| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:21
- Nahlásit
zajimavi psanii tadyy jen co je pravda ..no ale radsi se pozdrzim komentare.......vy co me znate vite prooc a i si domyslite jak bych to asi okomentila.......kort nektere otazky tu .......
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:26
- Nahlásit
Gi a smečka
To je taky doktor, ne?
No to si asi velký alfa samozřejmě myslí
Já jen doufám, že to nezapadne a pána alespoň trošku klepnou přes prsty. Holt žádnej strom neroste do nebes.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:46
- Nahlásit
Baico
Já jen doufám, že to nezapadne
Toho se taky bojím, někam se to zamete. Podal vůbec někdo tr. oznámení? Nevíte?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:51
- Nahlásit
Eninka
u mě na ulici žije musher, měl 12 nebo kolik psů, měl je vycepovaný jak nikdo
Tak tohle beru jako vtip dne
vám totiž vadí úplně všechno, co dělá, nebo udělá kdokoliv jinej, než je žumpa a její světovej názor
tý jo, trochu paranoia, né
a žumpa mě v žádným žaludku netlačí, jen podle reakcí vidím, kdo komu a čím leží v žaludku a já to teda nejsem
To zní vzhledem k uvedeným příspěvkům (nejen zde pochopitelně) dost nepravděpodobně, ale ok, když neleží, tak neleží
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:11
- Nahlásit
eva valoi
Jinak on k nám nějakej extra vztah neměl.
Tohle mi ovšem silně zavání alibismem, ať byla a je situace jakákoliv. Fakt je takový, že pes je v útulku po dvou měsících co jste ho měli doma, ok, nezvládla jsi jeho tepmerament, zřejmě se ti nepodařilo kontaktovat nikoho, kdo by ti s ním pomohl (jak jsi krátce po jeho nálezu psala), takže pes putoval dál. Dobře, v tom problém nevidím, vidím ho spíš v tom, že neputoval od vás přímo do svého konečného domova, ale po 2. měsících do útulku a odtud půjde ... zkrátka začarovaný kruh, bohužel. Ale ok, pokud se s tím dokážeš sama v sobě vyrovnat, není asi opravdu co řešit
Eninka
mně je zase líto těch, kteří jen číhají za každým rohem, aby mohli poučovat, osočovat a urážet ostatní
Jsi lidumil těch mi líto není vůbec
Vlčáčková
se nezjistil chovatel ani majitel
Jinak co se týká ponechání jednoho štěnda proti vůli majitele, pak se jedná o poškozování cizího majetku, nebo tak něco.
V tomhle nacházím dost rozporů
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:16 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Baico
Já jen doufám, že to nezapadne a pána alespoň trošku klepnou přes prsty. Holt žádnej strom neroste do nebes.
Osobně se mi moc nelíbí, jaký podpásovky se u toho dějou, no.. Ale přeasvědčuju se, že všechno zlý je k něčemu dobrý.
stetisek123
Já myslím, že jo. V PPČ k tomu i píšou, že se už nebudou vyjadřovat, dokud to orgány činný v tr. říz. neuzavřou.
EDIT: A Daušová to říkala v tý reportáži, ne? Že na něj i ona podala TO.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:22
- Nahlásit
Gi a smečka
Osobně se mi moc nelíbí, jaký podpásovky se u toho dějou
Ale přeasvědčuju se, že všechno zlý je k něčemu dobrý.
Vidím to stejně.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:41
- Nahlásit
Eldoguero
V tomhle nacházím dost rozporů
se nezjistil chovatel ani majitel - původní, který si od chovatele vzal psa jako štěně
proti vůli majitele - poslední majitel, který nabyl psa darováním od majitele před ním
Samozřejmě majitelství pána před paní Sl. můžeme zpochybňovat, ale psa měl už cca dva roky, všichni kolem to věděli, včetně obecních orgánů, takže jej asi za majitele považovat lze, i když s výhradami. A před něj se prostě nikdo nepropracoval.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:54
- Nahlásit
jako nežeru Dostála ,jen dávám k nahlédnutí ..
http://www.psiskolafalco.cz/versus.htm#_rd
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:55 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Vlčáčková
chovají se jak stádo fanatických islamistů - naběhnout, uřvat, ukamenovat a poplácat se vzájemně po zádíčkách.
ALLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHUAGBARRRRRRRRRRRRRRR je pravda že v po některých výrocích má člověk pocit takové bezmoci, že by nejradši nasadil vestičku se semtexem a odjel na brněnsko , máš pravdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:57
- Nahlásit
Sízra Milanová
nasadil vestičku se semtexem a odjel na brněnsko
westičky máme žumpí,semtex seženem hravě někde na burze , , s brněnskem máš ty svý zkušenosti ,tak dej termín a můžem ject
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
Páně Dostálovy výlevy číst vůbec nehodlám, tento se svým vlastním máslem rozteklým až na prdeli mohl by laskavě hubu nevymáchanou svou držeti pevně. Jím pořádaná bitka lajky bez koše s basenžíkem s košem, aby tento se lajce podřídil, je taky moc zajímavá, vytváření aureoly neomylnosti a výjimečnosti dělá némlich stejně, v tuhle chvíli leze pouze tonoucímu po zádech, dle mýho osobního názoru a osobní zkušenosti je pan Dostál dost chudák, když tohle dělá. Můj pes kupříkladu zase vrčel na něj, páč mu vůbec nerozuměl, a můj pes vrčí jen na lidi, co jsou nejistý, bojej se, nebo nejsou srozumitelný. navíc je to tak děsně dlouhý, že se mi to ani číst nechce.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
s brněnskem máš ty svý zkušenosti ,tak dej termín a můžem ject
to mám , tak to domluvíme, já se teda obětuju pro dobro žumpy jako správnej sektář oddanej věci
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:23
- Nahlásit
jako nežeru Dostála,jen dávám k nahlédnutí ..
No to je taky kus zmetka.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
jako nežeru Dostála,jen dávám k nahlédnutí ..
celkem odvážný, takhle veřejně, bo to konzultoval s právníkem? Dostála neznám osobně, tak víc nedodám
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:33
- Nahlásit
CHybí nám tu pséček a a něco VO BOŽÍCH MLEJNECH ŽE UŽ KONEČNĚ
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
,semtex seženem hravě někde na burze ,
Co bysme ho sháněly ty bupko, dyť ho mám už tři roky doma Kukenzí
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:43
- Nahlásit
Biluška
Co bysme ho sháněly ty bupko, dyť ho mám už tři roky doma Kukenzí
berem ho!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:45
- Nahlásit
Baico
A myslíš, že může střílet tou narkotizační puškou?
Má-li příslušný kurz ano, ovšem to nic nemění na tom, že manipulace s narkotiky patří do rukou jen a pouze lékaře (humáního, veterinárního to je šumák, ale vždy jen lékaře)
eva valoi
Ovšem tady na cz -psovi asi tomu všemu rozumíte lépe
Si piš
Eninka
anebo si z nich dělej srandu jako já.
jo jo, třeba jako s tím mývalem
jééé to bylo vtipný, směju se ještě teď
promiň, ale já vážně dodneška nevím jestli tohle všechno myslíš vážně, nebo se snažíš být jen nepříliš chytře vtipná a jak říkáš, děláš si tady ze všeho srandu ... mě to prostě nesedí, ale to už jsem ti tuším několikrát napsala, že jo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
Jedu s tebou a berem i se zastávkou na Vysočině. Semtex se vyřádí .-)
Eldoguero
Má-li příslušný kurz ano
Tak zrovna tendle certifikát jsem mezi těmi krásně a umělecky vyvedenými a zvrřejněnými na jeho stránkách jsem nenašla.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:54
- Nahlásit
Gerda
ted jsem četla toho Dostála...OMG,to je taky dobrej magor, navrhuju souboj v otevřený aréně, Dostál versus Desenský
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:54
- Nahlásit
Baico
berem i se zastávkou na Vysočině.
Vy se budete stavovat i u nás???
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:57
- Nahlásit
hally001
já mám taky pro tyhle divoký týpky slabost
Divoký Já z něj mám pocit, že je spíš zfetovanej, než divokej
(Upozornění pro chytré a ještě chytřejší - moje příspěvky, včetně tohoto vyjadřují pouze můj názor a můj úhel pohledu na danou věc - často však podepřenou fakty )
eva valoi
Akorát nevím, co si na něm kdo veme.
A to já bych zase věděla
Vlčáčková
kdo zbroják má. On ho má, tak zbrań může mít
jde ještě o to, že musí mít zbrojní průkaz příslušné skupiny, zde konkrétně skupiny C, tedy lovecké zbraně. Má tuto skupinu?
(Nevím, proto se ptám, doufám, že moje odpověď bude shledána dostatečně slušnou a tudíž vhodnou k odpovědi )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:07
- Nahlásit
Radek chce ject na fríčko
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:08
- Nahlásit
kejtlin
Neřikej, že se zamiloval?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:08
- Nahlásit
kejtlin
já ci taky...ale nemůžu vzít Nyxu,je moc akresivní,Ruda by jí pokousal a pak hned já jeho
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:13
- Nahlásit
Jebloň
Vy se budete stavovat i u nás???
Až cestou zpátky, až nebdeme mít ten semtex
|
hally001
Člen |
- Nahlásit
EldogueroDivoký Já z něj mám pocit, že je spíš zfetovanej, než divokej -no to jsem zapomněla dodat...divoce sjetý
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Sízra Milanová
OMG,to je taky dobrej magor, navrhuju souboj v otevřený aréně, Dostál versus Desenský
Jo to je, když jsem to říkala, tak mi eninka tvrdila, že né, že je ok.
No a pak jsem spletla ty jeho čokle, pohřbila jsem toho co žije a vobráceně To ovšem nic nemění na tom, co je pan Dostál zač, že jo
Baico
Tak zrovna tendle certifikát jsem mezi těmi krásně a umělecky vyvedenými a zvrřejněnými na jeho stránkách jsem nenašla.
Tsss, amatér si neumí vytisknout jeden blbej canc papíru Kdyby nevěděl, jak vypadá, muš mu ho jistě poskytne k nahládnutí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 14:15
- Nahlásit
kejtlin
To chce muš už dlouho, akorát se bojí, že by ho pak mohli zavřít
Baico
Až cestou zpátky, až nebdeme mít ten semtex
Místo semtexu naložíte Jabloň a pojedete znova
hally001
a tak to jooo, to beru