Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:52
- Nahlásit

Ahojky, musím reagovat, protože mi vadí hlášky typu sice ho neznám, ale určitě je to prevít. Dyk to říkala Máňa, tak tu bude pravda. Znám ho osobně, vím, že to se psy umí - na vlastní oči po dobu x dnů jsem viděla co umí a jak. Renata mi potvrdí, že jeho stará smečka nebyli jen tak běžný psi. Ke mě se choval vždy normálně a k mým psům suprově.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:55
- Nahlásit

dorotka1
Ahoj Dorotko! Já už myslela, že jsi zmizela v časoprostoru, kde se touláš? Jak se maj dogoušci a pudle?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

dorotka1
twe číslo 5 a dorotka1 žijou!!
jeho stará smečka nebyli jen tak běžný psi. Ke mě se choval vždy normálně a k mým psům suprově.
stará smečka už dávno není,někteří umřeli,některé dal dál..ke mě a k mýmu psu se ale choval taky normálně,ovšem já po něm nikdy nic nechtěla stran psa..problémy jsem neměla a nemám
a co pan Břetislaf?

Tinta76
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:00
- Nahlásit

dorotka1
Renata mi potvrdí, že jeho stará smečka nebyli jen tak běžný psi. Ke mě se choval vždy normálně a k mým psům suprově.
No mě teda přijde, že vyjadřovat k věci moc nechce

Ahojky, musím reagovat, protože mi vadí hlášky typu sice ho neznám, ale určitě je to prevít. Dyk to říkala Máňa, tak tu bude pravda.
Proto jsem právě myslela, že by bylo dobrý, aby se k tomu vyjádřil někdo fundovanej ... takže dík

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:03
- Nahlásit

Maky a Trix
Ty vugy, sem nemyslela, že právě RD mě "donutí" znova napsat na net. Ale nemám ráda hysterii, proto jsem musela opustit blůčko, už jsem nemohla číst všechny ty NadPetry a ostropestřce. Ale vadí mi, že lidi ho neznaj, nikdy ho nevidlěili pracovat..Já jo. Dokonce jsem ho donutila, aby udělal ze Saťáka návnadu na mýho psa. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby můj pes se otočil do Saťáka? Musel by to ukočirovat, on se opravdu psů nebojí,jak píše Dostál.
Omlouvám se Maky, taky tě zdravím, smečka je v pohodě a mám pocit že Eninka je Ceci, jinak si to nedokážu zdůvodnit...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:08
- Nahlásit

dorotka1
mám pocit že Eninka je Ceci, jinak si to nedokážu zdůvodnit...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

dorotka1
takže tě nezakázali? To je super, já myslela, že tě zakázali po nějaký debatě s NadPetrou.
Tak to je super, že jsou hafani v cajku. všechny je pozdravuj. A ukazuj se častěji

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:19
- Nahlásit

dorotka1
už jsem nemohla číst všechny ty NadPetry
Ona má nick NadPetra ?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:23
- Nahlásit

Tondas
ne, jen interní přezdívku

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

davidkova renata
Ahoj Renato, přesně vím, co cítíš, protože jsem k tobě měla vždycky mocinky blízko. Pořád si ale myslím, že to z něj dělaj ty lidi okolo něj, aníiž by on o to stál. Přesvědčila mě o tom příhoda, kdy Tajfun pokopal mýmo psa. On byl jediný, kdo se postaral a kdo zajistil, aby se k sobě ti dva už nedostali. Naopak kejvačky mi řekly, že to Břeťanovi patří, když je blbej. A to mu šlo o život...
Nanynka je v pohodě? U nás všechno normální. Prostě mlátím to hlava nehlava a je pohoda

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:26
- Nahlásit

dorotka1

Ahojky, musím reagovat, protože mi vadí hlášky typu sice ho neznám, ale určitě je to prevít. Dyk to říkala Máňa, tak tu bude pravda

to téma je o tom pořadu co o něm byl, na to můžu říct názor ikdyž ho neznám osobně, to by člověk nemohl hodnotit nic,třeba práci vlády...já například většinu politiků neznám osobně a klidně na ně řeknu názor. Jinak že je prevít mi příde to sem píšou jen lidi co ho znají osobně...nevim mě třeba ani moc nevadí,teda nemusel by chodit s Essi

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:28
- Nahlásit

Tondas
Ona je kdo?

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:30
- Nahlásit

Maky a Trix
ne, jen interní přezdívku

jsem si už říkal jestli to není nějaký postup v dané společnosti. Označení mladých vyvolených co mají nadlické schopnosti

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

dorotka1

Pořád si ale myslím, že to z něj dělaj ty lidi okolo něj, aníiž by on o to stál.
Díky za tenhle příspěvek. Myslím, že si uhodila hřebík na hlavičku a za sebe se pod něj mohu jen podepsat. Jinak zdravím tebe i tvoje psáky

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:36
- Nahlásit

Hyena
dorotka1
já teda téměř nikoho ztama neznám, ale prostě můj názor je, že když se nechá podporovat lidmi, kteří jsou momentálně kolem něj (až na pár vyjímek) tak je to jeho chyba a projevuje s jejich názorem tichý souhlas, kdyby mu to vadilo tak si myslím že by to dal velmi jasně najevo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:37
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Ale podle mě tady taky nemaj tydle plemena co pohledávat, nejsou tu na ně prostory a vhodný lidi...
Třá argentinckou dogu bych tady taky nechovala Je to zbytečný, kurvíme jí vlohy, pře tu nesmí lovit a pár lidí, co jí umožní dělat povolání, pro který byla vyšlechtěná, ať si jí klidně má ))))) ale zas když argentinci nemaj žádnou národní hrdost a nechaj ji vyvézt do země, kde se může jen kurvit její povaha,

Já s tímhle fakt nemůžu souhlasit, ne každej pes nutně musí dělat jen a jen to, k čemu byl vyšlechtěn původně a nic víc a nic míň.
Navíc, pokud uvádíš argentinu, tak ta byla primárně vyšlechtěna k lovu černé a pum, ale dále a to i v průběhu šlechtění byla používána k hlídání, jako společník (i k dětem) a také jako pes policejní a později i slepecký - to vše v zemi původu, ještě dřív než došlo k oficiálnímu uznání plemene a jejímu vývozu z Argentiny, přímo jejími tvůrci. Vzhledem k mladosti tohoto plemene, fakt není důvod se domnívat, že pokud nebude AD 12 hodin denně běhat po lesích a honit prasata, na pumy zde opravdu nenarazí tak bude nějak strádat nebo budou zakrňovat její pracovní vlohy
Důležitý je dát pracovnímu plemeni adekvátní zaměstnání a v podstatě je přece jedno co s ním dělám, pokud ty své více, či méně specifické vlastnosti může uplatňovat.
Například kolik šeltií, velškorgi, kolií ... u nás pase ovce? Řekla bych, že je spočítáme na prstech, ovšem pokud s šeltií např. běhám agility, tak stále využívám její přirozené pracovní vlastnosti, nebo ne? A to jmenuju plemena evropská.
Ještě mě napadá - tou národní hrdostí myslíš u národu evropských, převážně španělských přistěhovalců co přesně?
To si nějak nemyslím, že by to bylo z tohodle důvodu, jakože z cizincem se v ČR nedomluvíš...
Hm, no tak takhle jsem to fakt nemyslela ...
Jebloň
tomuhle já věřím, slyšela jsem něco podobnýho o amstafovi, který se projevoval normálně v rámci plemene - prostě byl hodně aktivní, jak divný u teriéra, že jo
Sízra Milanová
A nejradši má švýcarský vofčáky
který byli původně kanadsko-americký

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:38
- Nahlásit

Sízra Milanová
To by nemusel chodit s Essi, to je fakt.
Jo máš pravdu, taky neznám Kalouska osobně a neřeknu o něm slovo dobrý. tak to ber tak, že ho znám já a že bych chěla říct, že je to úpa normální chlap, že normálně přiišel k mýmu stanu, sedl si, dal si cígo a pivčo a normálně jsme klábosili. že moje fena byla dost bázlivá a on se jí celej tejden věnoval. ve finále si hrála s ostatníma psama. Zřejmě proto budu v tomto případě v opozici, ale snad to nebrání tomu abysme se nemohli normálně bavit o jiných věcech.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:39
- Nahlásit

Eldoguero

ale ještě předtím němečtí

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:46
- Nahlásit

Hyena
Taky zdravím tebe i Hyjenku

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:47
- Nahlásit

dorotka1
že je to úpa normální chlap, že normálně přiišel k mýmu stanu, sedl si, dal si cígo a pivčo a normálně jsme klábosili. že moje fena byla dost bázlivá a on se jí celej tejden věnoval. ve finále si hrála s ostatníma psama.

asi na ty bázlivý psy bude v pohodě,to řikalo víc lidí, mě on byl dřív vyloženě sympatickej,ale ta jeho poradna..to je fakt výsměch, jak se tam nesmí nic říct a ta suita těch nábožně ho uctívajících lidí..to je na mě moc,podle mě v poslední době už zblbnul..tak na mě působil i v tom pořadu.

Eldoguero
Alexa

no takže je v tom pořádnej bordel,který vemena jsou evropský a který ne

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:49
- Nahlásit

dorotka1
Hyena
Taky zdravím tebe i Hyjenku

Hele stav se někdu u Ešusky ve vláknu- ráda pokecám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:52
- Nahlásit

Alexa
a ještě předtím vlci
dorotka1
je to úpa normální chlap,
hele, já nevím, jak se choval před ... nevím kolika lety k tobě, taky jsem toho názoru, že nějaké schopnosti k práci se psy má (to má ale kdekdo, že jo), rozhodně si nemyslím, že by byl nějaký nadkynolog že by uměl něco, co jiný pejskař neumí, krom tý šílený propagandy kolem něj, která ať chceme nebo nechceme k němu prostě patří už hodně dlouho
Jesli ho ovlivňují nebo neovlivňují (jakože 100% ovlivňují) okolo stojící členové jeho sekty, nic moc jeho neomlouvá v tom, jak zachází se psy (ne se všemy zřejmě), jaký bludy občas blábolí, co dělá, event. nedělá. Prostě pokud je to svéprávnej člověk, tak sekta nesekta má snad vlastní mozek, nebo už ne?
Nakonec, vždyť i ta sekta je jen a jen JEHO

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:52
- Nahlásit

Btw. mám podobný zkušenosti jako Dorotka- žádnej problém v komunikaci, žádnej problém v tom, říci mu, že moje čuba něco ne. Pokaždý, když jsem se zeptala, dostala jsem odpověď. Nebyla jsem nikdy svědkem neadekvátního jednání se zvířaty. A nebyla jsem tam jen na pár fríček.... Ale fakt je, že nemám problém s otevřenou komunikací s kýmkoliv.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:17
- Nahlásit

Eldoguero
Tak je to už pár let a lidi se mění, to je pravda. Ale taky vím, že dostat do pohody bázlivýho psa není vůbec jednoduchý. Jako zkrotit nafoukanýho debila-psa je proti tomu legrace. A taky vím ( díky svému psu ), že on-RD nejen že si nepustí jen tak někoho, jestli vůbec někoho do psí kuchyně, ale ani do předsíně. Proto "poradna" vypadá jak vypadá. jsou to vesměs bláboly.
A co se týče jeho sekty - tam je velký obrat, neustále se mění jména-osoby, právě proto že spoustu věcí si nenechá líbit. Jestli mi rozumíš.

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

Hele stav se někdu u Ešusky ve vláknu- ráda pokecám
Hyena
OK

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:22
- Nahlásit

Hyena
dorotka1
Já huž to mám ste hezké,a nejste chlapi ftom bé játro pudla,přijet tam já tak se ani brána nevotevře

dorotka1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:29
- Nahlásit

Pakunobecny
Heleďse nejsi pod vlivem, vůbec tě nepochopuji. Je to ňáky německý, či čo..

Tondas
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:32
- Nahlásit

dorotka1
tak ona měla asi i pravdu ta paní v tom pořadu když říkala, že ho převálcuje vlastní popularita. Asi by se měl "vrátit na region" a řešit tolik psů kolik zvládne.
Těžko říct. Možná že v době o které mluvíš tam jezdilo relativně pár lidí a potažmo psů a nepsal knihy, atd.
Ty mě neznáš ale já tě zdravím

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:33
- Nahlásit

Pakunobecny
Bezesporu Hyena je rozhodopádně hezká , žádné mužské srdce nenechá chladným a žádnou brýnu zavřenou zde důkaz od Wami

Eninka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:34
- Nahlásit

dorotka1

mám pocit že Eninka je Ceci,

nerozumím jazyku tvého kmene, co to znamená?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání