Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / R.Desenský/Soukromá dramata tv Prima/utrácení psů
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . >>
Autor Zpráva
Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:01
- Nahlásit

Biluška

někdo čte akorát Ženu a život

myslíš cz-psa? Vyjde to totiž skoro nastejno

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:04
- Nahlásit

Eninka
ale asi si sedím na vedení,
To není poprvé a ani naposledy medvídku mývale.
to bude spíš tím, že když jsem chodila do sedmičky, to už je tak dávno, že tak daleko moje paměť už nesahá
No nevím,ale Manon je nezaměnitelná a i moje prabábi ví o čem je řeč a to se o ní ve škole asi neučila.

Eninka
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:18
- Nahlásit

Jebloň

to víš, nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:38
- Nahlásit

Eninka
myslíš cz-psa? Vyjde to totiž skoro nastejno
Jo, myslím šmírování cizích zážitků vlastních nemaje

Jebloň
No nevím,ale Manon je nezaměnitelná a i moje prabábi ví o čem je řeč a to se o ní ve škole asi neučila.
Asi tak nějak. Básničkám fakt nehovím, ale "Manon, ach Manon, Manon z Arrasu, Manon je moje zemřít pro krásu" si pamatuju doteď. Stejně jako "jak lvové bijem o mříže, jak lvové v kleci jatí" . Taky vím že, pí = 3,14 byť jsem to v životě nikdy k ničemu nepotřebovala a znám vzory "kuře, moře, dítě, stavení" Říká se tomu základní vzdělání, ale kolem některých lidí evidentně neprošlo

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:41
- Nahlásit

Biluška
Šíš pani a nejdůležitější je-Zemřela matka a do škrobu dána syrečky po ní zůstaly.I přicházeli každičkého rána a hrozitánsky smrděli

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:45
- Nahlásit

Biluška
"Manon, ach Manon, Manon z Arrasu, Manon je moje zemřít pro krásu"
úplně se mi zhmotnil Pucholt.
Stejně jako "jak lvové bijem o mříže, jak lvové v kleci jatí" . Taky vím že, pí = 3,14 byť jsem to v životě nikdy k ničemu nepotřebovala a znám vzory "kuře, moře, dítě, stavení" Říká se tomu základní vzdělání, ale kolem některých lidí evidentně neprošlo

Já tě chápu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:45
- Nahlásit

Pakunobecny
Šíš pani a nejdůležitější je-Zemřela matka a do škrobu dána syrečky po ní zůstaly.I přicházeli každičkého rána a hrozitánsky smrděli
jo jo, tu si pamatuju taky . Možná bych vypotila i svatební košulu a polednici - u lavice dítě stálo, zplna hrdla křičelo...

Grin
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:46
- Nahlásit

Biluška

vzory "kuře, moře, dítě, stavení"
dneska už je to město moře kuře stavení ale jinak s tebou naprosto souhlasim, prostě jsou věci který by čék asi tak nějak znát měl, ofšem zase chápu že můžou vzniknout mezery, např. já se asi 2 roky na ZŠ nechutně flákala na dějáku a opisovala jsem všechny písemky, a teď mám velmi ale velmi velký bordel v době od 14 do 18 století
nicméně kdo byli Lucemburkové a Rudolf II vim...

Pakunobecny
no to ne... normálně se vypni, tohle neni možný

dorotka1
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:47
- Nahlásit

Desenský prostě sám dejte tomu umí se psy zacházet i jim nějakym způsobem pomoct(v některých případech), ale nedělá z nich mazlíky jak proklamuje a nepřevychovává je..takže jeho um a jak je ten celej podnik efektivní je dost relativní
Sízra Milanová
Tohle byla jeho smečka, takže si ji "udělal" k obraz svému. I když je později dal dál. Jinak vím, co chceš říct a souhlasím s tebou, ale buďme spravedlivý, je spousta psů dobře umístěných, kdy jejich noví majitelé to nikde nepíšou. A ty křiklavé nepovedené případy jsou halt vidět. A je přeci jasný, že vždycky za blba-psa může čék, takže mám pocit, že i kdyby RD udělal maximum při předávce a převychování psa i nového majitele, tak ho prostě čék-blbec zase zkurví. Je to otázka času a těžko se takovej jedinec pozná. Pořád si myslím, že je to lepší, než kdyby se tomu nevěnoval. Že aspoň ńáká část těchle psů má šanci.
Ketty - ti nerozumím, na jednu stranu napíšeš, že umí a pomohl a nadruhou stranu pochybuješ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:48
- Nahlásit

Grin
dneska už je to město moře kuře stavení
Voni mají furt nějaké změny, aby to rodičům komplikovali

ale jinak s tebou naprosto souhlasim, prostě jsou věci který by čék asi tak nějak znát měl,
Jistě. Zejména ty důležité věci. Třá legendární větu "ja idú na vagzál a što vížu? Lénin!!!"

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:50
- Nahlásit

Grin
a teď mám velmi ale velmi velký bordel v době od 14 do 18 století
Myslím,že si o nic nepřišla,páč f tom měli totální bordel i ti co f tý době žili.

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:54
- Nahlásit

dorotka1
nemam zadne pochybnosti ja mam na nej udelanej dost jasny nazor na to co ajk je a co jak dela jak se chova pred lidma jak kdyz nikdo nikde neni v dohledu ... ze svich zkusenosti... , jen rikam ze mu nechavam to ze nekterym pomohl a otom co umi neumi a jak sem se nezminila nepsala myslim napsal sem ze mu enchavam ze par grazlikum psum pomohl co je nikdo nikde nechtel vzit ........

dorotka1
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:57
- Nahlásit

Tondas
Ceci je jediná a jedinečná éterická bytost spadající do kategorie mořská víla houpající se na vlnách internetu v zátoce kynologů, která nadevše miluje zvířátka a když do zátoky vpluje loď plná psů ona se zjeví. Při svém toulání po vlnách internetu už viděla mnohé a přes to, že osobních zkušeností s výchovou psů na dně toho oceánu nemá tak nabyla dojmu, že její genialita dosahuje olympu samozřejmně těsně pod jeho vrchol kde se nachází ................. víš kdo ?
Že tys ji potají miloval?

dorotka1
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 16:59
- Nahlásit

ketty
Ok. Jako je mi jasný, když si tam žila, že si viděla podstatně víc, než já.
Taky píšu, že hodnotím jenom to, co jsem viděla.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:04
- Nahlásit

Biluška
"ja idú na vagzál a što vížu? Lénin!!!"
Toho sme nebrali krom jeho nesmrtelniósti věčně živé.Nic du gulját ljétom i zimoj v univěr mág bo mám hlad jak sfiň

ketty
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:06
- Nahlásit

dorotka1
no mozna i vic nez sem chtela .........jasne to ja chapu ....ono se spatne hodnoti kdyz clovek neco nevidel .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:36
- Nahlásit

dorotka1
do tý doby než jí viděl na vlastní voka..to neunes)))))))))))..ale to málokdo teda
eště bych řekla,že...

poštovní schránka na rohu ulice
to není to není nějaká lecjaká věc.
Kvete modře,
lidé si jí váží velice,
svěřují se jí docela,
Psaníčka do ní házejí ze dvou stran,
z jedné smutná a z druhé veselá...

ovšem to bylo předtim než byly vynalezený emily)))))))))))

Jebloň
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:41
- Nahlásit

davidkova renata
ovšem to bylo předtim než byly vynalezený emily
a SMSky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:42
- Nahlásit

davidkova renata

takže...nohy ve vzduchu jak prostopášná žena a vypocujíc ostrý jed, si s klidem vyvrhla, jsouc polootevřena, hrob břicha páchnoucí jak vřed....
je to zvrhlíííííík mamko )))

dorotka1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:33
- Nahlásit

Tondas
Ceci je jediná a jedinečná éterická bytost spadající do kategorie mořská víla houpající se na vlnách internetu v zátoce kynologů,

Sedával jsem u jejího okénka ( nicku) a rozechvěle čekal, až zhasne její protivné červené světlo OFF a rozsvítí se kouzelné zelené světélko a ONA bude ONN. Přestože to trvalo vždy pár minut, byla to bolest, která mě bičovala po celém těle, bolest nesnesitelná a zároveň dráždivá. Můj chtíč si pohrával se všemi záhyby mých tesilových kalhot.
Konečně zelená!! Barva nádherná, všeslibující, neutuchající, prostopášná, dráždivá.Nepřetržitá lavina jejích dlouhých, sexem nabitých a nicneříkajících příspěvků mě doháněl k šílenství. Znova a znova jsem zažíval vyvrcholení. Jako omámen jsem posílal své příspěvky, jenom ať si mě všimne. Na nic jiného jsem nemyslel. Bože, ať mi odpoví, ať mě zahrne nezměrnou rozkoší plytkých slov a úvah. Ale byla nedosažitelná a zároveň nezničitelná.
A teď mi svitla naděje, že je zase blízko.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

dorotka1
nééééééééééééééééééééééé
to neni možný todleto dopoledne ten dort a ted to tvoje svěží výstižné dílko..to je více než mohu snést...odcházím,lidé..bděte..

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:56
- Nahlásit

dorotka1
))) tak to je strašnýýýý ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
.odcházím,lidé..bděte..
Do Bohnic?

Tondas
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:33
- Nahlásit

dorotka1

ONA bude ONN v tom se pleteš

Můj chtíč si pohrával se všemi záhyby mých tesilových kalhot. v tom bohužel taky

nicneříkajících příspěvků mě doháněl k šílenství. v tom se nepleteš.

Jako omámen jsem posílal své příspěvky,
pravda

jsem nemyslel.
už dlouho

ať mě zahrne nezměrnou rozkoší plytkých slov a úvah tomu nerozumím.

A teď mi svitla naděje, že je zase blízko.
už mě ženy nezajímají ani víla ceci ne modlení a meditace.

Biluška
Do Bohnic?
Ti jako ta RD říkala, že mě jde navštívit ?

Tondas
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:36
- Nahlásit

Eninka
umíš uvařit guláš ?

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:37
- Nahlásit

Tondas

umím, proč? Máš hlad?

Tondas
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:01
- Nahlásit

Eninka
pořád nechápu jak jsem se mohl splést. Rok jsem čekal na guláš od ceci. Pokaždé když jsem ji spatřil mé oko pohlédlo na ešus v její ruce doufajíc že její krása je v rovnováze s kuchařským umem. Srdce mi bušilo při přestavě hovězího masa v lahodné omáčce. Dodnes cítím to kručení v břiše které jsem jako mladý jinoch považoval za úkaz lásky

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:09
- Nahlásit

Tondas

já fakt nejsem céci a jak vidím, asi jsi nějakou zbožňoval, musíš ji hledat dál

Tondas
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:20
- Nahlásit

Eninka
a jak vidím,
Ty si psycholog ?
Hlavně na mě prosím tě nezkoušej žádné psychologické finty a hrátky.

Eninka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:21
- Nahlásit

Tondas

na mě prosím tě nezkoušej žádné psychologické finty

nejsem psycholog a nic nezkouším, usoudila jsem to z tvého příspěvku

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání