| Autor |
Zpráva |
LucieS
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:28
- Nahlásit
dorotka1
a hlavně, že je mu šumák, co si zrovna ti sektáři myslí nebo jak ho obdivují. Jakoby čím víc na ně kašle, tím víc se mu podřizují. A to myslím není jeho chyba.
davidkova renata
nesouhlasim s tim,že to dělaj hlavně lidi kolem RD a jemu ta jeho sektička vlastně vadí jak píšeš..nevadí,,využívá jí co to de,myslim,že uvěřil už dávno tomu obrazu,který vytvářejí a jede si v něm fest..
Já z toho měla ten pocit, že on všechny jakoby ignoruje, ale že je to záměr, protože čím víc je ignoruje, tím víc se mu všichni snaží zavděčit, aby si jich aspoň všimnul nebo je za něco poplácal po zádech. Takže celé to tam jede v tom, že každý sám za sebe bojuje o "přízeň alfy" proti těm ostatním, místo aby spolu spolupracovali, pomáhali si a vytvořili funkční tým.
A to je chyba "manažera", tedy RD, že si to neumí ukočírovat, nikoliv těch lidí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:39 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
dorotka1
Ale na co nezapomenu je, že když ty "vlky" vypustil do protoru, pochopitleně to nebylo do plnejch ( myslím jako tý skladby lidí ), bylo nás u toho pár, tak to co předvedli jako smečkové chování a nebudu to tady popisovat, tak na to nikdy nezapomenu
tohle přesně jsem slyšela už od někoho,taky ho znáš,a má z toho přesně týž pocit jako ty..ale já tam v tý době ještě nebyla
To co já mám doma je tak setina toho, co předváděli jeho psi.
hele ale to je úplně jedno totiž..ono neni nutný "dohonit" RD ,on měl zcela jiné podmínky než ty..já osobně naprosto netrpím komplexem méněcenosti,že nezvládnu to co guru..mě naprosto stačí,že si úplně v pohodě ukočíruju svýho jedinýho psa,mám ho socializovanýho a vychovanýho jak málokdo,vobčas i nějakou tu zkouštičku dáme a úplně f poho si žijem v symbioze jako jedno tělo jedna duše ..je to málo nebo dost? tot otázka,ale cosi mi říká,že kdyby tenhle jednoduchej bazal zvládal každej,musel by RD jít spravovat zas ty hodinky a nemoh by si hrát na boha..
nanynka prej zdraví pana Břetislava a jeho harém
edit ..eště dodám,že já též neměla nikdy problém s jeho psy,při mý stupiditě mě tahle myšlenka vůůůbec nenapadla,pro mě sou fšicííí mazlíícíí,takže cajk ,ale znám lidi ..a ty taky..co s jeho psama problém měli.tim myslim,že je trošku šikanovali až malinko kousli ..ale nic zásadního samosebou,jen si honili tričko na někom vo kom věděli že se jich bojí a měli pravdu..
ketty
hele já nevim,je to klidně možný s tim Hanibalem,já ty čokle fakt neznala
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:49
- Nahlásit
LucieS
Já z toho měla ten pocit, že on všechny jakoby ignoruje, ale že je to záměr, protože čím víc je ignoruje, tím víc se mu všichni snaží zavděčit, aby si jich aspoň všimnul nebo je za něco poplácal po zádech. Takže celé to tam jede v tom, že každý sám za sebe bojuje o "přízeň alfy
to musí bejt partička dementů, že je tohle baví...já mu fandim,at si je zotročuje,když jsou tak stupidní...
davidkova renata
musel by RD jít spravovat zas ty hodinky
ale on byl dobrej hodinář,jeden z nejlepších hodinářů co znám
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:52
- Nahlásit
nesouhlasim s tim,že to dělaj hlavně lidi kolem RD a jemu ta jeho sektička vlastně vadí jak píšeš..nevadí,,využívá jí co to de,myslim,že uvěřil už dávno tomu obrazu,který vytvářejí a jede si v něm fest..
Renato, tohle tvrdili už lidi, který nakonec poslal do háje dávno před námi.
Jako netvrdím, že je nevyužívá, ale na druhou stranu, když si to nechaj líbit, snad sou svéprávný...
Hele, on si jede po svým furt stejně, akorát lidi kolem něj se měněj a prožijou několik fází - fanatické obdivování svého guru, procítání, pak dostanou třá přes "hubu" obrazně řečeno, takže naštvání a nakonec odchod a nenávist. Tahle perioda se opakuje celkem v pravidelných intervalech. A přijdou noví, mladší a ti si myslej že jsou mnohem lepší a celé to jede nanovo...
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
davidkova renata
úplně f poho si žijem v symbioze jako jedno tělo jedna duše..je to málo nebo dost?
Je to akorát, aby jeden prožil to, co některý hledaj třá u RD. A stejně to nenajdou. Vždycky ti budu fandit a číst tě pozorně, právě proto, že sis jela po svým a Nanda je...prostě Nanda suprová.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
ale on byl dobrej hodinář,jeden z nejlepších hodinářů co znám
dyk ty žádnýho neznáš! )))
dorotka1
přijdou noví, mladší a ti si myslej že jsou mnohem lepší a celé to jede nanovo...
tak to samosebou ))) tedle cyklus sme přestali počítat někdy kolem čísla 5 )))) na tom je to založený
když si to nechaj líbit, snad sou svéprávný
přesně tak..každej si k tobě dovolí jen potud kam ty ho pustíš jako já jim to přeju jak s nima vyjebává,sice to vidim jako sízra
at si je zotročuje,když jsou tak stupidní...
ale beztak můžu akorát říct,že s jídlem roste chut a to se mu dle mne stalo..ale von žádnej strom neroste do nebe..
. Vždycky ti budu fandit
to jsem ráda,jakože fakt ..taky jsem tě měla a mám ráda,mj máš příííšernej smysl pro humor
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
jojo jasne noo tak fredy pokud se necesal nemel problem ten na me pri cesani brumlal jakoo to se mu nelibilo jinak byl mazel josch toho sem nezazila ten odjel nez ja tam byla ale pribeh znam z vypraveni a jeho ikdyz mozna sem ho ta zaznamena na zacatku vlastne nez sem tam byla bady tak ten vim ze sem tam na nekoho zkousel a nedal se mu nandat obojek (proc tak to vim ale nebudu komentovat tady)....baju znas to bylo zlaticko no a hanys to vim ze miudelal tohle a to sme cucela jako puk a nevim kdo pri me stal ze me poslech a nesezral ikdyz presne teda nevim proc tam byl.... bena jak si o nem mluvila tak ten byl v kotci obcas byl pustenej no a ten jako to byl rachot ..ja osobne to snim pri krmeni mela hru na vteriny ...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 21:54
- Nahlásit
ketty
tak fredy pokud se necesal nemel problem ten na me pri cesani brumlal jakoo to se mu nelibilo jinak byl mazel josch toho sem nezazila ten odjel nez ja tam byla ale pribeh znam z vypraveni a jeho ikdyz mozna sem ho ta zaznamena na zacatku vlastne nez sem tam byla bady tak ten vim ze sem tam na nekoho zkousel a nedal se mu nandat obojek (proc tak to vim ale nebudu komentovat tady)....baju znas to bylo zlaticko no a hanys to vim ze miudelal tohle a to sme cucela jako puk a nevim kdo pri me stal ze me poslech a nesezral ikdyz presne teda nevim proc tam byl.... bena jak si o nem mluvila tak ten byl v kotci obcas byl pustenej no a ten jako to byl rachot ..ja osobne to snim pri krmeni mela hru na vteriny ...
Takhle to vypadá že ty jeho psi teda moc mazlíci nebyli...jak to popisuješ, jakože k nim mohl bez obav on a možná nějakej vyvolenec...
|
dorotka1
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:34
- Nahlásit
Sízra Milanová
Takhle to vypadá že ty jeho psi teda moc mazlíci nebyli...jak to popisuješ, jakože k nim mohl bez obav on a možná nějakej vyvolenec...
Sízra, ale to je přeci to, o čem tady už dobrou půlhodinu hovoříme.
To je proč jsem se musela ozvat. tady padaly věty typu, že se bojí psů, že kdoví co s nima dělá a tak. On prostě umí dělat se psy, s kterejma neumí průměrnej pejskař, tím se nechci nikoho dotknout. A kdyby u problémových čéveček použil šikanu, teror, tak věř mi, že by se nechovali tak, jak jsem je viděla já. Tím nechci říct, že by kolem nich opatrně kroužil jak baletka.
Samozřejmě, že takovejch lidí je hafo a nemzusí se u toho zviditelňovat, možná, že toho umí i víc než RD. To všechno beru. Já pouze ragovala tady na to vlákno...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 11:18 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
dorotka1
On prostě umí dělat se psy, s kterejma neumí průměrnej pejskař, tím se nechci nikoho dotknout
To mu neupírám,ale k čemu je to dobrý pro ty psy, když je pak už nemůže nikomu dát, všechny si asi nechat nemůže, s lidma pracovat neumí jak tady potvrzujou všichni,aby jim dal fakt rady jak mají s tím psem zacházet a i kdyby,ty lidi to podle mě stejně ve většině nezvládnou, na jednu stranu zachraňuje a na druhou nezodpovědně dává dál psy co v podstatě nikdo neví co udělaj...tady padla spouta příběhů, že pes co ho dal dál někoho zase napadl,musel být utracen apod...a někteří měli štěstí na chytrý a šikovný páníky a ty jsou třeba v pohodě. Desenský prostě sám dejte tomu umí se psy zacházet i jim nějakym způsobem pomoct(v některých případech), ale nedělá z nich mazlíky jak proklamuje a nepřevychovává je..takže jeho um a jak je ten celej podnik efektivní je dost relativní...
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 13:25
- Nahlásit
davidkova renata
pro mě sou fšicííí mazlíícíí,takže cajk
A ste si paní RD jistá, že všichni někteří černí NO jsou mazlíci jen papírově
Sízra Milanová
Desenský prostě sám dejte tomu umí se psy zacházet
Vždy jsem si kladl otázku jestli má dar od boha zacházet se psy a myslím, že ne. Prostě má "dar" žít jak žije a učit se z vlastních chyb i dobrých výsledků.
Prostě když vezmu krokodýla Dundeeho jak na jakýkoliv zvíře ukázal dva prsty a tím ho uklidnil tak to RD určitě neumí
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 13:51
- Nahlásit
Eninka
se ti musím omluvit, za to že jsem si myslel, že jsi ceci. Vůbec nevím jak jsem se mohl tak hrubě splést.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:13
- Nahlásit
Tondas
jsem si myslel, že jsi ceci
a kdo ta ceci teda je, když už si ji se mnou pletete někteří...
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:24
- Nahlásit
Eninka
a kdo ta ceci teda je,
Ceci je jediná a jedinečná éterická bytost spadající do kategorie mořská víla houpající se na vlnách internetu v zátoce kynologů, která nadevše miluje zvířátka a když do zátoky vpluje loď plná psů ona se zjeví. Při svém toulání po vlnách internetu už viděla mnohé a přes to, že osobních zkušeností s výchovou psů na dně toho oceánu nemá tak nabyla dojmu, že její genialita dosahuje olympu samozřejmně těsně pod jeho vrchol kde se nachází ................. víš kdo ?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:24
- Nahlásit
Tondas
Prostě když vezmu krokodýla Dundeeho jak na jakýkoliv zvíře ukázal dva prsty a tím ho uklidnil tak to RD určitě neumí
a myslíš, že umí vyléčit rakovinu a epilepsii?
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:25
- Nahlásit
kejtlin
kdo dundee?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:28
- Nahlásit
Tondas
někteří černí NO jsou mazlíci jen papírově
tak jistě ,najdou se kreténi ,ale zas na to máme lidi aby nám je blokli dokud je třeba ..nicméně jsem přesvědčená,že kdybych ho měla od mala(nebo někdo normální prostě) byl by bez problémů,beztak to zavinili ty lid svým přístupem
Tondas
Ceci je jediná a jedinečná éterická bytost spadající do kategorie mořská víla houpající se na vlnách internetu v zátoce kynologů, která nadevše miluje zvířátka a když do zátoky vpluje loď plná psů ona se zjeví. Při svém toulání po vlnách internetu už viděla mnohé a přes to, že osobních zkušeností s výchovou psů na dně toho oceánu nemá tak nabyla dojmu, že její genialita dosahuje olympu samozřejmně těsně pod jeho vrchol kde se nachází
no ty voe.. f čom frčíš? něměl bys to ředit ? .-))))
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:31
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně musím odejít takže jindy a nefrčím v ničem. Jsem pod dozorem statného ošetřovatele
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:35
- Nahlásit
Tondas
víš kdo ?
pořád nevím....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:39
- Nahlásit
Tondas
Jsem pod dozorem statného ošetřovatele
to samosebou lecos vysvětluje a patrně ti končej vycházky právě .,tak čus zatim a víš jak...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:42
- Nahlásit
Tondas
kdo dundee?
ten taky.... , ale ted´ mám na mysli desenskýho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:45
- Nahlásit
Eninka
víš kdo ?
pořád nevím....
Ceci je motýl. Ceci je včela.
Ceci je růže, vhozená do kostela.
Ceci je všecko, co neztratí svůj pel.
Ceci má rozum, který jí uletěl!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:48
- Nahlásit
Biluška
Ceci je motýl. Ceci je včela.
Ceci je růže, vhozená do kostela.
Ceci je všecko, co neztratí svůj pel.
Ceci má rozum, který jí uletěl!
jako rýmuje se ti to hezky, ale asi si sedím na vedení, jsem z toho srnec, jelen i daněk, pořád mi nejde do hlavy jak tohle stvoření mohlo být zaměňováno se mnou... ale neva, hlavně že ceci není nějaká nestvůra
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:53
- Nahlásit
Eninka
jako rýmuje se ti to hezky
To mě ne zlato, to Nezvalovi
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 14:55
- Nahlásit
Biluška
vidíš, to mám mezery... bude to asi tím, že nečtu básničky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:25
- Nahlásit
Takhle to vypadá že ty jeho psi teda moc mazlíci nebyli...jak to popisuješ, jakože k nim mohl bez obav on a možná nějakej vyvolenec
Sízra Milanová
tak nekteri hafii meli sve mouchy k benovi opravdu jen ruda jinak sem tam vlezla ke skoro v semu az na par vyjimek a zkusenosti mam neb sem travila s tema psama s vetsinou cas ikdyz tam nebyl ...a ne jen na navsteve ci jen na tabor stravila sme tam celkem dost casu .....jako hodne pejskum pomohl to joo i nekterejm hodne velkejm drsonum ale...........dorotka1
On prostě umí dělat se psy, s kterejma neumí průměrnej pejskař, tím se nechci nikoho dotknout
ses si tim fakt jistaaa????
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:31
- Nahlásit
Biluška
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:35
- Nahlásit
Eninka
vidíš, to mám mezery... bude to asi tím, že nečtu básničky
To bude bezesporu tím, že jsi chytrá, nejchytřejí na celém světě, bo Manon je povinná literatura už v sedmé třídě
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:57
- Nahlásit
Biluška
bo Manon je povinná literatura už v sedmé třídě
to bude spíš tím, že když jsem chodila do sedmičky, to už je tak dávno, že tak daleko moje paměť už nesahá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 15:59
- Nahlásit
Eninka
to bude spíš tím, že když jsem chodila do sedmičky, to už je tak dávno, že tak daleko moje paměť už nesahá
no jo, když někdo čte akorát Ženu a život tak ta paměť holt zakrní
|