vždy problém se psem, který je agresivní a že jich v dnešní době přibývá. Nejde tak ani o to zda je to či není řešení. Brala bych to tak, že útulek se stará o opuštěné psy Zákon neumožňuje utrácení zvířat z důvody agresivity a tak se útulky snaží s těmito psy pracovat pokud na to nestačí obrátili se na člověka, který se prezentuje tím, že psy zvládá a že každého z nich převychová (alespoň do nedávné doby tomu tak bylo). Pan Desenský měl psa odmítnout pokud na něj neměl místo........ani útulek si nedovolí jít nad kapacitu a své možnosti někdy místo je pak pomůžeme pokud není zázraky neumíme. U agresivních psů i křížených je naopak spousta lidí co by si je chtěli osvojit (většinou blázni ) bylo by velmi fajn se takového psa zbavit, ale vždy mně zarazí to, že takovému osvojiteli je jedno, že pes může ublížit komukoliv vždy si říkám, že pokud někdo chce takového psa za sebe si může rozhodnout, ale jak mu může být jedno, že pes může ublížit třeba dítěti či komukoliv koho potká pak jsem kategoricky proti a pes zůstává v útulku.
Jako další chybu vidím v použití narkotizační pistole a to na obou stranách pan Desenský nemá oprávnění toto použít a provozovatel útulku by neměl umožnit, aby se toto dělo v jeho útulku- měli na převoz a použití narkotik zavolat veterináře.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:40
- Nahlásit

souhlas s tim že celej ten pořad byl udělanej ve stylu vytřískejme z toho skandálek, nedobře tam působili všichni zúčastnění, souhlas se Sízrou že kdyby RD udělal ze Šaryka miláčka a umístil ho tak by se o něj nejspíš nijak nedrali, pokud neudělal a vrátil by jim ho ve stavu stále "nenaloženém" tak by možná dopadl nakonec stejně, ale nadále trvam na tom že mu ho útulek evidentně nedal, ani ústní dohodou, a měl být coby majitel předem informován o všech zásadních změnách, do kterejch utracení tak nějak počítam

helps
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:40
- Nahlásit

Sízra Milanová Adiddaska

a nebyli to spíš klikaři?
no tydlety to taky mohli bejt....ty jsou nebezpečný!

já za nic nemůžu.... tak mě aspoň nepomlouvejte za zády

Vlčáčková

jo tagle.... von to má bejt šutr. ahááá, tak to je jiná )))))))

Janis

jóó, to je přesně vona!!! mám vod ní úplně utýranýho šampijóna

bonc

mě fakt mrzí že Rudek lhal... opravdu nechápu proč neřekl pravdu - že ho o to Šaryk sám požádal, jako spousta jinejch psů před tim. Proč se vůbec zamotával do tý storky s křížencem, řetězem a autobazarem, proč nám do kamery pěkně pro celej národ nenalil čistýho vína že to bylo na výslovné přání toho psa - vždyť by proti tomu nemohl nikdo říct ani popel

přesně tak!! mohl si ušetřit ty pohádky a upřímně říct, že ten pes ho o to požádal.

Gi a smečka

Možná to RD řekl neobratně a samozřejmě jeho antiFC na to reaguje jako na červenej hadr, ale v tomhle směru má pravdu.

jak sem psala, to že je neumístitelnej agresívní kříženec, to bych pochopila... jen sem nepochopila, že agresívní kříženec by nemohl být ani u řetezu u boudy, páč by majitel uklouzl a pes ho sežral. kdyby měl PP tak by měl asi větší rozum nebo co

makrel

a byli tam všichni divní.

amen! neříkám samozřejmě, že RD byl majitelem nebo že měl právo toho psa utrait, ALE je celkem známo, že psa do původním majitelům nevrací. taky bych skoro věřila, že v hysterii ty slečny RD odkejvaly všechno, dyž se bály k psovi i přiblížit. tím ho fakt neomlouvám, ale o.s. místo právě podle mě taky působilo hodně amatérsky a nevěrohodně.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:43
- Nahlásit

pawLINka
A v konečném důsledku mi konečně snad na cvičák přestanou chodit lidi, co svého psa koušou a zalehávají a přitom se odvolávají na samozvaného psychologa

jo k tomu by to mohlo posloužit

lhářky květinářky??? To není nic nového přece
pravda, ještě mohli dát Šaryka k Enince,ta už zvládla jedno ultra dominantní zvíře,tak by todle dala taky

Lucie Kratochvílová
A já myslela, že de o to, aby se to celé zvrhlo jako vždycky

no jistě! Samozřejmě že vo to de v první řadě!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:45
- Nahlásit

pawLINka
je to hon na čarodějnice. Ale já s ním souhlasím. Pokud někdo dělá něco protiprávního, tak by se to mělo vědět.
tak to rozhodně, v tomhle máš pravdu, já jsem se spíš vyjádřila v tom smyslu k té novinářské práci, která nebyla moc dobrá... protože jsou fakta, která záměrně zamlčeli. Já dělám v novinařině takže to mě samo zajímá

Sízra Milanová
na blůčku jedou kdo si to vobjednal
to si nemusel nikdo objednávat, na Primě je to o číslech, o sledovanosti, na nic jinýho tam neslyšej; tohle jim ty čísla vyrazilo z tabulek se vsadim... protože RD je prostě trhák a dycky byl.

mě třeba na Desenskym nejvíc mrzí,že píše ve svym profilu že vždy stojí na straně psů i kdyby to mělo být proti lidem a pak řve uškrt ho
no jako to že si se*e do úst je nepřehlédnutelný, taky jsem si o něm myslela že i když dělá kraviny a kouše do psů, dělá to proto aby jim třeba pomoh a na zvíře že by nevztáhnul ruku.
Hlavně taky sám několikrát psal a říkal že ho lidi nezajímaj, že to dělá pro ty psy... takže prostě snůška keců největší.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:49
- Nahlásit

bonc
ale nadále trvam na tom že mu ho útulek evidentně nedal, ani ústní dohodou, a měl být coby majitel předem informován o všech zásadních změnách, do kterejch utracení tak nějak počítam

souhlasim a i ta narko pistole a celkově Rudovi metody nejsou vůbec košér

helps
taky bych skoro věřila, že v hysterii ty slečny RD odkejvaly všechno, dyž se bály k psovi i přiblížit. tím ho fakt neomlouvám, ale o.s. místo právě podle mě taky působilo hodně amatérsky a nevěrohodně.

přesněěěěěěě,uplně vidim scénu jak jsou ty holky někde schovaný aby je šaryk nepokousal a rudek tam hlásí a ony mu všechno odsouhlasí,hlavně aby už pejska odvezl...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:52
- Nahlásit

Grin
to si nemusel nikdo objednávat, na Primě je to o číslech, o sledovanosti, na nic jinýho tam neslyšej; tohle jim ty čísla vyrazilo z tabulek se vsadim... protože RD je prostě trhák a dycky byl.

to si taky myslim,ale D.už vytrubuje jak si to objednali vycvikáři proti němu

helps
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 10:03
- Nahlásit

Sízra Milanová

přesněěěěěěě,uplně vidim scénu jak jsou ty holky někde schovaný aby je šaryk nepokousal a rudek tam hlásí a ony mu všechno odsouhlasí,hlavně aby už pejska odvezl...

tak tak....

a teď mě tak napadá.... já teda nevím, ale s tím že řekl RD, že má psa uškrtit, že je život lidskej cenější...
se musím smát, sice od RD bych to nečekala, ale (ačkoliv já si to nemyslím) v naší společnosti je to přece normální - pes je považován za věc, se kterou si můžem dělat, co chcem, lidi se staví vysoko vysoko nad zvířata... a najednou slečny pláčou a média se toho chytí, že RD si myslí, že chudák pejsek je méněcenej než nějakej chlap... jako to je fakt ironie.
Kdyby řval Šaryků drž se, zab ho.... tak by zas ječeli, že nechal zabít člověka. Tak tahle část mi taky přišla dost trapná, vzhledem k tomu, že bohužel valná část naší společnosti rozhodně považuje lidskej život za cenější.

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 10:06
- Nahlásit

helps
a najednou slečny pláčou a média se toho chytí, že RD si myslí, že chudák pejsek je méněcenej než nějakej chlap.

yop. prostě prasárna. Kor z médií, která denodenně hlásají že támhle nějakej akresivní pes zase někoho pokousal, a měl by bejt utracenej aniž by si ověřili fakta...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 10:13
- Nahlásit

helps
a teď mě tak napadá.... já teda nevím, ale s tím že řekl RD, že má psa uškrtit, že je život lidskej cenější...
se musím smát, sice od RD bych to nečekala, ale (ačkoliv já si to nemyslím) v naší společnosti je to přece normální - pes je považován za věc, se kterou si můžem dělat, co chcem, lidi se staví vysoko vysoko nad zvířata... a najednou slečny pláčou a média se toho chytí, že RD si myslí, že chudák pejsek je méněcenej než nějakej chlap... jako to je fakt ironie

Jo,je to fakt trapas a snad mu to napíšu i na blůčko,kdbyby řek, jo tahle sploečnost je nastavená tak že ten pes by nepřežil stejně a proto je nutný ho utratit...ale tahle rovnice život člověka a život psa se mi od něj pranic nelíbí!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání