Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:15
- Nahlásit

Tondas
proč by ho nosil, když má na to svý lidi

Tondas
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:30
- Nahlásit

Eldoguero
nošením krumpáčů to začíná a myšlením to končí. Aby nakonec neměl lidi co za něj budou i myslet. Essi mi teda jako rozumíš.
Ale ted vážně, mě osobně jen překvapilo slyšet z jeho úst "lukrativní pes" a vidět jak si jede pro psa s pistolí.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:32
- Nahlásit

Tondas

gdo seš? Okamžitě se demaskuj!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:37
- Nahlásit

Tondas
Mě to naopak nepřekvapilo vůbec

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:42
- Nahlásit

Tondas
Essi mi teda jako rozumíš

takže demaskáž hned!!!!

Tondas
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
to víš já se dneska demaskuju a dostanu od modrých přes hubu Navíc já vás taky neznám.

Eldoguero
Mě to naopak nepřekvapilo vůbec
myslím, že dokážu zhruba pochopit ten posun ale jsem mimo dění a porovnávám věci před xlety a teď. A dřív ať bylo co bylo tak pes byl u něj na prvním místě.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:52
- Nahlásit

Tondas
to víš já se dneska demaskuju a dostanu od modrých přes hubu Navíc já vás taky neznám

kecy,prdy,beďary,pubertální knírky..nevěřim

Tondas
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 23:00
- Nahlásit

Sízra Milanová
kecy,prdy,beďary,pubertální knírky.
poetické

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:30
- Nahlásit

Tondas
A dřív ať bylo co bylo tak pes byl u něj na prvním místě.
Pomyneme-li jeho "výchovné" metody, fakt, že chování psů vysvětluje smečkovým chováním vlků a jako s takovými s nimi nakládá/nakládal vždy. Pomyneme-li fakt, že od začátku své kariéry "psího psychologa" v podstatných věcech ohledně psů lže a nikdy lhát nepřestal. Pomyneme-li, že má sice informace načtené, že pár jich zřejmě i okoukal na vojně, od jiných pejskařů, dost jich zřejmě odklukal i od psů ... tak přesto není schopen pochopit jednoduché pojmy jako je například reflexní oblouk a náležitě je lidem vysvětlit... To, že skutečně dominantní zvíře (ne psa kousajícího ze strachu, stresu či špatného pochopení svých páníčků, ale skutečně dominantní zvíře, které bylo nevhodnou výchovou a přístupem lidí "přinuceno" k agreisivitě) buďto nikdy neviděl a pokud ano, pak ho zcela jistě nedokázal převychovat. Pomyneme-li jeho hokusy pokusy s tachyony, změnami imprítingů, léčku rakoviny a epilepsie za jedinou noc apod. apod. apod. ...
Pak ano, věřím tomu, že bývaly časy, kdy mu skutečně šlo především nebo možná i bezvýhradně jen o psy ...

martinjikes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

Vidím paní Davídková, že když nemáte říct co k tématu, hned si najdete aspoň něco, co říci k ostatním členům diskuze. Taky jak vidím vaše zdejší davová paranoia opět kvete aneb "kdo není s námi, je psíček".
Dle slov mé švagrové vám tyto věci prý šly velmi dobře už v době, kdy jste pečlivě vyšlapávala pýnktlich stejnou stopu jako Desenský. A koukám, že teď zase spíše kamarádíte s paní ředitelkou. No vy si tedy umíte vybrat.

Jistě paní LucieZ, když místo informací k tématu hodláte používat jen dohady a invektivy, bude opravdu lepší, když na mne už reagovat nebudete.

martinjikes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:26
- Nahlásit

Eldoguero, samozřejmě, že mu šlo o psy. Kdyby ne, tak je přeci jasné, že znalí lidé jako například paní Davídková a údajně i spousta dalších zdejších kynologů by mu tak nefandili, nepropagovali ho a nepomáhali mu v jeho činnosti.
Vždyť ho přeci uznávala taková spousta velkých kynologů. Mimo jiné například i paní ředitelka výcviku z oné reportáže, dokonce s nim dělali jakési společné akce, semináře či tak něco, pokud tedy švagrová zase nekecá

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:33
- Nahlásit

Eldoguero
Pomyneme-li jeho "výchovné" metody, fakt, že chování psů vysvětluje smečkovým chováním vlků a jako s takovými s nimi nakládá/nakládal vždy. Pomyneme-li fakt, že od začátku své kariéry "psího psychologa" v podstatných věcech ohledně psů lže a nikdy lhát nepřestal. Pomyneme-li, že má sice informace načtené, že pár jich zřejmě i okoukal na vojně, od jiných pejskařů, dost jich zřejmě odklukal i od psů ... tak přesto není schopen pochopit jednoduché pojmy jako je například reflexní oblouk a náležitě je lidem vysvětlit... To, že skutečně dominantní zvíře (ne psa kousajícího ze strachu, stresu či špatného pochopení svých páníčků, ale skutečně dominantní zvíře, které bylo nevhodnou výchovou a přístupem lidí "přinuceno" k agreisivitě) buďto nikdy neviděl a pokud ano, pak ho zcela jistě nedokázal převychovat. Pomyneme-li jeho hokusy pokusy s tachyony, změnami imprítingů, léčku rakoviny a epilepsie za jedinou noc apod. apod. apod. ...
Pak ano, věřím tomu, že bývaly časy, kdy mu skutečně šlo především nebo možná i bezvýhradně jen o psy ...

Můžu si dovolit s tebou částečně nesouhlasit?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:34
- Nahlásit

martinjikes
Vidím paní Davídková, že když nemáte říct co k tématu, hned si najdete aspoň něco, co říci k ostatním členům diskuze. Taky jak vidím vaše zdejší davová paranoia opět kvete aneb "kdo není s námi, je psíček".
Dle slov mé švagrové vám tyto věci prý šly velmi dobře už v době, kdy jste pečlivě vyšlapávala pýnktlich stejnou stopu jako Desenský. A koukám, že teď zase spíše kamarádíte s paní ředitelkou. No vy si tedy umíte vybrat.

A četl jste všechny knihy paní Davídkové? Viděl jste jí někdy pracovat se psy? Musím vás ubezpečit, že je to opravdu zážitek a pokud náhodou nedostanete přímo do ní odpověď kterou požadujete, měl byste si uvědomit,že nemůže 24hodin sedět na internertu,svůj drahocený čas věnuje radši práci se psy. Doporučuji vám se někdy přijet podívat na její privátní fríčko, pak jistě uznáte svou chybu....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:40
- Nahlásit

Sízra Milanová

eště to dývýdý vzpomen

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:44
- Nahlásit

Tinta76
dovolit si můžeš co chceš
v čem konkrétně?
Sízra Milanová
noho kristova

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:51
- Nahlásit

Sízra Milanová
Ty si tak bubá až to mlátí dveřma

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:53
- Nahlásit

Eldoguero
dovolit si můžeš co chceš
OK tedy

v čem konkrétně?
no třá ten reflexní oblouk, dominantní pes ...
myslím, že schopnosti pro práci se psama se mu upřít nedaj ... bo jak bych totiž pak měla chápat, že někteří (řekla bych, že v kynologii ostřílení) lidi za ním jezdili, podporovali ho a obdivovali, dokavad jim nedošlo, jak se chová k ostatním ... jako nějaký momentální (několikaletý) zatmění mysli??? a že se jich našlo dost ...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:59
- Nahlásit

davidkova renata
eště to dývýdý vzpomen

se omlouvám ano dývýdý je nutno zakoupit v množství větším než malém...za tuhle chybu, si sama dám pár facek...děkuji za upozornění .

martinjikes
vídíte mou odpověd výš? takto se mluví s paní davídkovou vulgo mamkou Žumpou a ne hulvátsky jako vy!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:02 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

heledte vy vod desenskoho - sektari - nevim co jsem tam napsala ze me tam nechcete vpustit
jirkasi a ajka slibili ze me tam vpusti a vono hovno !!!!
doufam ze si to sektari vod desenskeho prectou a nekdy me tam vpusti na jeho forum...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:02
- Nahlásit

Tinta76
myslím, že schopnosti pro práci se psama se mu upřít nedaj
Ale tohle já mu vůbec neupírám, bohužel si troufám napsat kdeže loňské sněhy jsou, ale to je zřejmě díky tomu, že mu to tak nějak všechno stouplo do hlavy ...
Ohledně dominantního psa - nezlob se, ale, kdyby pracoval byť s jedním skutečně dominantním psem nikdy by nemohl z pusy vypustit ty bludy co vypouští ohledně "převýchovy"
A reflexní oblouk - jestli skutečně tuší co to je, tak proč to prezentuje na svým dvd jako kdyby ten pojem den před natáčením četl prvně a navíc ho těm lidem vysvětluje naprosto zcestně?
Beru, že ho znáš líp, o tom žádná, já ani o jakýkoliv lepší poznání nestojím a nikdy jsem nestála. Jenže pokud svoje teorie prezentuje veřejně v knihách a na dvd pak prostě hodnotím to co vidím, čtu. Několik psů po jeho zásahu jsem viděla, jeden z nich (celkem nedávno navrátivší se od něj) už nežije a to jen a pouze díky jeho "profesionálnímu" zásahu do jeho psychiky
Bohužel, takový jsou zase moje zkušenosti
někteří (řekla bych, že v kynologii ostřílení) lidi za ním jezdili, podporovali ho a obdivovali
Ani tohle nemůžu popřít, já teda ve svým okolí mám jen málo lidí, kteří ho kontaktovali nebo u něj byli a vesměs se všichni shodují na tom, jak to u něj probíhalo...

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:02
- Nahlásit

Sízra Milanová
ÁÁÁ, jdu se zabít. Ty jsi uplně největší rouráááá na světě

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:09
- Nahlásit

Tinta76
myslím, že schopnosti pro práci se psama se mu upřít nedaj ...
Já mu je teda s klidem upřu. Od chvíle kdy jsem ho viděla po prvé (a že už je to hezkých pár let) tvrdím, že neumí nic víc než každý schopnější pejskař (nepočítám slečinky s nalakovanýma jorkšírama a babičky s pudlíkama, mluvím o normálních pejskařích). Jediná jeho výhoda, plus, nebo jak to nazvat spočívala v tom, že se dobrovolně (asi) odstěhoval do té maringotky, přestal pracovat a tudíž měl jak prostor tak čas na to, aby se psům věnoval. Na světě je podle mě několik milionů schopnějších lidí, ale svůj čas chtějí věnovat své práci, rodině a svým psům, to bude mezi nimi ten jediný rozdíl

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:17
- Nahlásit

Eldoguero
bohužel si troufám napsat kdeže loňské sněhy jsou, ale to je zřejmě díky tomu, že mu to tak nějak všechno stouplo do hlavy ...
No tak tady se shodujeme

Knihy jsem nečetla (až na tu první, tu mám doma a je to v podstatě to, co před 7 lety psal na svý ještě původní poradně v době jejího vzniku), DVD jsem neviděla, takže k tomu nemůžu vůbec nic říct ... ale je fakt, že před těma sedmi lety to bylo vo něčem úplně jinym ... a každá právě vycházíme z jinýho období ... tož se to vlastně vůbec názorově nerozchází, ale doplňuje

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:19
- Nahlásit

Biluška
Já mu je teda s klidem upřu ....... tvrdím, že neumí nic víc než každý schopnější pejskař
a tak upíráš mu ty schopnostě nebo ne?

a já už teda radši budu mlčet

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:22
- Nahlásit

Tinta76
a tak upíráš mu ty schopnostě nebo ne?
Jistě, že jo. Upírám mu, že má jakékoliv větší schopnostě než kdejaký kynolog.
No a o tachyonech, léčbě rakoviny a podobných kravinách se už vůbec nemusíme bavit, že jo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:25
- Nahlásit

Tinta76
tož se to vlastně vůbec názorově nerozchází, ale doplňuje
to je dost dobře možný, plus teda já ještě vycházím z těch lží, který jsou hodně starý a týkají se toho kvanta údajně prodaných psů na Grabštejn a kdoví kam ještě
Jestli tohle čte někdo z jeho sekty (jakože 100% čte), prosím o odpověď, ve kterých letech a pod jakým jménem tam psy prodával, kdo byl v té době předsedou výkupní komise, za jakým účelem tam psy prodával a jak vypadal test? Děkuji za odpověď

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:26
- Nahlásit

Biluška
Jistě, že jo. Upírám mu, že má jakékoliv větší schopnostě než kdejaký kynolog.
no tak upírej, no

No a o tachyonech, léčbě rakoviny a podobných kravinách se už vůbec nemusíme bavit, že jo?
tak vo tomdle se opravdu bavit nehodlám jedu si čistě kynekologii

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:29
- Nahlásit

Tinta76
Ještě mě napadá v souvislosti s tímto
myslím, že schopnosti pro práci se psama se mu upřít nedaj
Proč teda se psy nepracuje a zabývá se léčbou rakoviny, aplikací tachojonů do obojků, válením psů po zádech a střílením z narkotizační pušky (foukačky ...), na což vůbec nemá oprávnění a blábolením nesmyslů na internetu, v tisku a tak všude? A to minimálně v součastné době

Tinta76
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:31
- Nahlásit

Eldoguero
to je dost dobře možný, plus teda já ještě vycházím z těch lží, který jsou hodně starý a týkají se toho kvanta údajně prodaných psů na Grabštejn a kdoví kam ještě
jo no, když tomuhle můžu věřit a nemusim, nemám ty správný zdroje jako vy to byla podle mě taková klukovská lež, ale se mu bohužel taky vymstila, pech prostě no

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:33
- Nahlásit

Tinta76
lidi za ním jezdili, podporovali ho a obdivovali, dokavad jim nedošlo, jak se chová k ostatním ... jako nějaký momentální (několikaletý) zatmění mysli??? a že se jich našlo dost ...

Ale to je přeci přirozený, jelikož to že se "vzdal" života ve majoritní společnosti a jakoby na všechny kašlal a chtěl zachraňovat psy co o ně nikdo nestál, to se přeci muselo líbit spoustě lidí, jako myšlenka suprová...jenže realita je potom věcí druhou, dám příklad: jako po 45roce po válce byli všichni komunisti, nedalo se tomu divit, byla to krásná myšlenka že jsou si všichni rovní a teď bude už jen všechno hezký, ale myslící lidi postupem času zjistili že ta celá ideologie smrdí a nefunguje a víc škodí společnosti než prospívá a bují do obludnejch rozměrů a podobná věc se podlě mě,samozřejmě v malym, stala s celou aureolou desenskýho...asi to myslel dobře, ale vytvořil si mikrosvět ve kterym jinej názor než jeho nemůže existovat, obklopil se lidmi co se potřebovali přimknout k vůdci a svym slepym následováním jen podporujou nereálnej obraz o něm...ten člověk potom logicky nabude vědomí že je spasitel a mesiáš, že kdo s ním nesouhlasí chce ho zničit, že dokáže léčit rakovinu a to nejnebezpečnější...že může sám rozhodovat o životě a smrti.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání