| Autor |
Zpráva |
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:06
- Nahlásit
Adiddaskajá třeba tomu nevěřim, že si ho vzala z lesa....ale to je čistě moje věc
Já to beru tak, že to je každýho svědomí..reagovala jsem na info, který tady byly zveřejněný.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:07
- Nahlásit
eva valoiAle protože vám zrovna nesedí eninka, tak se vám nelíbí ani její pes, že? Docela to vypovídá cosi o vašem vztahu ke psům.
Ne, nelíbí se mi krátkosrtí bělouši pověštinou, až na pár vyjímek a bohužel ta Eninčiná zrovna ta vyjímka není.
A ano své psy mám jen pro zviditelňování seba sama. Mají štěstí, že jeden alespoň slušně cvičí a čas od času i složí nějakou zkoušku nebo je úspěšný na závodech. Jinak bych už ho dávno neměla. Druhej sice není tak chytrej, ale za to krásnej a celkem je úspěšnej na výstavách a navíc je i chovnej, takže je naděje, že z něj vytřískám i nějaký prachy za krytí. Jinak k nim nemám vůbe žádnej vztah a až mi budou na obtíž, tak je buď dám do útulku nebo je radši uvážu v lese.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:08
- Nahlásit
Adiddaska
A dobře děláš. Totiž abych to upřesnila, pes byl v lese v křoví a když šel manžel s dětmi na prochajdu, tak šel za nimi. Doted´si pamatuju, jak mi manžel říkal, že šel za nimi takovej vošklivej vychrtlej pes a pak sem slyšela, jak na něj soused dupe, tak jsem vylezla ven a zavolala na něj. Hned začal skákat na popelnici. Nic sem ani pro něj neměla, tak jsem mu chtěla hodit aspoň suchou housku a tu mi doslova vyrval z ruky. Měl páteř úplně vylezlou ven a žebra. Oči měl totálně zarudlý. Myslela jsem si, že je to nějakej hooodně starej pes, kterýho se někdo zbavil.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:10
- Nahlásit
Adiddaska
Takže opravdu jsem si ho nevzala z lesa, ale bylo to asi 20 metrů od lesa poté, co z toho lesa vylezl.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:10
- Nahlásit
eva valoi
evi, ty nechápeš, že je to provokace? Proč se obhajuješ a vysvětluješ jak jsi jej našla. Kdyby ty jsi napsala cokoliv podobnýho jim, ukamenujou tě, co si to dovoluješ, tak po nich taky hoď kamenem a máš pokoj ... anebo si z nich dělej srandu jako já.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:11
- Nahlásit
Baico-hele uvaž ale někde mimo moje působiště, Davídková ti dá souřadnice...blbost ta má děsně špatnej orientační smysl..třá Gerda...prostě ať je nepotkám...ale zas estli budou eště použitelný, tak bych s nima mohla nakrejt dogu a ještě si nějak přilepšit..doze je 6let...za jak dlouho to tak vidíš? Pokud by se to nestihlo, tak bych pak musela NAKREJT Pepku...což by tteoreticky šlo...hmmm nešlo...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:12
- Nahlásit
eva valoi
tím jak tu neustále zdůrazňuješ jak jsi toho psa zachránila o tom začínám pomalu pochybovat
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:14
- Nahlásit
Alexa
tak ten její příběh mi přišel neuvěřitelnej už od začátku, přece sme si mysleli, že je to Psíček i chvilku
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:15
- Nahlásit
Alexa
Tak kdybych to neudělala já, tak by to udělal určitě někdo jinej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:16
- Nahlásit
R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
To tu kazite zase OT
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:18
- Nahlásit
hally001
za jak dlouho to tak vidíš?
No tak u Bajkonůra do měsíce, když bude poslední v Jílovým na závodech. Krej může, sice má jen nedno varle, ale do lýnijí se to hodí
A no Fandu ti podkytnu už 5. listopadu, když nedostane v Praze výbornou na výstavě. Ten může krej taky, ale je jen krásnej, má na to i glejt, že je ten Junior šapión krásy.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:19
- Nahlásit
Eninka
anebo si z nich dělej srandu jako já
kdyby v tobě byl milinanometr smyslu pro humor tak bych ti uznala i útoky na žumpu..ne nejsi psíček a nikdy nebudeš sorry....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:22
- Nahlásit
Fifi
To tu kazite zase OT
to máš pravdu,asi to tu zavřu já to totiž založila a desenskej musí všechny utracený psy vobracet v hrobě
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:22
- Nahlásit
eva valoi
ježkovy oči myslím že ten příběh o Benovi už nikoho nezajímá, přečetli jsme si ho už mockrát, to jak se kdo tváří na to co jsi s nim udělala ti taky může bejt jedno. TAK UŽ TO PROBOHA NEŘEŠ!!
JOooo a btw, můj krátkosrstej bělouš se bajkovce taky nelíbí, dokonce má i velkej problém s chovkou, ze který ho mám. Nevšimla jsem si ale, že by se se mnou přestala bavit jak tu kdosi (Ale protože vám zrovna nesedí eninka, tak se vám nelíbí ani její pes, že?) naznačoval.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:23
- Nahlásit
Sízra Milanová
tak bych ti uznala i útoky na žumpu
nejsem psíček, jsem útočnice na žumpu a ona je na mě přitom tak hrozně hodná a milá, úplná panenka Maria podsrpenská
Až se mi zase bude chtít žumpa vnucovat, prosím na mé téma, tady je téma někoho jinýho.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:24
- Nahlásit
Grin
TAK UŽ TO PROBOHA NEŘEŠ!!
ona to neresi, chce se skamaradit s Zumpou
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:25
- Nahlásit
Baicoale je jen krásnej, má na to i glejt, že je ten Junior šapión krásy.
-to by mohlo v případě spojení s pepkou dost významně vovlivnit udání potomků a hlavně vyhnat cenu...mám trochu obavy ze strakatosti, jinak stavbu těla maj dost podobnou...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:27
- Nahlásit
Eninka
nejsem psíček, jsem útočnice na žumpu a ona je na mě přitom tak hrozně hodná a milá, úplná panenka Maria podsrpenská
Až se mi zase bude chtít žumpa vnucovat, prosím na mé téma, tady je téma někoho jinýho.
ne,nejsi ani útočnice na žumpu,promiň. Vnucivat se na tvé téma? myslíš rdama kvůli tomu aby se tvoji psi nezabili navzájem...hmm, jsi celkem drzá,ale věř...na každýho jednou dojde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
to máš pravdu,asi to tu zavřu já to totiž založila a desenskej musí všechny utracený psy vobracet v hrobě
Se musej vobracet? To ma co delat teda..
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
Fifi
To tu kazite zase OT
Protože asi bylo vše řečeno,nikdo z diskutujících u primárního problému stejně nebyl...a teď je to o tom, ,kdo je rovný a kdo rovnější
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
hally001
to by mohlo v případě spojení s pepkou dost významně vovlivnit udání potomků a hlavně vyhnat cenu.
No o tom nepochybuj. Taky má dvě zkoušky, je to tedy i celkem pracovní jedinec A hlvně, je neprosto nepříbuznej, matka Francouzska, otec Brazilec žíjící v Holandsku. Normoš budu chtít za krytí 1000 euro, ale že tak krásně stojíte za Žumpou, tak vám to udělá zadarmo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:31
- Nahlásit
EninkaAž se mi zase bude chtít žumpa vnucovat, prosím na mé téma, tady je téma někoho jinýho.
pro všechny ostatní:
myslím, že to je řešení. Prostě bych na ty její výlevy přestala reagovat a reagovala jí jenom když napíše něco smysluplnýho.
Když ji budete ignorovat, snad jí to přestane bavit, já teda nevim jak vy ale můj den by byl o dost lepší, kdybych ty její hovadiny nemusela číst.
Já začnu a půjdu příkladem.
A zpět k Rudovi! Jak to teda je s těmi narkotiky? Vykoumal to někdo?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:36
- Nahlásit
Grin
myslím, že to je řešení. Prostě bych na ty její výlevy přestala reagovat a reagovala jí jenom když napíše něco smysluplnýho
takže nikdy
zpět k Rudovi! Jak to teda je s těmi narkotiky? Vykoumal to někdo?
no nesmí je používat sám toje jasný,zjištěno u vetů...ale kde je bere a co všechno s nima dělá,těžko říct!
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
Grin
Jak to teda je s těmi narkotiky? Vykoumal to někdo?
Krome toho, ze "jakym pravem se dozadujes nejakych informaci" a "kdyz jsi u toho nebyla tak o tom nediskutuj" a "vsechny otazky uz byly mnohokrat zodpovezeny" ani ne
|
Eninka
Člen |
- Nahlásit
Grin
hovadiny nemusela číst.
tak je nečti
její výlevy přestala reagovat
konečně rozumná řeč, dejte mi pokoj a nereagujte, já se do vás taky ne....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:39
- Nahlásit
Grin
Jak to teda je s těmi narkotiky? Vykoumal to někdo?
Podle mě je má načerno přes ty svoje ovečky.
Sízra Milanová
nesmí je používat sám
A myslíš, že může střílet tou narkotizační puškou? podle mě taky ne. A v tý reportáži byly fotky, kdy jí měl v ruce. Podle mě tohle neustojí. A jestli jo, tak mi to je potvrzuje, že je v tomhle státě něco špatně
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:39
- Nahlásit
Grin
když napíše něco smysluplnýho.
Fifi
To tu kazite zase OT
Prosím vás zrezavěli mi přes léto sáňky,co mám dělat?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
Eninka
konečně rozumná řeč, dejte mi pokoj a nereagujte,
to je jediný co tu celou dobu děláš že se do všech ser..., tady se reagovalo na evu valoi a ne na tebe........
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:41
- Nahlásit
Pan Desenský je velmi zvláštní člověk soudě již i podle fyziognomie.Ačkoliv samozřejmě podle vzhledu se mnoho asi poznat nedá. Četla jsem i jednu jeho knihu. Velmi zvláštní. Ovšem tady na cz -psovi asi tomu všemu rozumíte lépe.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:41
- Nahlásit
BaicoNormoš budu chtít za krytí 1000 euro, ale že tak krásně stojíte za Žumpou, tak vám to udělá zadarmo-můžu říct že jsi mi vehnala slzičky do mých tmavých židovských očí...jsem ráda že se na tomhle zkurvenym světě najde ještě někdo, kdo nám to udělá zadarmo...
|