Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
Nevím, tenhle pes se ho nebál, ale ani na něj primárně neútočil, začal na něj startovat až po té, co se Desenský snažil s ním silově manipulovat (abych pravdu řekla, důvod proč na něj vůbec sahal je mi dodnes záhadou). Prý se ke psům, kteří se bojí chová docela dobře, prý ...
Tinta76
No ona ta kámoška docela pejskařka byla, tahle akce podle mýho názoru byla spíš takový sondování. Fakt je, že to, že má její pes problém si fakt vymyslela, což s odstupem času taky sama řekla. Mě docela její vyprávění, jak se choval k jejímu psu stačilo.
Pak teda ještě ten NO, který údajně neexistuje, protože pan Desenský si přece psy na převýchovu nebere, že jo ...
Po návratu od něj se choval tak, že po čase došlo k tomu, že byl utracen - pes byl naprosto, ale naprosto zlomený, veškeré přirozené psí projevy byly u něj zřejmě potlačovány takovým způsobem, že tento kontrétní pes se z toho už nikdy nevzpamatoval.

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:53
- Nahlásit

Alexa
hele a nebyla o tom potom sáhodlouhá diskuze na jeho foru, kde se tomu všichni děsně smáli??????
Fakt?? Pamatuješ si něco? Já vůbec nevím, že tam něco takového bylo.
Ale k smíchu to nebylo, ten pes tam min. 10-15 minut ležel jak mrtvej .

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:54
- Nahlásit

Sízra Milanová
a co dělal se psama co se bojí?
já si myslím, že bojácnejma psama pracuje radši (aspoň to takhle prezentoval), takže tam nehrozí nějaký "válení na zádech a kousání do čumáků" ... ostatně bojácnej pes byl vlastně důvod, proč jsme tam jeli ...

leyenda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:55
- Nahlásit

LucieS
Pamatuješ si něco? Já vůbec nevím, že tam něco takového bylo.

Bylo, ja si to taky pamatuju, priznivci si z toho delali srandicky a dost to bagatelizovali

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:58
- Nahlásit

leyenda
LucieS
Alexa
Ale to co bylo na fóru (matně si něco vybavuju) se týkalo něčeho, co proběhlo vcelku nedávno, resp. tedy ne hned úplně zezačátku ...

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:01
- Nahlásit

Pokud jde třeba o jemné nuance před event. útokem (čistě teoreticky), tak člověk, který o sobě tvrdí to co Desenský přece musí poznat vždy a včas, že ten, který pes se přecejen chystá zaútočit.

Přesně tak.
A já vím, že útočit nechtěla, protože šlo o mojí fenu... Ona si od silnějších kosti nebere, není blbá, aby dostala do kožichu.
To byla taky moje poslední návštěva tam.

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:05
- Nahlásit

LucieS
Přesně tak.
A já vím, že útočit nechtěla, protože šlo o mojí fenu... Ona si od silnějších kosti nebere, není blbá, aby dostala do kožichu.

eh, takže divadýlko pro blbečky? tak to jsem jich tam určitě taky několikero zažila, ovšem byla jsem holt ten blbeček

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:12
- Nahlásit

LucieS
To byla taky moje poslední návštěva tam.
Nooo, tak to se nedivím
Tinta76
tak to jsem jich tam určitě taky několikero zažila, ovšem byla jsem holt ten blbeček
procitnutí se počítá

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:17 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Eldoguero
procitnutí se počítá
a nebylo mi líp předtim? ... bysem tam mohla ject se žeryčkem eště

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:35
- Nahlásit

Tinta76

já si myslím, že bojácnejma psama pracuje radši (aspoň to takhle prezentoval), takže tam nehrozí nějaký "válení na zádech a kousání do čumáků

A když se ale ten strach projevuje agresivitou? Tak co s nima dělá? nebo když si tam byla jak uplně na začátku přistupuje ke psovi? Třebas například nyxa(jinýho psa nemám ) by na něj určitě štěkala a i vrčela kdyby jako na ní hned naskočil , když na ní někdo mluví cizí, musí pomalu jinak kousaneček,pak už je v pohodě,ale první rekace může vypadat dost agresivně i s ploutvičkou na hřbítku a kdyby na ní zamachroval, myslim že by ho kousla a kdyby jí chtěl nedejbože povalit na zem..tak bych ho kousla já , ale jen teoretizuju samozřejmě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:38
- Nahlásit

Tinta76
a nebylo mi líp předtim?
jak se to vezme
bysem tam mohla ject se žeryčkem
néééé, Žeryček nemoh udělat nic tak hroznýho, aby si tohle zasloužil, přece nechceš, aby mu někdo řval do obličeje a válel po zádech zas na druhou stranu bys přišla na to, že máš třá víc problémů než si myslíš, že máš - teda ne ty, ale Žerda

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:39 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

LucieS
já vím, že útočit nechtěla, protože šlo o mojí fenu... Ona si od silnějších kosti nebere, není blbá, aby dostala do kožichu.

tohle třeba dělá nyxa taky,lehne si ke psovi(kterého zná)ten něco kouše a ona na to čumí,někdy mu třeba ještě olízne čumák , ale nikdy nemachruje, spíš vopruzuje a když to tomu psovi vadí,tak na ní zavrčí a ona jde dál,nebere mi tu jeho věc a pokud by byl problém,bylo by vidět že ten druhej pes je nějak v diskomfortu, tak bych je oddělila no....kdyby na ní zavrčel Rudek,akorát by se ho bála myslim,nechápu ten postup

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:07
- Nahlásit

LucieS
Přesně tak.

a řekla jsi mu na to něco? Jak třeba RD reaguje, když mu někdo řekne: hele nech toho mýho psa bejt, on nic nedělá/neudělá, je to můj pes, znám ho a vim to!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:08
- Nahlásit

Adiddaska
a řekla jsi mu na to něco? Jak třeba RD reaguje, když mu někdo řekne: hele nech toho mýho psa bejt, on nic nedělá/neudělá, je to můj pes, znám ho a vim to!

Nikdo se mu to nevodváží říct

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:12
- Nahlásit

Adiddaska
řekla jsi mu na to něco?

Podle mě,když se tam jednou za čas objeví dominantnější člověk co si to nenechá líbit, pak je označen za arogantního vola,kterej ničemu nerozumí a pes ho brzo zabije, budto se ten člověk zastydí a přidá s Rudkovi a změkne, nebo se zatvrdí a vypadne a je označen za arogantního debila...aspon tak to na mě působí z rozborů u bánánů...

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:14
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nikdo se mu to nevodváží říct

jakto to se jako nenašel nikdo kdo mu řek "tohle s mym psem nedělej"??? Jako třá já jsem tohle musela říkat i na cvičáku když byl grin malej, nevidim v tom vůbec jako problém se ozvat, přece jenom já toho psa znám nejlíp ...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:21
- Nahlásit

Grin

Sízra to výš napsala dobře Čék co má vlastní rozum a ozve se, tam nevydrží dlouho a soft čék prostě jenom čumí...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:31 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Grin
jakto to se jako nenašel nikdo kdo mu řek "tohle s mym psem nedělej"??? Jako třá já jsem tohle musela říkat i na cvičáku když byl grin malej, nevidim v tom vůbec jako problém se ozvat, přece jenom já toho psa znám nejlíp

ale na cvičáku máš zaplacený hodiny, jemu jakoby nic neplatíš, řekne ti,tak sem nelez,když nechceš abych používal moje metody...a bude mít v podstatě pravdu,to že dáš do klobouku nebo do kasičky je jiná věc..to dáš na pejsky

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:34 - Změnil/a: LucieS
- Nahlásit

Adiddaska

No fenka už byla tou dobou silnější v kramflecích (vzhledem k její minulosti), naštěstí, takže na něj jen koukala stylem "co jako je?", i když rozhozená z toho přece jenom trochu byla.
Já se ozvala s tím, že to nebylo potřeba, protože mu tu kost nechtěla sebrat, na což on odvětil, že chtěla a tudíž to nutné bylo (nebo že "kdyby chtěla, tak ji včas uzemnil" - už si to fakt moc nepamatuju).
Víc jsem neargumentovala, neb nejsem dominantní člověk, jak píše Sízra .

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:34
- Nahlásit

no mě zajímalo, jestli má někdo osobní zkušenost z takovýhle situace, že někdo s RD nesouhlasil a řekl: tohle nedělej

Grin
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:35
- Nahlásit

Sízra Milanová
Lucie Kratochvílová

tak jako jasně, chápu jak to myslíte, ale stejně si myslim, že by neměl bejt porblém říct naprosto bez nasrání "ne" - na to má každej právo ale rozumim - tam to evidentně nefunguje.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:38
- Nahlásit

Adiddaska
no mě zajímalo, jestli má někdo osobní zkušenost z takovýhle situace, že někdo s RD nesouhlasil a řekl: tohle nedělej

měby zajímalo jestli přímo na místě se místo něj taky vyjadřuje ta grupa přicmrndavaček? To mi třeba na tom jeho webu vadí uplně nejvíc, jak odpovídaj za něj

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:23
- Nahlásit

Grin
že by neměl bejt porblém říct naprosto bez nasrání "ne" - na to má každej právo ale rozumim - tam to evidentně nefunguje

tam ty ovečky přímo žebraj o pozornost vhozením do kasičky... tam ty psi jsou až druhotnou záležitostí... každej chce někam patřit

Vero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:04 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

LucieS
víc jsem neargumentovala, neb nejsem dominantní člověk

víš, že bych to ani do tebe neřekla?

Jinak mě RD kdysi celkem zaujal (ne že bych mu přisuzovala kouzelné schopnosti, ale jako normální pejskař, s plusem prostoru a času tomu věnovanému), když jsem pročítala jeho plkárnu a odfiltrovala frajeřinu, tak jsem si jako začátečník leccos odnesla (později sice taky korigovala, ale dalo se, a pořád líp než parková škola nebo některé cvičáky, kde se sice dobře cvičí, ale o základní komunikaci se lidem neříká nic)...

Ale na fríčko už jsem nikdy nevyrazila, páč jsem usoudila, že nejsem typ ochotnej si nechat tím arogantním pánem srát na hlavu... a zároveň že nejsem dost dominantní, abych měla chuť to jako ustávat.
To teda v souvislosti, že jsem neměla problém a jen mě to zajímalo...

Pak se vynořilo tolik zvěstí... že vlastně dote'd nevím, jestli vůbec se dá všemu tomu věřit... Každopádně ale nějak nepochybuju, že RD nezvládl sám sebe, tu svou popularitu a tak.
A skoro mě "překvapuje",že ještě má fórum, že všecky nevyhnal, jak se tam k lidem choval (a myslel si, že jim svou představu o blahu jejich psů asi vecpe násilím nebo co, že se ani kapku nesnažil být pedagog... resp. na to neměl...)

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:19
- Nahlásit

LucieS

ok, víš, mě zajímalo, jestli se s nim dá třeba polemizovat, jestli diskutuje a zabývá se tím co řiká majiel psa, případně je schopen uznat chyby, případně se od někoho poučit...ne blbost, to je asi zbytečnej dotaz

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:25
- Nahlásit

Adiddaska
ok, víš, mě zajímalo, jestli se s nim dá třeba polemizovat, jestli diskutuje a zabývá se tím co řiká majiel psa, případně je schopen uznat chyby, případně se od někoho poučit...ne blbost, to je asi zbytečnej dotaz

ty seš fakt debil

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:25
- Nahlásit

Adiddaska
jestli diskutuje a zabývá se tím co řiká majiel psa, případně je schopen uznat chyby, případně se od někoho poučit...ne blbost, to je asi zbytečnej dotaz

jako zase neni debil, aby si to tam nechal rozložit okamžitě nějakejma nejapnejma otázkama a nedej bože dískusí že jo

Cesmina
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 22:15
- Nahlásit

Něco umí, ale přiznat chybu moc neumí neboť on nechybuje...

Pokud se o něm píšou pochvalné ódy, tak je vše OK, když má někdo jiný názor, tak pomlouvá...
V registračních podmínkách má, že nebude tolerovat znevažování práce druhých, ale podle toho, co se dá u modrých dočíst, tak tím myslí zejména práci svoji...

Ale určitě je dost lidí, kterým pomohl a nebo je nějak nasměroval, jen nevěřím, že za svou dráhu psychologa dal dohromady 2000 psů. Nechápu, jak by to mohl stihnout a pokud ano, tak hodně těch psů nepotřebovala psychologa...

moll
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 06:53
- Nahlásit

Cesmina
ty 2 tisíce psů zmiňoval už nějaký rok zpátky - teď to bude číslo větší...

Tinta76
# Zasláno: 26 Říj 2011 07:39
- Nahlásit

Sízra Milanová
A když se ale ten strach projevuje agresivitou? Tak co s nima dělá?
No tak rozhodně do nich nejde silou. Já ti to neumim popsat, ale myslim, že když ti Eldorádo napíše, jak to dělá ona, bude to učitě to samý

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání