Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

Gerda
jaktože máte novýho muše a jdete bránit do Práglu a ne k nám sakra zas nic
Lucie Kratochvílová
voni zas někomu někoho přebraly šiš to je ale strašný už tady
Baico
jsem zrovna chtěla nabídnout muše, že bysme mohli vobčas zajet, kdybyste chtěly, ale teď teda nevím

Jinak téma se zvrhává do překrásné schízi snad ještě krásnější než vedle, jen tak dál

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:50
- Nahlásit

Eldoguero
jsem zrovna chtěla nabídnout muše, že bysme mohli vobčas zajet
Jéé, tak to by jsme vám byli upá strašně vděční. Bych vždycky upekla koláč a vůbec bych ho neházela do lesa. A mše bych rozhodně netahala na avizace do lesa, teda. Bych ty svoje choutky pokrotila,no. Jakože v zájmu družstva

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:05
- Nahlásit

Baico
A mše bych rozhodně netahala na avizace do lesa, teda
tak to von tam ale nepojede, jak se nebé dělat avizace nejede prej nikam a čokle prej klíďo můžete nechat doma (jako na tu avizaci)
Bych vždycky upekla koláč a vůbec bych ho neházela do lesa. To by měl muš radost a já ještě větší, kdybys ho do toho lesa přecejen hodila, mohly bychom muše vyslat k vyhledání kuláče v terénu aspoň bysme zjistili, jakej má nos
Né, ale vážně, už jsem to psala, nabídka trvá, jen je potřeba to domluvit aspoň týdne dopředu, pro případ jiných akcí

Baico
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:08
- Nahlásit

Eldoguero
nabídka trvá,
Super.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:14
- Nahlásit

Eldoguero
Hele pojďte se s těma mužema přesunout do jiný témy. Krom toho se tam domluvíme na kousání někde na poloviční cestě, ať jedem všichni stejně, avizovat s vaším mužem chcem, i když já sem dyzgrymynovaná krz non-obranářství mého psa a ještě jsem s vašim mužem vůbec neavizovala...jako jediná...!!!!!!!! Příde mi to nespra, vemte mi příště někdo nějakýho psa, kterej je avizace schopnej.

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:25
- Nahlásit

týjo, tady to jednu chvíli vypadalo jako seriózní debata

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:27
- Nahlásit

Tinta76
tak to zas musíme hnedle odserióznět

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:30
- Nahlásit

Eldoguero
tak to uš se právje stalo ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:02
- Nahlásit

Gerda
a ještě jsem s vašim mužem vůbec neavizovala...jako jediná...!!!!!!!!
To teda nejsi jediná, já sem taky neavizovala

Eldoguero
a čokle prej klíďo můžete nechat doma (jako na tu avizaci)
Bysem si vzala Lilátko. Ono vůbec nebude rušit, bude si klíďo čuchat kolem a bude hodné, je to dobrý pes

Jebloň
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:03
- Nahlásit

Biluška
Gerda
a ještě jsem s vašim mužem vůbec neavizovala...jako jediná...!!!!!!!!
To teda nejsi jediná, já sem taky neavizovala

Já taky ne,to budeme muset napravit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:04
- Nahlásit

Jebloň
Já taky ne,to budeme muset napravit.
jo. To je furt ten jejich hryzingocentrismus a na ty co mají nehryzací psy úplně serou Založíme odbory a budeme chtít rovnoprávnost

Jebloň
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:06
- Nahlásit

Biluška
jo. To je furt ten jejich hryzingocentrismus a na ty co mají nehryzací psy úplně serou
čéče,ale já v Mrdicích přišla na to,že mám i hryzací psy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:09
- Nahlásit

Jebloň
čéče,ale já v Mrdicích přišla na to,že mám i hryzací psy.
Tak já mám přímo upíry - pořád mi pijou kref . Ale to nic nemění na věci, že tomu hryzocentrismu se musí učinit přítrž Ofšem až večer, jedu kanystrovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:12
- Nahlásit

Tinta76
ještě, aby nás za to OT vypli
Jebloň
Biluška
si furt nestěžujte, jste mohli jít avizovat taky, von by si muš vo chvíli dýl v tom lese klidně poležel
kdo má nehryzací čokle, ať si je vezme sebou, kdo má hryzací, i latentně Jabloni ten nechť je nechá na stanovišti

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:15
- Nahlásit

Eldoguero
no tak když tady budete furt cancat vo ňáký avizaci ........ i když já nevim, co to vlastně je, takže to ani nemusí bejt óté

Jebloň
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:17
- Nahlásit

Eldoguero
kdo má nehryzací čokle, ať si je vezme sebou,
Ty mám taky.
, kdo má hryzací, i latentně Jabloni ten nechť je nechá na stanovišti
Uš nejsou latentí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:36
- Nahlásit

dorotka1
vůbec nevim essi tu eště si,páč sem se dogestila až ted a nestihla všecko přečíst,řešila sem co budem dělat bo se nám křížej vlcííí s kojotíííma

k tej smečce..tys tam možná byla dřív než já,já zažila akorát Fredáka a toho druhýho(ale Bady to nebyl,toho osobně jsem neviděla vůbec)přičemž kuli tomu druhýmu tam přestala jezdit Alice bo jí v bunce nahoře za nepřítomnosti rudy skočil na ramena a tvářil se ,že je to její poslední hodinka..nějak se z toho dostala,ale rudovi nic neřekli bo se báli že jim vynadá,tak radši přestala jezdit bo se prostě bála..jeden čas jsme spolu "kamarádily" ,ona byla velmi mladá proti mě..pak se vypařila úpa
pak tam byla Jasina,tu jsem milovala,to byl pes jak víno,tu měl ale odmala,pak Bakýšová,která mi vždycky startila po náně,který to bylo naštěstí fuk.Pak Snouwe a Bája,pak pamatuju Beníka,ale ten byl v kotci celý život,to se ví ale a pak už nevim.
Joshe jsem taky neznala ,ovšem ten dopadl blbě stejnak.
.pak je ještě dobrý si uvědomit,že ty psy nikdo neznal před tím a tudíž se dle mne nedá tak jasně říct jací byli a jaký měli problém..dá se to usuzovat jen z toho co nám o nich řekl RD.Věřím naprosto,že takové čsv může bejt veeelkej problém když se rozhodně prudit,vo tom teda fakt žádná! ale třá u Orana to RD taky nezvlád bo ho nechal v tichosti uspat..
a pak je ještě dobrý si uvědomit ,že z těch lidí co tam jezděj a jezdili neni fakt nikdo žádnej vodborník přes psy..proto souhlasim s eldoguero ,která dle mne je cosi jako profík a má znalosti a zkušenosti přesahující běžnýho pejskaře...to co píše o projevu těch psů zejména v poslední době,tak to se kupodivu shoduje s názorem některých lidí,jejichž erudice a zkušenost zdaleka přesahuje zdejší rámec(můžu mailem třá esi bys chtěla)Takže je pro mne trošku těžší uznat argument,že tam někdo jezdí se psem nevimkolik let a nikdy neviděl nic z toho atd..to je dost pochopitelný essi mi rozumíš..možná prostě jen nemaj představu jak vypadá skutečně problémovej pes..ale to neni nic ve zlým,jen úvaha z mý strany
s tebou myslim nebudu mít problém se nikdy dohodnout,obě víme svý,jen nesouhlasim s tim,že to dělaj hlavně lidi kolem RD a jemu ta jeho sektička vlastně vadí jak píšeš..nevadí,,využívá jí co to de,myslim,že uvěřil už dávno tomu obrazu,který vytvářejí a jede si v něm fest..
Ona ta "světská sláva" změnila už hodně lidí,bohužel...

du řešit ty kojoty zas to mám vystaráno do večera

Tinta76
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
á zažila akorát Fredáka a toho druhýho(ale Bady to nebyl,toho osobně jsem neviděla vůbec)přičemž kuli tomu druhýmu tam přestala jezdit Alice bo jí v bunce nahoře za nepřítomnosti rudy skočil na ramena a tvářil se ,že je to její poslední hodinka..
tyvoe, tak tohle jsem vůbec nevěděla! ten druhej - nebyl to Oxy?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:02
- Nahlásit

Tinta76
ten druhej - nebyl to Oxy?
možná..asi je to pravděpodobný,já ty čévéčka fakt jen míjela,ani jsem je nestihla poznat a už je lilfroval kuli mackovi pryč,jen Fredáka si pamatuju určitě

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:03
- Nahlásit

Tinta76
cancat vo ňáký avizaci ........ i když já nevim, co to vlastně je
sprostý slovo je to, ale pšt, nebo přijde eninka s vlčáčkovou a budou nás napadat, že jsme vulgární
Jebloň
ok, nehryzací sebou, hryzací nechat v autě přece nechceš, aby si musel muš brát na sebe ringo víš, jak blbě se z toho leze ¨
davidkova renata
cosi jako profík
to cosi v tom sedí, asi úpa nejvíc
s tím Oranem, díky, já si na něj zaboha včera nemohla vzpomenout, tak jsem ho nevytahovala (jako toho psa, vy úchylové), tak dík za připomenutí

Jebloň
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:10
- Nahlásit

Eldoguero
ok, nehryzací sebou, hryzací nechat v autě přece nechceš, aby si musel muš brát na sebe ringo víš, jak blbě se z toho leze ¨
davidkova renata

Jak poroučíte,paní!

žanda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:31
- Nahlásit

po pár letech a trochu snad zkušenostech si říkám, ještě že ty "bojový" nikdo nechce vychovávat-převychovávat-nebo jak to nazvat.
alespoň jsem nic nezkazila cizí vinou,.....

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 15:37
- Nahlásit

Jsem ráda že jste se vrátili zpátky do témy bo jste tu už zase moc sexuálně harašili s mušema na obranách... už jsem to tu chtěla zamknout

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 15:42
- Nahlásit

Sízra Milanová

harašili

tak na tom nic novýho, ono tady některým haraší celkově
dost často

Tondas
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 15:55
- Nahlásit

Gerda
Nechcete jít s náma taky na obrany? Už sme si tady jednoho muže ulovily, berem ho v pátek s sebou, byl byste další...

děkuji za nabídku ale nejsem figurant, pes hapruje se zádama tak nevím co bych tam dělal ale děkuji jsi milá.

ketty
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:00
- Nahlásit

davidkova renata
nebyl to hanibal ten se mi tam zakous do darka(brezna)ci jakou to ma przdivku ted... kdyz tam byla pomahat mela sem ho v unimobunce neb sem mu opecovavala ucho a jaksi najednou kdyz se zvedla mi po ni vylitl ....todle em osobne udelal jen jednou a ejn na nii nevim jestli nekdy na enkoho za dobu co byl u ruuudy ..jeste ja snim nemela problem krom teda nez sem mu vysvetlila ze osetrene ucho lepsi nez zhnisane poprvi se netvaril moc fajn .....

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:04
- Nahlásit

Tondas
nevím co bych tam dělal
pil kafe a jedl koláče...já už to tak pár let dělám )))

Tondas
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:16
- Nahlásit

Gerda
pil kafe a jedl koláče...já už to tak pár let dělám

To mi de dobře

dorotka1
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:32
- Nahlásit

davidkova renata
k tej smečce
Těžko hledám slova, tím chci říct, že si tě přečtu ještě několikrát a budu nad tím přemýšlet. Ale asi máš pravdu, že jsem tam teda musela být ještě dřív než ty. Právě Bady me bral nejvíc. To byl fakt Pes.
U mě je to tak , že jsem nikdy neměla sebemenší problém s jeho psy, nikdy mě ani nenapadlo, že by to mohlo být jinak. Ale na co nezapomenu je, že když ty "vlky" vypustil do protoru, pochopitleně to nebylo do plnejch ( myslím jako tý skladby lidí ), bylo nás u toho pár, tak to co předvedli jako smečkové chování a nebudu to tady popisovat, tak na to nikdy nezapomenu. Škoda, že už je nemá. a hlavně, že to nevidělo víc lidí. Jenom ještě dodám, že nemyslím přírodní smečkové chování, ale přímo úkoly od něj podle postavení. To co já mám doma je tak setina toho, co předváděli jeho psi.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 16:49
- Nahlásit

Jak to tady tak čtu, tak se přikláním k žandě a jsem ráda, že mám ty asociální psy, co nejdou převychovat.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání