Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:42
- Nahlásit

Baico
A myslíš, že může střílet tou narkotizační puškou? podle mě taky ne. A v tý reportáži byly fotky, kdy jí měl v ruce

nesmí,táta moderoval konferenci vetů a já mu dala úkol zeptat se na to,to může používat jen vet!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:43
- Nahlásit

Eninka
NAPSALA JSEM TI K TOBĚ.

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:43
- Nahlásit

Sízra Milanová
takže nikdy
njn ... shit happens.

leyenda
Krome toho, ze "jakym pravem se dozadujes nejakych informaci" a "kdyz jsi u toho nebyla tak o tom nediskutuj" a "vsechny otazky uz byly mnohokrat zodpovezeny" ani ne
njn to je přesně styl desenský. Já jsem teda trochu pročítala tu jeho poradnu a docela jsem se bavila... byla to docela zajímavá sonda. Jako kdybych pročítala řády a pravidla jinýho světa...

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:44
- Nahlásit

eva valoi-moje řeč, já mám taky pro tyhle divoký týpky slabost

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:45
- Nahlásit

Sízra Milanová
to může používat jen vet!
No tak doufám, že u to neprojde.

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:47
- Nahlásit

BaicoNormoš budu chtít za krytí 1000 euro, ale že tak krásně stojíte za Žumpou, tak vám to udělá zadarmo-můžu říct že jsi mi vehnala slzičky do mých tmavých židovských očí...jsem ráda že se na tomhle zkurvenym světě najde ještě někdo, kdo nám to udělá zadarmo... ....hele můžu se s tím svěřit na žumpě ..jen mě napadlo aby ti to nevadilo....aby to pak nechtěl zadarmo udělat každej..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:48
- Nahlásit

Baico
Sízra Milanová
to může používat jen vet!

já se na to ptala mýho veta, jak jsem tam ted´ byla s tessou a nesmí, jen a pouze vet s tím může manipulovat-podrobnosti v tajný

eva valoi
Člen
- Nahlásit

Baico
A co mu neprojde, že nechal utratit psa? A neprojde mu to proto, že pes nebyl jeho, nebo proto, že psi se nesmějí utrácet?

Grin
Člen
- Nahlásit

Baico
ovce

jo takhle... to je klidně možný. NO v tomhle ohledu se na tom dá určitě stavět.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:50 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

Baico
No tak doufám, že u to neprojde

to vůbec nedokážu odhadnout...jestli to vůbec budou opravdicky vyšetřovat, pokud se budou řídit filosofií evy valoi, že co s agresivním psem a o co vůbec jde,jen pes...tak asi ne a docela bych tipovala že to tak dopadne

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:50
- Nahlásit

eva valoi
A co mu neprojde, že nechal utratit psa? A neprojde mu to proto, že pes nebyl jeho, nebo proto, že psi se nesmějí utrácet?

Já nevím jestli jste hloupá nebo dobře nečtete. Pan Desenský měl v držení narkotizační pistoli, kterou použil, což je nelegální, pokud není licencovaný veterinární lékař.

Grin
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:52
- Nahlásit

Sízra Milanová
no to právě nesmí jít vůbec okolo toho utracenýho psa, to nikoho zajímat nebude. Ale když je prokazatelný že porušil zákon ohledně držení a použití tý pistole, tak na tom se to postavit dá.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:55
- Nahlásit

eva valoi
Pan Desenský je velmi zvláštní člověk soudě již i podle fyziognomie.Ačkoliv samozřejmě podle vzhledu se mnoho asi poznat nedá. Četla jsem i jednu jeho knihu. Velmi zvláštní. Ovšem tady na cz -psovi asi tomu všemu rozumíte lépe.

jj, je moc krásnej a taky chytrej a hodnej!

eva valoi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:57
- Nahlásit

Neznám Desenského, respektive jen velice povrchně. Ale myslím si, že když ho lidi budou chtít zlikvidovat, tak se jim to povede. Taky jsem se na ta dramata na netu koukla. Ty dvě holky mi přišli jak totální dvě štěkny, že mi až toho Desenskýho bylo líto. A to mi po něm nic není. Akorát nevím, co si na něm kdo veme.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:58
- Nahlásit

Adiddaska
jj, je moc krásnej a taky chytrej a hodnej!
Co máš?Chci to takyýýýýýýýýýýýýýý

eva valoi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:59
- Nahlásit

Adiddaska
Je zvláštní.Ale jestli je krásnej, hodnej, chytrej, tak natolik ho neznám.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:03
- Nahlásit

eva valoi
Možná bys mohla u nás pracovat béš tu mít tři dobrý kámoše no nic tak tady to máš černé na bílém http://www.psi-tabor.info/text.php?idc=137

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2011 23:05
- Nahlásit

eva valoi
Akorát nevím, co si na něm kdo veme.

no pokud překročil zákon,platí pro něj pravidla jako pro každého jiného,co na tom nechápete?!Pokud ani tohle ne,doporučuji tuto píseň

http://www.youtube.com/watch?v=ora4Fpbn6uQ

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 07:20
- Nahlásit

eva valoi
Evidentně nejsi schopná porozumět psanému textu. Pan Desenský měl v držení a manipuloval s pomůckami a látkami, ačkoliv není lékař, veterinární lékař a ani veterinární technik.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:03
- Nahlásit

myslim, že tu pistoli nemusí vlastnit jen vet, ale i lidé se zbrojním průkazem. Někde na foru jsem to našla. Taky to bývali poldové,ale nejsem si jistá, bo je nějaká vyhláška, ale netuším zda pouze místní

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:05
- Nahlásit

... a pokud řekne, že ji měl nabitou bylinkama (bo nastrouhanejma tachyomama), ... tak padaj i ty narkotika (bo to na psa nepůsobilo, tak ho to může i podpořit)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:13
- Nahlásit

stetisek123
bo nastrouhanejma tachyomama), ... tak padaj i ty narkotika (bo to na psa nepůsobilo, tak ho to může i podpořit)

nastrouhaný šutry..a už je to tady.-)))) já to věděla..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:16
- Nahlásit

Pakunobecny
kdo je autorem toho článku? není to podepsaný

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
jen uvažuju na stejných vrstevnicích jako Ruda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:20
- Nahlásit

stetisek123
jen uvažuju na stejných vrstevnicích jako Ruda
jo taghlenc..tak proto tě nechápu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:30
- Nahlásit

Baico

Všichni jsou nyní OK včetně té "chudinky" fenečky, která tu lítá jak torpédo,
Jasně
Sabka a její artroza na 3 kolínkách (pardon - na 2 kolínkách a 1 lokti.
Na ty její tlapičky s problémovýmí kolínky je to hodně špatně.
Mám hledat dál?

Hledej si, co chceš. Máš-li dojem, že jsou výše uvedené dva výroky v rozporu, Tvoje věc. Psa jsi neviděla ani z rychlíku, natožpak abys byla u vyšetření, rentgenů a tak. Mockrát jsem popsala situaci, mnozí to berou, jak to je, jiní v tom zarputile hledají nějaké kličky a chovají se jak stádo fanatických islamistů - naběhnout, uřvat, ukamenovat a poplácat se vzájemně po zádíčkách.

hally001
Eninka proboha, kdybych nevěděla...myslela bych si že ti je fakt tak 13let..nebo v kolika začíná puberta
Tohle vyjadřování Ti připadá normální? K někomu, kdo se tu i přes invektivy snažil dlouhou dobu stále vyjadřovat slušně a nekonfliktně? Proto jsem Ti napsala, že žumpovatíš, a osobně mě to docela mrzí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:34
- Nahlásit

stetisek123
V tom článku nejde o zbraň, ale o narkotika. Můžeš být vlastníkem zbraně, i když nemáš zbroják, ale musíš jí mít uloženou na Policii nebo u někoho, kdo zbroják má. On ho má, tak zbrań může mít, ale nesmí jí použít z jiného důvodu. Ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:41
- Nahlásit

Vlčáčková
jiní v tom zarputile hledají nějaké kličky a chovají se jak stádo fanatických islamistů - naběhnout, uřvat, ukamenovat a poplácat se vzájemně po zádíčkách.
Blablablablablabla Jen poznámka, zásadně se poplácáváme po ramenou, příště čti pozorněji

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:10
- Nahlásit

Baico
Blablablablablabla
Ano, názory, které nejsou shodné s Vašimy, ať už jsou kohokoliv - třeba veta, který psa opakovaně vyšetřuje - jsou pro Vás jen "blablabla". Takže se těžko pak můžete divit, že jste leckomu už jen pro smích. Tedy minimálně mě, abych byla adresná a nemluvila za někoho jiného.
Jinak Tvojí víru v cokoliv a kohokoliv, například ve věk psa, jehož původ je stále naprosto neidentifikovaný, Ti samozřejmě neberu.
Moc pozorně nečtu, mám na to jen málo času. Takže teď nevím, co jsem měla pozorněji číst. Třeba jsem něco nepřehlédla...
Jdu do práce, ahoj.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 11:16
- Nahlásit

stetisek123
pokud řekne, že ji měl nabitou bylinkama (bo nastrouhanejma tachyomama)
No ty krááááááso.

Baico
ačkoliv není lékař, veterinární lékař a ani veterinární technik.
A psíkolog nestačí? To je taky doktor, ne?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání